Германските специални служби: Ислямисти планират нападение срещу принц Хари

Анализаторите определят заплахата като "символичен акт на отмъщение и наказание за всички поддръжници на Израел"

Обратно в новината

Коментари - Германските специални служби: Ислямисти планират нападение срещу принц Хари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-голяма глупост трудно може да си представи човек! За къв чеп им е на арабите, това малоумното наркоманче, шизото Харалампи?!?!

Тая статия трябва да е в лайфа- на Хараламби и жена му битието е еманация на четиво от Страница 6 .

Арабите искат да докопат Камила...та.Не им трябва принца..нито башта му

И за къф чеп им е принц Хари? Ако ще трепят някой ще бъде брат му. В автобиографията му пишело, че са го създали единствено за резервни части на брат му престолонаследника. Не знам дали е верно и книгата не съм я чела, а само статия, но ако е верно не мога даже да предположа живота му като малък.

Хари символизира либералната простотия, която в по-радикалната си част е на страната на хамас. Щото мислят, че заедно ще преборят капитализма и после наземята ще цари мир и любов. Хамас също не могат без помощта на либералните малоумници. Точно за това са безраборните клането- да предизвикат Хари на помощ. Ако нямаше такива като Хари, нямаше да има и клането- щях да са безсмислени. Затуй други трябва да се отстранят, за да спре войната.

Еми браво ако това е вярно но едва ли само плашат за да избиват невинни хора а тоя кралски боклук не е Лужил и един ден само само водили на щат

е пусната първоначално сигурно от САЩ, а немците само я лансират.

Пълни безкрайни глупотевици! Нали техните ще им свият сърмите веднага. Защо да убиват кралчето, като могат да си го купят?!? Официланите позиции на англосаксонците са в подкреп ана Израел, но неофицилано политически и медийно подкрепят всякакви маршове и писания в защита на Палестина. Дори в нашите новини репортажите са в подкрепа на Палестина. Заволирано, но съвсем ясно в контекста! Та тук раздвоението е пълно и причината е само една. Парите на арабите са много и са дадени където трябва, за да има подкрепа за исляма и миграцията. Да го кажем така, американските политици са продали цяла Европа на арабите и то не от вчера

И Ко от това.... семейството му се е постарало да бъде осъществени опасенията....

няма как да стигнат до кралството! Няма как и да се вършат някакви атаки, щото там такива НЕМА!