Германия обяви: САЩ вече не гарантират сигурността на Европа

Западът ще се ръководи от нови правила, досега познатите вече не важат, каза външният министър Хайко Маас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИЯ немци на неса открили топлата вода???????от 1945г говедарите ги правят на луди а те си мислят че рогатите ги пазят!!!!!!!!!!!!1пазят само своито а за нимците им е през драгинко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Просто германците не са глупави и самонадеяни, въпреки че са велика нация и не си вирят носа и да се правят ербап като някоу балканджии. След ВСВ са билу в нокдаун и чак сега надигат глава, не като нас ганьовците да бързаме да кроим проекти и да обвиняваме правителствата си в липса на независима външна политика

САЩ не гарантират сигурността на Европа а само своята сигурност и затова Европа трябва да създаде свой собствен военен отбранителен съюз и да излезе от НАТО, организация подчинена на САЩ.

Да разбираме ли, че ЕС вече ще таксува и третира американските бази в Европа, като окупационни?

Никой не е длъжен да плаща на някави си лигави либерални правителства допуснали милиони варвари на територията на Европа. Прърво трябва да се установи крайнодесен ред на континетнта и тогава всичко ще си дойде на мястото.

защото подписаният преди десетилетия "Кайзер акт" още е валиден, пък и американците вече трайно разположиха свои войски в цяла Европа!

"Европа" бе свикнала друг да се грижи за нещата които са нейно задължение. "Европа" бе свикнала също така да използва Щатите като "дойна крава". Е, kрайно време е да разбере че "детството" свърши!

Какво си се е разволнувал за САЩ? Били плащали.Разбира се,че ще плащат, тъй като Европа като негласно окупирана територия им отдава своя суверинитет, който има своя цена.

Как на никой не му дойде на ум мисълта, че всъщност е постигната заветната цел на номадите - системно и невъзвратимо да се ерозира съюзът между развитите бели страни, да се сложи прът в колелото на отношенията им като се използват дребни интереси и недоразумения и така да стане по-лесна инвазията на бедната паплач! Защо ли никой от "бежанците" не бяга на изток, поне да гледа световното?

Те гледат и световното и много се преселват там, НО под зоркия контрол на държавата и задължително с паспорти. На Русия също липсва работна ръка, особено сега със санкциите, но има толкома много руснаци наоколо, че не сварват да ги приемат.

затова махайте провокативното и агресивно НАТО от ЕС и си правете ЕВРОПЕЙСКА защита,а не агресия и апетити за чужди територии....

Ще си закупят по почина на Турция, която скоро ще излезе от нато, С-400.

на Америка и НАТО!

Крайно време е, Европа да изостави гнуснте и гадни дебели американци!

Къде е НАТОТО бре.....ойде коня у ряката. Велика Русия май наистина ще разпадне тази корумпирана военна организация, служеща на Америка за поробване на свободни народи!

Явно Америка покрай НАТО, иска да експлоатира като колония целия свят....да ама не, "хубавата приказка" е към своя край!

НАТО като стара организация на богати военни пенсионери, забогатели от приходите в нея за опазване на богатствата им е време да се разпадне!

След години ,,рекет,, , рекетираните ,, разбраха,, че ,,магазина,, вече не е тяхна собственост...???

Началото на края на НАТО, а сега на къде?.... Кохезонни фондове или армия на ЕС???? За да се пазим от Русия или от всички конфликти които ще направят ЦРУ, следващата цел Иран..... Евреите искат само те да имат ядрено оръжие в близкия изток.... Така великата USA разбирай евреите контролира Петрола нищо че е на свършване.... А ние!!!

Сега рИвЪт......а толкова години не съумяха да направят европейска армия.Чакаха на големия задокеанските батко да ги пази.Той пък баткото така се самозабрави че вече си прави с тях каквото си поиска!

То че е излишно НАТО е ясно на всеки що-годе интелигентен човек. Ако я тикат къмто разпад, блъфирайки заради накърнени икономически интереси е добре дошло. Много нагли станаха янките-искат цяла Европа да ги рани и да им отделя като рекет, % от бюджета, че и параван за разни нагли военни операции, разбирай грабеж на суверенни държави.

