ГЕРБ внесоха промени в Наказателния кодекс за санкции при отказ на кръвен тест

"Прокуратурата и МВР заслужават подкрепа в усилията им срещу разпространението на наркотици", каза Десислава Атанасова

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ внесоха промени в Наказателния кодекс за санкции при отказ на кръвен тест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това добре, ама толкова години бяха на власт и нищо не правеха. Защо ли. А сега - леле вижте ни колко се грижим за вас. Вервайте ни и ни пуснете до копанкята. Еми, верваме ви

Ко ста с цената на бендзина? Пада ли?

Не, ще се чака на завода за електромобили, който Кики Шизофренията уж договори. Дадохме 75млн на някакви албанци с немски паспорти и те казаха ще видим

Не съм съгласна да има глоба при отказ от кръвна проба, защото насмърканите богаташчета с поршетата ще фърлят едни пари и ще се отървават!! Подкрепям задължителна кръвна проба, а при отказ - да се приравнява с признаване за употреба

100+

Партийния председател на ГЕРБ мадам Деси е във видимо добро настроение ! Хай наздраве, нека й е сладко !

Това е добре, но защо до сега се допуска такъв отказ е някакъв абсурд. Осен това трябва да се акередитират повече лаболатории и да се се контролират за обективноста на резултата. Сега за такава проба се чака с месци.

Това е правилно и необходима стъпка! Но бих попитал - риторично, разбира се - защо чакахте 12 години, бе герберски кретени и подлоги на Мутрата - за да се стигне дотук (същото се отнася и за жалката ограда и мигрантския натиск, за разпада на МВР, прокуратурата, съдебната система, службите, .. изобщо всичко в държавата! - къде се е чуло и видяло по света дипломати да протестират за ниски заплати и дезорганизация) Това са процеси за ГОДИНИ, за да се разбият институции и държавност, не става за месец, година и дори няколко години!

И ако резултата от този насилствен тест излезе отрицателен направо на съд за злоупотреба с обществено положение и тормоз спрямо гражданите, плюс физическа и психическа травма, а загубите на време и пропуснати ползи ще се изчисляват допълнително.

Страх те е от игли ли, мъжленце? Крайно време е да се въведе тази мярка, ако ще льольовците като теб да се накъкат.

Трябва да се коригира законът в частта за "употребил наркотици". Докато е написано така, без колчиествен измерител и без експертиза дали тези наркотици са повлияли на умениято да се шофира, нещата няма да са наред, дори да направите кръвните тестове по-бързи.

Заиграват се с темата тези гнусни крадци! Отдавна са в предизборна кампания и омайват простия плебс.

С тия тестове започнаха да прекаляват. Тест трябва да се прави при съмнение в поведението и само след извършено нарушение с управлението на колата. Какво е това нахалство да спират който си искат без причина и да го тестват? На нищо не прилича.

Ето и моите предложения за промени в закона: 1. Гешев решава кой прав кой крив пожизнено за всички ни. 2. Останалите българи са задължени да се преструват, че знаят какво е правосъдие.

А отказ на полеви тест?

Законите и тяхното прилагане отдавна се обезмислиха. Ако имаш връзки ти се разминава, ако нямаш - бараш меча. Останалото е бошлаф. Позволявам на ГЕРБ да ме цитират и просто да го впишат като първи и единствен член в нова конституция.

Всяко ченге, дори и министъра ба мвр - всеки понеделник тест за наркотици!!!

Не става мойче, ще останем без полиция и министри. Принципно в развитите държави на всеки униформен правят кръвен тест на 3 месеца. Не малко държави вече тестват и политиците си. Ама ти представяш ли си Бойко, Шиши и Рашидов да си направят тест ;)

Аз главно рашков и кирчо не си представям. В лабораторията машинките ще изписват нонстоп out of range.

Направиха всичко възможно да ме свалят от автомобила. То не бяха аптечки, фарове. Колко от вас могат да се похвалят, че си спомнят първа помощ достатъчно уверено, че да я приложат на непознат? В коя друга европейска държава е задължително фаровете да са включени целодневно и целогодишно? После почнаха с измислените тестове за наркотици и еко категории. Ами дрогаре, явно целта е само вие да си карате по пътищата. Няма нищо лошо ама ще се наложи и сами да си ги поддържате. От мен повече каско, гражданска, данък, винетка, акциз за гориво и ДДС за всички ремонти и консумативи няма да видите.

а премахване на споразуменията? а сумиране н а присъди а конфискация?!

На изгладняла фуражка само конфискация му е в главата. Слизам от автомобила, ама ти от какво ще се прехранваш тогава, бе мойче?

В България единствените хора, които карат трезви са полицаите и мутрите. Всички останали ги лови теста ;)

Тая проста, тоя прост, но са избрани и са в парламента. А Вие, бидейки духовно извисени и сложни, седите на дивана, спувате и броите дните до мизерна заплата, на студено, че тока е много скъп!

Пълна тъпня пак измислила госпожата. Нищо смислено...

кръвна проба и на влизане в парламента

лечение на наркозависими може да стане и по друг тачин. Викат ги в запас, настаняват ги в специализцираните военни болнцици учредени за подобна цел. Пред това да се въведе задължителната военна повиност и за девийките.

ПДП…а Деси най - после измъти нещо в главата си разумно и необходимо за борба с водачи на МПС алкохолици и наркомани по пътищата ни.

Слаба ракия

Тази настъпена жаба до кога ще се подмята на най- високото място в държавата !?????

Деса не е сама. Те са двама - тя и още един във въздуха.

Ей демократи, задминахте комунистите със ЗАБРАНИ, РЕСТРИКЦИИ, ОГРАНИЧЕНИЯ, МИРИЗЛИВА ДЕМАГОГИЯ и НАРУШАВАНЕ ПРАВАТА на раята. С "двеста" ги задминахте по разпореждане на ЕС, ЕК и краварите. Това не е СВОБОДА, това е СЛУГИНАЖ и ТЕРОР.

Атанасова разбира от психодиспансера.Нали от там я изпуснаха.