Германия към Полша: Системите за ПВО "Пейтриът" са за територията на НАТО, не за Украйна

Немският министър на отбраната Кристине Ламбрехт парира желанието на Варшава да прати установките на Киев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пейтриът са с обхват 60 км. , старо желязо на 30 години, стават само за дронове.

Всичко ще приключи в Лондон, с обособяването на "Александър плац", както в Берлин!

Замина. Просто още не го знае

Ако питаха поляците досега Европа да се е превърнала в ядрено пепелище. Добре, че на тези около пенсионерите дето се правят на мъже все още им е мил живота и не са толкова изкуфели или пък пияни като полските чекиджии. За сведение на учените германци САЩ отдавна счита Украйна за територия на НАТО затова е и тази прокси война, ако все още някой не е разбрал. А както е добре известно, щом САЩ счита нещо за правилно, значи останалите членки(в пряк и преносен смисъл) имат право да мълчат.

Пази Боже!Европа може да се превърне в ядрено пепелище чак до Урал.Че може и зад Урал

Правилно, вуйче, само Британия ще я запази брекзита, а този бгг , на който се молиш пет пари, на които също е написано, че той самият вярва в Бог и всички знаем кой е този но, не дава даже за фанатичните си фенове. Ако стопляш за какво иде реч.

Поляците малко се изхвърлят като чикия на празно

не са гледали филма, където Мангнито ги разпилява като червеи насам-натам

"Германия разполагаше с 36 ПВО системи "Пейтриът", когато беше държава на фронтовата линия на НАТО..." Обърнете внимание къде е била фронтовата линия на НАТО /при границата на Западна Германия, т.е. средата на днешна Германия/ и къде е днес, въпреки обещанията и гаранциите на НАТО след края на студената война, че няма да се разширява.

ще започне да плаща на Полша репарации?

Когато Македонците признаят, че са българи.

когато Полша върне Източна Прусия, Силезия и Померания на Германия

Разоръжаването на Запада върви по план...

Аха, а Русия се въоръжи с -2800 танка на скрап - това е производството и на танкове за 12 години. За самолетите и другите неща да ти напиша ли?

можеш да напишеш. Всичко ти се спуска от козяк. Фактите са, че в усрайна вече воюват поляци и други наемници срещу 3-4 хиляди долара на месец. Но и те взеха да намаляват, а и доларите свършват.

всички американци/канадци/европейци работят за тях. Ние също. Милиарди за Украйна по 500 лева , от БЧК прочетете пак : от БЧК ! за пострадалите хора от съсипаните от правителството инфраструктура. Който не го е срам от това положение, не човек .

Като въоражава Украина? До месец до два НАТО или страна членка ке предоставят ,,Пейтриът” на Украина да се брани от фашистка Русия

И поляците са същите фашистки свине като укропитеците!

Явно на поляците им е малко ! Украйна вече веднъж ги обстрелва уж по погрешка ! Явно искат още !

Руски дрон мина пулувинта ОТАН и чак кат взриви отански Загреб тогаз гу видяа Петриътити. Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

Ок, ама каква е тази стряскаща неграмотност?!

Ако погледнете фактите. Няма атака от страна на Русия срещу територията на НАТО. Ракетата паднала в Полша е изстреляна от Украйна. Така че няма причина да се увеличават системите..

Германия явно е изморена....

паляките много ги сърби отзад напоследък .....

Ракетите "Пейтриът" са копие на вибратора на Путин.... да да му е сладко на джуджето и да му е кеф..ха.ха ха ха

Но за друго не стават :)

се радва на вибратори ха ха ха!

те са за да може Полша да се отбранява от заблудени укроракети.

Поляците скоро не са били смазвани профилактично от немците или руснацитв.

този път германците ще смазват путлерофашистите и ще мре новия Хитлер в Русия- путлер

Надали ;)

Полската армия в момента може сама да набута руската на Путин в куфарчето, в което ака, в една конвенционална война. Руслямска държава в моменат я спасяват само ЯО, да не бъде набутана на споменатото място.

Ако излезем извън розвия балон на проагандата, ще видим една грозна и брутална война, която бива раздухвана. Интересът на Европа е: 1. Тази война да НЕ бъде разпространявана 2. Да приключи възможно най-бързо 3. Да бъде постигнат стабилен мир - т.е. да е остават гоирещи точки на напрежение. Като нмапример подтиснати етнически групи, репресии, неуредени тревриториални спорове и пр. Интересът на други части от глобуса не е съвсем същия. На някои им е изгодно точно тук да изпуши напрежението, натрупано в глобален план. Европа трябва да е достатъчно разумна за да избегне тази съдба. Няколко пъти континентът е бил жертвеното агне. Никога вече!

