ГЕРБ към БСП и ДПС: Можете да ни заглушите само с палки и щитове

Депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева обвини БСП и ДСП, че управляват на "върха на палките и щитовете" и ги прикани да слушат протестите, ако не искат да ги "ступат с диригентската палка". Тя ги призова да спрат да се държат като девици и да не обвиняват Бойко Борисов във всички земни грехове.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ към БСП и ДПС: Можете да ни заглушите само с палки и щитове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, какие нужная фраза..., блестящая мысль --- Абсолютно согласен с предыдущей фразой скачать фифа, скачать фифа или 15fifa.ru, https://www.drive2.ru/b/529559985382752694/ Зимний активатор клёва скачать fifa

г-жо Цвета. По- голям гьонсуратлък от вашия няма. Февруари хората ви биха с камъни, сега искате пак да управлявате. Е нема такава наглост и ценизъм. Убиеца и грабителя да вика: дръжте крадеца....няма такаво дебелоочие, гьонсуратлък, низост и мерзост. Ама виновен е Цацаров и Йовчев, че не ви тикнам там дето трябва

Kъм Кукерландия ходом марш

Оправиха България и взеха поуки да раздават. От къде я намират тази наглост, докараха Българина до мизерия и нищета. А и съвети дават за събиране на бюджетните приходи сякаш проблемите там не тръгнаха от тяхната некомпетентност. МЪЛЧЕТЕ си моля ставате смешни и жалки.

щото Цацаров дреме. Ако някой друг се изтъпани и каже, че това правителство може да се свали само по недемократичен начин /разбирай метеж/....ще му се изтръчкат налчетата към прокуратурата

Малеййй, тая курназлийка като баба си партизанката.

Ясно е кой стои зад протеста - комунистите от ГЕРБ. Тези малограмотни КАЛИНКИ довели страната до катастрофа, ще ни поучават "айде в лево". Май свършват парите на плащащите протеста. Демокрация е да се чува гласа на всички не само на определена група хора, разпалваща национална и расова омраза. Както казват "аз протестирам, защото не искам турци да ме управляват". Това може да го кажете за всеки един етнос например "не трябвало циганите да гласуват" и пр. Вие сте едни политически лицемери защитаващи и работещи за олигарсите.

е, че те са сините комунисти.

Тази госпожа първо да научи български език и тогава да дава акъл. Явно и тя не е ваканцувала отдавна и и се е отразило умствено.

Къчове на ГЕРБ в предсмъртна агония! ГЕРБ, върви по пътя на НДСВ!

От дека си ма дзвер?От герб,от герб.Я не питам как се зове тато ти, а от дека си?

Тази кака сега на подстрекателка ли се прави? Или това си е направо доказателство, кой мъти водата в кафенето навън. После да не ревне, че нещата са излезли от контрол! Ех, ама добре се напъват дамите от ГЕРБ коя да се слага повече пред Б. Б. та да се издигне в партийната йерархия!

ДРОПЛА!

да си мълчат, че без коалиция с БСП отиват в небитието, реформаторския блок е този който ги заплашва, защото им взема електората. БСП и ДПС нямат загуба в случая, колкото и да приказва.

Не се хабете да викате сега, като ви вкараме в затвора, ще викате много силно.

няма такава опция за ДЕМОКРАТИЧНО СВАЛЯНЕ.....................никой не пуска кокала без БОЙ.но има ТЪРПЕНИЕ И ОТЧАЯНИЕ......патентовано БЪЛГАРСКО откритие ,разработвано 500г от югоизтоните съседи и 200г от югозападните ....та с тези 40и малко дни около 50 е само началото на НЕОГРАНИЧЕНИТЕ възможности на БЪЛГАРИНА към старадние и смирение .

лично към г-жа Цвета Караянчева , да отиде и да види какво е ставало в мина "Ораново " и други такива лагери на смъртта и тогава да кряка от парламентарната трибуна и да разкаже колко пъти през предишния мандат вя фустата при приятеля си в Турция Ердуган

"...Правителство се сваля демократично, с оставка...". Нямам думи :) Съвсем нов прочит на новата "задокеанска" теория на демокрацията !:)))))))))))))))))))

Като и гледам задницата, повече от една палка може да понесе. Две на един път може да и влязат. Тая шия не е от туршия.

