Има ли ЦензураГЕЙТ в управлението?

ДБГ изрази остро възмущение и непоносимост към ограничаване на свободата на словото. От ГЕРБ се извиниха за пореден път заради съпартийника си Антон Тодоров.

Обратно в новината

Коментари - Има ли ЦензураГЕЙТ в управлението? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви журналисти имаме??? Със слушалките в ушите! Те са говорители и дори не могат да реагират адекватно в такива ситуации. Защото онемяват и тези, които говорят в слушалките!

точно дбг ли се възмущава от цензурата? тези, чиято цензура в медияпул, дневник, и тук просто е слабоумна цензура без граници. вижте си медиите със забрадените думи. та вие осъдихте не само българската история, но и българския език в името на либерастията, гнусната пропагандна машина на сорос и нпо... и чак тогава се възмущавайте, неразбраните от никого грабители на едро.

има цензура гей. при това на световно ниво.

Не плачете сега, че ви нарушават свободата на словото, драги журналисти! Вие докарахте журналистиката до това безпомощно състояние със слугинското си поведение към управляващите.

баба Гицка ( нерегистриран ) 06.10.2017 19:16 . Бойко, много си си разпуснал шайката. Докато ти оправяш външната политика, такива нищожества като А,Тодоров ти развалят вътрешната. я си ги стегни както си знаеш, пък да видим кой е "Шайка"- ти, Цецо и др. или Антончо и Валерката.

Още един идиот в днешния блок, който да ни "окупира" вниманието!

Ако тази ФУРНАДЖИЙСКА лопата,този ИБРИКЧИЯ се беше родил в началото на миналия век,положително щеше да бъде клиент на НАРОДНИЯ СЪД през 1945 г.!!!!

Чудно ми е защо не се тълкува и по друг начин изказването на Антон Тодоров, което всъщност е правилното. Виктор Николаев употреби думата "шайка" за групичката около президента Радев, настояваща за закупуването на "Грипен"-ите. И намекването, че може да му изстине мястото е свързано с президента и обкръжението му, а не е лична заплаха от страна на Тодоров към Николаев. Помните ли как бе изхвърлен на минутата прекрасният журналист Иво Инджев от всички медии за това, че посочи едни нелицеприятни данни за сина на тогавашния президент Първанов? А посоченото отговаряше на истината, само че бодеше в очите на президента и неговата /тогава БСП/ партия. Защо тогава медиите не се надигнаха да защитят колегата си? Нали и тогава стоеше въпросът за свободата им? Защо тогава не реагираха, а сега на намек, че същото може да се случи с техния колега, така настървено наскачаха? Дали някой не ги подтиква и не режисира такова дружно действие? А друг е и въпросът, че обидените медии в голяма степен с някои от предаванията прекрачват всички граници на добрия тон, на възпитанието, в някои случаи и на човечността /питайки майка, загубила детето си как се чувства, например, завирайки под носа й микрофона?/ Така че и медиите има за какво да се замислят - какви кадри си подбират и какви формагти поднасят на зрителите си, и в какво време, за да не се поднасят неща, които детският и юношеският мозък тълкуват превратно. Същото се отнася и за изказването на Валери Симеонов.

(ИВО ИНДЖЕВ) или истинска гнида- изминала светкавично пътя от младо ченге доносник до истински, най-върл антикомунст - когатото и къдрто нито се е състоял тоя "комунизъм", нито днес въобще съществува! Заложи на тая измама и животът му протича в охолство!

Прекрасният агент Ивайло толкова се е озлобил и така се срамува от кървавочервеното си минало, че си е прочистил семейната биография в нета...

Това май е практика за много хора. Когато чуя име на новоизпечен политик, веднага чета биографията му в Гугъл. Един беше писал, че бил в САЩ на едномесечен езиков курс. Не след дълго този курс вече беше четиригодишно следване???

Не си спомням някой да е заплашвал Иво Инджев в ефир, сочейки опразнения преди седмица стол на прясно уволнената му колежка. Лъжите, лицемерието и гьонсуратлъка са типични за партията на алитератите, мутреещи агенти на ДС. Както самия доносник сподели: Ченгетата Ни са по-добри от ченгетата Ви.

Какво се чудите, такъв е маниерът на ГЕРБ от години, само че тия двамата са много нагли и минаха границата. Валери Симеонов и в най-розовите си сънища не е сънувал, че ще стане, ехеей, вице премиер! Той от дълго време е в еуфория и изобщо не се чува какво плещи. А Тодоров пък се старае, белким и за него се намери някоя висока служба. Не му се отвори парашута за Комисията по досиетата, и сега е още по-злобен. И няма нужда от лицемерни извинения, ами да си понесат политическата отговорност и да си подават оставките. Ама то рибата се вмирисва откъм главата. И Бойко като седне в студиото иска да му мълчат и той само да държи речи. И той се нерви на неудобни въпроси, ама е по-рафиниран и не заплашва директно.