Малеее мале, нато щяло да се защитава с пейтриът. Пейтриът са отчайващо слаби и за нищо не стават.

Патриотите немат пропуски , докато С400 на летището в Джанкой изпуснаха всичко , и иранските наводчици на фърчила отидоха за пепел по сметищата , естествено с едно взводче рассияни ...

То и ЗИЛ131 не става ама руснаците го ползват, защото това имат. Ако не искат да зависят от американски процесори за ПВО могат да започнат да произвеждат "Волхов". Технологочно ще бъде в крак с новите "Москвичи".

Абе то и линейките т.нар уазки духат от всякъде и за нищо не ставаха ,ама от където минаваха ,а новият и модерен Роувър закъсваше ,така че никога не се знае.

Системите Патриот накратко Пръц не стават. За това американците искат да ги пробутват по другия начин като карат държавите с руско ПВО да си пратят системите на унищожение уж за да помагали на Украйна.

Дойчовците ги е страх, че ако ги дадат на Окрайна некой Кинжал може да ги цапне отгоре.

Никой няма да ги напада!!! Стига глупости на военните и корпорациите, за да оправдават трилионите долари за оръжие и войски всяка година. Русия влезе в Украйна, защото си защитава територията и собствения народ живеещ в Украйна, избиван от укронацистите!!! Ако нямаше ЦРУ-МАЙДАН и сваляне на законно избрано правителство и президент, и прекратяване на договора за наем на Руската база в Крим в полза на САЩ, никога нямаше да има СВО!!! Айде стига с глупости!!! Мълчете, като сте тъпи!!!

А ти колко си тъп,нямаш представа

Изключителен коментар! Всички забравиха, че едва ли не Севастопол беше на прага да приюти американски кораби!?!? Севастопол е град-герой от ВСВ, а руснаците, за разлика от много народи, включително и ние, не забравят своята история и своите герои!!!

Той Путин и Германия, ще освободи, че са под американска окупация от края на втората световна война. Всяко нещо с времето си. Те за това дойчовците се дърпат.

Системите Пейтриъц се оказаха ПЪЛЕН БОКЛУК , и това вече НЯМА как да бъде скрито ! Дали да не напомним , че в Саудитска Арабия същото се провали с гръм и трясък , след като не успя да прехване НИТО един от самоделните дронове , които взривиха една доста голяма петролна рафинерия ! Разбирачите в бранша отдавна знаят , че по Азимут , Хамериканските боклуци покриват само 120 градуса ! Само за сравнение Доброто старо Съветско ПВО покрива ВСИЧКИТЕ 360 градуса ОЩЕ от 60-те години на миналия век !

Видяхме и безаналоговото ПВО на руснаците в Сирия. Разпраха дупараната на Асад а имаше С-400. Вий на умряло сега путинофиле.

И да, и не. Това с градусите е така, но не това е основното. Има разлика в целите -дадена система покрива една височина, друга - друга. И аз си мислех, че С-400 са дъ бест, още повече покрай изборът на Турция. Но като се зачетох комплексно има паритет. Тия и тия на тея заедно на практика са като тия и ония на онея. Не слагам радарите изобщо в уравнението. Така че май няма водещи с много. Хипер-убер кинжали и секви други чекии не взимам предвид за сравнението.

Руски дрон мина пулувинта ОТАН и чак кат взриви отански Загреб тогаз гу видяа Петриътити. Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

Достоен последовател на Копейкин! С две думи пълен тъпунгер!!!

Иран щял бил да прати ракети в Западна Европа, а не Shahed (Шахид)?! А Украйна "изпраща" ракети руско производство ... на Полша?! (Шахид 136 - Ирански дрон)

lu4ka

123456R

То като ги поставиш на границата и ще покрият и 500 км от Украйна..

покрият Украйна, ама какво ли ще се случи на Полша тогава, ако ги използва срещу Русия в Украйна? И дали НАТО ще я подкрепи? Можеш ли да познаеш? Хайде опитай!

Точно пък Пейтрипръц да покрият и 500 км територия на осрайна...много си тъп, ако го вярваш. Въобще нямат такъв обхват, а като отбранителна способност са много зле. За справка Израел се бранеше с Пейтрипръц, ама ги изхвърли от армията си заради слабото им представяне и се преворъжи отдавна. И щатите не се защитават с Пейтрипръц, защото знаят, че не струват, ама ги продават на "съюзниците" си.

Ами да ни ги подарят на нас като не знаят къде да ги слагат

Как да ги пратят като ще станат за смях ,тези курници само ще стърчат ,а руските ракетки ще си летят на воля .