Коментари - Германската полиция арестува 8 души от едно семейство от Балканите, събирало пари за ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те са германски граждани . Както българските цигани ги пишат българи , така и тия са германци и точка .

Когато Германия спонсорираше терористите с оръжие и пари и хиляди добри хора загинаха в Югославия, а после раздаде немски паспорти на същите тези терористи.Та през това време ние българите ни проверяха с немски овчарки по границите на ЕС и ни връщаха с черни печати заради един пакет със сирене. 25 години ни държаха без право на работа докато всеки мързелив арабин получаваше жилище и социални помощи. Защо ли не ми пука за тази новина а?

Мусюлманските балкански джелати от Босна, Албания, Косово, Македония, известни като арнаути са били гръбнака на т.н. "башибозук", който е клал българи в Батак, Перущица, Брацигово, Панагюрище..

Е те така ще се сложи стемпел на българите. Много отдавна ви казах, че когато има мръсотии в една държава тогава се канят чужденците да им работят. След няколко месеца започват лека полека да прехвърлят проблемите си на чужденците. Тоест те - западните са чисти, невини и справедливи, ама видите ли чужденците вършат мръсотиите. Ето така и ще приканват за работа хората, но всъщност ще ги гонят.

така и ще видите какво могат българите... може да сме под руско робство... ама и тея най-накрая ще си заминат... вие сет лешояди не по млаки от азиатските хиени...

поне да беше грамотен, а то....

как е рублата ?!?!?

Немците плескотят с баданарката направо - хем са "членове на едно семейство", хем са от "държави на Балканите". Как? Не е ясно. важното е да се вменява вина на всички на Балканите, където има 3 религии, за да се замаже, че тия са мюсюлмани.

Да, журналюгите правят невероятни салтоморталета само и само да не се споменава мюсюлманин или ислям в едно изречение с тероризъм.Спомням си преди една-две години бяха хванали пак някакъв мюмюн от босна и го бяха написали че бил от райна на бившата АВСТРО-УНГАРСКА империя.Ха ха ха.Да се смее ли човек, да плаче ли.

Тъпи германистански и френски гейове,рязаните ви завладяха с гумени лодки- средно по 1,5мил. човешки единици на година. от тях 50% са годни да носят бомби и автомати.След 10-15 год. те ще са много повече бойни единици от вас бирени плондери. Германия ще се казва Германистан и по закона на шириата ще се дупите на килимчетата.

Международен Европейски съд за лицето Анджела Меркелщайн и нейните началници!Обвинения в геноцид над коренното население на ЕВРОПА,организатор на Афро-арабското нашествие на членове на ИД и тяхните семейства,промяна на етническият състав на цели райони и селища в ЕС,Нарушаване на границите на всички страни от ЕС,Разпространение в ЕС на СПИН,турбеколоза,Ебола и др. африкански болести с ,които са заразени повечето "мигранти" . Петиция и жалба трябва да подадът всички европейски държави ! СЪД ЗА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!

Да ,трябва да се направи нов Нюмбергски процес на който да са подсъдими унищожителите на Европа:-Меркелица,Ишиаса,Шорош,Макрона,Могерини и цялата банда ерогейска.

Тъпи германистанци,цяла Европа ви мрази заради тази луда баба,шайзета зомбирани- оня с мустачките поне ви даваше да си онождате фраутата,а бабата ви вкара черни ,обрязани да ви вършат работата и да онождат и вас...точно след 10-15 год. ще каните Путин да ви освобождава,но Москва на сълзи не вярва

Така става като службите не четат Иво Андрич.

в еврохалифата всичко е спокойно

Мюсюлмани от босна.

Германците са едни от най-големите терористи. Те са гадовете долни, които ни вкарват във своята война и после не си плащат сметката. В момента има много германци, които са ислямисти и свободно движещи се в Европа.

Зна1и са от Босна и Херцеговина, не са от Балканите. Недейте да пишете глупости и да насъсквате излишна омраза към България и заобикалящите я.