ГЕРБ: Нинова реабилитира приватизацията

Документите на Корнелия Нинова за "Техноимпекс“ не са достатъчно свидетелство колко и какви проверки са осъществени, заяви депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Нинова реабилитира приватизацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази другарка, при преки въпроси, засягащи много здраво нейната "чиста" биография, винаги пуска ехидната, но огледаолно издаваща я усмивка. Не вярвам този път такава хватка да и помогне.

….Биков , дай сега и за досиетата ...че пак да си дойдем на думата …..само ,че годината е 2020 г и мен ме интересува ,че ГЕРБ затриха страната ни

каквото и да казвате подкрепям Нинова .Не ви харесва ….нормално ,иска ви се да мълчи ….нормално ,но ние я подкрепяме !

р.1980

ГЕРБ да каже за Пампорово на Бориславова ? Бойко за продадените от него общински имоти в София? Да не говорим за % от енергодружествата,БТК и прочие. Колкото за глашатаите на Бойко и ГЕРБ Деси Атанасова,мошеника Антон Тодоров и заменилият Караянчева Тома Биков да неговорим.Миличките ще се посерат от напани да угодят на Борисов и да заслужат кокалчето.Тъй като политическите номера на Борисов за неуспехите им с вината на Костов,ДС,комунисти,Тройната коалиция,БКП,БСП ,ДПС,СДС и прочие хвърляни при Бойко 1 и2 на народонаселението не хващат декиш ,то Бойко 3 с цитираните му по-горе измикяри насочва плюенето срещу Нинова.Лошото е ,че с простотиите си Борисов прави услуга на БСП и лично на Корнелия !като и вдига имиджа на политик.

Абе, гербаджии , защо не прочетете грамите на американските посланици за мутрнското минало на вашия Вожд? Ами на САЩ , той за това им удобен , защото по този начин го държат на къса каишка . Между другото , той е удобен и на Русия, защото задкулисно играе и с руската мафия. Та ако става въпрос за сравнение, Вождът ви е е в пъти по-нечистоплътен от Нинова.

Сега я вапцахме! Оказа се, че българската МАФИЯ е БСП и шеф на мафията, Капо ди тути капи е другарката Нинова! Сега риве, а га яде кифтетата ни рива! Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

Нинова в мъжкия затвор !

Там само ще я зарадват. Трябва ѝ наказание.

Неуспелият актьор успешно се е преквалифицирал в л.йномет. Мнението на отрепки като Биков, Антон Тодоров и пр., които от плювачи по ГЕРБ станаха техни ибрици, не струва пукната пара...

абе не струват пукната пара, ама това не променя положението на Нинова... във всяка друга нормална страна, политик в нейното положение щеше да наведе засрамено глава и да напусне....не и у нас..не и комунист:)

Герберите трябва да са яко задръстени, за да разчитат на защитници и говорители като флагрантно компрометиралите се Тома Биков и Антон Тодоров. Кой трезвомислещ човек ще повярва на тези двамата, след като довчера плещеха едно, а днес плещят тъкмо обратното?

Пълен ташак, всичко е изпуснато, но нали в момента батковците им крадат европари и отвличат вниманието назад. Казаха им, че юридически това е против европейските и всякакви норми на право. Тримата са пълни бушони, смучещи от нашите пари!

ГАТАНКА Той е поврътливец от Бургас, покрай ГЕРБ добил завидна власт. Но преди във ГЕРБ да акостира, с врътките си де ли се не свира! Подир ялов набег в СДС-то на Мигленка врича си сърцето, може би със сладката химера за международна кариера. Ала и на лейди Йес във скута май че му засича парашута и след ругатни и епитети

юрва се към други кабинети, дето пак по стръмното възлиза с необятната си експертиза. Ами да! Нали е бивш артист и политолог, и журналист, Пък и бива го с похвати разни на висшестящи да се мазни. И сега от малките екрани, що е обругавал, с хъс го брани - верноподанни клишета ниже и оплютото усърдно ближе. Кой е този тип с душица златна, струва ми се, всеки ще отгатне. MEFISTO

Поздравления !

Управляващите не разбират от управление, но пък са отличници в интригите и ниските дела. Повръща ми се....

