Германия притеснена от миграцията по Балканския път, обмисля процедура за връщане на чужденци

Трябва да бъдат обсъдени и процедури за връщане на онези хора, "които нямат право да останат при нас", каза Фезер.

Обратно в новината

Коментари - Германия притеснена от миграцията по Балканския път, обмисля процедура за връщане на чужденци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да бъдат обсъдени и процедури за връщане на онези хора, "които нямат право да останат при нас", каза Фезер. - Германия не депортира почти - даже прави рекодри - най-малко депортиране в последните години.. На 10 нелегални максимум един да депортират - 9 остават за винаги.... и всеки ден идат повече... Разликата между украинците и другите е - украйна основно жени и деца... От Африка и Арабия основно неграмотни млади мъжи... Едните търсят закрила другите са инвазатори - сами решете кои....

Същевременно Гералд Кнаус, изследовател на миграцията и съосновател на мозъчния тръст Европейска инициатива за стабилност (European Stability Initiative) заяви, че според него всякакви опити за предотвратяване на имиграцията по Балканския маршрут са безполезни. Кнаус - човек на сорос и съветник на Меркел ..... този толкоз хабер си има... той иска все повече и повече.... от 2015 до сега - 7 ГОДИНИ !!! няма решение на проблема... Защо? Зашото така е желано!

Сети се Мара да се побара! Нали много ги харесвахте, ами на ви сега

Никакво връщане самолети и в САЩ най старата демокрация.

Мога да приема до 3 украинки и 4 рускини, записване за кастинга до утре вечер.

Две да те държат и една да ти си изходи в устата.

Как тъй ще връщате ? Нали ние бяхме лошите, че строихме ограда ?

Тези викаха велкоме на бежанците от държавите в които САЩ води войни, а сега... кой ми се изпика в гащите...

Нали ги покани и им обещаваше ''светло бъдеще'' както от години обещава на хората, защо сега ги не искат???? На самолет и директно зад океана, там при виновниците за всичко ставащо по света,

Полуевреинът Калерги, говори, че в Европа трябва да се заселят 130 милиона мигранти!

Трябва да изчезне!

Като ги поканиха едно време да дойдат ,сега да си сърбат попарата.Видяха че може да се живее на социални и се възползват от това.Раждат по 5-6 деца и само от социалните си живеят,що име да работят.Те почти всички от там са мързеливи.Рядко има съвестни и работливи.Ще продалжават да идват и никой не може да ги спре.След 20-30 години ще са 50% от немското население,щот германките не искат да раждат или само по 1-2 така ще е ,като в БГ,същото като с циганите.

Само дето те ги поканиха ама голяма част набутаха по други страни, че всички играят по гайдата на общия си ментор сащ и не им дреме за народите им.

Май в Германското управление използват албански реотан за взмане на решения. Нали бяха "Вилькомен" всякакви мигранти, които да работят в чистотата, в армията, в неприемливите за арийския германец области на икономиката? А кво се оказа, че мигрантите не искат да работят, а да ползват социалната система. Даже и украинците се усетиха и отидоха на няколко месечна почивка в Германия, която никога нямаше да си позволят, ако нямаше СВО. Докато бяхме разделени на източен и западен блок, пиле не можеше да прехвръкне незаконно през границите, а за законно бяха затворени с визи за гости от западния блок. Е, сега има свободно движение на хора и стоки, демокрация демек. Няма връщане назад, нравится, не нравится, терпи моя красавица.

Немците какво имат да й обмислят на процедурата, нали граничат със северно море? Да ги товарят на баржи, да ги изкарат извън териториални води и да ги пускат да се прибират с плуване.

По логично е като се пишат за ''хуманисти'' както правеха като ги поканиха да ги превозят до тези които започнаха всякакви размирици по далечни от тях територии.

се усетиха!Ама защо чак сега? Толкова държави си изпатиха заради тяхната политика!

Бива ли така, къде останаха солидарността и съпричастността.

Върнете бабата да покани още на безплатна вечна ваканция. Ще се справите! Ами изгонете ги ако можете,няма начин! Сами си го направихте,а и на другите.

Гладните и мръзнещите тази зима май ще си сменят русофобските правителства

Ли се сетихте.Хаха

Не става. Ще си приемате бежанци и тва е. Нали Меркел ги покани, не съм чул някой друг ваш високопоставен политик или най- добре канцлер да е отменил поканата. Така че те се чувстват поканени и идват. Тук при нас ли да останат, че ние не размитаме за тях?

Кой нормален си гони прииждащите тумби от инджинери, фелшери и атомни физици

Най-вече Иксперти в работа с тротИл, хладно оружИье и йебанЬе на джендърЬе, тъй, тъй...

Аааа, без тия номера! Вие ги поканихте, гледайте си ги!

Аз съм 110 kg, те по-дебели от мен - включително и тия, дето са под 30 години. Говорехме си с един колега, че тия не са отишли да пазят границата, а да гушат пари!

