Германски политици оказват натиск върху Шолц да достави на Украйна ракети "Таурус"

Преди почти година Киев официално поиска от Берлин крилатите ракети, които могат да поразяват мишени до 500 км с голяма точност

Обратно в новината

Коментари - Германски политици оказват натиск върху Шолц да достави на Украйна ракети "Таурус" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Катрин Гьоринг ..... какво съответствие само. ТАзи същата другарка иска да праща ракети. Г=жо Гьоринг, един такъв ваш роднина му се наложило да взима цианкалий, вечерта преди да го обесят.

За трети пореден път сме съюзници с тези идиоти германците, очертава се всичко да приключи както и предните два пъти. Да видим , дали този път ще продължим да съществуваме като държава.

Въпреки натиска за щастие в Германия между управляващите има хора с добра памет и здрав разсъдък,

НАТО няма да участва в тази война. Само ЕС ще участва. Повече от сигурно е вече.

След победата на ЕС над Русия,само ЕС ще се обогати и ще яде от трупа на Русия.

Маниакална омраза към руснаците и всичко руско неведнъж в историята е тласкала евро правителствата към фатални походи и войни. Историята ще се повтори. ЕС начело с Германия съзнателно ни води по този път. Може би вярват, че сега ще бъде различно заради "обединението" на "Европа". Може и така да е. Но жертвите ще бъдат много.

Абе тия ракети не разбрахте ли до сега, че ви се връщат по 10 обратно и после ревете. Не можете да я спечелите тази война. Това също не разбрахте.

Не разрахте Ли? Унищожих Украйна заради избитите от тях евреи

Прав си. И това не е само Бабий яр и втората световна война. Всеки път когато е възниквала украинската идея е била съпровождана с еврейцки погроми, Так, че това което се прави в момента с украйна техните деди са го заслужили напълно и сегашното поколение плаща.

Да започнеш да използваш най-новото си оръжие на фронта без основателна причина е опасно. В конфликта между Русия и Украйна това го видяхме многократно. Първо бяха байрактарите, после джавелините, после морските дронове, после сторм шадоу и т.н. Първите няколко месеца има ефект, но после отбраната се настройва за противодействие за тези оръжия. Снощи Украйна е опитала удар срещу Крим с 11 различни крилати ракети и нито една не е достигнала целта си. Ако в един момент конфликта по някаква причина ескалира до нещо различно от ядрена война и Русия има противодействие на най-новото западно оръжие, то запада ще е обречен.

А продажник и страхливец. Както отбраната се настройва, така и ракетите могат. Затова още се ползват С200/300 за земни цели.

Това ли ви е демокрацията? Да притискаш една държава да подарява оръжие на друга, а след това да я притискаш да купува ново.

ТИ какво си мислеше ?

Че ти сега ли го разбра? Излезе план изготвен тихомълком, срещу Унгария за да ги накарат да вдигнат ветото върху милиардите за крайна. В него са били предвидени мерки като спиране на еврофондове, мерки за обезценяване на валутата им и сответно вдигане на инфлацията, начини за увеличаване на безработица чрез изтегляне на инвеститори, и още доста такива "партньорски мерки".

На Канцлера Шолц още дядо му в бил ЕС ! В ЕСЕС ! Черните бригади на Канцлера Адолф Хитлер! Канцлерът Хитлер Също е избран от германците на Демократични Избори! Като канцлера Шолц.....

Америка има най-голям интерес от войната в Европа, за да избегне тотален фалит.

То въпросът е друг, какво ще направят нацистите ако им се дадат високоточни оръжия? Видя се, че заради един транспортен самолет са готови да убият 62ма от своите. Ако Зеленски спечели, цяла Украйна губи, защото ще отворят концентрационните лагери, вече легализираха марихуаната и лбтм пропагандата в училищата.

На САЩ не им пука! Избиват се помежду си в Европа, след това американските посолства ги принуждават да си купуват американско оръжие на двойни цени.

"Зелените и Свободната демократическа партия..." Метастазите на америка са навсякъде.

