ГЕРБ: Оградата се ремонтира по-бързо без поръчки

Оградата по границата е вече изградена и възникват въпроси с поддръжката, вкл. и с възстановяване на щетите, когато има опит за проникване на наша територия.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Оградата се ремонтира по-бързо без поръчки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се "прибират" паричките в алчните джобове на Цвъцко и сие, за което пък Бочко се "прави на ударен" !!! При Славчо Тривона говори: "Голяма работа - важно е как "решавам" международните, а не народните проблеми !!!!??????

ГЕРБ: Оградата се ремонтира по-бързо без поръчки, като се даде на обръча от фирми около партията.

Спрете се , не е нормално това !

Нали герб затова дойдоха? Нали упрекваха модела на Тройната коалиция?

Нямало пари?! - Нямат акъл ГРОБарите и разните му даниелчета! Ами ловете нарушителите и им налагайте огромни глоби за нарушенията, особено ако режат, рушат, мачкат!! Като не могат да платят - затвор докато ги откупят за десетки хиляди лева глоба!

Фирми близки до Цветанов ГЕРБ СТРОЯТ ОГРАДАТА;ТИ ВИ БИ ООД (бивш шеф на РПУ Хасково) ЕТ МЕТАЛИК ООД-ИванХристов(пловдивчанин с17 герб фирми близки на Премиера ПОНС ООД-Бургас(собственост на Цв.Бориславова Пашата и Маджо )

И ще се краде по-бързо!:)))))))) ...Гиди суджуци гербарастки, ненаядени , ненакрадени----мъъъничко срамец нямате ли , ве?;))))))) ....мъъъъничко?:))))))

Няма край наглостта, алчността и безочието на ГЕРБ !!!! И на бабите е ясно, че когато се сключи договор за поддръжка на оградата, той може да бъде и за бъдещи повредо в размер до определена сума. Така Фирмата ще може веднага след установяване на повредата да изпраща работници и бързо да я оправя, докато не се изчерпи договорения лимит!!! Всичко останало са ГЕРБерастки лъжи и кражби!!!

Браво! Обществените поръчки отнемали време! Много умен аргумент! Ами хайде изобщо да ги премахнем тогава и да оставим управляващите свободно да си възлагат на свои хора и да усвояват паричните потоци. Не наядоха се, ненакрадоха се!

Те го правят и с обществените поръчки. Но става по-бавно, тромаво е и най-вече - все пак при тях има публичност, всеки може да види кой (поне формално) прибира парата. Последното е крайно нежелателно.

HEJ000 ХЕЙ ОООО !! прокуратурата ИМА НАРУЩЕНИЕ НА ЕВРОКОДЕВЕТЕ !!!! хайде бреее !!! самосезирайте се !!!!!

Хубу, хайде и за санирането ѝ да предвидите средства, че да не се разправяте пак след време!;)

Значи като ви пипнаха приятелчетата от данс сега заедно ще ремонтирате нещо за да оправдаете откраднатото докато заглъхне и това ви крадене..И без поръчка та сте по обиграни от вашите фирми да замазвате кражби..

Днес махаме изискването за обществени поръчки за оградата, скоро и за всички проекти. Маймунките на клона станаха много и местата от които може да се краде не стигат...

Преминаваме от контролирано крадене , към безконтролно крадене. Ей , ще чукате камъни да си връщате далаверите , не се заблуждавайте , че ще се изхлузите.

Коза Ностра може само да диша праха на ГЕРБ.

Добре де, толкова хора от армията, мвр, правителството, няма ли кой една ограда за закърпи?

Брате ако това го види Колю Фичето ще се обърне в гроба. ТОВА СА НЕКЪДЪРНИ И НЕГРАМОТНИ СТРОИТЕЛНИ ДАЛИ СА ДОБРЕВЦИ ДАЛИ СА ЦВЕТАНОВЦИ ИЛИ БОЙЧЕВЦИ И БОРИМЕРКОВЦИ НЕ ЗНАМ

Възможности за експресна кражба-няма да чакат патриотите и герб няколко месеца

От снимката се вижда ,че това са щети от неграмотноизпълнение и в случая от неспазване и непознаване на Еврокод 7 . ПРЕСТЪПНО Е да не са спазват Европравилата за проектиране и изпълнение.Тази щета трябва да се плати от изпълнителя , проектанта инвеститора и приемащите органи .крайно неправилно е това преминаване през участък,който е овраг и е потенциално застрашен от свличане ДА ПЛАЩА ДОБРЕВИЯ И ВАРЕЛИЯТА. аНАТЕМА ЗА НЕКАДЪРНИЦИТЕ !

Единственото неграмотно тук сте ти и твоите другари тролове. Еврокод 7 се отнася до геотехническо ПРОЕКТИРАНЕ, не изпълнение. След това границата не може да се мести където ти е угодно.

Гербери за Ердоганско Развитие на Бойко. Това е нашия път.