Много комунисти четат този вестник. По тъпите им коментари личи, че са платени серГЕЙпесоглавци. Което е равно на предатели на Бъллгария. Комунизма си отива. Септември ще бъде май. Просто след паднето на БКП през септември, ще видите всички комунисти, парламент, през крив макарон. Сега ще ядете дървото. Ще вЪ шибаме, както си искаме. Вече комунизма е история. ДуПиСе ви прецакаха, без да се усетите. То пък какво трудно вече има, да биеш комунисти на избори? Кога сте печелили? Детска игра. Особено със сегашните представители на партията майка. Боже как звучи, "Партията майка". Баси случая. Е хайде със здраве, сбогом комунисти. П.С. Не си мислете, че съм от ГЕРБ. Просто съм здраво мислещ човек, и не съм с болен мозък на комунист.

защо го добави ? Ние пък си мислехме, че си нормален :))) Е, сега вече не мислим така !

г-н Борисов подбирайте си кадрите ,тези смешници ви правят и вас за смях!

той пък Борисов изобщо не се прави сам за смях. Той направо си заченат в цирка. Толко смешен човек няма. Е, освен гейчо президента.

Коя е тази Цвета Караянчева, не знам, но явно е голяма глупачка. Толкова ли си плитко умна бе госпожо? Забрави ли показните арести на г-н Цветанов? и още още...

е жив. Добрата новина е, че тази биволица не притежава и телесната маса на предшественичката си.

Като я гледах как чете от листчето...Нали тя и цвинокио ходиха на гости на Ердоган.

Същата!

не разбра ли, че задачата на ББ е да постоянно задоволяване на непрекъснато растящите материални и Сексуални потребности на застаряващата Цветелина Бориславова за сметка на държавата. За всичките му фенки една държава не стига, провъзгласете го за ИМПЕРАТОР.

нищо общо с "народното недоволство" бе герберасти ? Защо ВАС да заглушават ???? Къде е "демократичната и неполитизирана" "средна класа" от улицата да им почне едни "протести до дупка", ако не млъкнат ? Смехорани !!

и сигурно ти се ще палката да е по-дебела в края

АЙДЕ ЦВЕТО, БЕГАЙ ДА СЕ ЧЕКНЕШ НА ДРУГО МЕСТО-НЕ ТУКА!

... що 95% от кометарите тук са писани от един и същи малоумник с различни имена ? Пичове, колко се плаща та да се включа и аз? Немам нищо против да поддържам вякакви тези стига да се плаща добре. Мога да поддържам сек'ви стилове. айде очаквам оферти

АБЕ ПИЧ,ТИ КЪДЕ СИ УЧИЛ ГЕОМЕТРИЯ ? ОБАДИ СЕ И АЗ ЩЕ ТИ ПЛАТЯ АКО МИ КАЖЕШ КАК СЕ ИЗЧИСЛЯВАТ ПРОЦЕНТИТЕ.МАЛОУМНИК Е БИЛ БАЩАТИ ,ЧЕ СЕ Е ИЗТЪРВАЛ.

И АКО ТОВА Е ЖЕНА ДА МУ МИСЛИ МЪЖЪТ И,ТАКА МУ ЗАВИЖДАМ.ГОСПОДАРКАТА ДА ПРОЧЕТЕ,АКО МОЖЕ ДА ЧЕТЕ,КНИГАТА НА ГЕОРГИ СТОЕВ И ТОГАВА ДА ГОВОРИ ЗА ПАЛКИ И ЩИТОВЕ.ГОСПОЖО КОЙ СЪЗДАДЕ СИК ? НЕ ТИ ПРИЛИЧА ДА ОТИДЕШ И НА ПЛАЖА НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА.

Супер нагли са тия герберастчета, начело с комуноидния им вожд Винету !!!

Селска пръчка !!! Да ходи на мегдана в Болярово да дрънка и дано я чуе някой

... а ти какво си - градска подлога под усран гъз ...

