Германия се готви да улесни процедурата за натурализация

В реформата е предвидено занапред гражданство да може да се получава след пет години пребиваване в страната

Обратно в новината

Коментари - Германия се готви да улесни процедурата за натурализация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ви кара да ходите в Германия?! Оставете ги да привличат квалифицирана работна ръка от цял свят и да стават все по богати (моделът Швейцария - 50% от работниците там не са родени в държавата). Вие люпете семки пред блока и се оплаквайте колко е “бедна” Германия и колко етнически “чиста” е Русия.

ГЕРМАНИЯ Е НАЙ БEЗНАДЕЖДНОТО МЯСТО СЪЩЕСТВУВАЛО НЯКОГА НА ПЛАНЕТАТА!

ГЕРМАНИЯ Е НАЙ БАЗНАДЕЖДНОТО МЯСТО СЪЩЕСТВУВАЛО НЯКОГА НА ПЛАНЕТАТА!

Ердоган харесва това. Колективния Европеистан се заформя с пълна сила. Следващия път, когато Османците стигнат Виена, да не се окаже, че идват от север.

Да бе ши са натурализирам и ша се интегрирам, че после да не мога да да се позовавам на етническите и културните си особености:))

Генното модифициране на Германия продължава.От една от най-уважаваните нации по яреме на обединението през 1990г в момента Германия е просто лош пример.

Тотално сриване. Нали ви е ясно що се случва това? Средната им класа хваща самолета за там където немските корпорации се местят. Тоест САЩ. Америка си постигна целите. Да се избиват руснаци а Германия тотално да скъса с евтините си ресурси, които и позволиха реално иконоимическият растеж. Са като затвориха леярните и позволиха "партньорите" им да им думнат тръбите, какво им остава? Да натурализират доколкото е възможно емигрантите. Великата Британия не можа да развие икономиката си и реши, че най-добрата далавера е да удари "едно рамо" на падането на Германия от хоризонта. Съответно Давоските копои мечтаят да заграбят земеделието и земите в Европа и са ще им се получи. Въобще Давос и САЩ закопаха ЕС. Халал да им е на германците. Като са тъпи овце ще си берат гайлето. По-интересната част е как ЕС, който беше създаден като икономически съюз като му спре финансирането от Германия, ще се превърне в трибуна за корпоративен фашизъм и експерименти с раята. А тукашните специалисти вече не са тъпи парчета и не тичат да копаят за една трета от цената на труда си в Германия. Който си мисли, че няма дискриминация по тази точка е чисто луд. Филма е: Пари нема - действайте.

Фантазията им е за поток от мозъци от Русия. :) Но процесът ще бъде точно обратен.

Ти колко хора познаваш да се избягали в рашка говнашка ?

Специално германците са ок. 250 000 по данни от 2014

Горката Германия

2044 година-Руснаците отново са пред Берлин.От руските позиции се чува глас: -Германци предайте се... Пет минути тишина.Откъм Берлин се чува глас: -И откъде да ви ги намерим тези германци.... .

Чакам момента в който от минарето на Райхстага ще призовават правоверните за молитва.

Значи, вече ще има негри-германци, арабески-германжи, афганистаногерманци, пакистаногерманци.... И оня виц - "Ей, Мехмед... ела да видиш кво смешно име има тоя - Мюлер"....

По-бързо трябва да натурализират нашите мургави българи.Те от много години живеят в Германия,бързо се интегрират и ще подобрят значително немския генофонд.

Само глупак би се натурализирал в Немската Кочина.Ебати тъпата държава

Германия бавно,но много сигурно се самоубива.Така ли цяла Европа ги обхвана критенизъм.

не гласувата за Възраждане скоро и в България

За пушечно месо

Значи нови тълпи мигранти се юрват през България към Германия.

Планът Калерги за унищожаване на Европа от юдо-циониската мафия.