Не искаме да ни цензурират,не искаме,да ни изнудват със суджук,не искаме шуробаджанащина,не искаме да ограбват банките но.не искаме да крадат от държавата ни и да "усвояват" евро фондове.е, тогава за какъв чеп са ни.колко още ще ги траем.ако не можем да ги изгоним,нека поне им покажем,че не ги желаем.но,не мислете,че пиша за партия,а за всички" политици"

Изисква се огромна наглост, за да заплашиш журналист на една от най-големите телевизии в ефир! Обществото не трябва да позволява подобно поведение! ГЕРБ малко по малко се превръща в БКП!!!

За да стигнат БКП има много да се учат. А БКП-то не правеше такива грешки.

Не разбирам това кой изненадва.и защо народа се държи като ощипана булка.на кого все още не е ясно,що за бокл.ци ни управляват.и колко още ще ги траем

Няма за какво да се извиняват. ПОРЕДНАТА ИНТРИГА НА БСП И ПРИЯТЕЛИ! И аз гледах предаването, това е новата интрига на твоите композитори срещу ГЕРБ! Нищо заплашително не каза Ан. Тодоров , беше прекалено ясен , че знае защо е е уволнена Цолова. А Виктор ли , него чака блестяща кариера, предния ден когато ДРУГАРКАТА НИНОВА/ ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО Й ,да не взема и аз да остана безработен/в Нова, въпросният Виктор се "ХЕКИМЯНЧЕШЕ". А и всички журналисти при появата на лидери на БСП

Бойко, много си си разпуснал шайката. Докато ти оправяш външната политика, такива нищожества като А,Тодоров ти развалят вътрешната. я си ги стегни както си знаеш, пък да видим кой е "Шайка"- ти, Цецо и др. или Антончо и Валерката.

Тези боклуци трябва да ги изхвърлят и от Народното събрание

О да, свободата на словото винаги е извън темата!

Антон Тодоров е агент-провокатор, изпратен от БСП в т.н. "герб", с явната цел, да разложи отвътре т.н. "герб" и да скара Цецо с пожарникаря.

Тонката е куку, но той ли е единственият в парламента? По-скоро го лансира американското посолство, щом го дават постоянно по тв-каналите.

шайка+1 АТ,ако всички останали не могат да ги хвърлят на сметището ,следва да си направим национално харакири .

Шайка на македонски диалект е пирон.

Много се радваше на Антон Тодоров когато плюеше по ГЕРБ, размахвахте брадвата на Костов и плашехте народа месеци наред, а сега виете като кучета.

са виновни. И оная маскара Виктор Николаев е виновен. И Путин е виновен. ГЕРБ, Цецо, Бойко, Костов и Антон Тодоров са бистри като сълза от сърна.

Сбогом на хемароидите - естествено и безболезнено

Защо не го назначиха за шеф на Комисията по досиетата, толкова са легитимни, че един протест им стига за да си отидат. Не знам само "ранобудните" защо спят?! Дали свършиха парите или просто вече не им се влиза в парламента. Много професионално ги раздроби Борисов.

сега шайката ще се разграничи и от тони и така до следващия.

Този път наистина заприличахме на Северна Корея.

С огромната разлика че Северна Корея има ядрени технологии и не се дава на никой!!!!!!!

Криво му е на човека, имаше една единствена мечта и тия да земат да му я гепат изпод носа.

Значи, според Тодоров, щом "имало полицейски разследвания" за корупция в СААБ (нищо че не каза дали има осъдени), ще се откажем от Грипен. По неговата логика да изгоним от от България: - Сименс (1 милиард евро доказана корупционна сделка през 2004) - ЧЕЗ (разследване на чешката полиция за корупционни сделки в България и Албания) - Shell (осъдени за корупционна сделка за 1.2 милиарда долара в Нигерия). Да изреждам ли още?

След като Цецо Цветанов публично подкрепи Антон Тодоров и го окичи с хвалебствия за точност,прецизност и честност то извода е един за мен и българите,Той е,че Шайката Бойко,Росен ,Цецо и другите съществува и действа.Видимо и незавидно е положението на Антончо пресъединил се към Шайката за пари или е рекетиран от самата шайка да ги слушка и провокира обществото ни с простотиите си.

Плюя на всички, които гласувахте за тези изроди и ги върнахте обратно на власт. Вие сте кръгли идиоти и затова държавата е на това положение, именно заради хора като вас.

Браво ! Точно казано ! Прост народ - слаба държава !