Добро утро,няма векове наред някой да се грижи за нас ,крайно време е да се погрижим Европейците сами за себе си без Русия и САЩ

Глупачка., векове наред ли2 Къде щеше да бъдеш или по-точно да не бъдещ, ако Русия не беше се е погрижела ? Поставила знак на равенство между САЩ и Русия - белег на безпаметство и неблагодарност.

Кои точно оторизира германците да говорят от името на ЕС? Къде е ЕК да ги сложи на място...няма място да единично политики.

Верно на тая мангасарска държава много и паднаха акциите.

След Втората световна - ВСВ - германците първо рапортуват на САЩ и тогава започват управление. така, че те знаят реалността и я казват.

Т'ва, дето другара Хайко разправя не е много вярно - Германия си е "защитена", защото англо-американските окупационни войски са си там още от времето на ВСВ (1945 г.). Наскоро четох (и бях изнендан), че в Британския парламент се чудят как ще изхранват 86 хил (ако съм запомнил правилно) британски военослужещи там след Брекзита. Не знам колко са американските войски, но сигурно поне 2х повече от британските, т.е. поне 160 хил. Както съм чувал американските бази в Германия са около 50.

А някой замисли ли се кой ще гарантира сигурността на България? Питам, защото до 1988г. примерно, можехме да се "опънем" на всичките ни съседи, а разните му мигранти можеха само да си мечтаят да се мотаят по българска територия като у тях си... А всичките ни ръководители след тази година усилено съсипаха всичко, което би се противопоставило на една чужда инвазия - независимо каква. И най-лошото - виновни няма! Искали повече НАТО? Дръжки! Пука му на НАТО-то за нас - просто станахме пазар за треторазредни стоки и автомобилите за скрап. И за да не опонирате - на НАТО не му пукаше за Турция, когато "злия Гном" я надупи, та за нас ли би се загрижил. въпреки, че форумните лайнометки съвсем оредяха, да вземат да се организират, че са последната ни надежда да ни спасят от "руската инвазия". Гледам странната талашитена компилация между трол и модератор е писал - да вземе да потегне редиците! Дърварю, за теб иде речта, ти си ни надеждата:)

Добре си ви беше в килията, храна, отопление, пазач на вратата да те пази. Тоя модел никога няма да проумеете как така повечето хора предпочитат да са на течение, да трябва сами да се оправят в трудния живот - само да не са в килията пазени от любимия ти чичко пазач.

Dp,колко сте тия---повечето хора? Тия, които сте по-кресливи и устати ли?

Заминавай към Северна Корея! И ни остави тука нас да се оправяме!

Половината население вече го няма. Скоро ще бъдеш малцинство. Тогава циганите ще ти покажат тоягата. Молкови няма от къде да дойдат. Не са посяти.

Германският външен министър се жалва, че САЩ вече не гарантират сигурността на Европа; Германският вътрешен министър пък обвини Меркел, че "раздели Европа, като допусна в страната стотици хиляди бежанци през 2015 г.". "Добри" новини идват от мотора на Европа... Изоставиха дежурното, че Путин е виновен ;)

Да не искаш да кажеш, че се вижда края на 4тия Райх?

Сет са Мара( Меркел ) да съ побара. А ся ко прайм със всите мангасари дет ги събрахти ??? Ъ.

А бе, идио.ти мръсни, вие защо чакате друг, да ви гарантира сигурността? Защо се продадохте на тези колонизатори? Много добре знаете, че най-добрия вариант, за САЩ е слаба Европа и обтегнати отношения на ЕС с Русия. Това е целта на САЩ от много време. Но онзи рижавия ви държи с компромати и вие щете нещете му се ндупв.ате. Ама заради вашите продажни действия, сега страните ви са окупирани – всичките ви военни бази, са дадени на американците. Така, че и да дойде някой нормален управляващ, нищо не може да направи. Европа ще стане колония на САЩ. Боклуци!

на времето руснаците се оттеглиха от източна европа,сега е ред на краварите...и го правт умно...за да спрат възхода на германия...така,че хайко,майко,стягай се да потегляте надору...яваш-яваш...щото тоя ес досега работеше за вашия възход...свърши се тая...а на ес лека полека му идва финала...

Глутницата е разнородна, а баба Меца доста яка и своенравна!.? След като са джавкали около нея ...остава са се изпоядат помежду си!

