Борисов избра Томислав Дончев да води евролистата на ГЕРБ

Томислав Дончев ще е водачът на листата на ГЕРБ за европейските избори, обяви Бойко Борисов пред български журналисти в Дъблин, където е на конгрес на ЕНП.

Обратно в новината

Коментари - Борисов избра Томислав Дончев да води евролистата на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЛАТФОРМА на ГЕРБ 1. Само ГЕРБ 2. ГЕРБ са: анти-Комунисти, анти-БСП, анти-ДПС, анти-Атака, анти-Бареков, анти-Реформаторите, анти, анти, всички... 3. Няма ГЕРБаджиииии, само с анти не става! Трябва и нещо да можете БЕ ? Трябва нещо смисленно БЕ ? Ама вие не можете? Съсипвате Всичко? Можете само да Крадете и да прехвърляте Вината на ДРУГИТЕ!

Последен опит да излъжат народа. Дончев ще бъде употребен и захвърлен. Явно не е имал смелостта на Горанов да се махне от това подобие на партия.

Явно тъй, като преди е бил министър без портфейл Бойко мисли да го компенсира, като му даде възможност да си купи и напълни един ако влезе в евро парламента

Вече е ясно новото лице на провала за ГЕРБ. Да им е честита издънката

Бойко какво се напъва да посочва водач на евролиста, като докато дойдат изборите всички ще са избягали от партията му

Вече е факт. Борисов е посочил на света новата си политическа марионетка. Да очакваме сега и поредната демонстрация на ББ колко слаб кукловод е

Ужас, Бойко излъчи най-крадливият и неприятен за мен човек в ГЕРБ :( За съжаление няма да гласувам за тях този път.

Достатъчно ми е само да знам, че е от ГЕРБ, за да съм с не особено добро мнение. Тази партия изгуби доверието ми, още повече поради факта, че е свързана и със олигархията и задкулисието и предпочитам всяка друга пред нея.

Ако го слушаме Борисов до един са професионални....с безупречна репутация на мародери. Нищо добро не ни очаква,

Е, сега ще имаме хем чикиджия, хем онанист в Брюксел

То и кравата Бойка е продукт на ГЕРБ. Да я наредят и нея в листата за евродепутати.

С Дончев или без него начело ГЕРБ няма да спечели евроизборите.

Заради продукти на ГЕРБ като този, 43 000 чиновници са загубили работата си по време на управлението им.

Всички знаеха, че Томислав този продукт на партията ще оглави листата за европарламент, но вождът реши да го обяви в Дъблин, за да избегне неудобните въпроси.

Щом Дончев е най-добрата кандидатура за водач на листата за Европейски парламент на ГЕРБ, представете си какви кадри са останали в тази измислена партия.

Тоз беше един даскал, докато не отиде в Израел, да го обучават евреите как се подпомагат предприятия. Какво са го обучавали, не знам, но оттогаз му тръгна шеметната кариера: 2001-2004 - изпълнителен директор на Биснесинкубатора в Габрово(проекти и пари, пари и проекти) и експерт на Отворено общество 2004-2007 - програмен директор в Отворено общество. Проекти по европейски програми за над 1 500 000 лв. 2007-2010 - Кмет на Габрово. Градът е засипан с надлежно усвоени проекти. 2010 - 2013 - министър на еврофондовете. 2013 за кратко време и финансов министър.

Сегашните евродепутати на ГЕРБ - фермер, философка (освен това тежка селянка), "бизнесмен", и някви двама дето никой никога не ги е чувал. Следващите евродепутати на ГЕРБ - водени от УЧИТЕЛ по ГЕОГРАФИЯ. С образование философие и география. Гласувайте за вашата партия овце, гласувайте. Пък не гледайте за КОЙ гласувате. Точно както пратихте ДЕСИ ЧУКОЛОВ, СЛАВИ БИНЕВ и МИТКО СТОЯНОВ в парламента. Дето даже атакистите се учудват като разберат, че те са отишли с гласовете им. Докато не се образовате и не разберете, че на евроизборите се гласува първо за ЛИЧНОСТИ и после за ПАРТИИ и не отворите тесногръдието си да приемете, че може би враго има по-добър кандидат от вас.....ще си останем на това дередже.

