Германия се готви да улесни процедурата за натурализация

В реформата е предвидено занапред гражданство да може да се получава след пет години пребиваване в страната

Обратно в новината

Коментари - Германия се готви да улесни процедурата за натурализация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Планът Калерги за унищожаване на Европа от юдо-циониската мафия.

Значи нови тълпи мигранти се юрват през България към Германия.

За пушечно месо

Германия бавно,но много сигурно се самоубива.Така ли цяла Европа ги обхвана критенизъм.

Само глупак би се натурализирал в Немската Кочина.Ебати тъпата държава

По-бързо трябва да натурализират нашите мургави българи.Те от много години живеят в Германия,бързо се интегрират и ще подобрят значително немския генофонд.

Значи, вече ще има негри-германци, арабески-германжи, афганистаногерманци, пакистаногерманци.... И оня виц - "Ей, Мехмед... ела да видиш кво смешно име има тоя - Мюлер"....

2044 година-Руснаците отново са пред Берлин.От руските позиции се чува глас: -Германци предайте се... Пет минути тишина.Откъм Берлин се чува глас: -И откъде да ви ги намерим тези германци.... .

не гласувата за Възраждане скоро и в България

Горката Германия

Фантазията им е за поток от мозъци от Русия. :) Но процесът ще бъде точно обратен.

Тотално сриване. Нали ви е ясно що се случва това? Средната им класа хваща самолета за там където немските корпорации се местят. Тоест САЩ. Америка си постигна целите. Да се избиват руснаци а Германия тотално да скъса с евтините си ресурси, които и позволиха реално иконоимическият растеж. Са като затвориха леярните и позволиха "партньорите" им да им думнат тръбите, какво им остава? Да натурализират доколкото е възможно емигрантите. Великата Британия не можа да развие икономиката си и реши, че най-добрата далавера е да удари "едно рамо" на падането на Германия от хоризонта. Съответно Давоските копои мечтаят да заграбят земеделието и земите в Европа и са ще им се получи. Въобще Давос и САЩ закопаха ЕС. Халал да им е на германците. Като са тъпи овце ще си берат гайлето. По-интересната част е как ЕС, който беше създаден като икономически съюз като му спре финансирането от Германия, ще се превърне в трибуна за корпоративен фашизъм и експерименти с раята. А тукашните специалисти вече не са тъпи парчета и не тичат да копаят за една трета от цената на труда си в Германия. Който си мисли, че няма дискриминация по тази точка е чисто луд. Филма е: Пари нема - действайте.

Генното модифициране на Германия продължава.От една от най-уважаваните нации по яреме на обединението през 1990г в момента Германия е просто лош пример.

Ти колко хора познаваш да се избягали в рашка говнашка ?

Да бе ши са натурализирам и ша се интегрирам, че после да не мога да да се позовавам на етническите и културните си особености:))

Ердоган харесва това. Колективния Европеистан се заформя с пълна сила. Следващия път, когато Османците стигнат Виена, да не се окаже, че идват от север.

Чакам момента в който от минарето на Райхстага ще призовават правоверните за молитва.

Специално германците са ок. 250 000 по данни от 2014

ГЕРМАНИЯ Е НАЙ БАЗНАДЕЖДНОТО МЯСТО СЪЩЕСТВУВАЛО НЯКОГА НА ПЛАНЕТАТА!

ГЕРМАНИЯ Е НАЙ БEЗНАДЕЖДНОТО МЯСТО СЪЩЕСТВУВАЛО НЯКОГА НА ПЛАНЕТАТА!

Кой ви кара да ходите в Германия?! Оставете ги да привличат квалифицирана работна ръка от цял свят и да стават все по богати (моделът Швейцария - 50% от работниците там не са родени в държавата). Вие люпете семки пред блока и се оплаквайте колко е “бедна” Германия и колко етнически “чиста” е Русия.