ГЕРБ иска двама евродепутати повече от БСП

Цветан Цветанов представи пълната листа на ГЕРБ и подчерта, че целта на партията е да има двама евродепутати повече от БСП на предстоящите избори.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ иска двама евродепутати повече от БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз даже знам имената на тези депутати. Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Две български поговорки. Първата тече в момента, а втората предстои да видим. Пременил се Илия - пак в тия. Тръгва като аслан, връща се като насран.

ЩЕ СИ ОСТАНЕ САМО С ИСКАНЕТО!

ще стане? Те печатницата я затвориха а начело с най- крадливия който присвои доста пари от европейските фондове - Дончев може и нищо да не вземете .Ама то заблудени овце - бол.Все пак - аз съм прост и вие сте прости.

михале,ти си едно тролче,за пари !Що се пъчиш с политика бе?Какво друго освен тия парици си получил от БСП и ДПС?Ти играеш като мухата-лепиш се за онова, което ти дават да смучеш ----

Първите в листата и досега са били в европарламента, но ние не сме разбрали. Никой да знае имената им или по-важно е какво направиха за толкова години и за толкова пари за България? Те само си получаваха тлъстите заплати и нищо на направиха за нас. Къде се отчетоха, кой ги контролира? А..А това е тайна! Другите, различните, както неграмотно се изразяват, са на неизбираеми места.

Това писмо до Дядо Коледа ли е? Добре ... аз искам нов лаптоп, колело и смартфон! Става ли?

Май, пак Главният Прокурор, ще направи услуга на Б.Борисов и ГЕРБ, като десетина дни преди изборите привика на разпит Бойко Борисов за някоя от крупните му злоупотреби с власт. За да може веднага Бойко Борисов да се изтъпани и обвини БСП и ДПС, че това са предизборни кьор-фишеци и така да неглежира обвиненията! Както на практика стана с нечуваната афера в Костин брод с бюлетините! Там се оказаха, отпечатани около 750 000 бюлетини в повече, но, медиите настоятелно повтарят, други занижени числа. Случая се замазва. Иначе ставаше страшно за лидерите на ГЕРБ! Можеха да отнесат присъди за Организирана Престъпна Група!

Водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев обяви, че отборът им е чудесен, съчетание между дързост и мъдрост, мъжко упорство и женска интуиция. ..Какви ги дрънка този глупак...? Те щели да да дадат посока на обществото. Тежко им на всички българи ако се стигне до там. Ако има още българи, които да вярват на ГЕРБ, то това значи, че посоката е много лоша. Да изброявам ли поредицата от тъпотии, които направиха тези от ГЕРБ за 3 години..? Аз мисля, че това трябва де е края на тази партия.

Ти си един мръсен,подмазвач за пари БСП-ДПС ТРОЛ-академично настраен!Ха-ха!

Каква благодатна тема!ТРОЛЧЕТАТА,ПОДПЛАТЕНИ С ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ЩЕ ЗАРАБОТЯТ АГНЕШКОТО ЗА ВЕЛИКДЕН.....О,ПАРДОН,ТЕ ТОЗИ ПРАЗНИК НЕ ГО ТАЧАТ,ЗАЩОТО СЕ МОЛЯТ НА ДРУГ ГОСПОД,НО И СВИНСКО НЕ ЯДАТ,ТАКА ЧЕ АГНЕШКОТО ЩЕ ИМ ДОЙДЕ ДОБРЕ.ДА ВИ ПРИСЕДНЕ,ДАНО,ДУПЕДАВЦИ.

Баси смешниците - искали да имат двама депутати повече от БСП!? Но дори и да постигнат по някакъв незнаен начин целта си, какво ни грее това?

Защо ли Боко е пропуснал да включи Цветан Цветанов, Искра Фидосова и онзи с тефтерчето, за да записва всичко? Така листата щеше да е по-автентична.

Вече е сигурно, че БСП ще бие ГЕРБ на евровота.

