Германският Върховен съд отказа да разреши протест на противници на ограниченията

Повечето германци одобряват мерките, но критиците заявяват, че те нарушават гражданските права

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Болни да, но да затваряш здрави хора е терор.

Европа се подпали. Англетата няма да останат по-назад от французите и германците.

Има ли съдия в България, който да не е масон? Еми и в Германия е така.

В съдебната система ли ги правят масони или още преди това трябва да си вече масон? А дамите съдийки? Битрябвало да членуват в дамски ложи. За такива не съм чувал, а и би било отстъпление от принципите на масонството, един вид извращаване на същото, защото масоните следва да са само мъже.

За тях има Занта клубчета!!!

не просто нарушават правата на хората.... конституциите престанаха да имат всякакво значение; всеки може да бъде затворен в дома си под предлог че бил в контакт със заразен, а който протестира и не иска да седи в домашен арест или да носи намордник ше бъде прибран в истински затвор... Да ви е честит новият ред, нали всичко това е за ваше добре, дано ви харесва

Я да спретнат един протест "Живота на белите има значение" да видим колко неправителствени организации ще го подкрепят ;-)

Все повече ми се струва, че ад тези протести стоят руски агенти и немските им изстривалки от компартията. само такива нищожества могат да саботират собствените си държави. Заради тая работа руснаците заслужават да им се изрежат всички тръби и да им върнат помиярите в руската степ да си блядат на воля. Но трябва целия ЕС да го направи, защото онези ще се преместят да тровят на друго място. Нищожества долни.

Какви собствени държави, всичко очевидно се командва от един център.

Хайл меркел!

Не може всеки да си прави, който каквото иска! Когато с цената на личната си свобода ще спасим човешки животи, да бъде ограничена! Оревахте ортълъка- свобода, та свобода! Това е свободия и неунажение към други! Ако живеете в тази страна, трябва да се съобразявате и уважавате другите хора! Аман от простаци!

Свободата е единственото нещо, заради което си заслужава да се бори човек! Човек, който продава съвестта си за жълти стотинки и е на печалба не може да го разбере.

СИГУРНОСТ, НЕ ЗАСЛУЖАВА НИТО СИГУРНОСТ, НИТО СВОБОДА!

Боледувах от ковид , е има такова животно и е страшно 10 дни с 39 градуса не знаеш на кой свет си, сега се моля и майка ми на 75г. Да го преживее. А за всички неверници и разпространяващи от простотия тази страшна болест - дано я хванете и пукнете в чъки от нея

закъсняхте. Преболедувахме го страшния ковид. Сега чакаме да ни избият здрави.

Нали си го изкарал, какво ревеш? Всички сме карали грип.

Малко по малко един ден ще заживеем в откровен фашизъм.

Ние вече живеем

Само така! Никакви права за боклуците, които пет пари не дават за живота на другите.

Кожена ваксинация в кафявия салон.

Страхливците умират всеки ден. Нямам повече какво да кажа

А " смелчаците" кои сте? Тези които ви болят пръстите от щракане по клавишите, т.нар. "Джо"? Та региона на Бремен е над 3 000 000 народ. Щели да излязат 20 000...заявили участие - фейсбукари...или на теория- 12 000...А на практика- 2000...И после като им видиш физиономиите...Ха,ха,ха...!!! 3-ма човека сме изкарвали в 75 000 град в България 2013та година над 10 000 народ. А иди да ги контролираш. И ако ти изкараш 1000 човека в София- ще се върна в България да те черпя 1 ракия...

прати майка ти да се подмие, че идвам.

Демокрация, а?! Още ли си мислите, че има такова нещо, почакайте още малко...

Накрая май пак ще има много кървава революция с неясен изход.

Последиците са ясни. Дебилните протестери ще подвият опашки.

Май отворковци като тебе ще увиснат по стълбовете.

В цяла Европа само германците още не са преминали пика на заболеваемост, защото много рано наложиха мерките и ги спазват. В другите страни, където нещата бяха изтървани преди налагането на мерките, пика беше преодолян преди 10-тина дена. На фона на това Меркел изръси най-голямата глупост - мерките за сега не дават очаквания резултат, за това трябва да продължаваме да ги спазваме! :)))

ДЕТО ЧАКА ДА МУ РАЗРЕШАТ ДА ПРОТЕСТИРА? ТОВА САМО ГЕРМАНЦИ МОГАТ ДА ГО ПРИЕМАТ!

Няма.нилакъв вирус. Има вирус наречен Власт,хора добра ли се до нея също като вирус се опитват да оцелеят и да се хранят от гостоприемника наречен Народ. Тези боклуци трябва да се изметат от там.

Ходи доброволец в Ковид отделение бате. После ела разкажи как няма вирус.

ти ходи на майка си у шундата

Не ограничавайте маймуните нека да си подскачат по дърветата, това е тяхно изконо право.