И още нешто ГЕРБ вече 10 години проватизират направо готови народни и евро пари

само кака Курни не лъже.Тя е винаги права.Вади документи проверявана ли е,не е ли?Ама за това дали е платила сумата от 700 хил.лева за "ТЕХНОИМПЕКС"...глас в пустиня.Излиза,че хем не ги е платила,а си е продала 38% от акциите.Те това е приватизация по курнелски,по комунистически.Придобиваш огромен имот без да платиш,а го продаваш.А документите дето ги размахва ,да си избърше дебелия осран задник.

Дали са "тъпи" номерцата на ГЕРБ на изборите се вижда много ясно.Градовете и София, гласуват за ГЕРБ . Умните и учените от селата и махалите гласуват за БСП(ДС),ЕВРОРОМА и ДПС(ДС).

Бойко Борисов в последните месеци отбеляза значими успехи на международната арена и укрепи авторитета на България като сериозен европейски играч." Първият "значим успех на международната арена" е дипломатическата совалка на пазача на бай Миле Анкара-Берлин. Резултатите на дипломата Борисов са налице. Меркел и Ердоган не искат да се видят. ЕС спира да обсъжда влизането на Турция в Съюза. Вторият "значителен резултат" е посещението на Макрон и снимките му с Питека от Банкя в Евксиноград. Извън снимките всичко беше един голям срам за България, особено когато нашия макак започна до говори на френски и посрещна Макрон с "Тука сички парле ву франсе". Пиша и последното изречение ме накара да затворя очи от срам. Вие не се ли срамувате от тази Лоена топка? Колкото до отвличанията, те не са удар срещу цървула от Банкя. Той е от същата черга. Четете книгата на Антон Тодоров "Шайка" и ще видите, че между него в по-ранните му години и днешните "Нагли" разлика няма.

че администрацията (държавна и общинска) е в градовете-общо около 490 хиляди чиновници по последни данни...?Умножени по "мъжо й"/"жена му"/ "дятето му", правят 980 хиляди-колкото гласуваха за ГЕРБ! В селата чиновници на държавната ясла няма...Та така...Не се иска много акъл за да го схванеш!

Аз съм горд да работя като пенсионер в Техническия! Там доскоро беше РЕКТОР Професор Христов - от Държавна Сигурност! Още са там и тези. Борис Туджаров - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра Основи и технически средства за конструиране, Mашиностроителен факултет, Георги Попов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра Технология на машиностроенето и металорежещи машини, Машинно-технологичен факултет, Емил Гарипов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра Системи и управление, Факултет Автоматика, Иван Момчев - от Държавна Сигурност, сега Декан на Факултета за френско обучение по Електроинженерство (ФФОЕ), Никола Калоянов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра "Топлинна и хладилна техника", Енергомашиностроителен факултет. Комисия за принадлежност на български граждани към ДС Решение 2-70 от 18. 09. 2012 г. - Технически университет - София comdos. bg/Начало/Decision-View/p/view?DecisionID=457

Познавам някои от тези хора - добри професионалисти и прилични в отношенията си с колегите. Не знам дали са работилиу за ДС, но всяка нормална държава има такива структури. Американците нямат ли? И впримчват университети и фирми да работят за тях. И следят целия свят в името на интересите си. Това, че тук ги сочим нашите с пръст - нищо не значи за тях, но е характеристика за сочещите.

Аз съм разменен доцент Рангелов от ТУ-София, за доцент Атанасов от ТУ-Варна. Сделка между от П.Д. Добрев (бивш Декан, МТФ, ТУ-София) и от Р. Радев (бивш Декан, МТФ, ТУ-Варна). Всъщност, аз построих вилата на бившия ТУ-декан на Ръжана, Ихтиманско. Освен плагиатството в дисертацията ми, това строителство също ми помогна да стана доцент, мерси.

кой от сегашните "членове на Държавна сигурност" има заслужена научна степен и маже да учи другите на акъл??!?!?!?!?

в структурата на Държавна сигурност единствено 6-ти отдел е бил този, който се е занимавал със "политическата сигурност"! Това е все едно да вземеш и обвиниш всички сегашни, които работят в ДАНС...!Защо не започнеш още от сега, бе, приятелю?!А аз бих обвинил само тези, които извършват престъпления срещу личността- ако изобщо схващаш за какво иде реч?!