Щ

Единственото , което мога да кажа е че ни подготвят за война! Война , която няма да започне от Русия, а от колективния запад! Тази война няма ще започне след 2-3-4 години. В момента ни подготвят за нея чисто психологически. Ако утре избухне война и не сме подготвени ментално от злите правителства, иам голяма вероятност обществата да покажат червен картон на политицоте си. Но когато в продължение на няколко години , ежедневно, си облъчван за война, ядрени бомби, конфликти по света, нещата се възприемат по-лесно.

тарамбуките и те оказват натиск на младите пък и дъртите шваби като шушолц .... предимно анален натиск

те фермерите скоро ще му окажат натиска на Шолци с крилати ракети клаас

Тези тъпи немци не си научиха урока.Берлин още помни.

Партньорството с Германия вкара България в Две Национални Катастрофи! От общо Две!! ... Заради Германия и Фашистката Диктатура в България до 1944 година България плащаше Репарации за милиарди на запада до 90те години. Русия ни ги опрости. .... Сега новата Диктатура на Сглобката,ни вкара в същия капан на Запада!!

А преди това трябва да вземат решение за внос на руски ракети на самоход, без значение дали отговарят на стандартите, евро 4, 5, 6 ... !

В ЕС ще преминем на военни релси. След две години трябва да изпратим европейска армия на Изток. Вижда се вече с просто око, а и не се крие особено

се готви за отбранителна война в украинските полета. Лидерите го казаха многократно, че няма да допуснат Путин да победи.

"натиск" му оказвали.... Все едно той не ще...

Германия спечели войната в дългосрочен план защото целия ЕС сега е контролиран от нея. Въпросът е дали Германия ще реши да предприеме нов поход на Изток. Всички ще я последват. Системата от "съюзи"действа безотказно.

Русия после. Може по въздух да им изпрати някоя и друга ракета , и там натискат Путин.

ЕС начело с Германия води политика на неизбежен горещ конфликт с Руската федерация. За една две години ще се подготви и "общественото" мнение, че подобна война е неизбежна. За "сигурността" на "Европа" ЕС ще бъде "принудено" да вземе "непопулярното" решение. Германия и нейните подопечни в ЕС знаят много добре какво правят.

Предоставяне на ракети с по-голям обсег на Украйна? Може! Но в такъв случай се спира кранчето на руски нефт и газ за Германия. За броени месеци най-мощната икономика в Европа ще се срине, защото с американски втечнен газ икономика не се развива. Втечнения газ е много по-скъп и всичко произведено с него ще стане непродаваемо. Това пък ще рече, че ще фалират много фирми и много хора ще се окажат на улицата. Переспективата не е никак розова.

Руския ботуш няма зор за Киев, щото Киев си е руски. Но както я карат евроатлантицте, руския ботуш ще влезе в БРЮКСЕЛ!

След 3 дена ли? :))) Кажи кога да проадваме фабриките и да слагаме каскетите? :)))))))))))))) Да ви имам мокрите сънища за съветски асвабадители. :)))

Най - много от разпадането на Руската федерация ще спечели Германия и ЕС. Затова точно ЕС поддържа най твърдата линия срещу Москва. Тази враждебна външна политика на ЕС срещу Русия се води от близо две десетилетия преди войната в Украйна. Затова и ЕС провокира киевския Майдан и преврата през 2014г. За да има повод да премине в открита конфронтация с Русия. Ракетите ще са най малкото, което Германия ще предостави.

Германските производители на оръжие не успяват да уредятда станат още по-безумно богати! САЩ вече успяха, а сега гермнските натиоскат да пролеят още кръв. Това е реалността. Ето въвеждащите изречния от друга днешна статия в ДИР: "Продажбите на американско военно оборудване на чужди правителства през 2023 г. са се увеличили с 16% до рекордните 238 млрд. долара, съобщи Държавният департамент на САЩ, предаде Ройтерс. Ръстът се наблюдава в момент, в който много страни се стремят да попълнят оръжейните си запаси, след като са изпратили свое военно оборудване в Украйна, коментира агенцията, цитирана от БТА." Пиша го, за да знаете, че Русия нямаше да нападне Украйна, ако САЩ не бяха "инвестирали" чрез финансиране на нацисти в Украйна да убиват руснаци 8 години. А прекараният най-много е ЕС. Загубата на просперитет е тотална, загубната на суверенитет е нещо, заради което трябва да има трибунали, а глупостта на хората е в мащаби, които не съм подозирал за ЕС! Усетиха се, едва след като им олекнаха джобовете. Означава, че имаме инфантилни поколения. Още когагто САЩ интервенира чрез НАТО, трбяваше и народът, и лидерите му да спрат това. Сега е това положението. Даже цялата септика на създадената от САЩ ситуация роди и неофашизъм в Европа, по-точно в лидерството на ЕС (за да не си помисли някой за статрите фашизирани елементи, които е имеало винаги). Имаме официализран неофашизъм в Европа! Движен от недостатъчно осъзнати и неограничени амбиции за забогатяване на определени кръгове, от които е и Урсула например. САЩ извлякоха ресурса на ЕС! Смачкаха ЕС! ЕС е васал, а нашият по системен път труд отива в САЩ и става дума за стотици и стотици милиарди, ако не и за повече.

