Коментари - Германия пое ръководството на силите на НАТО с много висока степен на готовност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

който не знае откъде идва думата бистро да знае че е от времето когато братушките стъпили във Франция и на местните кръчмари викали быстро быстро .. да им носят :)

Нищо страшно. Не е като да са газили руснаците някога. А и всички знаем, че помоща оказана на богатирите от САЩ, не е била дори нужна, какво остава да говорим за решаваща. И с голо дупе са щели да бият немците. Приели са я, за да не обидят краварите. И пак, за да не ги обиядт си изплащаха 10% от реалната цената до 2006 година.

Ако агресивната организация НАТО се саморазпусне ,както бяха договорките с Горби опасноста от войни ще се сведе до минимум.

Преоблякал се Илия и пак в тия, понеже разпорежданията се дават от сащ , а ''поелия ръководството'' е поредната пешка за изпълнението им.

Англичанин да разреши да го командва германец предполагам че ще ги застрелват в гръб

В началото на новата година Германия пое ръководството на Съвместните оперативни сили на НАТО с много висока степен на готовност, които ще заместят световния жандарм САЩ на местата където са разположени американски войски.

Квичат прорусите пачаври! Ръсят простотий и глупости! А факта е : Русия е безсилна срещу Украйна въоръжена със старо руско оръжие, 16 НАЙМАРСА и десетина гаубици ! Флагмана на Русия в Черно море пори дъното, а нагруз 200 сменя 100 000 "герой" със 350 000 бъдещи "герой"!

Ами ако НАТО найстина се намеси!?

вероятно всички ще спрем да пишем в интернет. Може би ще се сетиш за причините. Плюй в пазва да не става. Дори бургерите са по-умни от теб, а те не блестят с някакъв особен интелект /освен ако не стане дума за изкарване на пари/.

Мощната дванадесет хиядна армия е готова да разгроми руснаците и да въдвори новия световен ред, подчинявайки китайската и северно корейската народни армии...

Да ти ебапуткатамайчинациганска

о, не - литва, латвия, люксембург ще воюват срещу Русия? полша и румъния също са готови

Войната винафи се печели от този който има вътрешна информация за противника.

Немската армия след управлението на министър Урсула става само за мажоретки преди Байрама.

Много тежи на разни счупени китки че Русия шока репата на всички останали и може още дълго така

Време е немския ботуш да настъпи гръкляна на Раша!

Sm3hurk0

КАто през 1945 г. ли ? :)))

Уцели в десятката... германската армия остана само с по един чифт кубинки, Немското министерство на отбраната няма пари за втори, тя и затова немската армия пак заприлича на изпаднал германец;)

Единственото което ЧЕ насръпи е мотиката

Sm3hurk0

Шойгу към Путин... - Канят ни да идем в НАТО... Путин... - Кажи им, че ще отидем до Португалия... :)))))

Както обикновено пропагандата не се притеснява да изопачава фактите... Концепцията за NATO Response Force беше оповестена за първи път с декларация на държавните ръководители на НАТО на срещата на върха в Прага на 22 ноември 2002 г., и e одобрена от министрите на отбраната на НАТО през юни 2003 г.... И почти никой, освен военният ни министър, който в своя заповед ги включи в отбарнителната стратегия на България, не е чувал за тях защото вече 19 години политиците се дърлят кой ще плаща масрафа, а военните не щат да делегират командуването на своите части на чужди офицери, и така от планирания през 2002 година състав от 300 000 човека, дори и след срещата на НАТО в Уелс през 2014, днес си говорим за 11 500 войника, от които 8000 германеца, тоест основата пак е монолитно в етническо отношение подразделение;)

Нещо за великата армия на ватниците да споменеш!??Гледам си информиран!?!

Ми какво да ти кажа... докато САЩ успя да превъоръжи 10% от експедиционният си корпус , руснаците превъоръжиха армията си на 70%, щото едните имат огромен бюджет(за крадене) а другите трябва да пестят. А колкото до Украйна... от 01.01.2021, да, именно двайсет и първа, тя получи над 100 милирада долара военни помощи за подготовка и провеждане на войната с Русия, е до момента виждаме че Русия устоява на съвместните военни и икономически мерки на на коалиция от над 50 държави, и въпреки че Запада твърдеше че руската икономика ще се срине с 20% към монта дори от Запад си признават че 10-те пакета от Западни санкции ще намалят руската икономика с 3-3.3%. А другото е въпрос на време... което едните имат а другите не-)

Абе и тея 11000, пак могат да маршируват на червения площад, ако Путин се обърка да нападне, някоя балтийска държава, или Полша, Румъния, България.

