ГЕРБ може да подкрепи кабинет на РБ, но след връчен мандат

ГЕРБ все пак не изключват да подкрепят кабинет на Реформаторския блок, но конкретни разговори за това ще се водят едва след като президентът им връчи мандат.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ може да подкрепи кабинет на РБ, но след връчен мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на взаимноизключващите се зависимости

Ще подкрепи и още как! Така наредиха от ЕС.

АБЕ ОМИГАЙТЕ СЕ ОВРЕМЕ И НЕ НИ ДРАЗНЕТЕ ПОВЕЧЕ.АКО НЕ СИ ТРЪГНЕТЕ САМИ ЩЕ ВИ СЕ ПОМОГНЕ.ВЕЧЕ НА РЕФЕРЕНДУМА ВИ ПОДСЕТИХМЕ НЕЖНО .

от козяк ще подкрепят такова извращение естествено. важното е бегето да е слабо и напъкано с мангали и крадливи продажници.

Не държа правителството да е от моята партия, но държа България да стане нормална държава за живеене !!!

Росенчо да се откаже и да напусне предсрочно или да си изпълнява задълженията и да не търси изтривалка. Тази леля пък се взе за прекалено голяма работа, че все и ум да раздава. Госпожо Калкулатор, има кой да раздели на магаретатат сламата!

Ръбатите с 5% подкрепа и 224 хиляди гласа на последните избори, щели да получават мандат за правителство ... че и в момента имат министри. А иначе преди парламентарните се кълняха, че няма да управляват в ГЕРБ. И после Бойко им натика едни министерски постове в гърлата и се кротнаха.

се вихри при Цветанка Ризова. Самочувствие...нямам думи. Нахален ...колкото си искаш.

Tози е за пандиза, заедно с кривоустата кунева.

Ако ГЕРБ подкрепят РБ окончателно ще излязат от политиката -Бойко не ставай за смях и подигравки като Волен

Защо не?!И двете партии са център-дясно,имат сходни политики,не се налагат компромиси като с ПФ,така че ГЕРБ може да ги подкрепи.

Герб ..втора политическа сила... РБ аут...

по прости и крадливи,но този с шала е баси малоумника крадлив да го хванат,ще е първия осъден министър ,а втория е оня с полските мотори

Да пмого са прости,че ви въртят на малкия си пръст,а посранци освен да вият друго не им остава.

Посранци вият на умрели-значи това е добър знак.

Кабинета започва началото си като експеримент от коалиция на четири партии, ГЕРБ, РБ, ПФ и АБВ и се превръща в най-успешният геноцид над българският народ. Докато ГЕРБ и ПФ са нови проекти и това за тях е началато на зловредното им влияние срещу българският народ, то РБ и АБВ са злокачествените разклонения на червената буржоазия, като РБ е трета издънка от унищожителното СДС, а АБВ е втора издънка от разрушителното БКП. Година и половина по-късно, едно от СДСтата ДСБ излиза в опозиция без да изтегли министрите, както и АБВ излиза от властта след като е нанесло нов тежък удар по българският народ, чрез пенсионната реформа и натрупването на милиардите долари дълг. И двете формации излизат в опозиция, за прах в очите на народа и за да подлъжат избирателите си, че не са изменили на идеалите си. Дейността на останалите във властта бандитски формации е насочена във всички сфери на обществения живот.

А стига бе. Щом си жив значи няма никакъв геноцид. Трябва с по твърда ръка да се действа за да няма драскачи да си правят равносметка.

Геноцидът жалка подлого е за поколенията напред. Колкото до "твърдата ръка" ха...ами звучиш точно като жалък комунист който губи почва под краката и плаши и показва зъби и демонстрира "сила". Ама нали уж, точно вие жалки твари отричахте"твърдата ръка" на комунизма, но дали наистина я отричахте? Е, личи си!

Те в самата Европа едва ли са толкова уверени в тези ценности.Напоследък се наблюдава много лют негативизъм по ПЕТОЛЪЧКАТА.Какво ли го ПОДТИКВА този НЕГАТИВИЗЪМ?