Кой ви кара да предизвикате Украинският Мейдан и Африканската пролет ! Сами сте си виновни ! Да бяхте отрязали мераците на краварите навреме !

Печели лагер в Сахара, че там е по-топло и без хък-мък!

Капана заложен за България вече е факт. Вчера беше гласувано в ЕС заприемането ни в Шенген. Така почти всички мигранти ще минават през България (тя е разградения двор) след това безпрепятствено ще стигат до Германия. Там тя ще си подбере 1%от тях а а останалите 99% ще ни ги връща обратно за да си ги отглеждаме.

Те няма да стоят тук и с лайняно въже да ги вържеш. На глад не се стои.

Никакво връщане на мигранти докато не им изпилим пишките до косъм...

Това са тези инжинери от държави който лично сте съсипали американофили....

ПРОМЯНА НА ХИМНА ! НАЛОЖИТЕЛНО БИЛО ЗАРАДИ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА ГЕРМАНИЙ Е ;) КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ИНАЧЕ ТЕКСТА - ДОЙЧЛАНД, ДОЙЧЛАНД, ЮБЕР АЛЕС !!!!

ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ Е ДА СЕ ПРЕКРЪСТЯТ ОВРЕМЕ ГЕРМАНИЙЕ ;) НОВ ФЮРЕР НЕ ИМ СЕ ОТПУСКА ( ОСВЕН ЕРДОГАН :))

Глупости, притеснена. Точно Фезер обяви тези дни, че ще вози по 1000 на месец направо от Афганистан. Бербок говореше за "8 до 10 милиона и ние ще ги приемем всичките". Т.е. това са празни приказки за залъгване на народа, който все повече се обръща към Алтернатива за Германия.

Участвуваха в унищожението на Сирия, Ирак, Авганистан, Либия и др. И ето потоци т.н. бежанци. На всичкото отгоре и Меркел ханъм им викаше - Елате, елате, да ни оправите! Сега участвуват в унищожението на Украйна и пак реф - Ама ние вече приехме 1млн. от там. И на всичкото отгоре "благословенният" Запад удобно забравя ограбеното от Африка, Азия и останалите части на света по време на издигането си, т.е. колониализма. А инак същи ангелчета, по техни думи "райска градина" и "останалият свят. Справка оня там техен Олафчо.

СКАПАНИ ДЖЕНДЪРИ!! КАКВО РЕЧЕ ДЕМЕНЦИЯТА ТАНТЕ МЕРКЕЛ ? - ЗАПОВЯДАЙТЕЕ, ЕЛАТЕЕЕ!! НА ВИ ГИ СЕГА ПЕДАЛИ НЕЩАСТНИ.

Ха! и таз добра?! че кой ги покани тия бежанци, бе госпожа?! Я вземете се разберете с г-жа меркел по тия въпроси.. да ти разясни некои работи по подбора на бежанци.. все пак в германия има глад за кадри, не знаете ли?

"В момента натискът не идва от незаконната, а от законната миграция. Деветдесет на сто от бежанците идват от Украйна", добави той." Не така. Всички са клети бежанци. Вилкомен викахте до преди има-няма година. На обикновения германец взе да му писва май и политиците сменят лекинко наклона,че зимата май ще и дълга и студена.

Политиците само ЛИЦЕМЕРНО вият, а инак с удоволствие приемат славянски млади жени в детеродна възраст, знаейки, че те ще ТРЯБВА да се установят - работят, отглеждат деца и НЯМА да мрънкат - хем им идват наготово, хем подобряват демографията, хем няма да скърцат много много политически.

Що да ги връщат? Нали ги поканиха?

Къде отидоха посрещачите с мечетата, бъдете солидарни с хрантутници и навлеци

Вие ги докарахте до просия и разруха ,сега си ги взимайте. Много е отворен Вашата Германия -Ваши са.

Те си ги поканиха, да си ги държат. Тук никой не ги е искал

е намек че територията е кремълска дупка.... нещо което всички знаем.... Скоро ще има бой по кратуната на заддунавската губерния

Толкова са солидарни. Явно само русия я е грижа за нас

Значи не става въпрос за Източените Балкани и кокошата мрежа върши работа.

Ей тия умни мъдри “западни” лидери ;-). До вчера “идвайте лекари и инженери” - сега нещо “ама но не било баш така”. Жалки, жалки - затова жените ви вече не смеят по тъмно да излизат в града - радвайте се и пейте задружно сега (на 18С в къщи). Спасението ви е да разберете че няма как да живеете висок стандарт на заеми - докато грабите колонии (това остана до 20-ти век - сега сме 21-ви да ви напомня).

Ааааа недейте така, вие ги канихте не ние. Напълнихте Европа с шебеци.

Германците си ги канят те да си ги гледат. БЪЛГАРИЯ НЕ И ОСТАВА ДРУГО ОСВЕН ДА ГИ ВРЪЩА.

Що така, бе, Миме? Нали до оня ден ги канихте и им ръкопляскахте на тия мангаляри?

Меченцата плюшени ще ги връщат ли?