Наредили 17 души Та то и четирима гербери няма да влязат в Европарламента.

Без костинбродски бюлетини ще е много трудно на ГЕРБ.

ГЕРБ искали двама евродепутати повече от БСП!!!?... Едно е да искаш, а съвсем различо е да можеш да го постигнеш.

ГЕРБ искали двама евродепутати повече от БСП!!!?... Едно е да искаш, а съвсем различо е да можеш да го постигнеш.

драифами се от чакали и хиени .няма хора ееи няма само измекяри партиини. бог да ви убие всики от герб.

Искаме ВЛАСТ! Болни сме за ВЛАСТ! Без ВЛАСТ изгаряме!

Докога на престъпници с три висящи дела ще им се дава думата?

Абе тея хамериканци и афропейци на колко стана тъкат бе в Украйна ясно бъркат лайната ама що и в България за останалия свят там не говорим над 50 войни за век та специално за хамериканците се питам :КОЙ АДЖАБА ГИ ЦАНИ "УМИРОТВОРИТЕЛИ"на света и кой им дава право да се бъркат в суверена всички държави?Толкова ли си мислят че,това глобално стадо овце разбирайте хора са толкова тъпи и не разбират какво става!!!

п.с. Та тая стъкмистика пак от хамерика иде и от афропа!

Не плюйте философа , че той щеше да става министър на финансите!По -хубаво да говори празни приказки в Брюксел, отколкото да прави бели в БЪЛГАРИЯ!

"Експертите" на ,Борисов продължават да сричат и да не знаят на кой свят се намират и за какво са там.

Философът от Великотърносвския университет Томислав Дончев е примерен слуга на Баце и иска да се доразвие в еврокражбите

Кви фаворити сте бе - отбор мошеници и лалугери

Как е възможно, в навечерието на най-значимия християнски празник, да ни занимават и да показват физиономията на тази отрепка, с вродения противогаз???

къф праздник ти е на тебе? и мусолманите ли празнуват нещо утре?

Да,празнуваме увеличаването на пе..лите като теб ,с още един

Айде всички на урните и после ще си ги мериме. С компромати и манипулации, тройната клоакалиция на гея, бея и злодея успя да свали боко, но тези избори не са им чак толкова важни и надали ще вложат толкова енергия в манипулации на стадото. Така че, ако наистина устискат да не пускат партенки, резултата ще е доста верен и за пореден път ще може да се направи извода на кой му е по-голям, на кой му е мек, и кой изобщо няма.

Сложете си поне едни кавички ,като ползвате чужд ник! Не е честно,след 2 години да го сменям аз?!

Благодарение на джуджето Томислав ГЕРБ "усвоиха" лично за себе си бая евросредства и сега го гласят да си досвърши работата

САМО 170 МИЛИОНА за Баце жив да го ужалиш филосфа -калинка Дончев

ГЕРБ победители !

Победители са по рекордно бързо забогатяване

Шило

Щом като иска- да си купи.

Никога за нищожествата от тъй нареченото герб.Още има ли будали?

За който и да гласуваме, в ЕП българските интереси не са приоритет и нашите евро-депутати само ще си взимат заплатите. По-добре обаче за партии извън ЕНП според мен.

Кръстницата на най-малката дъщеря на зам.-председателя на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб Цветан Цветанов, е кандидат за евродепутат на партията. Бившата манекенка Ева Паунова е на избираемото пето място в листата, която бе представен днес. До момента дамата работи в Европейския Младежки парламент, била е и сътрудник на бившия евродепутат от ГЕРБ Илиана Иванова. За близките отношения между Цветанов и Паунова свидетелстват снимки в медиите от юли 2011 г. в столичната цръква "Света София".

По-добре красавицата Паунова, която е с перфектен английски , отколкото неандерталеца Пеевски.

Пеевски няма едно изказване от трибуната на българския парламент, та си представям в европарламента как ще заговори на английски. заплахите към Цветанов като реплика не ги броя.