Ново Правителство със Дърти Пачаври ! Крали сте върнете го и си вървете , няма как с разни Менте приказки да го скриете , всички лъжи , фалш и кражби на това правителство е ясно !

Както го подкрепите така и ще го открепите тъпи ментета ! Защо нищо не правите по Референдума където 3 милиона Българи казаха ДА ! Ебавайте се с Българския народ , той тъпкано ще ви го върне , да не счупи и някой тиквена кратуна !

Москов,кога ще влиза във затвора???за Ваксините Пентаксим???

Недей ака бе, ще ти спрат хапчетата.

За мин.председател по-подготвен от г-н Бойко Борисов- няма... няма.. разбрахте ли?... няма... или пак да ви повторя... няма.

Прав си слепецо НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ЗАВЪРШИ КИЛИЙНОТО УЧИЛИЩЕ В СЕЛО Банкя,софийско.

Малее що минуси съм събрал.А бе вие от ирония не разбирате ли ? Не усещате ли че се гъбаркам ?

Тия лумпеняци се мислят за величия. Аре у лево!

Точно заради такива драскачи като повечето тук трябва да се направи ново правителство с мандат на РБ. За да може да драскате. За да изплува още простотия.

И какво ще е "новото" в новото правителство?

КАКВИ ДЕМОКРАТИ СТЕ ВИЕ, БИВШИ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ДАМАЗЛЪЦИ И БИВШИ ЦАРИСТИ КОИТО ЗА 800 ДНИ "ОПРАВИХТЕ БЪЛГАРИЯ" ПО ВРЕМЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ.ТА НАЛИ ВИЕ ТОГАВА БЯХТЕ В КОАЛИЦИЯ С ДОГАН.И С ИЗВЪН ЗЕМНИ СТЕ ГОТОВИ ДА НАПРАВИТЕ КОАЛИЦИЯ САМО И САМО ДА ВЪРВИ ДАЛАВЕРАТА.СЪВЕТА МИ Е ДА СИ ВЪРВИТЕ НА СЕЛО ИЛИ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ.

Заедно ще направят някой друг път.... ГЕРБ и РБ по никакъв начин не бива да се допускат до властта, ГЕРБ е ясно защо - най-големите крадци в историята на България, а РБ - най-слабите и некадърни политици и министри, някога съществували в нашата държава.

Правилно другарю,ще допуснем само БСП-ДПС,те са най-големите професионали в областта на некадърността.

Колко хора са гласували за РБ? Защо им се търси реанимация.Нека да вървим на избори и там народа да си каже думата. Трябва ли малцинството да управлява?

АМИ МОСКОВ Е ГОЛЯМ ЛЕКАР , НА 40 ДЕН РЕАНИМИРА УМРЯЛ.

Сега тиквата ще си разиграва коня в сянка и ще остави друг да опере пешкира!

Той е силен-може да си го позволи.

симо

Деформатори и фурнаджииска лопата.....идеалната комбинация!!!!!!Естествено си имат и ВРАГ.Само дето си нямат страна/нищо не остана от нея/.

Има нещо недемократично и не много ясна ориентация на "партиите с ясна евроатлантическа ориентация и демократични ценности", щом се смятат единствено те способни да управляват и правят всякакви номера, за да не дойдат други на власт! Избрахме Президент, който не е тяхна пионка и тия напълниха памперсите! Дръжте се като мъже бе, мухльовци! В затвора може да попаднете на хора и да станете човеци!

Не давайте власт на т.н. леви"! Тогава ще видите що е грабеж, всъщност няколко пъти вече го ядохме дебелия. Всички приказки за промяна на някакво си статукво са смешни, смешен плач за кранчето, което им е спряно от няколко години.

