Гешев: Дано да не изпаднем в конституционна криза, иначе ВСС може да не изпълни правомощията си

решението на Касационния съд за Инспектората към Висшия съдебен съвет ще касае и работата на Съвета, заяви главният прокурор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхува се за себе си

.

Замине ли си Гешев,с него изчезва и гешевшчината,впила се като тумор в прокуратурата и следствието,но по- страшно ще бъде,ако на негово място удобно се настани приличащият на мравояд небръснат и душевно нечистоплътен пъпчивец,известен с прякора Пинокио .

Вие сте дпсари и не допускате друго мислещи никой не трябва да ви посещава само догановци

ВСС изпълни вече задълженията си - изпа Асфалт паша,изпра Цвъки Молитвата,изпра и каскета ти,така,че няма вече нужда от него.

Може да доиде нещо и към него

ГЕШЕВ е пътник за АДа Неспокойня Дух на покойния Юри Галев се върти над плешивата му аура и иска отмъщение

Да му ядете хуя на Гешев! Удри Хитаче!

със зарче по средата...

Горбачов като не можеха да го махнат от управление на СССР махнаха СССР и създадоха Русия.

Това недоразумение Зарков не познава конституцията.

Щот Каскета и кака Сийка са парче конституционалисти

Другия път нека парламентарната квота да не е 11, а 50 човека. Освен това, нека се промени закона, тъй щото, за всяка държавна дирекция да има заместник началници, колкото са на брой партиите в парламента. Така ако не друго, поне безработицата ще намалим.

Изпднахме в нелепата ситуация да се надяваме Гешев да не подаде оставка, защото нито има кой да му я приеме нито има кой да му избере наследник .... до тази ситуация ни доведоха, копнеещите съдебна реформа министър на правосъдието и председател на комисията по правосъдие към парламента, и двамата представители на будните реформатори от ДБ, които не можаха ( пожелаха ) да започнат процедура за избор на членове на ВСС.

Следваща стъпка е да направим длъжността гл. прокурор непрестижна. Така, ако не друго, то поне заплатата ще скочи малко, белким някой нормален се навие да стане прокурор.

каскет, повече да изпаднеш нема накъде! един ден ще се изучаваш заедно с мутрите от ОПГ ГЕП в учебниците по криминология!

бе

Във Великобритания студентите по Политология изучават БОЙКО като пример за срастване Мафия-корупция-власт в едно