Могат да. Както са марширували 1945.

най-голямия печеливщ от войната са американците, успяха да превземат пазарите за газ на богата европа без да загубят и един човешки живот. поздравления за американските политици.

Хм, някой и друг американски НАЕМНИК се "жертва" за САЩ...

Германската ИКОНОМИКА се отказа от СП1 и СП2. "ДОБРОВОЛНО", разбира се. ... 1/2 МЛРД. души живеят в ЕС. Половин МИЛИАРД не могат ли да свалят 705 Евро зелки?!

Половин милиард гои, надрусани в метавърса с допаминови илюзии, а другите потънали в комфортни мечти. Как да стане раотата. Инстинктите на човечеството са загубени. За това натискат да бъдат и генетично модифицирани през социално програмиране, синтетична храна и ваксинации. За да са сигурни, че няма да има тестостерон и индивидуализъм. Всъщност масите не осъзнават, че в момента живеем в микс на доказано най-лошите черти на комунизма и капитализма - корпоративният фашизъм. Всъшност мишките са доволни ако има какво да ги разсейва и са сити. Са какво ще ядат не е важно. Хляб и зрелища. Ситнтетични наркотици и метавърс емоции.

Мда, живеем в Оруеловата "ФЕРМА на ЖИВОТНИТЕ". :(

Германия беше локомотива на ЕС. Другите държави от ЕС са пред фалит, но Германия бъкаше от пари, отгоре натова напечатаха 2 трилиона, за да спасят икономиките в ЕС от фалити. Депозитите в германските банки надхвърляха 3 трилиона, а германците са много пестели хора и упорито отказваха да теглят и харчат пари в името на икономиката. Германия просто нямаха какво да си правят парите, защото нямаше къде и в какво да ги инвестират. САЩ им казаха: Ако застанете на страната на Украйна и помагате с пари и оръжия ние ще ви разрешим да произвеждате оръжия, да ги продавате и да създадете своя армия, което им беше забранено след края на Втората световна война. Заради КОВИД и санкциите в Украйна наложени от САЩ, германската икономика загуби огромните пазари в Русия и започна да се срива. Заводите за автомобили, бяла и черна техника изпаднаха в колапс. Част от тези заводи спряха нацяло работа, останалите намалиха производството наполовина. САЩ им казаха: Ние ви разрешаваме всички тия заводи да преминат към военно производство, с което да създадете своя силна армия и да продавате оръжия по света. В момента точно това става - над 50% от заводите произвеждащи автомобили и домакински уреди преоборудваха своите производства във военна техника. Това означава, че САЩ подготвят Германия за война с Русия. А тя Германия ще наложи същото на останалите държави от ЕС, където управляват марионетни правителства на САЩ.

"преоборудваха своите производства във военна техника". Сори, концепцията ти е правилна, ма реалностите са други. Преоборудване на производство на хладилници и автомобили към военна техника не става толкова бързо и лесно. Особено при липса на евтина енергия. Това е предимството на Русия в момента. Че много от големите заводи не са спирали от 2014 та да се насочват към военната промишленост. Са работят на пълни обороти. САЩ не могат да прехвърлят лесно военната си техника в Укрия, за това ще инсценират нещо свързано с Полша. Та да може да ползват или артикъл 5 или 4 на НАТО. Кофти тръпката е, че Руснаците не са тъпи и само ги чакат да мръднат и от Белорус ще ги заринат.

По голяма глупост не бях чувал.Значи с едно писмо и утре Монтанският зявод за велосопеди почва да прави самолетоносачи по Огоста толкос просто било

"Незаконната война на Русия" ,законни са в Палестина, Сирия, Либия, Йемен .

която в началото на вече отминалата година отново беше окупирана от САЩ.