По времето на ГЕРЪБ-1: 4 млрд лева по-малко във фискалния резерв; 4 млрд лева повече външен дълг; 1.4 млрд лева "олекнала" здравна каса Краен резултат - 10 млрд без малко по-бедна държава, доста хора прибегнали до клечката с кибрит самозапалили се от отчаяние... По времето на ГЕРЪБ-2: - опоскан фиксален резерв; - 4 млрд лева - първи транш - нов дълг; - 16 млрд лева - втори транш - нов дълг; - 1.2 млрд лева - трети транш - нов дълг; - замразени социални плащания; Е, КОЕ Е ДОБРОТО В ДЕСНИТЕ(бесни) КРАЖБИ НА ТЕЗИ СЪЩИТЕ МУТРОМИЛИЦИОНЕРОГЕРБЕРАСТИ И СЕДЕРАСТИ?... А?...

Последният грабеж в действие!! Засукват се , връщат мандат, но накрая ще изиграят подготвяния театър!!Както се казва докато има балами, ще има и тарикати!

Колко пари са усвоени за интеграция на ромите и защо не са интегрирани? Преди 1989г ромите си бяха интегрирани. Колко са заетите в бюджета и каква е средната им заплата??? Един полицай на колко човека се пада и в ЕС на 1 полицай колко човека се падат?!

МУТРИ И СОРОСОИДИ ПРАВЯТ КАБИНЕТ!ОТВРАТ!

ми то , кумоноидите кат не могат

не се плашете от сега другаре!! утре курнелия взима мандата, с карадайъ правят правителство, и ще се плахнете някъде къде осми март!

В интерес на истината, предпочитам Корнелия Нинова да състави правителство, пред правитеслторто-сбирщайн в оставка! И пак да попитам: На кое кръстовище да застана, за да стана здравен министър???!!!...

първо трябва да те пуснат!

А бе тези "реформатори" като бяха около властта се изпокараха и разбягаха насам-натам, а сега , ако им дадат само на тях властта ....???? Не ми се мисли !

Менда Стоянова не е началник на ген. Радев. Тя може да е началник само на на Многоапатоментчика Цветанов защото го отърва при проверката за 6-т апартамента.

дали няма да ти спрат водата,дали няма да правят профилактика и да спрат тока...и винаги можеш да бъдеш изненадан че ще те оставят без парно..Нищо че са кърпили на същото място тръбопровода преди 10 дни. Сега правят и политически кърпеж... За какво бе? Колко ще изкара? За какво ви е?

"Ей, селяни-и-и! Приберете децата и женурята, че ще го гърмиме топчето-о-о!..."...!!! Настало е веке времето....!!! Даааа...!!!

Москов, Кунева, Лукарски? НЕ! Благодаря...

Благодарете на едно конкретно посолство. Техни номеклатури са. И няма кой да ги спре.

То е повече от ясно, че е посолството на ФАЩ, но това не са НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ политици, а обикновени кариеристи...

Абе този тиквеник Бойко да не е онемял? Преди никой не пръдваше без него, камо ли да се изкаже за нещо, а сега тези смешници ще се скъсат да плямпат а Бойко го няма никакъв - да не са го свалили? Или е осъзнал, че говори само глупости.

ДА ТИ КАЖА ПО ТЪПО ИЗКАЗВАНЕ НЕ СЪМ ЧЕЛ ПО ФОРУМИТЕ СКОРО!

Циганите-деформатори и за сламка ще се хванат, че в следващия парламент няма да има и помен от тях. Да видим докъде ще им е циганията, дали са толкова смешни да не разберат, че само заради тяхната алчност бойчо обърна лодката, сиг се кефи да им гледа сеира :)

ОТВРАТ. Отивам да повърна.

Дори и да се стигне до даване на мандат на РБ,патриотичния фронт никога няма да ги подкрепи - те вече се бяха назначили всички лидери на постове и сега ги е яд че Герб ги преебаха.Ще поставят на РБ неизпълними условия и тогава ще им лъснат задниците колко всъщност са мислили за България и не влизането и в криза

Мисля, че много сте се излъгали, че хора като Валерката Симеонов, Каракачанов, Сидеров и Кунева мислят за България . . .

Точно това казвам...