аз, доц. кандидат на техническите науки Златко Петров Македонски, подскачах най-много тогава, когато бях приет в БКП (1989) и когато падна Костов (2001). Ние го направихме, като допринесохме за най-доброто българско управление на изключително много обичащия България Н.В. Цар Симеон Втори. Ние създадохме нещата да са толкова добре и при др. д-р Бойко Борисов. Тодор Живков - Симеон Втори - Бойко Борисов - Напред България! И моят зет - Циганинът от Хасково, Корумпето - декан на МТФ-ТУ-София

Соросоидите си мислеха че ще запушат устата на Тони Тодоров, но не им се получи и Тони Тодоров продължава да ги разфасова! Позьорката Курнелия беше тотално разкрита и опозорена от Тони Тодоров и документите, които изкара за Техноимпекс! Ето защо соросоидите искаха толкова много да му запушат устата, защото знаят на какво е способен и как може да ги орезили хубаво! Тони Тодоров за президент!

намалете незабавно чекиите. Вие упорито преследвате своята линия, и както ще покаже времето - напразно. Неконтролираното и необяснимо чувство за злост ще Ви съпровожда, докато Ви приберат в психиaтрията. Там ще се погрижат за Вас.

Дирчо

Времето показва че съм бил прав за Курнелия и Техноимпекс! Отдавна исках Курнелия да си каже всичко за Техноимпекс и ето че истината излиза малко по малко и Курнелия вече няма къде да ходи!

...все чекйи ти се въртят из кухата главЪ...сложи белите ръкавици и заповядай ...

ПАРТИЯТА Е ПРАВА ДАЖЕ И КОГАТО СЪГРЕШИ ДОРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Докато Борисов рита мач Чешкият президент Земан повел група от 140 чешки бизнесмени в Русия. Когато ходих във Франция, с мен дойдоха 14 бизнесмени, отбелязал Земан. Сега са 10 пъти повече. Това показва, че Русия е за нас 10 пъти по-важна от Франция, заключил чешкият президент на официалната среща с Путин. Посещението на Земан продължило четири дни. Чешките фирми договорили сделки за 20 милиарда долара. Борисов продължавал да рита

Доста руски бизнесмени идвали са в България с различни намерения, но като разбрали, че комунистите , като Нинова, са на власт, избягали. Щото комунисти са много добре научени да вземат разработен бизнес.

Ей хора - днес при 100 милиарда БВП имаме влогове за примерно 40 милиарда лева в банките. Ами то толкова струват имотите в Несебър и Сл. Бряг. Съотнесено и към 89та година колко пари е имало в банките и с какво да купуват хората. Какви приходи да е имало от приватизация. Смешна работа. Нали уж соц икономиката и заводите ги оценявахте на 100, на 200 милиарда лева - УЖ. А реално били постъпили някакви 3 милиарда само от приватизация. Сори ама то толкова е имало у българите. Ама не било справедливо. Ами не е. Мутренско, ченгесарско, крадливарско, десарско - каквото щете го наречете. Пари просто нямаше у хората. То ако бяхме богати соца нямаше да пукне. Няма как да има справедливост, когато за няколко години трябва да се натрупа нач. капитал за да се влиза с него на приватизация, на растеж, на по-едър и по-едър бизнес. Лошо е , че мутренското натрупване на секна , а се задълбочи у нас. Ебем ти и десния червен политкомисарник Биков. Аман от такива главорези - партийни секретари. Пръв ще избяга от герб тоя образ.

Помним те Тома-мазмантийге.Господарят ти мутра и тебе ще използва и сетне отсвири.

В Плевен повечето хора знаят за известната юристка Цачева. Но малцина знаят как започва псевдокариерата на тази госпожа-другарка. А началото е важно. И така, първоначално Цачева работи като стругарка в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единственият й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й - виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надежното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева израства в партията, бързо е издигната до поста партиен секретар. Партийният секретар по онова време колеше и бесеше. Много невинни хора изгоряха заради нея. Тя ги топеше за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима. И тя решава да се пробва като адвокат. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка. След като успява да вземе всичко, което може , вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната успешна вълна - тази на ГЕРБ.

Този Мангал що не се скрие на майка си в джанката ! Колкото и да лъжеш Тикво никой не вярва ! Помниш ли приказката за лъжливото овчарче !