Интересна тиква! Не съм я виждал в предишния парламент. А то там имаше ли депутати от ГЕРБ или само такива, дето вдигаха картата по зелен/чевен семафор? Боко ги бе заврял в ..... хайде да не казвам къде. :-) За него бяха само тикви... А той така си упрвляваше и държавата - като бащиния. Не случайно казваше за всички бюджетни пари, че ги е извадил от джоба си! Аз дадох за това... аз дадох за онова.... Парламент, бюджет ... такива понятия даже журналистите не смееха да му напомнят!

Тези в парламента започват да стават отвратително досадни.

А тези отвън вече са адски противни! Нямат нищо общо с "мирен" и "интелигентен" протест! Просто платени самовлюбени чучела! А някои от тях са заразени с чумата на капитализма - стремеж към бърза и евтина слава! Не ги ли виждате цирковете и извращенията им?

Долу БКП, турцизирането и фашизирането на България. Искам свободно да си ваканцувам.

Наистина тези, които всеки ден пият кафе/протестиращите/ стават ужасно нагли. Защо трябва само Вашия глас да се чува. Защо да не се чуе и нашия глас-ние, които си работим и не ходим да пием кафе и да ни се плаща за това ходене пред парламента? Да не би само Вашите искания да са правилни. Впрочем и Вие не знаете какво искате!

Недей да проектираш собствените си комплекси, злоба и безсмислие върху другите. Мирни и интелигентни са протестиращите, мислят не само за себе си. Дребният тарикатлък, самомнението, че си последна инстанция, завистта и тесногръдието вече не са на мода.

Многострадалната Геновела.

Тази е толкова нагла и безочлива, че нямам думи! До онзи ден не давахте на опозицията в лицето на БСП и ДПС да кажат по едно изречение днес го играете демократи?!

За сравнение виж пчеличката Мая Манолова и крадливата сврака Курвелия Минетова ... е т'ва е НАГЛОСТ бате ... Не мога да опиша тук черните епитети и сравнения дето предизвикват у мен тези лели, щото Цветлинч0 И0вчев ще ми скрие комнтара иначе.

Ето на това се казва "ГЬОНСУРАТЛЪК" - от партията управлявала чрез най - полицейското правителство от 1989 г. насам, обвиняват друг че прилагал полицейщина

ГЕРБ да говорят за спазване на закона е доста интересно

Тези нагли герберасти сигурно си мислят, че протестиращите не са и против тях, освен разбира се техните платени агитки.

Ти си една откачалка

Наистина тиквен интелект,недоразумение.Таз пък от къде се пръкна.

я, имало и "калинки" овце и блият простотии!

От къде се пръкна тази мякаща цървулана? Боци не се научи да не ги събира по пътищата и кръстовищата!

И тези герберски подлоги решиха че могат да се правят на "герои"..Да си легнеш от смях как до вчера колеха и бесеха а днеска се изкарват "ангелчета"...Как може да се заглуши ГЬОНСУРАСТЛЪК:))))))

Ох и тази селска овца излезе от кошарата и взе да блее!!

Времето на овцете и тиквите мина

Сутринта проследих заседанието на Парламента. Тази (Цвета Караянчева) и още една "парламентарна"сила в розови одежди (и двете типични калинки), демонстрираха в пълна степен "интелектуалния потенциал" на ГЕРБ.

Това тая ли е дето ходи на специално посещение в Одрин?

ЧИИ ГЛАС БЕ ГОСПОЖА ? ТОЗИ НА ГЕРБЕРСКИТЕ КАЛИНКИ ЛИ?

КАКЪВ ПОДМАЗВАЧ, КАКВА ГЕРБЕРСКА МИШКА , ЕТО ТАКИВА СА ХОРАТА ОТ ЦЕНТРАЛИТЕ НА ГРЕБ .............ВСЪЩНОСТ ТОВА Е ПРИЧИНАТА ГЕРБ ДА СЕ СРИНЕ ТАКА,ЗАЩОТО ЕТО ТАКИВА ГЕРБЕРСКИ ПЛЪХОВЕ ОБИКАЛЯТ ЦЕНТРАЛИТЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА

Не ва ли е срам? Че сте толкова прости?