❗️Защо Съединените щати влизат във всички тези войни, опитват се да свалят всички тези правителства и всеки път се провалят? Мисля, че целта е грешна. Съединените щати обявяват цел: казват, че ще трансформират Афганистан. 20 години по-късно, трилиони долари по-късно – пълен провал. Подобни са целите на САЩ в Сирия: опитаха се да свалят Башар Асад, започнаха голяма война - масов хаос, пълен провал. Те се опитаха да сменят правителството в Либия и започнаха гражданска война. Опитаха се да вкарат Украйна в НАТО – сътвориха открито кръвопролитие. Така че се чудя: какво става? Защо авторите на тази ужасна политика отдавна не са си тръгнали? Отговорът е: това са големи пари, това е голям бизнес! Джефри Сакс, американски икономист, професор в Колумбийския университет @BGmilitary

Защото ценнсотите там са в упадък, а в такъв случай глупостта по света е във възход. Резюмето ти е перфектно - кратко и съдържателно. Списъкът може да е много по-дълъг обаче. Ще добавя един парадокс :-) Сле дкато САЩ бяха изгонени от Афганистан, производството на хашиш там спадна за една година с 80%. До тогава САЩ се бореха срещу производството на хашиш и пазеха Запада от наркомания............................................ Сещаме се защо поставих толкова дълго многоточие. Хора, проблемът ни не е непредвидима и доста приомитивна Русия. Проблемът ни е, че сме под управлението на крадец и мошеник. ЕС е под управлението на САЩ. Проблемът е, че не сме суверенен съюз и суверенна България. Че ни инжектират педерастии, нелиберализми с отровни последствия, от които самите САЩ са в тотална разруха в момента, а това е само началото. Бързо трябв ада се изтеглим от това господство! ЕС е 500 милиона с развити технологии!!!!!! Включително и военни. Време е да купуваме европейски самолети, а не Ф16. За България Ф16 не са самолети за отбраба с обхват 1000 километра и товароносимост 4 тона боеприпаси за унищожаване на чужди наземни обекти! И три пъти по-висока стартова цена, която се превръщша в 10-20 пъти по-висока в периода на поддръжка!!!!! За нас бяха шведските, които са 3 пъти по-евтини и можем да си произвеждаме само 80% от резервните части! А ни принудиха да дадем през следващите 10 години 15 милиарда поне за самолети, които ще служат за нашпадение, не за защита. Това са ужасни факти от загубата на сувернитет. Обедняваме, вкарват ни в смърт!

Е те са им обещали, ама какво да направят, като руснаците се туткат. Не могат да стигнат Волга! Как да им дадат ракети с обсег 500км, без руснаците да са окупирали поне толкова?! Укрите иначе ще започнат да ги хвърлят по жилищните сгради в Русия.....

Зелените в Германия са сегашните фашисти и нацисти.Малката разлика е .че тогавашните нацисти са били по образовани.

Германия загива. Ще бъде цяло чудо ако до няколко години не се разпадне на съставящите я 16 федерални провинции

Хахахаха. :) Добре. :)) Ако се раздели ще бъде по скоро по старата граница. Източтна-Западна. Само дето Източната ще бъде по зле от Полша.

Тия шваби не разбраха ли, че без Русия са гола вода ? Взривиха северните потоци, през които си доставяха евтина руска газ, за да купуват скъпия втечнен американски !? Да , ама Байдън вече и втечнен газ отказва да доставя, защото има недостиг и за американския пазар ! Петролът също не достига и цената му се вдига ! И кво праим ся ? Като падне Украйна май ще има опашка от западни политици, които да лазят по червения килим в Кремъл ?

lu4ka

Разбрали са. Затова Шолц се дърпа. Иначе и руския петрол, който швабите купуват от Индия ще секне.