След 89та всички излязохме бедни от комунизма. Почти еднакво бедни по-точно. Имаше заводи струващи милиони и даже стотици милиони. Откъде пари да се купят тези заводи при приватизацията. Освен парите на ДС и на малкото заработено от частния малък новороден бизнес други пари нямаше. Банките крадит на нормални хора не даваха. Каква точно приватизация можеше да има бе г-н Биков - освен ментарска, крадливарска, ченгеджийска, мутренска и т.н. Как точно без пари и без тарикатлък се купува завод, че да си купя и аз де?

99% от приватизираните предприятия не са плащани с "реални пари" , бе , гербоидино! Ти сега ли откри топлата вода и само Нинова ли е тази, която не е платила? Някой демократ продаде "Кремиковци" за 1 лев, друг демократ продаде БГА "Балкан" за 150 милиона на цената на два самолета,трети родаде "Нефтохим" за 100 милиона, като само готовият бензин беше за 200 милиона, какво точно се опитвате да замажете, не е много ясно...?Какви 600 хиляди, какви 5 лева...?

си прав е ясно ама кой да сметне. Соца умре 89та. 9 милиона души ако са имали по 1000 лева в банка са едни 9 милиарда. Толкова. Общо. Каква точно икономика може да се купи с тези пари. Дори с всичките? А те повечето са на малки влогчета били? Колко са имали въобше пари за една кола даже? Никой не щеше чужди яки фирми. Никоя банка не даваше на нормален човек кредити?

То и сега така ..кремтодорова я избраха от Европа как не знам но има история .....значи не е важна!или извода е кради убивай лъжи ,и си на върха

През пролетта на 1990 г. тогавашната СО БГАБалкан се разделя на 16 самостоятелни фирми Ръководство въздушно движение, Учебен център, Ер Виа и др. В разделителния протокол новосформираната авиокомпания Балкан е натоварена с най-големи пасиви. Началото на разграбването е сложено на 4 юли 1990 г., когато от сметката на Балкан в Баварската банка в Мюнхен са изтеглени 7 млн. долара. С платежно нареждане сумата е преведена по сметка на Кайман Айлънд холдинг регистрирана на Каймановите острови. Нареждането е подписано от тогавашния представител на Балкан във Франкфурт Петър Петров и от финансовия директор Димитър Апостолов. Следите на измамата са заметени веднага. След получаването на превода,Кайман Айлънд холдинг е ликвидиран. През 1991 г. с решение на Съвета на директорите и под натиска на тогавашния изп.-директор Костадин Ботев са сключени три лизингови договора за наем на западни самолети, с които Балкан е ужилена с десетки милиони долари. Договорите са с японската лизингова компания Орикс Авиейшън Систъмс за четири машини Еърбъс А320, с австралийската Ансет за три Боинг 737-500 и с Ер Франс за два презокеански лайнера Боинг 767-200. Месечният наем за последните два самолета е около 1,5 млн. долара месечно, а те летят с 18-20 пътници до Ню Йорк. Най-фрапираща обаче е сделката с Орикс, като стойността на лизинга за двата еърбъса е 100% над пазарната за момента. Следват показни арести на самолети на Балкан на летищата в Лондон и Амстердам, тъй като авиокомпанията не е в състояние да плаща вноските.БСП печели изборите в началото на 1995 г. и на власт идва правителството на Жан Виденов. То подписва споразумение за фалирането на Балкан. 2000 души елитни летци, стюардеси и техните семейства трябва да останат на улицата без доходи