Ще си умра от смях когато Дончев го зачука на великия председател на ПЕС

Колкото и да се напъва Бойко, какъвто и водач да сложи за евролистата, пак ще загуби изборите.

Щом Дончев е най-добрата кандидатура за водач на листата за Европейски парламент на ГЕРБ, представете си какви кадри са останали в тази измислена партия.

ГЕРБ вече не могат да извадят и един читав кандидат.

Жалко, че не са в коалиция с ДПС. Те поне винаги са готови да услужат с някой друг интелект. Я за ДАНС, я за областни и половината администрация....

Отчаян ход на Борисов.

ivo10

Еееее, може ли да е по-различно? Тема за ГЕРБ и висока тролска активност. Въпреки огромните ви надежди червени нищожества, основната част от народа пак ще избере ГЕРБ. Не защото те са най-доброто за България, а защото трябва да се оттървем от злото - БСП-ДПС. Отново ще бъде вот не за нещо, а против някого. До там се докарахме въпреки, че народа знае какво са БСП и за какво се борят.

Всички знаеха, че Томислав този продукт на партията ще оглави листата за европарламент, но вождът реши да го обяви в Дъблин, за да избегне неудобните въпроси.

Герб е мъртъв и смърди ужасно на разложение.

Без костинбродски бюлетини много малко хора ще изберат продукта на ГЕРБ.

Pesh0

е поживеем ще видим. Не от герб се страхуват , от висика избирателна активност и от референдум.

Заради продукти на ГЕРБ като този, 43 000 чиновници са загубили работата си по време на управлението им.

С Дончев или без него начело ГЕРБ няма да спечели евроизборите.

Всички продукти на ГЕРБ се правят по калъп. Но защо ли нищо добро не носят за народа?

То и кравата Бойка е продукт на ГЕРБ. Да я наредят и нея в листата за евродепутати.

къде къде са си нашите обучени кадри кур-нелия нинова и мая минета ами на амед доган ....

общо има това?

За да му помогнете, трябва да сте фея която може да го превърне в честен, образован и интелигентен човек. Успех!

...тиквеник,е бил даскал по география ли бе???? Тогава да беше предложил Черната Златка...ще поведе листата с едни ГЪРДИ НАПРЕД....

Философията на герберите:Орешарски бил некадърен и цял да фалира държавата, но вижте сега другари Дончев е много кадърен финансист,завършил е георгафия и философия ако не се лъжа,даскал човек и по добре ги умее тези работи от Орешарски,ама нали е наше момче "гениален"е и докато спи се учи на финанси също като вожда си Борисов.Въобще"генийчетата" от Герб не им трябва образование,те са се родили научен

МИ ТАКА СА В ГЕРБ- ФИЛОСОФ ОТГОВАРЯ ЗА ФИНАНСИТЕ, АДВОКАТКА ОГЛАВИ ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО, КАЛИНКА РЕШАВАШЕ ЕВРОФОНДОВЕТЕ, КМЕТ И ШЕФ НА НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ- С ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ, МИТЬО КАРАТИСТА БЕШЕ ЕНЕРГИЕН ЕКСПЕРТ С 35 БОНА ЗАПЛАТА, 160 МИТНИЧАРИ С ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ , НИ РИТАТ МАЧЛЕТА С ТИКВАТА, ВАЛЮ ТАНОВ- КОНТРАБАНДНА МИЖИТУРКА, АРЕСТИ ЗА ПРОТИВНИКОВИТЕ ГРУПИРОВКИ- ТИМ ПРЕВЗЕ СТРАНАТА, ЛУКОЙЛСКИЯ ОЛИГАРХ-ПАТНЬОР ЗА ПОКЕР, ЦВЕТЕЛИНКА НИ НАБУЧИ 1,5 ХИЛЯДИ МЕГАВАТА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ- ПРОСТО МАФИЯ !

