Цветанов: Капитанът на отбора ще реши дали ще съм министър

Когато е ясна управленската програма, няма значение кой е министър, важен е капитанът на отбора - така Цветан Цветанов отговори дали пак би оглавил МВР.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Капитанът на отбора ще реши дали ще съм министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пази боже от пребоядиса ли се комунисти,те са най-злобните понеже са били най-некадърните- като тез двамцата!!!!!!!!!!!!!!!!!

Този не трябваше ли да е в затвора...какъв министър ще става..? Мястото му е зад решетките.

Няма да си министър. Защото аки си има опасност да станеш праиминистър.

"Капитана болен лежи"

судбата се е подиграла с този човек. тои щом аутизум нарече алтруизум - правете си изводите за каква свещена тупота и милизионерщина става вупрос. ама аз искам борисов да го остави та савсем да го излоги. те западнязите му се подиграват като го награгдават за добра работа. а тои не моге да се усети- щото как да стане това-хахахха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Политиката Генчо е за умните хора, Борисов го е доказал много пъти и то все успешно. Никога по негова причина България не е влизала в тотална криза както при червените.

Политиката Генчо е за умните хора, Борисов го е доказал много пъти и то все успешно. Никога по негова причина България не е влизала в тотална криза както при червените.

Не е нужен. Всичко е казано ясно, а аргументите са убийствени. Нямаме търпение

Тази кратуна, изчадие на държавна сигурност не е ли забременяла още? Лекарите от Горна Оряховица трябва да го обслужат.

Абе, Цвацко!?Капитана на гърбавите забрави, на телефона с копчетата в кабинета му, кое копче за какво се натискаше, ти искаш министри да определя!?Нали, за да ги определя, трябва да познава същноста на работата на всеки от министрите!?Само с прочетено половин "Винету", като всестранна образованост, как да стават тия работи бе, Цвацко!?

ГЕРБ е всичко друго, но не и последователен!!! Не ви ли е срам именно вие да говорите за "последователност"?

Абе според мен неговия пример е бил за деца с "алтруизъм". Ако имаш алтруизъм в България.....горко ти. Иначе ако имаш аутизъм - голяма работа! Ставаш министър на вътрешните работи, водиш 2 листи на ГЕРБ.....

Божееее , дай ни търпение !!!

егати отврата

Тоя пък с трите присъди къде е тръгнал,ще ли да излязат гражданите на 5,вие съставете правителство пък ще видите колко граждани ще излязат и какви палежи ще има,нагли и нахални мутри.

Човеко, скрий се, стига се излага, вече дори и малките деца и пенсионерите не могат да те понасят

на какво е капитан - на кораб ли , на футболното отборче тигрите ли, капитан на кашиците ли, да не би пък на некое НЛО. Откакто цв цв се поля с ледената кофо нещо май му ледяса мозъка и почна да говори несвързано. Хората ако те изберат драги хората.

ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ!!! "Един вожд, една партия, едно мнение, една преценка, една мисъл, едно решение, един екип - завинаги и това не подлежи на коментар ! Каквото реши главатаря - това е вярното и правилното, той никога не греши ! Това е демокрацията на герб ! И ако някой не го приема това - значи е комунист ! И то от лошите ! Тъжно ... DAMON DAMON ( нерегистриран ) 25.08.2014 14:37 Ей, много хубаво казано! Имало интелигентни хора в България. Който иска да добие ясна представа какво е ГЕРБ, нека пак да прочете написаното по-горе. Да бъдем реалисти: ГЕРБ=тоталитарно управление във всичките му форми и прояви." АФЕРИМ!!!

Браво Цецо,точоно така се говори..."Капитанът на отбора ще реши", разбира се,че той?! А пък и той обеща публично,че ще има"Реваншизъм доооооо.....дупка!!!! Къде без тебе...от това ги е страх много хора,...от Обещаният реваншизъм?! Голям смях ще падне,ще се търкаляме от смях пак...хахахахаха..

Това безумие може да се случи само в България.Осъден долнопробен престъпник да става отново министър.

Човек с такава характерна форма на главата е национална гордост! Как се изпуска такава ценност?

По времето на ГЕРБ много умни и образовани хора си загубиха работата . В нашето Бюро по труда има човек които е назначен от ГЕРБ И много ми се иска тази личност да бъде на мястото на тези хора които са си загубили работата точно такива като тази личност .

По времето на ГЕРБ много умни и образовани хора си загубиха работата . В нашето Бюро по труда има човек които е назначен от ГЕРБ И много ми се иска тази личност да бъде на мястото на тези хора които са си загубили работата точно такива като тази личност .

Цецо, уреди ли се оправдателната присъда по делото за което получи 4 год. ефективна присъда, че навири гребен.

Грешиш Цецо ! Не капитана , а треньора и дори собственика на отбора ги решават тези работи.Капитанът чака босовете да се изкажат и после само съобщава това , което другите са решили.

Те го чакат с нетърпение в пандиза, той за министър се гласи !

По времето на Цецед, МВР се беше превърнала в бодряшко юнашко дружество, където сегиз-тогиз лягаш за 100-ина лицеви и не трябва да гледаш в канчето на старото. Защото в противен случай те чака измерване на коридора с клечка за зъби.

Myastoto ti e v zatvora,ne v pravitelstvoto i parlamenta.

