17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, ама баба Гергана от Горно Нанадолнище и Наглите да я бяха следили един месец до магазинчето, на мегдана, в пощата за пенсията, в аптеката и т.н. никога нямаше да се задейства така самоотвержено целият държавен апарат. Излиза че някои са по-равни от останалите...

Аз пък да попитам , тгова не е ли нарушаване на правата на папараците да ходят където си искат в нашата демократична ,правова държава , още повече ,че никой не ги е приближавал на разсточние ,застрашаващо личното им пространство? Такъв процес в западния "цивилизован свят" би бил смешен ! Паси нато да те гони! Готин слоган , найс ,а ?

Това е хубаво - подобни нагляри да бъдат съдени и джобовете им да бъдат празнени. Намерили си майстора както се казва. Тръгнали с голямата кошница да взимат пари, но попаднали на момче еврейче, което се ражда с тия неща. Сега има да плащат та ушите им да пукат - за причинен стрес и нервно напрежение, оттам пропуснати ползи и настъпили вреди. Аз съм за - колкото по-голяма глоба им наложи съда, толкова - по-добре. Нали самите те са търсили това - парите - Е ще ги получат, ама със знак минус.

Злобата е и заради това, че семейство Паси са високообразовани хора с много добри кариери. А ние българите мразим всички по-умни и успяващи хора.

Да, със сигурност са много, ама много по умни от тебе, щом пишеш простотии!

Господи каква злоба! Каква отвратителна помия се излива тук срещу това семейство! И защо? Защото са политици (значи крадци), може би по-заможни хора (значи са крали много), а Соломон е евреин (значи е и лихвар и нередовен по рождение). Срам и позор, жалки българи! Вие сте едни нещастно хора!

Брей,брей, че те много "значими" личности тези двамата бе, че да им се обръща голямо внимание! Чифутина го познаваме добре и целият му антибългарски род! Баща му известен комунистически сатрап, а самият той безродна амеба, американски ибрик! И Гергана нещо се прави на НЯКАКВА, нищо, че е нищозначен фактор, а бе НИКАКВА! Тази самореклама на чифутското семейство ли си бичи?

Толкова са високомерни че чак да не ги снимат . Като си на улицата може да те снимат. Иначе си седи в къщи .

Вместо да даде някой лев на охранителна фирма, Шломо бен Паси ( известен и като Соломон Исаак Паси, син на комунистически глашатай, виден НАТО-вец, евроатлантикогейставащ агент и баща на социалистически активист) вдигна врява до Бога. Ама така е - такива като него душа си дават, пара не дават. Само взимат.

Тези що се правят на луди и нас ни взимат за олигофрени ? Пишат фейсбук , мейсбук , няма ли полиция да попитат , мътна работа на едни самозабравили се уж големи Политици с килнати калпаци ! Неса ми приятни много ,защото продаваха на ляво и дясно Националните Интереси на България и Българския Народ !

Всички вие какво не разбрахте доседга , няма по страшна дикататура от демокрацията ! Идиотите станаха елит , а дебилите - управляващи !!!

Е можеше спокойно да поискате защита от НАТО и подобни организации нямаше да се стига до съд, ама вие сте си мислели че мафиоти ви преследват. Както пее Т.К. : ... Ний сме истински животни - примитивни, допотопни Охлюв охлюв не обижда, плъх на плъха не завижда Кърт на кърт не се надсмива, жаба жаба не убива ... Така че напразно е било да ходите в съда. Просто е можело да отидете и да ги попитате какво правят , ама ...как да се сети човек. Гузен негонен бяга.

Не мога да разбера, защо това семейство смята че ни интересува толкова много, та да слушаме словоизлиянията на госпожата, а още по малко на един един кокорко!

голям си тъпак. Поне да беше прoчел статиата.

Не одобрявам това предаване ...

Леле, адвокат Кашъмов! Голема работа в някаква защита на човешки права, ако се не лъжа. Само че кой може да си го позволи, а пък и тия двамата могат. Не е ли най-логично да отидат в полицията и да изяснят проблема с преследването, а трябвало да "аташират" човек към децата. Между другото на каккъв език това действие да си наемеш пазач на децата се нарича аташиране , знае ли някой. Пък и те с какво са заети - какво работят изобщо, ако се изключат многобройните проекти, които печелят и се занимават с някаква дейност.

осъдихте репортерите, а вас кога ще ви осъдят, за това че вкарахте България в най агресивната военна организация.

Не всяка етнос може да спечели такова дело в БГ

Предполагам , че и някой мангал може да спечели.

Напротив, точно те ромите винаги печелят. Ти просто не разбираш смисъла на въпроса

Браво, някакви глупави некадърници тръгнали да снимат и нарушават личното пространство и живота на хората....

УБАВА, МАЗНА ПУТКА БРЕЙ

Папараците на Николета такъв тупаник щяха да ядат в Пловдив.... ама много бързо запалиха гумите на един раздрънкан Опел...

Папараците са на Иван и Андрей, не на Свирколета.

И особата на снимката, и авторът на статията не знаят достатъчно добре български език. Едната казва "аташират човек" - израз на болен мозък. Другия пък пише "първи тур" ... за съдебен процес. Неграмотници, най-вероятно българският език не им е майчин.

Га яде кифтетата, не рева, сега какво си ревнала ма!

Аташират към децата?!? Ама вие сериозно ли сте българи???

tonk11

Не баш. Евреи са и двамата.

не са. тя изобщо не е. А евреите са такива по майка -на саломончо само баща му е евреин, по майка , главният признак, си е чист българин.

Бошкеее... Аташирали човек към децата! Поради опасения, очевидно, да не ги абстрахират. Децата, таквос...

"Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно..."

На двамата арменци ще им го заврат яко!

браво на Гергана всички тъпанари с дебилните им предавания и вестници трябва да бъдат съдени и поставени на място ,дано спечели на всички инстанции пожелавам и успех

Предполагам че Паси го прави за пари това нещо, доколкото знам за него е силно заинтересован от парите Тя иначе има право жена му, но чак пък толкова не вярвам да са се разтревожили И ако са били тревожни, защо не са подали сигнал в полицията ? Или са подали сигнал? Че в статията не става ясно Ако бяха потърсили истината, щели са да разберат веднага за какво иде реч. това са бивши министри все пак и имаха доста власт преди време. Не е баба от село, която няма да намери кой да й помогне. За какво ще ги преследват Наглите? И за какво се притесняват? Нали са били политици със чиста съвест и на заплата, ни пари би трябвало да са натрупали, нито в нещо незаконно да са забъркани? Аз например що не се страхувам от Наглите?

пак уточнявам - папараците не са на Николета, а на ония с очилата и другия без очилата..... без техно знание надали би се излъчило нещо.......Това все е дно да кажеш , господарите са на Рачков и Зуека.... хайде сега не ме триите

Има една приказка за предполагането. Я не се прави на интересен!

да бе, това им било работата - ако има вероятност да се извърши престъпление тогава може да се преследват и снимат, а иначе е пълна глупост особено с тъпите коментари при снимките.-