Адеее и наще Български ЮНАЦИ НАТОВЦИ МАРШ с. НАТО

Да живее България в Европейският Съюз и НАТО

БАЙ ДЪН-а КОЛКО ПЪТИ смени ДАТАТА на НАХЛУВАНЕТО на Путин в Украйна?! Защо БАЙ ДЪН-а беше убеден, че Путин ще влезе в Украйна?! Е, ИСТИНАТА е като ВОДАТА - винаги си ПРОПРАВЯ ПЪТ. Укронацистите барабар със САЩ/НАТО ПЛАНИРАЛИ ДА АТАКУВАТ ДНР И ЛНР. Руското разузнаване разбрало; прехвърлило ЦИВИЛНИТЕ в РУСИЯ. И Путин ИЗПРЕВАРВАЩО влезе в Украйна. КАКВОТО повикало Зеленото хамериканско говедо, това получило. А Германия е МАЖОРЕТКА на САЩ. ... Аман от ЯЛОВИ / в ПРЯК и ПРЕНОСЕН смисъл / ЗАВИСИМИ политици! Сринаха Европа...

много ги е фалшиво инфото. И тъпо,тъпо,тъпо като Слави Трифунови Костя Рубльов взети заедно

Руски гузоблизец седящ си на диванчето тролейки за копейки

Ви пазят Дир ниците

бе да...от кого ми пазят дирника бе хахо паламудов...

така е, и със задължителните ваксини ни пазеха здравето

Много руска измет в дир.ру.

2-3 пишат коментари производствено..ха.ха

тези силни сили на НАТО сигурно ще бият чела в земята всеки обед

Кадиров визираш нали!?

в най голямата джамия в Европа която е в Москва. ..ха.ха Само пиши Байрям в Москва и ще висиш клипове за кво става въпрос.ха.ха.ха

кво ти пречи

Не бих поверил нищо. Чеп за трици не става от тях.

Друго си е викаш, тридневната операция,която ще доведе до разпад на Кочината!!

И вече съвсем официално могат да ги норитат в Украина

На чист руски език Зеленски се обърна към народа на Русия и разобличи Страхливеца! Без да го нарече нито веднъж по име , той разказа на руския народ какъв страхливец си има за водач!

И ти ОТ СТРАХ тролиш безНИКово. :)

Ме е страх

Наистина ли слушша речи на Зеленски? Невероятен тип си. От колко години си песнионер? Не ща да слушам нито него, нито Путин, нито Байдън и сие. Речите се пишат от сътрудници и имат за цел да заблудят обществото. Нямам толкова време за пропиляване, че да слушам професионални лъжци.

Мойте ми ги пишат КГБ!!!

"незаконната война на Русия"..ще ме уморите дирници. Че коя война е законна? Или войната на Украйна с Русия е законна а на Русия с Украйна не незаконна...нямам думи.

ТИЯ ОТКАЧАЛКИ ЗА ВОЙНА ЛИ СЕ ГОТВЯТ ДА СЕ ЗАКРИЕ НАТО това е най добро за ЕС.

Фейсбук е творение на ЦРУ.