През същата 1995 година, комисия водена от тогавашния гл. секретар на Министерството на транспорта Станислав Велинов прави резвизия на договорите. Тя установява, че само комисионната, платена за наема на четирите машини Еърбъс, е над 12 млн. долара. Договорите са прекратени, но наказани няма Година по-рано, вече бившият изп.директор на Балкан Костадин Ботев става представител на авиокомпанията в Ню Йорк. Така Балкан олеква с още 3,5 млн. долара, след като Ботев сключва договор с компанията Вега на Апостол Табаков за 50 автомобила Хюндай Пони. Колите са купени кеш, но се раздават на служители на авиокомпанията на изплащане. Повечето от тези автомобили не са изплатени, а друга част са препродадени. Има и автомобили, които са платени, но не са получени от Балкан. След тази операция, достойна за великия Остап Бендер, Костадин Ботев си купува къща в Ню Джърси и повече не се появява у нас По-назад не остава и следващият шеф на Балкан Никола Доцов. През 1996 г. той подписва договор за доставка на гориво с Българска петролопреработвателна компания за доставка на керосин. Споразумението предвижда цената му да е с 5,4% по-ниска от тази, на която го продава Ниефтохим. Горивото обаче излиза 2,6 пъти по-скъпо от това на бургаската рафинерия, а авиокомпанията е вкарана в списъка на фирмите, които не могат да теглят кредити.След идването си на власт, кабинетът на ОДС успява да продаде затъналата по това време до гуша в дългове Балкан(357 000 000$), едва няколко часа преди изтичането на срока в споразумението подписано от Виденов. В последствие, правителството на ОДС започва съдебни дела срещу Зееви за неизпълнение на приватизационния договор. Следващият кабинет на НДСВ създава България Ер, но след като за 4г. стойността й пада с 57% също е принудено да я продаде

БГА "Балкан", "Кремиковци" и пр. бяха в списъка за ликвидация от Виденовото правителство, заради огромни дългове. И не ми разправяйте, че били продадени евтино! БГА "Балкан" беше продаден с над 50 млн.задължения, плюс ипотеки и запори. Ако не беше продаден щеще да бъде ликвидиран и целокупното българско население щеше да плаща дълговете на източените от комунистите предприятия.А що се отнася до "Балкан" нямаше да имаме компание, пътуваща под български флаг! Е за това Костов правилно реши да го приватизира! Централна роля в мита за лошата приватизация на добрите социалистически предприятия е отредена на Авиокомпания "Балкан". А тя беше разорена много преди продажбата й. През последните 10 години от своето съществуване компанията гълташе средно по 20 млн. долара държавни помощи годишно. Въпреки това задълженията й надхвърляха 100 млн. долара, а активите й бяха едва половината от тази сума. В компанията работеха четири пъти повече хора от необходимите. Всичките й сметки бяха под запор. Самолетите, носители на националния ни флаг, биваха редовно арестувани по международните летища заради неплатени такси и гориво и ни излагаха пред света.

Гробарското политкомисарче Биков вместо да лае глупости напосоки да вземе да инициира едни проверки на стореното от 2009та насам. Там няма давност и по вътрешнопартийна линия всичко може лесно да бъде изискано. Недоумявал как може един уж десен политик да плюе приватизацията. Ами нали уж не искаме комунизъм, искаме частна собственост. Е как да стане без приватизация. Друг въпрос е начина на провеждането и. Същото и с реституцията и със земята. Самото връщане и раздържавяване на практика с нищо не бе по-справедливо от национализацията. Реално БГ имаше 2 години на възкръсване- 90та и 91ва. След тях малките човечета Костовчета, Филип Димитровчета, Ал. Йордановчета и сие станаха големи пишмандемократи и разказаха играта на прехода в зародиш.

абе дей моят главен герой..нещшо се поазгуби след представлението...да нее изперкал че друг е в Париж вместо светиня МУ????

Ало, чеповете! Я, ми дайте определение за комунист, защото ако ви бъркна във вътрешния джоб на всички ви ще намеря партийните книжки за членство в БКП!

Бикоф се явява главен глашатай на крадците от мутромилиционерската мафиотска клика ГРОБ. С такива като него и екземпляри от сорта на мумията Тодоров и продъненото гърне от Филибето Гърневски ОПГ ГРОБ уверено върви у ямата с киреча.

ттреторазрядно артистче, осморазрядно "журнаГлистче" и ако не първи лизач просто няма как...)))

тези ,които най-много квичат срещу ровенето в приватизацията,чрез която ликвидираха България и я отнесоха в офшорките са костов,прокопиев и техните банди .имена хиляди ! не може всички да си измиват ръцете с една нинова ,не може !

Тук се цитират двама отявлени боклука,Биков и Тодоров!!! Техните песни са едни и същи,а резултата е НУЛА!!!!!

актьорчето извика ли хайл Боко преди да се изходи?

червени мръсници

гейберастки чистник моля ти се...

Дира е налазен яко от червени тролове.. Кутевчетата са впрегнати всичките в защита на госпужата Лъжа...

Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица Раковски и бул. Евлоги Георгиев около 8 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й Опел Фронтера хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

Този Герберски боклук е Калинка с купена диплома ! Край защо ни занимавате с боклуци ????

Това Факира Мити, Астор ряпа да ядат! На тия хамстери, дето ги вади от вълшебния си ръкав магьосникът от Банкя, като Биков, Сугарев, Гошо-дантелата, Тони-шайката, самият Дейвид Копърфийлд би за видял!

Комундетата газ ...икаят. Завалиите - огладнели, озлобели, одъртели, ама акъла им все същия нефелен. Хак ви е!

аз, доц. кандидат на техническите науки Златко Петров Македонски, подскачах най-много тогава, когато бях приет в БКП (1989) и когато падна Костов (2001). Ние го направихме, като допринесохме за най-доброто българско управление на изключително много обичащия България Н.В. Цар Симеон Втори. Ние създадохме нещата да са толкова добре и при др. д-р Бойко Борисов. Тодор Живков - Симеон Втори - Бойко Борисов - Напред България! И моят зет - Циганинът от Хасково, Корумпето - декан на МТФ-ТУ-София

Хората имаха няколко милиарда пари у банките 89та. Айде още толкова капитал сложи да са имали банките. Това са всичките пари на третата БГ държава тогава. Повече не е имало за да влязат в приватизацията, Не е имало - разберете и под вола теле не търсете. Всичко нататък е компромис, далавери, кражби, тарикатлък, мутращини и т.н. Приватизация с малко пари и много далавера. След комунизма друго не е било възможно. Смешни истерии от десни УЖЖЖЖЖ политици. УЖ десни - подчертавам.

Този е девалвирал Политик и Герб трябва да му бият шута , защото пуска Фейкови новини ! Обвинява други в лъжи , сигурно това лъжливо маймунче е правено в пияно състояние !

НАРОЧНО ГРАЧИШ, ЗА ДА НЕ СЕ ВТОРАЧВАМЕ ЗА ВАШИТЕ ДАЛАВЕРИ - ЗАЕМИ СЛЕД ЗАЕМИ СЛЕД ЗАЕМИ, А УШКИМ ИМАМЕ ОГРОМЕН ИЗЛИШЪК..... Я СЕ ВГЛЕДАЙ ВЪВ ВАШИТЕ РЕДИЦИ, КОИ СА СЕ НАРЕДИЛИ.....

Докато вдигат шум около приватизацията, си теглят тииихо заемите - днес поредният за 80 млн. лв. Честито на материала!

ви разкажа нещо простичко. Моят баща беше работил по линия на Техноимпекс (като учител) в една африканска държава. Той, и много други като него, съвсем лесно можеха да извадят тази смешна сума и да купяъ колкото си искат дялове от това дружество. НО никой не им даде! Купиха са го червените мръсници! Както всички друго! Да не говорим, че на баща ми и колегите му ИЗЧЕЗНАХА пенсионните осигуровки! В размер на хиляди долари! Това е истината - червена мафия!

Кисело ли ти е гроздето???

грозде, бе смешко! Аз съм излязъл преди 20г. от тинята, а ти ще си рееш в л....а! Да не говорим, че 80-те години си пиех на Атлантическия окена кока-колата, а ти си а,,,л в нужника на село! Яд ме е за свестните хора в Бг.н е за такива като тебе! Червен червей!

А ВСЕКИ ЛИ МОЖЕШЕ ДА РАБОТИ ТАМ - МОЖЕ БИ И БАЩАТИ Е БИЛ ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, НО НЕ СЕ Е ВРЕДИЛ..... Е НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ ТА НИМА ВСИЧКИ ОТ ГРУПИРОВКИТЕ СА ВЪВ ВЛАСТТА

СЛЕД КАТО КОСТОВ НЕ Е ОСЪДЕН, СЛЕД КАТО СОФИЯНСКИ НЕ Е ОСЪДЕН, СЛЕД КАТО НАГЛИТЕ НЕ СА ОСЪДЕНИ,СЛЕД КАТО ЦВЕТАНОВ ЗА 6-ТЕ АПАРТАМЕНТА НЕ Е ОСЪДЕН, СЛЕД КАТО ВСИЧКИ КРАДЦИ НА ПРЕХОДА НЕ СА ОСЪДЕНИ - ЗНАЧИ СА НЕВИННИ. ЗА НИНОВА ЛАЕШ, А ЗА ВАШИТЕ ГЕРБЕРЦИ - НЕ. Я СЕ ПООГЛЕДАЙ ОКОЛО ТЕБ НЕ ВИЖДАШ ЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ, КРАДЦИ И МУТРИ....