Да търпиш Тези, които са ти изгорили Един Град, или да та си пуснали Атомна бомба ... намирам го за ПЕРВЕРЗИЯ... друга дума нямам..

Но за сметка на казаното от Жуков може да се "насладите" На Фрауенкирхе" в Сърцето на Дрезден ... нали знаете онзи огромен Площан пред Централната гара. Там Е бил Гъсто населения Стар Исторически Дрезден. Там са живеели обикновени германци. Богаташите са били примерно в Бюлау. И през февруари правят тази част на града в Жива Клада ... но не и Бюлау примерно ... Даже и Кърт Вонегът ще напише за "Кланница номер 5". Кой го е направил, знаете ли кой го е направил ...

Гадни пед..чета дето слагати минуси, поне замълчи при истината.

Ще ви дам пример- Руснаците са пред Берлин. Жуков казва - Не искам Берлин да се разрушава. Не искам Втора Варшава, както го направиха СС-овците. Целта на щурма е следната - Райхсканцеларията и Хитлер. Направление - Шонефелд , през северните предградия, Унтер ден Линден , Тийргартен ... стига вече умрели хора ... и е така... Ако отидете в Берлин ще видите толкова непокътнати кварнали, като ПАНКО примерно - малко в дясто от удара на руснаците ...

германия е окупирана зона и няма думата - не само на нейна територия са ядрените оръжия на уса в европа, ами и половината злато "се пази" в нюйорк; държат ги за топките и от време на време така яко ги стискат, че дойчланд целокупно реве на умряло: VW ги праснаха с 18 млрд, а сега на дойчебанк готвят 40 млрд. санкции - тежко на победените

Слабавата знаете, товариШит... - Фолксваген - Е В Мексико... ДойчеБанк=ФърстБостън ...ама то Само на капейки и товариШитски "жалейки" - НЕ става.

ехх, ииимааа, начиии

Zlatoto im go sviha na 9/11 - denia v koito se sbudnaha niakolko plana navednuj. Tova be edinia. Ti uj zapoznat puk tozi maluk fact ti e ubegnal.

Германците са ОТЛИЧНИ войници, но са като "Коне с Капаци". Тук изобщо не откривам"топлата вода" .... може би разбраха, че ако са с Путин ще са Войници Без Капаци...и коне няма да бъдат ...

Утепахтьи банкянскио бре, Колега ! ...то Дори от него Се случва да Има макар нещичкоСмислено, докато от Вас - ...

Единственият ЕФЕКТИВЕН сътрудник на Русия при една СИЛНА ЕВРОПА е Германия. Путин е Едноличен ГОСПОДАР на Европа и в момента. Но той не иска да споделя простотиите на западно - европейците еднолично, като да им е Татко ... Гледа сеир .. и ще му дойдат "На Крака" ... те всички вече са го правили и знаят "Пътя" и "Стойката"...

...като Отвсякъде Ви Се чува ВашетоЛично нагъгняне накрая : - ат савецкаго информбюро. ------ Мноо Сте Зле, Колега. ...ама ТолковаМноо !

Европа трябва да разчита само на себе си, може да се организира чудесно. Няма нужда да чака отвън каквото и да било.

Няма смисъл западните съюзници на САЩ да се опитват да разберат президента Доналд Тръмп, каза германският външен министър Хайко Маас..... Луд за връзване,ама защо са го "развързали" пък и президент на САЩ го избраха.

Грешите. ... Си Се разбират Прекрасно&Нонстоп, Колега. - просто Задължителната ДимнаЗавеса. ...защото инак НЕ мож Се оправи Човек с Късака/Кремъл. ----- Вижте автоиндустрията. Борсите. ИТ. Химията. Космическите. Науката. Медицината. ..и т.н. И т.н.

Сега Тръмп ще иска да се срещне с Путин, за да "отцепи " западна Европа от Русия. Тази Западна Еврропа, която ВСЕ ПАК намери начин да му се опълчи. Това няма да стане

Златото ви е при доналд и вонните им бази са у вас.

Ех, че джиджибиджи Има във Вашите СмрадливиДжаджи ! - #Кой Е "собственик" на Всичките ХУ Бегейское О-О-Дъ ?!

Pak kazvam, zlatoto beshe v turgovskia center na 9/11. "Niama" go veche.