БИГ БРАДЪР: САЩ подслушвали 35 световни лидери Германският канцлер Ангела Меркел, за чийто телефон също се твърди, че е бил подслушван, използвала обикновен апарат, а не специалния "сертифициран" за висши държавници 25 октомври 2013, 07:28 А мериканската Агенция за национална сигурност (АНС) е подслушвала телефонните разговори на 35 световни лидери, пише в. "Гардиън", цитирайки документи, представени от бившия служител на ЦРУ Едуард Сноудън.  Телефонните номера били предадени на агенцията от служители на Белия дом, Държавния департамент и Пентагона.  В рамките на това "сътрудничество", агенцията получила 200 телефонни номера, 35 от които принадлежали на неназовани световни лидери.  Всичките незабавно били поставени на подслушване, посочва изданието.  Скандалът с наблюдение от страна на Агенцията за национална сигурност на САЩ се разрасна, след като стана ясно, че службите са следили комуникациите не само потенциални терористи и престъпници, но даже държавни и правителствени ръководители.  Сред тях са президента на Бразилия Дилма Русеф, настоящият държавен глава на Мексико Енрике Пеня Нието и предшественика му Фелипе Калдерон. Вчера пък беше съобщено, че е подслушван мобилният телефон на германския канцлер Ангела Меркел.  Това става ясно от документите, предадени от Сноудън на седмичника "Шпигел" и представени миналата седмица на кабинета в Берлин. Не се изяснява обаче кога точно е извършено подслушването, уточнява "Зюддойче цайтунг". Системата за комуникации на канцлера Меркел е абсолютно сигурна, успокои говорителят на германското правителство Георг Щрайтер, цитиран от ДПА. Канцлерката обикновено разговаря по поверителни теми по фиксиран телефон в кодирана форма, каза той. При необходимост Меркел осъществява такива разговори по специален защитен мобилен телефон, допълни Щрайтер. Германските власти не разполагат с доказателства, че американски разузнавателни агенции са прониквали в системата за сигурност, за да подслушват правителствени телефонни разговори, заяви по-рано говорител на вътрешното министерство на брифинг с журналисти. Същевременно, позовавайки се на германски медии, ДПА съобщи, че мобилният телефон на Меркел е не е бил от телефоните, които Германия предоставя на свои държавни лица и които са защитени. Извън работата Меркел постоянно използва обикновен телефон. Според германската служба за цифрова сигурност телефонът, за който се предполага, че е бил подслушван, не е бил от специалните "сертифицирани" апарати.  В. "Зюддойче цайтунг" посочва, че германските разпоредби забраняват на лица, които обсъждат държавни тайни, да използват несертифицирани апарати.  Според "Франкфуртер алгемайне цайтунг" телефонът на Меркел е регистриран от нейната Християндемократическа партия и не е бил от двата модела смартфони, сертифицирани като сигурни за използване от висши германски служители.  Междувременно "Зюддойче цайтунг" писа и че американските тайни служби може да са подслушвали Меркел от сградата на посолството на САЩ в Берлин. Разговорите може да са били следени от подслушвателен център, наречен "Спешъл колекшън сървис", ръководен съвместно от Агенцията за национална сигурност и ЦРУ, действащ "в американските посолства и консулства по света, най-често тайно", пише всекидневникът. Съветничката на американския президент по вътрешната сигурност и борбата с тероризма Лиза Морено призна, че шпионският скандал е източник на значително напрежение между САЩ и някои от техните съюзници. Тя обаче подчерта, че тези практики са законни, предаде АФП. Въпреки че ние събираме същия тип информация като останалите страни, ограниченията и контролът в нашето разузнаване са повече, отколкото в другите страни, добави съветничката на президента Барак Обама. Тя съобщи, че Обама е наредил да се преразгледа "потенциала на САЩ за следене", в това число и спрямо чуждите партньори на Вашингтон. Държавните и правителствените ръководители от ЕС приеха тази нощ декларация по повод възможните случаи на шпионаж от страна на САЩ. В текста се посочва, че партньорството следва да се основава на взаимно доверие и уважение, включително в полето на службите за сигурност. Европейският съвет посочва, че събирането на разузнавателна информация е изключително важно в борбата с тероризма, но липсата на доверие може да навреди на работата на разузнаването. Отчита се намерението на Франция и Германия да потърсят на двустранна основа до края на годината разбирателство със САЩ по този въпрос, както и желанието и на други европейски страни да се присъединят към тези усилия.

Минските споразумения се нарушаваха и от украинска и от руска страна. Такова е мнението на международните наблюдатели,между които има и българи,вкл. моя милост! Може би лек превес в това отношение има от страна на Украйна,но и руснаците търпят критика също. Относно Меркел и Оланд - комсомолката Меркел и социалистът Оланд са притиснати от руска страна да говорят така поради зависимост /пари,компромати и т.н./. И престанете да дрънкате глупости и простотии и неверни неща, в които не сте ,,вътре,,. От руска страна целенасочено се допускаха нарушения, за да се подготвят за анексиране на територии и започване на война в интерес на руския индустриален капитал,който да печели баснословни суми от кървави пари подобно на САЩ. Въобще руснаците много обичат да копират от Запада,най-вече от ,,янките,, ,но това не винаги е сполучливо и е доста пародийно!!!

"... комсомолката Меркел и социалистът Оланд са притиснати от руска страна да говорят така поради зависимост /пари,компромати и т.н./." :) ЧНГ, циркаджийо!

то от много възпиране и отбрана на терористичният съюз НАТО сме на ръба на ядреан апокалипсис...

Путин се опитва да заплашва с ядрен апокалипсис,но от НАТО и САЩ му отговориха какви ще бъдат последствията за Русия.КАТАСТРОФАЛНИ

Защо тогава се въздържат от пряк сблъсък?

Войните във Виетнам Ирак и Сърбия са законни .Баси незаконната война!

Че войните в Ирак и Косово са били законни. Никой не е избивал том зивилни както това прови Путин и не е анексирал територии

А ИЗТРЕПАНИТЕ МИЛИОННИ ХОРА ОТ НАТО И АМЕРИКА тава не е и геноциттттт

АВЕРИКСИРАХА СОКОВО от СЪРБИЯ и седа ще има велика АЛБАНИЯ

що се правиш на шашав. Дори в интернет може да прочетеш броя на цивилните жертви.

