Гешев: Дано да не изпаднем в конституционна криза, иначе ВСС може да не изпълни правомощията си

решението на Касационния съд за Инспектората към Висшия съдебен съвет ще касае и работата на Съвета, заяви главният прокурор

Обратно в новината

Коментари - Гешев: Дано да не изпаднем в конституционна криза, иначе ВСС може да не изпълни правомощията си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каскет, повече да изпаднеш нема накъде! един ден ще се изучаваш заедно с мутрите от ОПГ ГЕП в учебниците по криминология!

Изпднахме в нелепата ситуация да се надяваме Гешев да не подаде оставка, защото нито има кой да му я приеме нито има кой да му избере наследник .... до тази ситуация ни доведоха, копнеещите съдебна реформа министър на правосъдието и председател на комисията по правосъдие към парламента, и двамата представители на будните реформатори от ДБ, които не можаха ( пожелаха ) да започнат процедура за избор на членове на ВСС.

Другия път нека парламентарната квота да не е 11, а 50 човека. Освен това, нека се промени закона, тъй щото, за всяка държавна дирекция да има заместник началници, колкото са на брой партиите в парламента. Така ако не друго, поне безработицата ще намалим.

Следваща стъпка е да направим длъжността гл. прокурор непрестижна. Така, ако не друго, то поне заплатата ще скочи малко, белким някой нормален се навие да стане прокурор.

Това недоразумение Зарков не познава конституцията.

Щот Каскета и кака Сийка са парче конституционалисти

бе

Горбачов като не можеха да го махнат от управление на СССР махнаха СССР и създадоха Русия.

със зарче по средата...

Да му ядете хуя на Гешев! Удри Хитаче!

ГЕШЕВ е пътник за АДа Неспокойня Дух на покойния Юри Галев се върти над плешивата му аура и иска отмъщение

Във Великобритания студентите по Политология изучават БОЙКО като пример за срастване Мафия-корупция-власт в едно

Може да доиде нещо и към него

ВСС изпълни вече задълженията си - изпа Асфалт паша,изпра Цвъки Молитвата,изпра и каскета ти,така,че няма вече нужда от него.

Вие сте дпсари и не допускате друго мислещи никой не трябва да ви посещава само догановци

Замине ли си Гешев,с него изчезва и гешевшчината,впила се като тумор в прокуратурата и следствието,но по- страшно ще бъде,ако на негово място удобно се настани приличащият на мравояд небръснат и душевно нечистоплътен пъпчивец,известен с прякора Пинокио .

.

Страхува се за себе си