точно така ще да е, и затова борсовата цена на газа спада, щото няма доставки на скъп америкаски втечнен газ. Къде ли ви кошпат ...

Е какво да направят?! На тях им е забранено да имат армия и трябва да водят търговска война освен с Китай, даже и със съюзниците си отвъд океана...

абе няма ли един стабилен манаф да се гушкаме

Тук съм, Ела да се гушкаме

Чамодан, вокзал, Киев

Интересно как "идиотските" медии продължават да се опитват да налагат тезата че не-ядрена държава с 4 пъти по малък човеко-ресурс и вече несъществурваща икономика и промишленост, може да спечели война срещу такава с един от двата най-големи ядрени арсенала в света и най-големия реално работещ ВПК. Просто нямам думи... Май наистина продължават да бутат нещата до дайте да видим къде е прага на търпение на руснаците... Лошото е че май никой си няма на идея, какво правим като го стигнем...

То и Авганстан не бе даже и държава ама не само победи СССР но и спомогна за разпада му, а 30 години по-късно изгониха и САЩ

Локални конфликти за поставяне на марионентни правителства не бих ги нарекал войни, пък камо ли победи или загуби на нивото в което се целят в момента. Плюс това ситуацията отпреди 40 години няма нищо общо със ситуацията в момента. Руснаците се наиграха в Афганистан и си научиха урока. Украйна колкото и да не им се иска да го признаят на някои хора беше неизбежна. И умишлено предизвикана. И който и каквото ще да ти разправя - географията винаги е имала значение в политиката. Не мога да кажа същото за Американците, ма там схемата е друга. Те и Виетнам "спечелиха", и Сирия, и Либия,и Ирак и след тях едни градини останаха.. едни люлки на демокрацията... Ама аре ако след 160 милиарда от техния бъджет и поставянето на Европа под пълна зависимист за достваки на ПГ от Щатите, сега се опитват и с промишлеността да я наврат в ъгъла. Както казах - въпрос на намиране на прага на търпението. След това ще е като вица - последните 10 метра нямат много значение.

Ахахахахаахах "коммандващия военноморския флот на Украйна" това явно е шега!:)))

Не е. Руснаците как имат минитество на културата? :) п.п. Иначе това е нещо, което ще се учи във воените учебници. Страна без флота, накара страна с флота да си напусне базата и да ограничи морските си операции... :))))

Е, те и българите имат министерство на културата...

ще свалят таурус, колкото свалят и сторм шадоу - най-редовно, спомням си, че даже с една подводница свалиха две сторм шадоу... че и беше на сух док, гигантско постижение на съветската военна техника - с подводница на ремонт свалят крилати ракети, другосваляне например беше със щаба на черноморският флот. колкото до таурус - те са първо с два пъти по-голяма бойна глава, два пъти по-голям обхват и най-важното - имат бойни глави направени специално за разрушаване на укрепени съоражения и бункери, за разлика от обикновените кумулативни на сторм шадоу. Колкото до сухопътният коридор е широк 100км, но жп линият не върви по плажа край брега, нали?60% от него са в обхвата на артилерия и химарс, а дроновете го покриват целият, както и разбира се партизаните...

Само да не стане ..с вашите камъни по вашите глави..

Много разумно е решението на канцлера. Дано то да е такова и за другите оръжия. Не се гаси пожар с бензин. Вече загинаха около милион славяни по вина на фашистите в Украйна. За някаква нейна победа е нереално да се мисли, камо ли да се говори, че ако имала въпросните ракети, щяла по-бързо да спечели войната. Не само, че нищо няма да спечели, ами ще бъде изпепелена и заличена като държава. Онези, които притискат Шолц, очевидно не осъзнават това или пък го осъзнават, но имат нездрави политически цели, но във всеки случай не мислят доброто на украинците.

Загиналите са по вина на рашиста в кремъл. Той започна тази война и трябва да си плати за това!

А така, ма мен :)

Само да не стане ..с вашите камани по вашите глави..