ИМЕНО НАТО срина СЪРБИЯ и ликвидира 35000мирни граждани отцепи част от страната и това било законно Алоо запада съвземете се

Човечеството не се учи от грешките си. Затова отново и отново едно и също, с плачевен резултат. Е, има и едни, които временно печелят нещо. Но дали наистина “печелещите” печелят? Реколтата се брои на есен! Т.е. какво се случи с “големите” в историята и с техните наследници. А? Имат ли наследници? Живот имаха ли /след войните? Глупавите са твърде много…

най-печаливш от войната са американците, превзеха пазара на газ на богата европа без да загубят и един американски живот. поздравления за политиците от сащ

Чак нито един не е. Само в Мариупол дадоха фира стотина американски туристи. В едни "детски градини" в Лвов, Житомир и Черновци още толкова.

Никакви ,,американски” туршсти не са давали живота си в Мариупол.Руснаците избиха хиляди цивилни и дадоха също хиляди жертви. Ако Америка реши да войва с Русия резелтата ще е както в Дейр аз Зур в Сирия когато 48 американски морски пехотинци изтрепаха 400 вагнеровци

ДА МРАТ АМЕРИКАНЦИТЕ

Едрия капитал не се интересува от живота на няколко стотин или няколко хиляди "туристи". Те и без друго не са от богатите, управляващи семейства.

Пазара на газ в Европа го ,,превзеха”освен американци също и Катар,Тунис,Вароко,Азербейджан. И не го превзеха ,а Путин направи всичко възможно да съсипе Русия и най богатият и позар на газ и нефт

Най-вероятно вермахта първо ще анексира Австрия, ще нападне Чехословакия и Полша, а после и украйна.

Да удари алкашите в Украина и немците отново да бъдат посрещани като освободители в Украина както през ВСВ

Правилното е "колония Германия пое..."

МУТРА И ГЕРМАНЕЦ РАЗБИРАТ САМО ОТ БУХАЛКИ ПО ГЛАВАТА .... БАМ, БАМ , БАМ ... И ПОЧВАТ ДА ТЕ УВАЖАВАТ .... МЕРКЕЛ И ОЛАНД СИ ГО ПРИЗНАХА " МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ БЯХА ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ВРЕМА ,ЗА ДА СЕ ЗАСИЛИ УКРАЙНА"

замислете се над следния факт! 1. Кое беше най-голямото обвинение срещу Русия през 2014 г.? - Свалянето но Боинга в Донбас на 17 юли! 2. Кой разследва този инцидент и чии изводи се тиражираха? - На Белинкет! 3. Кога е създаден Белинкет? - ДВА ДНИ преди да бъде свален самолета! УАУ (както биха казали американците)! Този Хигинс как е познал, че трябва точно на 15 юли да създаде тази разследваща група? Да припомня, чуе в нея влиза "нашия" човек Хр.Грозев) 4. Кого обвиниха за Боинга? - Путин и Русия! ПОСЛЕ - какво разследва Белинкет? Отравянето на Навални. Кого обвиниха? - Путин! Абе , много нагласени изглеждат тези разследвания!!!!

Главния акционер решава с какво да се занимава фирмата.

тоест каквото и да разследват, после излиза виновен Путин и Русия. Явно избират случаите си неслучайно, а като предварително знаят кой ще открият накрая! Странно е такова разследване, не мислите ли?

Така, така, Грозев ще си отнесе пандиза. А Радев може само да се надява, че Грозев е действал съм. Иначе и 20-пенсийки могат да заминат, така като се руши честа на БГ пагон.

Очевидно двете неща (свалянето на самолета и създаването на плювалника) са отделни стъпки от един и същи процес. Ама иди го обясни на козяците...