То е повече от ясно, че така по бързо става всичко, включително и кражбите, но е позволено само за гербетата.

Водния цикъл в Кърджали,имате предвид !Заради него целия град стои без вода !Това е работа на ГЕРБ,те в Кърджали подмениха водопроводите с некачествени !Абсолютно !

След оградата започват ремонтите на санираните блокове, водния цикъл, магистралите.......

или за едни може а за други не...бахти демокрацията то стана да си такова таковата!

Абе какви поръчки бе ей? Бойко иска планова икономика като истински червен комунист с баща милиционер. Партията определя коя фирма ще прави работата и да се действа. Няма конкуренция, оферти, търгове, няма сабиране на най-качествената оферта на най-добра цена за народа дето плаща.

Ехее......окиченият с атлантически ценности /каквито и да са те, че май никой не знае какви са/ и върл натовец Боко иска да краде още по-спокойно, ама пак комунизмът виновен. Да му се не види !

Гербаджийските боклуци считат, че всички сме малоумни като електората им! ДА АМА НЕ! ОСТАВКА

Писна ми от лъжите и манипулациите на тая мафиотска структура нарекла себе си партия- граждани за европейско развитие а те са най-голямото зло за Българите-крадци, простаци и манипулатори.Време е да си ходят !!!....

Пряко договаряне! Кой прави прякото договаряне? Областния управител! Кой назначава областните управители? ГЕРБ! На кого се "отчитат" областните управители? На Цецо! Ясно ли е сега, защо той взема отношение?

ОПГ ГЕРБ: От общите пари се краде по-бързо без поръчки.

Шилo

За ремонтите - добре. Но за строежа защо нямаше обществена поръчка? Защо реалните строители взеха 1/4 от парите, а останалите 3/4 отидоха в 2-3 фирми, бе з да са си мръднали пръста?

Собственика на фирмата произвела телта за оградата е член на БКП(БСП).

Време е Герб да си ходи и то по-скоро иначе с всеки изминат ден те окрадват Държавата и не е в полза на Народ и Държава !

След като Йончева размириса около далаверите за оградата? Като дори не е завършила проверката на ДАНС и Прокуратурата? Е, не , тези съвсем се разпищолиха!Наглостта на наглия е безгранична...!

да се разбира: Ще откраднем едни пари по-лесно...

писмо до ЕК за нарушаване правилата за конкуренцията

да се определи една фирма чрез конкурс, която да има грижата за оградата и всички да я знаят коя е тя, на кого е, каква е връзката на собственика й със властта ...?! Защо поддръжката и ремонтите трябва да се пуснат "боща" - за всяка дупка под оградата, фирма определена Бог знае по какви критерии, за всяка скъсана тел-друга фирма...!

какво означава да надградиш защитния капацитет на една 240 километрова ограда като и вложиш едни 160 милиона (по над половин милион на километър) , с оправданието , че ще слагаш камери и "защитни съоръжения"??

Значи "Да надградиш личния си финансов капацитет."

Днес премахват конкурсите , утре ще премахнат и Изборите , Все за наше благо !! Вместо да се радваме ние Охкаме !

колко милиона още ще глътне, бе? Тя при построяването беше 4 пъти по-скъпа от гръцката, още ли ще поскъпва?

Всички знаем че в България има Симбиоза между Държавната Администрация и Частните Фирми . Какъв е Проблема - няма кой да забърка един чувал цимент и да върже с Тел Мрежата ?? Във всички Държави има Инженерни Войски или Гражданска Отбрана или Пожарна или Полиция - Нали сте виждали едни военизирани машини без Дула и Картечници , и едни камиони с брезент - това правят - запушват пробойни и изграждат нови линии . В България има такива сили и не се чудя защо не се ползват - Корупуция ? Не , хората си оправят Живота и Децата .

Sm3hurk0

Схема за систематично точене на пари от държавната канелка..... Алчността няма граници !

То без поръчки всичко е по-бързо:)))

Особено усвояването на средства.

а бе от герб що не дадът някоя дупка от оградата да се ремонтира от нинова и йончева,да видим тогава какво ще измайсторят майсторките на народния спорт крадене по бесепарски

Sm3hurk0

Не ги мисли тях... те си имат дупки и повече не им трябват :))))))

ами като имат да си ги пълнят бе кво ревът като,,,,,,,,,,,,,

Волен Сидеров това ли е казъл за Цветанов и за Герб? Направо се излагате....повечето медии написаха неща като" бивш комунист от МВР..." Ама вие вече сте медия на управлението,и го доказвате всеки ден.

срещна термина "надграждане" вече съм наясно, че става дума за "надкрадене"....!

....НАДГРАЖДАНЕ = НАДКРАДВАНЕ

Дайте поддръжката на Валерката Симеонов!Така хем оградата ще бъде "тип-топ", хем хотела над М.Търново ще е напълно ремонтиран!

Това акция НАХРАНИ ПАТРИОТА ЗА ДА ТИ Е МИРНА КЪЩАТА ли е?