Ей, това много добре сте го усвоили от Съсела.Веднага гледате компромат да произведете.Като лидера ви нищо друго не можете да направите.Не разбрахте ли,че няма избор в тази Вселена, който Съсела да спечели.

Титана на нечленоразделната реч бил сержант в ДС, когато уличните милиционери бяха старшини.

Цветанов пробута за ЕП кръстницата на дъщеря си Ева Паунова неочаквано зае пето място в евролистата на ГЕРБ

а кой да сложи? Цецо Василев ли? Или Станишев?

То за ГЕРБ ще е голям успех и ако са само с един депутат по-малко от БСП. Ама не ми се вярва и това да постигнат. Все пак без напечатани бюлетини в тяхна печатница няма и достатъчно проценти....

Другарката Мая каза, че Партията се е погрижила и никога повече безобразия на ГЕРБ! Ние и верваме!

Шуробаджанащина и корумпираност, суета и алчност това е "Евроотборът на Борисов"

Трудна работа, малко време мина от февруари 2013г. Макар, че българинът е късопаметен.

Ето пресен пример как трябва да гласуваш за нещо, което предварително е предопределено. Гласуваш за ДПС, макар че, не искаш Пеевски - получаваш Пеевски. Гласуваш за ГЕРБ - получаваш манекенка кръстница и т.н. Та да гласуваме а?!

Тоя да не дрънка глупости, защото Будата само чака издънка, като повод да го отсвири, а че няма да имат повече депутати от БСП това е ясно за всички, които не са зомбирани от елементарни партийни пристрастия.

Сержанта от ДС пък иска още два апартамента!

незнам на какво се надяват ГЕРБ на тези избори, като техния вълшебен Цеци вече не е министър на вътрешните работи и няма да може да спомогне за подменянето и нагласяването и на тези избори

Аз искам Цоко в кауша

Виж сега млади ми изборен меринджей Цветанов , по - вероятно е да лежиш две години повече от Борисов , отколкото да имаш двама евродепутати повече от БСП !Та къде са БСП , къде сте Вие ?Забравихте ли миналата година, как Ви изхвърлиха на политическото бунище и сега .....хоп - възкръснали !Я си кротувай крадливо мекере на Борисов , хайде де!!!

Кой кого е изхвърлил на "политическото бунище" дървена червена кратуно? За първи път след 89-та партия печели избори за втори път след като е управлявала и то с кампания с компромати, клевети и манипулация. Един милион честни, почтени и работливи българи, един милион навън и още половин милион манипулирани на миналите избори чакат тези, за да махнат тази шайка престъпници от БСП/ДПС!!

Охххх, чедо, 7 пъти вече как все ма изхвърлят на бунището! Още едно изхвърляне - и ще се разпадна вече!

А пък аз искам Пасат Комби, ама де да видимкакво ще стане.

ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ/СИК/- В ЗАТВОРА!

Какъв СИК те гони бе урунгел, да не сме 90-те години??? Едни и също мелите - глупостите спуснати от медиите на разни жадни за власт и пари хора.

Хората ще разберат какво направиха с гласуването си и негласуването си на миналите избори -липсата на реформи в здравеопазването, енергетиката, спряната пенсионна реформа, намаляването на инвестициите, несъбирането на приходите в НАП и митниците, забавяне на усвояването на еврофондовете .. Всичко това ще се отрази на българина съвсем скоро!

ЩЕ ВИ НАРИТАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ! Хайде сега да поясниш какви трябва да са реформите по герберски - здравеопазване за този който има да си плаща, в енергетиката да се пълнят гешите на ерп-тата и веи-мафията, де се пенсионираме след смъртния акт, фондовете да ги крадем и като се усетят от Бруксел след две години да викаме, че другите са виновни. ТОВА МОЖЕ БИ

А пък ние искаме един труп и един в пандиза за изборите.

Ето, заради този наглец на снимката няма да гласувам за ГЕРБ.