Тъжно е да видиш тук как червеногъзите мутренските медии сипят някакви реклами за дъртия комунист Байдън, "учиндолеца от Село Тодорово", истински СССР мутри, "Светият отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР , за мутренските "капитал"=комунисти, с-о-р-о-с-о-иди, катунари, обречени лузъри ,ялови "протестъри", татуирани надрусани една шепа мутанти ,копейки ,молци ,маджовци, галевци ,чалгари и позитанци

Неолибералите, Венецианската комисия , де факто са троцкисти. Нека припомним: Троцки (платен от US либералите )е болшевишки вожд, извършил заедно с Ленин (платен от Германия) колосални и масови престъпления, и зверства в Русия. Либе-ра-стичната престъпна шайка се бори неистово натрапвайки Опорките за стъпкване на традиционния морал, свързан с вяра, народ, семейство, пол...."атентаторите" са червен терор по "ленински"

ЛИБЕРАЛИ,ГЛОБАЛИСТИ, СА ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ ПО РАЗБИРАНИЯ, КОЕТО ЗНАЧИ ТОЧНО ОБРАТНОТО НА НАЦИОНАЛИЗМА! ЗАТОВА ТОЛКОВА НЕИСТОВО МРАЗЯТ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ И СЕ ОПИТВАТ ДА ГИ ЗАЛИЧАТ!

Навсякъде по света е едно и също. Управляващите са просто едни престъпници, които няма кой да вкара в панделата.

пак ще тече...

Всеки може да протестира.Що не давате?

некои требе да знаят кво чини ЗАКОН... ! и дисциплина! и точност! ако това не са типични германски ...черти аз . ставам или по точно Точица от приказката Антон и Точица ;-)

Това вече е световна диктатура и, ако сега хората не въстанат, ще осъмнат роби за много десетилетия напред. Протестите ще се провеждат въпреки нежеланието на управляващите да ги признаят за легитимни.

Дали бе, тиквеник! Призоваваш за размирици и метеж. Наясно ли си как се управлява държава? Наясно ли си че минахме Китай по брой починали от Covid на милион? Добре че все пак властта, особено в страни като Германия и Австрия е в ръцете на разумни и дисциплини рани хора. Бай ганьо все знае да призовава, но едва свързва двата края. Ще критикува той.

Правото на събиране е неотменимо човешко право. Не може да бъде отменяно нито от закон, нито от съд, нито дори от върховен съд. Не може да бъде отменяно дори от конституция. Не че германците имат конституция, но както и да е ! Даже в България това право не се нарушава ! Затова се казва "неотменимо".

а на чифтосване...леле, сега ако ни забранят да се чифтосваме, кккооо праим...;-)

ДемоНОкрацията бавно и не толкова бавно ДАВА ФИРА и настъпва диктатурата на Новия световен ред. Поне 80% от хората нямат представа от тази тема, никога не са чели, не са се интересували от тези въпроси, не са вярващи, нямат представа какво пише в Свещеното Писание. Чували там за разни "конспиративни" теории, ама дотук. Нито знаят нещо, нито искат да научат нещо повече. Особено на ЗаПАД им дойде като гръм от ясно небе /хайде ние сме свикнали на по-скромен живот/ ама що така, ама досега такава свобода и стандарт имахме, ама така си живяхме, пътувания, покупки, технологии и прочее и прочее. Супер живот. СВЪРШИ ВЕЧЕ ТАЯ. Идва часът на истината. Западна Европа ще се върне към фашизма, а Източна - към соца.

Германски съд отказа да разреши протести .. Това си е то демокрацията! Представете си, ако Белоруски съд не разреши протести в Минск, тогава какво ще стане по света и какво ще пишат медиите за диктатурата на Лукашенко !

куршуми за протестиращите срещу реда в света! Демокрацията е за хората с интелект, а не за добитъка!

Куршуми за протестиращите срещу Новия световен ред, така ли? Хайде по-кротко, че на всяко прасе му идва Коледата, нали знаеш?

А за тебе един чепат, жилест ваксинатор.

Естествено, че мерките нарушават правата на човека - ако става дума за хора, щото голяма част сега са овце. Не само че нарушават правата, нарушават Конституцията, нарушават Хартата за правата на човека... Няма закон, който да разрешава подобна гавра. Браво на германците! Аз не мисля, че те ще стоят просто така и че липсата на разрешение ще им попречи да простестират.

В какъв смисъл няма такъв закон? Я прочети Конституцията. Ще видиш едно изключение при правата.

Дир- ници, вие чак сега ли открихте топлата вода. Не е само Германия, а Холандия,която гори, а и на дооста места. Хората не позволяват да ги правят на овце, за разлика от Бг. Така ще е свиквайте- в кошарата, навън. В кошарата , навън. Танте меркел затваря и за след НГ. От тук- насетне само контрол. Доколкото им се позволи да мачкат, докато не стане нормално. В крайна сметка света се научи да живее в пижамата си и да е за едното ядене. Толкова

Ето това е демокрация Пък у нас всеки станал накриво хуква да затваря улици , без да уведомява никого , а полицията го пази...свободия!

_stankow

Конституционно право. Право на "свободно събиране". Гражданите не е нужно да уведомяват никого, че ще се събират. Да, в закона го пише, но конституцията е по-висша норма. И тя им разрешава да се събират. Това е положението ! Поне това, все още, се спазва в България.

Извънредно положение, други закони

има почва там.