Май пак не си в час.Де вкара Кунева при патриотите.Я ходи поизтрезней и после се върни да пишеш ,защото за сега пишеш само глупости.

При ГЕРБ всичко е предпоследно.Не е ясно само кой им е позвънил от Козяк ли,или Жозеф Дол.

Фурнаджийската лопата ГЕРБ ,какво ще каже утре ,като преспи един сън ???? Детската градина начело с Бойко може да реши друго ,ей ,човече ,вземи се в ръце и се дръж като мъж ,не говоря за килограми , защото на следващите избори с това твое поведени ,ЩЕ ПРЕВЪРНЕШ ГЕРБ.... В сегашното СДС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не се коси за ГЕРБ толкова че ще останат колкото СДС , защото към момента се сочат за първата политическа партия в едни предсрочни избори , ама не от мен , а от социолозите! Така че не ги мисли тях!

Но никога няма да има мнозинство и му го набийте в главата на вашия ...,защото сънува розови сънища ,но като се събуди ....,шах и мат !

Политически циркове, които отново имат за цел да отвличат вниманието. Някой има ли представа какво точно прави правителството в оставка? Практиката показва, че обикновено в такива времена се нанасят най-много вреди. А като гледам преговарящите на гробарите и к.рвите от РБ, направо ми се плаче.

Ти явно си гостенин на този свят и падаш от другаде! Ако се поинформираш няма да пишеш тия глупости и заблуди , ама НЕ!

Глупост и заблуда е да се мисли, че в този парламент може да има работещо правителство. Също така е глупост и заблуда да се мисли, че РБ ще влязат в следващ парламент. Най-голямата заблуда е, че тези работят за теб, мен или някой друг български гражданин.

Плачи,плачи ще ти олекне!

с рози накичи, насраното да не личи!

Твоят колкото и да го кичиш-все смърди.

Ако тия като Ненчев и Москов вземат та спретнат правителство ще се наложи да отворим и летище Г Оряховица и другите РБ ----- Робовладелската банда ще видите та ще се маете,,,,,,,

КУНЕВА за ПРЕМИЕР!

И вице също

до стадото.предстои пазарлък между офчарите -хеи на това заприличахме всички ипродължаваме кротко да си блеем

Ментата да не бърка Радев с роско дето заради гербераски интриги неколкократно нарушава Конституцията. Радев може да казва и действа САМО след като влезне в правомощията си защото до тогава такива има роско..Менто много голяма мента си ама и наглостта и алчността ти не остават по назад

Радев може да действа САМО,ако генерал Корни му разреши.

Какъв примитивен цирк разиграват тия дето още са във властта ама се перчат с ''оставка''..логично е човек в оставка да върши само най належащото а тия раздават пари по администрации за да си купят гласовете на изборите защото поне 50% от гласовете им са от продавната алчна гербераскореформаторска администрация....

Разговорът на Борисов с американския посланик дава резултати

Не знам Москов дали има деца, но бих го попитала дали ще ваксинира децата си с васкините от Турция или с ваксина против рак ?! Москов много добре знае колко са вредни!А Менда - кога ще се внасят осигуровки върху целият доход, а не само до 2600лв???!!! В България най много осигуровки и данъци плащат най бедните!!!

Не са вредни ваксините ,а ти си един нагъл руснак, работещ срещу България!

Лъжеца си ти.Ваксините са вредни.Това е признанието на самият Москов. "По-рано през деня здравният министър д-р Петър Москов призна, че ваксините не са разрешени у нас и посочи, че те ще се съхраняват в складове и ще влязат в употреба само ако Изпълнителната агенция по лекарствата даде разрешение за това, в случай на нужда, вследствие на голям мигрантски натиск."

В България никой не задава въпроса "Как да изкарвам поне 5000 лв" Защото в България парите се дават (от държавата), а не се заработват. И никой не иска над 5000 лв заплата, а иска тези със заплата 2500 да им удържат повече! "Аз съм прост, ама вие сте много по-прости!"

МНОГО СИ ПРОМИТ/А! АМА МОНООГОО!