Ааа, не така, човекът е бил кмет на Габрово, не е кой да е :))) Сега вие искате да лишите ЕП да се посмеят на малоумията му? :)))

Тъпата тиква ако беше умен, щеше да прати цвъко в Брюксел, да не му мъти водата тук.

Томислав нима малко европарички вкара в джобчето на Боко, знае си работата

Дончев взе сериозно да прихваща от началника си и да маже...,Нямаше един проект в срок - ама забавянето на плащанията било изключение...

...но този тип ми е антипатичен още от мига когато Б-Б- го изстегли във властта и започнах да му слушам толкова неразбираеми и далеч от нашата действителност "теории"...

Жива да не бях!

И ракът е риба, когато няма риба. На фона на гербаджийската мъгла избраникът на Краля-Слънце блести в сравнение с Цв. Цв., с Тетка Цецка, с Лили Индийката, с Главчев и пр.

Блести в сравнение с нищоправещия Станишев и нищоговорещия Метан. С Хафъзов няма да го сравнявам , нито с великия фюрер.

Сега обсъждаме личния избор на Краля-Слънце. А нали не очакваш той да посочи Станишев, Местан или Хафъзов.

Така е, контингентът на ГРОБ е под всякаква критика

Петиция! Обявяваме референдум на тема: Да си дадем заплатите за една година, за да може ГЕРБ да построи магистрала по дъното на черно море до братския бандитски квартал на ОДЕСА , за да може ББ да ходи на гости на руските мутри бронетранспортьора - амфибия. 50% рушвет за партийната касичка и 25% за баш пича. Плевньо да започне гласуване Ура!

Щял да ни "оправи" висок побелял мъж отвън!Не е тоя.Тоя няма никаква коса.

Прилича ми на маша, в ръцете на Генерала

След войната в Сърбия, там заплатите и пенсиите са три пъти по-големи, в Албания и Румъния пък са направо богаташи в сравнение със самозапалващите се българи. Браво - Гроб! Браво експертна мисъл. Когато някой е прост не може да увеличи богатството на всички и затова взима от едни и дава на други, а общото богатство пада, но пак има доволни и те се наричат лакоми Калинки - Гробери!

Повтарям! Факултета не е България.

Факултета вече е цяла България. Българите сме по-бедни от циганите и най-вече от герберите. Ти да не си мангуста - герберудка? Значи си от НАШТЕ, ше те прегърнем като баба Меркел!

Бранво на Боко,а Сталин е избивал по-умните от него!

Разкулачвал ги е първо, също както ББ - Сталин - СИК - ООД. После добива на зърно не е стигал и да нахрани КАЛИНКИТЕ!

Да ама е по-грозен па и послушен

Австралопитеци! По стандарт сме на 150 място от 155 държави в Света - след ЧАД!!! Браво ГРОБ - експерти - за 4 години реализираха най- големия спад за 1300 години България!

Здравословно е от време на време да излизаш извън кв. Факултета.

Факултета вече е цяла България. Българите сме по-бедни от циганите и най-вече от герберите.

Един от големите виновници Дончев вече е издигнат, Боку поне умее да се отблагодарява

НАЙ-ПОСЛЕ ЕДНА ДОБРА НОВИНА. УСПЕХ НА ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ!!!

Добра за кого? За мутрите ли?

Наистина добра новина - Герберите пак си вкараха автогол с това човече

А червените кой ще си сложат за водач на Евро-листата Кутев, Кадиев, Манолова, Станишев, Червените Златки (Нинова и онази чорлавата) КОЙ ха ха ха ха хааааааааааааааааа

Когото и да сложат- все го бива:)

За БСП не знам, но АБВГоце имат готов човек. РПет - Барон Пиш дьо Фонтание. Хем ще си седи там в парламента, хем ще си пикае с пикаещото момченце, хем на никого няма да прави впечатление.

Опорните точки на Моника да се строят за хонорар и да обяснят де е Станишев, когато в Парламента се показва среден пръст на българите.

Средният пръст не е важен! Важна е целувката на Орлов мост! Набий, набий на това;о)