И изведнъж, всички забравиха за КТБ, Белене, заменките, монопола при горивата, ЦУМ, СМС, БаткоБратко, Пееф, Костинброд и безбройните други колосални престъпления.

Gal

БГА Балкан?

За тия колосални престъпления има ли някой наказан? ГЕРБ, като са на власт толкова години, кого вкараха в затвора? Само дрънкат по телевизиите като цигански дайрета. Защото всички са в кюпа и ако тръгне да се разплита, не се знае до къде и до кого ще стигне.

Кукундел, ама евроатлантик. Евроатлантик, ама кукундел.ТОЙ си го избра, ТОЙ да му бере гайлето. Жалко, че ще го разкарат, щеше да ни забавлява през скучните студени делници.

Двамката с Георги Марков, и по мустачките си приличат.

Знае ли някой , какво е станало с Ани Цолова , че я няма в ефир ?!

не е разговарял с този човек преди да си го включат в листата? Ако бяха поговорил с него поне половин час, щяха да повикат линейка.

Ти как мислиш? Кой ще го пусне този да общува с електората. Водили са го по срещи говорил е написани опорни точки и толкова.

Не забелязвате ли, че българският политик, върти, суче, все около нечий анал се навърта?

управляващата класа в Булгаристан са ДС-ченгета и техните покорни слуги - Борисов, Доган, Каракачанов, Р Петков, А Атанасов ... това е престъпна организация а не държава ... Анточно Тодоров е поредния придворен шут, от поредицата Яне, оня с Тефтерчето, Беловласия, Капута, Радан, Слави и т.н. ... обществото е пълна пародия а гражданите жалки подобия на хора

Тоз стана по-известен от Боко.

Лошото е за В.Николаев,за другите си е забава,а като добавим и Валерката направо си е веселба.А за някои е и кеф защото е за сметка на ГЕРБ.

Викторчо се опитва да се прави на мъж, ама от шундак мъж не става.

Евала, мъж.

кронаджии червени. Не ни е срам, не се свените да ползвате срещу демокрацията като бухалка една обществена телевизия, позор! Долу ръцете от Тодоров! Антон президент!"Дръж се Тони, ние сме с теб!" Подписано от групата борци срещу червения Путински терор и комунистическата шведска инвазия от щаб-квартирата в една сграда край Карлуково.

Опасявам се,че минусите се дължат на неразбиране на иронията в коментара ви...

Браво! Тук понякога коментират и интелигентни хора. Забелязал съм, че иронията трудно се разпознава. Ама когато те води сляпа омраза, винаги е така. Хич и не искаш да схванеш какво ти се казва.

Гербаджиите стават от ден на ден все по-нагли, а народът свиква с това и блее! Е така никога няма да се оправим!

Този човек има всички белези за определен вид шизофрения.Раздвоение на личността и когато ремисията отмине,тогава те отново силно се надценяват и нямат вярна и реална представа за действителното си положение,като интелект,образовование и място в социума. Аз мисля,че ще направи големи полазии,а след това няма да могат да му търсят съдебна отговорност,поради психическото му заболяване. Обикновено тези психически болести са наследствени. Сигурно има близки хора с подобна диагноза. Тези които го използват разполагат с тези данни и по тоци начин го направляват като му правят съответните внушения. Той си мисли,че има високо умно чело,но той просто е плешив.

Имам чувството, че увлечени от постоянни оправдавания, можете да кажат едно повече "Разграничаваме се" и по-погрешка да се разграничат и от Борисов.

Къртицата на БКП в ГРОБ. Никой не може така да ги опозори.

Много ми харесва че и от двете водещи партии започнаха яко да си вадят кирливите ризи.Да живее шуробаджанащината.ЕНЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Право да си кажа аз джурналистите хич не ги съжалявам!!Та нали те създадоха подобни изроди като Шайката,Цвък,Мутрата като им даваха на воля трибуна да леят простотиите си с което отвратиха нормалните хора от медийни полюции!!!!!!!!!!!! Ако аз съм журналист падне ли ми политик еле пък от властта ще го направя сам да си говори от не удобни въпроси та ще бягат от медийно внимание като дявол от тамян!!!!!!!!!!!!!!!!!!

От сума ти време обяснявам, че ГЕП е болшевишка партия. Искат да сложат контрол върху всичко! Ами аман от комунизъм!

Борисов, спиш ли? Как можеш да го търпиш тоя. Ти не си позволяваш да говориш с подобен тон на Президента Радев, както това недоразумение в редиците си.

Той Бойко за това го държи. Да казва неща,дето той не може.

Bulgarian psycho-що е то и има ли почва у нас ;-)?!!! ХО ХО ХО