Пропуснах да отбележа, че съм педераст и черни салами редовно масажират аналното ми отвърстие.

И духаш на негрите от Алабама?

Чамодан, вокзал, Киев

Тези краварски безумия ги разправяй на гей парада

цивилизования девиз: Убий руснак- спаси дете. до сега руските военно престъпници са убили 3000 деца в Украйна и 20 000 отвлечени за органи, проституция да задоволяват руските педофили като Путин и за руски еничари ... един ден да ги върнат с промити мозъци в Украйна да убиват и тероризират двоите сънародници.

Не приказвай глупости от рода ,,убий руснак''. Те не са виновни че Путин ги е накарал да воюват. Никой не иска да воюва там в тази безмислена касапница.

само дето сухопътният коридор е в обхвата на дронове, артилерия, партизани, химарс... та не го ползват много много, другият вариант са кораби, но напоследък водите край крим не са много здравословни за плаване на руски кораби...имаше и още един източник на вода, но розовата армия го отряза, взривявайки язовира за да забави украинците и да се окопае, имаше канал до крим, но сега нивото на водата е много по-ниско от нивото на канала. остава водопровод по моста, а като падне моста, а той ще падне, защото олаф/улаф като полезен няма как да продължи дълго да се противопоставя на доставката на таурус, ето енгилизите му предложиха да купят от германия тези ракети... дали на енгилизите им трябват?разбира се, директно в украйна ще ги закарат... понеже някои не си представят какво представлява логистично доставка на вода за примерно 10 хиляди човека - ако всеки пие по 1 литър на ден, това са 10 хил. литра за пиене, отделно за битови нужди са 10 пъти повече... да, тази вода може да не е питейна, но не става с морска, пак трябва доставка...

Шило

Хахахахаха, тоя коридор е стотина километра широк, бре! Да не мислиш, че е под обстрел? За Мириупол нещо да си чувал от година и половина? Леле, че сте зле, не е истина!

Шило

Па за моста- опитаха какво ли не, дори и аналози на "Таурус" и нищо! Кво, тая ракета ще лети 500 км. и няма да бъде засечена и свалена? Колко ще им доставят? 10? 20? Аз залагам на 15. Ако въобще им доставят, щот немците сега си имат кахъри с трактористите и набиращата сили Алтернатива за Германия!

Тази Катрин Гьоринг не разбрах от зелените ли е или от нацистите?

та каква е разликата и едните и другите са болшевики....Разликата всъщност е в размера на мустака на лидера....

Като е внучка на Херман Гьоринг каква да е ?

Украйна няма да спечели тази война. Просто едни алчни изроди искат Европа да плаща за войната. Подарете си оръжието, ние след това ще ви продадем друго.

ДЪЛБОКО ПРИКРИТ ФИНАНСОВО – ИКОНОМИЧЕСКИ ОКТОПОД. ЦЯЛОТО ФИНАНСОВО ИКОНОМИЧЕСКО, ИНОВАЦИОННО И ОБРАЗОВАТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА Е ЗАВЛАДЯНО ОТ ЕДНА ФОНДАЦИЯ, УЧРЕДЕНА С ПО 50 ЛВ. ОТ КИРИЛ ПЕТКОВ И НИКОЛАЙ ДЕНКОВ Видно от търговския регистър на 16 февруари 2018 г. със 100 лв. се учредява фондация “Център за приложни изследвания и иновации”. Учредители на фондацията са Кирил Петков Петков и Николай Денков Денков, които стават и членове на настоятелството є и действителни собственици. Представляващ директор е Кирил Петков. Дейността на фондацията e насочена към стимулиране развитието на биотехнологиите и приложната химия и утвърждаването на тяхната роля в икономическото развитие. Фондацията е създадена с основното партньорство Фондация “Америка за България” и Софийския университет, а през същата година се рекламира шумно във вестник “Капитал”.

Каква Украйна бе?Цяла Европа се тресе от бунтове и стачки,а в нашите слугински медии-нито думичка.Пълно информационно затъмнение и за Тексас,където са пред гражданска война.Толкова зависими медии няма и в Русия.

Абе за каква защита говорим с ракети, които могат да стигнат до Москва ?

Шило

Могат теоретично. Практически- няма как да стане. Нали не вярваш, че ще ги дотътрят до фронтовата линия?