те като не са осъдени какво, и тя да не е така ли??? Ейа заради това сме на дъното! Какво ми оправдаваш едни крадци с други!

ХАЙДЕ ТОГАВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА - ТА ВСИЧКИ ПОД РЕД ЗАЩО ДА ПРЕСКАЧАМЕ СДС ДСБ ССД ОСД ГЕРБ , А НА ПРАВО ВЪРХУ БСП НЕ МОЖЕ ТЪЙ Я ПО-КРОТКО И НАРЕД.......

ОЩЕ ИЗПОЛЗВАМЕ НАЛОЖЕНИТЕ ОТ КОСТОВ БАНКНОТИ! Днес един шоп от Мировяне ми обясни всеобщата омраза към Костов: "Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя." Разкритията стават все по-гадни! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Иван Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Иван Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Иван Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни!

Я разкажете за вашата кражба и защо за поредна година сме най бедни. Да припомним ли, че от 2009г. с малки прекъсвания сте на власт и ако сте толкова добри на думи, колкото на дела не би трябвало да сме на дъното и да мизерстваме. В момента ни правите заря за да ни отвлечете вниманието от кражба.

В Румъния няма значение от коя партия са.Борят се с корупцията наред ,при политици ,магистрати....Политиците са най крадливите.Бедността е свързана с крадливата олигархия.Парламента опростява престъпната приватизация-казва доц.Минчо Христов.А за Нинова и за Техноимпекс пише и П.Христозов"П.Христозов :Синята Корнелия стана червена ,но апетитът и си остана"-обяснено е как е приватизирано"Техноимпекс"

Камон сава,комси,комси комса

"Другарката" Нинова може да я изкарвате каквато си искате, ама има ум, остър като бръснач и цялата герберастка пасмина не може да я обори! Да не говорим за "другаря" Тиквунов - язък, че са съпартийци!

"Като лидер на БСП тя реабилитира приватизацията като процес, казвайки, че след като не е осъдена - значи всичко е наред", казва другарят Биков и...веднага пояснява: "Ще припомня, че до момента поне аз не мога да се сетя за осъдени длъжностни лица, политици, купувачи и продавачи в този процес." Умен Биков, умен...Реабилитира Тъщовника ;) Цвък Цвък да го почерпи!

сега остана да изиграем танца със саби АРДЪ

Може ли някой гербероид да ми отговори на следния въпрос: "Как пожарникарчето Тиквоний стана шеф на мутренска фирма с пожарникарската си заплатка?" За да сме наясно, само една кола за охрана струва колкото пожарникар не може да изкара за 10 години. Как Тиквоний стана едър капиталист? Как кака Цвети стана банкерка? Как?????? Злите езици казват, че са получили червени куфари по линия на татето на кака Цвети, но аз не ги вЕрвам тези работи. Аз вЕрвам на Тиквоча и шайка му.

като чета биографията на "дрогарката" ...'98г излиза че на 29 г. тя е платила 23000$(от тези 70000) за да има 33% дял. Работила е 3 г. на 3 различни места- държавни и общински , като юрисконсулт . С 3 г. стаж вадиш 23 хил. долара. Как са ставали тези работи? Тези пари навремето бяха доста пари.

че е взела кредит и че е погасяван този кредит по банков път. Ти по добре кажи как се купуват шест апартамента.

ееее....че кредита е за апартамента - там така пише...опитай друго обяснение

Абе човек ти не чу ли,че Техноимпекс е купен не от нея лично,а от фирма,състояща се от 28 човека!! Това сигурно е факт,който може да се провери. Хайде стига повтаряхте едно и също-след като в момента прокуратурата е под командването на ГЕРБ да й заведат дело и ако е виновна да я осъдят,а не да ходят по студията-ами писнаха на всички.

29...онождане,маганене, каламучене,пърцане...какво ти е чудно...ахъ ахъ мдаа