...та Схващате ли тов. Многоименясников докъде Сте я "докарали" ВиеЛично ?

Силна ЕВРОПА ще видя тогава, когата на Червения Площад видя Редом до Т-тата и Леопард ... историята си е история.

...като по "славното" време на цунигунито СССР-3райх ?!

Запазете "Чекпойнт Чарли", само като спомен и МАХНЕТЕ РАМЩАЙН. Може и да ви повярвам на приказките ... Германския Инджирлик ... нещо такова

Този чекпоинт - Бе място на Масови/Систематични Убийства на Бягащи от "цъфналия" Изт.Блок, Колега... - колкото до Рамщайн - Има И поСериозни из Германия.

Системно ли си на "лекарства"?

Дървосекач беше отлично ... защо го замени с тези Точки ... може би живота те направи такъв ...

И #Кой Ви ги Набива тея МанияЗаВеличие+КомплексЗаМалоценност, Колега Многоименясников ?!...наистина ли НЕ се усещате ?!

Казват - "ансамбълът" Пик&Блиц&БълхарианТаймс&Дир - Се озъбил. ...кат Оня кон.

...спОко бре, Дежурние задунайцьI ! - мигар Очаквате да взема ся да брифирам г-жа Станишева ли ?

Смешккооо......

Ужас!:))))) И откъде ще си купим прастари самолети ако не от сащ:))))) ...и ко прайм с базите?;)))))!

Зависи. ...ако Късака продължава - Тотален спин-оф ! ...хА да Оди да ги търси я ;-) ...а ако Покаже Нормалност - сума парса Живаааа...

Професоре, Тръмп също се насочва към нормалност с ким... Вероятно ще си говори с Путин..... ...та , коя---нормалност?:))) ...тая с 2%бвп?;)

След Тази среща - Късака остана сал с Башар&Иранеца. ... Иран - Ще бъде донатакован виа Санкциите. .. Башар - де-факто го гони Европа. ---- НЕ са добри оценките за Късака/Кремъл. ...та палажението-му докарва на Вбесено че Са го гепсали пишлеме.

Sam na smina dnes? Gledam edva nasmogvash. Pone da ti biaha naznachili po nov lainomet mi to...

Ах, какъв джас ! ...за "стройната" КъсакоКремълска атакующност.

Чудесен президент се оказа този тръмп....

...пък И де-факто Алеманише...пък И зетя де ;-)

САЩ никога не се интересувала за сигурността на Европа. Важното е плацдарма да не на американска територия. Така че ЕС трябва много сериозно да помисли накъде ?

оръжие вече няма да могат да си седят зад Атлантика и да фъргат съчки в огъня. При по-голяма война ще горят и те. А те, американците, са морално най-болното общество на земята.

Уеуе мауе ! - туй това новоту нупагади ...

След тази дата ще осъмним в друг свят . Светът на репатрийрани мангизи . Тогава , вместо Тулуз и Бремен , в България пак старото клише. Почти сме го забравили , почти .

Се огергинихте ?! ...или пАри Вече ?!

Так ни подариха на руснаците Рузвелт и Чераил в Ялта.

Тъй на подари и есесерето на американцити. Сега пък праят рекламация на стоката по тези соц територии.

Русия никога не е нападала Германия,тарамбуките си ги поканиха сами. От кого ще се пазят?

Ламби - от ламба мн.ч.ли ?! ...за Да подчертаете Бройката на халосалите-Ви ли ?

Германия ще изрита САЩ от държавата си. Замогна се пак. В момента само САЩ са окупатори в Германия, имам в предвид американските бази в Германия. Русия, Англия и Франция вече не са там. САЩ започват да издишат, разпрострели се в целия свят, но дойде времето когато няма да могат да урържат и Германия ще се възползва от ситуацията.

Ама откъде Ви натаковат тея "гениалности" ?! ... от Берьозка ли ?

Профи, от прафан, това е реалността.

Мдааа, интересно, естествено ако е вярно. Но звучи красиво. По този повод искам да поздравя всичката либерална, соросоидна и прочие измет с едно четиристишие ..... Ако позволите господа, така по памет и на ненавистния Ви руски език: "Бухал солдать, слеза катилась, хрипел трофейноый саксофон, на грудь ему светирось медаль за город Вашингтон....." Ни хрена себе ...... Нали?