руските терористи винаги са невинни както за свалянето на пътнически самолет и избиването на цивилни в Украйна(ДА ПРИПОМНИМ)Холандската прокуратура ще изправи пред съда трима руснаци + Путин за сваления през 2014 г. в източната част на Украйна пътнически самолет от полет MH17, обявиха в сряда от международния съвместен екип за разследване (JIT). Според доказателствата, представени от холандския главен прокурор Фред Вестербеке, в случая е засечена пряка връзка между Русия и проруските сепаратисти, четирима от които ще бъдат официално обвинени и издирвани за обстрела на самолета. В подкрепа на това твърдение по време на пресконференцията бяха възпроизведени записи от телефонни разговори на четиримата, в които те обсъждат самолетния инцидент. „Днес ще изпратим международни заповеди за арест за четиримата заподозрени, които ще преследваме“, увери Вестербеке, пояснявайки, че по тази причина разследващите разкриват публично самоличностите им. Става въпрос за руснаците Игор Гиркин, Сергей Дубински и Олег Пулатов. Част от тях бяха посочени като отговорни за свалянето на MH17

Абе на русороба все не му отърва бе на тоя изперкъл мозък - германците си били дали отбраната на САЩ лошо , ама германия да развие силна армия пак лошо , абе всички щом са съюзени и пречат на Путлеристан да блесне с анексии и операции са лоши но проблема е че най лошо е че един бахмут не може да се вземе с месеци … тоест каквито и да са другите Путлеристан е капут .. понятно товарищи

Ходи при украинчетата да празнуваш рожденият ден на твоя герой Бандера

Ти нали си в педеРассия ф , кушай си удобрението и не се напъвай !

Павка педалите като теб са на почит на запад

Хитлер

Германия има исторически дълг да помогне на Украйна срещу руските варвари.

Поне до половината Полша има исторически дълг да стигне....

Така наречената германска войска трябва да се преименува на аскер. И да се назначи мюдюрин във всяко подразделение.

на 66 % е рязани карабини.

ПОЛКОВНИКА НА ЕНИЧАРИТЕ СА МУ ВИКАЛИ ЧОРБАДЖИЯ .... ПОНЕЖЕ СРЕД МЮСЮЛМАНИТЕ ВСИЧКИ СА РАВНИ .... И НЕ МОЖЕ ДА ИМА КОМАНДИРИ .... СА СЛОЖИЛИ ЧОРБАДЖИЯ - БУКВАЛНО ЧОВЕКА КОЙТО РАЗДАВА ЧОРБАТА :))

А може би това се отнася за руската армия. С толкова Кадировци и всякаква пасмина с дръпнати очи дето до вчера са ходили с тюбетейки.

1946 г. си е мислил, че на Япония и Герания ще бъде разрешено отново да се въоражават. Преди няма и 100 г.

Герания?!

Няма какво да се засягаш. Дори и някой браншове в науката им е забранено да развиват, драги. Сега следва и Украйна. И те така!

грешка. Ако беше умен щеше да се сетиш какво е, но си тиква. Сега гледай по Nat Geo за "летящите бомби" ФАУ и бомбандировките на Лондон. Ще разбереш. Хората тогава са помнили. Сега всички лапета забравихте. Все си мислите, че всичко е компютърна игра с по 3 живота.

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ. -----

Не те е пуснало още от снощи. Ма кат ме моете да носите, що изобщо пиете бе киеци?!

ИСКАМ АЗ ДА СЪМ СВЕТУЛКА .... КАЦНАЛА НА ГОЛЯМА НЕГЪРСКА ХУРКА

С фетишите на рашките шлюхи парадираш ?

някой повтаря многократно едни и същ предварително подготвен текст хората почват да си вислят, че го прави за пари. Товае причината 10-15 човечета да потварят едно и също тук.

jingiby

Не напразно е измислена поговорката „Каквото е добро за руснака, то е смърт за германеца“. По-голямата част от руснаците са мързеливи, те могат да си позволят, цял ден да лежат на печката и да пият водка, което е напълно необичайно за германците...

Приготвили са значи вазелин достатъчно

Хвана се за палците и ги чакаш ?

Само с коментари не става ! Бъдете истински русофили! Идете в пРоссия и се запишете за могилизация! Така ще помогнете и на България! Повече от информация за записването и придобивките в клипа на РФ: https://youtu.be/YJAs-9PHuR0

Явно става защото 7 пъти си "написал" този комент :)

То даже и руслямските тролове - най-долнопробните отпадъци и изметта на българското общество, не искат да живеят с руслямския стандарт - лада/москвич, йотафоун, дървена къща без електрочество и да акат в тайгата......

В германско що карате японски коли, ядете турски храни и ползвате китайски компютри и телефони?

ИНТЕРЕСЕН МИ Е ТОЯ С ДУПЧЕНАТА КАСКА ..... ОТ ТАМ МОЗЪКА ЛИ МУ ЩЕ ТЕЧЕ ???

Ти нали такъв нямаш , кво ти бърка ?

Германия пое ръководството на силите в Украйна Оправихме заглавието.......