Тези две безподобни тикви са срам за нацията! А имат такова самочуствие, сякаш са властелини на Космоса. Хора, не ги ли виждате какви са?

Да ви го обясня простичко. Този другар ще бъде оправдан напълно на по-горна инстанция, така че не се косете както се казва :D

много дълга ви севидя тази година,но ако има разумни хора да ви оценят по достойнство и по делата ви. Как не ви е срам да се натискате отново да управлявате, вземете си куфарите и отивайте да си харчите парите извън страната, която ограбвате толкова безжалостно в коя нормална демократична страна с работещи съд и прокуратура вие сте на свобода след толкова престъпления които само глухите не чуха и слепите не видаха. Нямя такава държава.

Пак ли бе? Нали уж се бяха отказали от този кандидат за министър!? докога едни и същи некадърници ще ни управляват?

До тогава докато на българина му дойде акъла. Нима не виждате ,че са се разделили всички агенти в различните партии и си подават къси пасове и играят театър пред народа кой на кого е бил алтернатива. Всички трябва да се изметат но за сега ние сме толкова разделени че близките 25 години няма сила която да промени това. Жалко

jingiby

Да припомним на по отнесените (от вихъра): Семейството на вътрешния министър Цветан Цветанов е придобило 6 недвижими имота в София през периода 2007 - 2008 година на обща стойност над 460 000 лева. Освен това в декларацията пред Сметната палата г-н Цветанов е посочил и четири влога на обща стойност над 100 000 лева. Това означава, че за година и нещо благосъстоянието на семейството му се е увеличило с над 550 000 лева. Накрая проверката стигна до тъщата му ...

цоко е върха - католичка сифилистичка, аз не се интересувам от религии

Комунистите толкова се радваха , че са го осъдили , а той за министър се готви.

ТОЗИ НЕ ГО ИСКАТ В СЕЛОТО, ТОЙ ПИТА ЗА НА ПОПА КЪЩАТА! ЦЕЦКО НЕ ТИ ЛИ СТИГАТ АПАРТАМЕНТИТЕ ОТ ТЪСТА, АМИ СЕГА ИСКАШ И ОТ ТЪЩАТА?

Абе Цецко, ти като бивш служител от народната милиция - какъв чин имаш ?

цвъкльо - нов чин

на какво основание, лице осъдено на първа инстанция на ефективна присъда-лишаване от свобода за срок от 4 г за престъпления, раздава морал и ръси мозък денонощно по медиите!

Изглежда това е възможно единствено в "демократична, европейска държава", каквато е нашия бантустан.

Този филм сме го гледали.

.......и доколкото си спомняме беше ченгеджийско хард порно,като изчу..ните бяхме ние целокупният лош материал!

Те в затвора ще го вкарват, той за министър се гласи. България е била под турско представителство 500г., а ??? Е ба..х го гъзол..зица.

Този хубавец и "велик мозък" не беше ли осъден ефективно и с още няколко наказателни дела. Само това остана да имаме вътрешен министър с влязла в сила присъда. Цецо използвай времето да си подготвиш защитата по наказателните дела, моле те не давай съвети за бъдещето на страната.

капитанска република:)

По тяхно време бройката на жертвите по пътя била по-малка, интересно а колко коли имаше по пътя през тяхното управление-)

Управленската програма на ГЕРБ е ясна. Харчим докато има, а като свършат теглим кредити на корем. Закриваме производства и промишлености, които не носят сега печалба, па макар и да са с добра перспектива след 5-10 години. Стискаме бизнеса за гушата и вземаме колкото можем да одерем от тях. На тия, на които сме обещали да не ги закачаме, не ги закачаме. Все си мисля, че би трябвало трябва да каже на Цецо Шестте Вигвама дали ще е при бай Ставри, а не дали ще е министър.

Тоз Цецо прилича в главата на изпразнен от съдържание Х. Не виждам никаква разлика между него и Делян Пеевски! Има все пак разлика - Цецо е доказан престъпник и завършен лъжец!

Такова нещо и Пеевски не би го написал.

петров ае кротни, ти на всвяка манджа меродия .. фидосова ти ли си или е деса зад това име?

Цецо, абе ти нали си престъпник, какъв министър пак те подготини - за имунитет ли ще се бориш да изкрънкаш още един мандат извън затвора? Хайде да ни освобидиш от непритното си присъствие и иди си почини в софийски градски затвор - за дълго

Един вожд, една партия, едно мнение, една преценка, една мисъл, едно решение, един екип - завинаги и това не подлежи на коментар ! Каквото реши главатаря - това е вярното и правилното, той никога не греши ! Това е демокрацията на герб ! И ако някой не го приема това - значи е комунист ! И то от лошите ! Тъжно ...

Ей, много хубаво казано! Имало интелигентни хора в България. Който иска да добие ясна представа какво е ГЕРБ, нека пак да прочете написаното по-горе. Да бъдем реалисти: ГЕРБ=тоталитарно управление във всичките му форми и прояви.

Господ да опази България от такива полуграмотни управляващи като вас!

Господ да ти е на помощ.

Осъден ЕФЕКТИВНО се гласи ПАК да е министър, и то на вътрешните работи. Само в България. А това ,че наистина при герб няма значение кой на какво е министър си е така. То се видя оная Деска дето беше на здравеопазването - по всички теми компетентна - здраве, финанси, политика, изборен кодекс ...

Боже, пази България!..........

Явно не я пази, поне през последните 14 месеца.