ГЕРБ поиска Румен Радев да се извини за поругаването на Васил Левски, БСП го защити

Управляващи и опозиция противопоставиха декларации от парламентарната трибуна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още ли има жора които подържат радефф може би но намаляват прогресивно. импичмънт на льотчика освободи ни от присъствието си

Президентът няма нужда да се извинява! Моето впечатление бе, че Провокатори започнаха още пред Президентството да се стремят да опорочат Шествието и да го злепоставят пред нашето общество! Президентът помоли даже тези викове да се преустановят и това стана! Явно целта бе да се ОПОРОЧИ в очите на хората ШЕСТВИЕТО и да бъде добре документирано от журналистките екипи отразяващи го! Това бе нужно не на Президентът , а на управляващите, за да имат повод и мотив за атаките си срещу критикуващият ги Президент!

Ако искате да направите нещо за България в борбата с руската пропаганда и тролството отделяйте по 2 минутки на ден да докладвате фейсбук групите с фалшиви новини и фалшивите профили които постват в тях. С нищожни усилия ще удряте по хибридната война ...

Въобще не очаквам от селския курварин да се извини

Вие от ГЕРБ сте нагли, крадливи и лъжливи твари. Вие от ГЕРБ кога ще се извините на Българският народ за мизерията до която го докарахте, за милиардните заеми взети от вас, всекидневните скандали, тоновете вносен боклук, избитите животни, храните и качеството им т.е. двойният им стандарт и т. н. безумия ваше дело.

Тоя си е за Русия,от там идват парите.

Борисов трябва чрез импичмънт да го изрита

Само че както са тръгнали нещата, май преди това ще изритат тиквата. Следващият път гербаджиите може да бъдат посрещани с камъни. На хора им писна от прости и нагли управници

Боклуците в ляво и дясно пак се изгавриха с Левски. Отрепки български , оставете си собствените героите на мира и покои поне след смъртта , не ги осквернявайте, те нямат нищо общо с мераците ви .

Злобното и дребнаво селянче не се усеща че е тръгнало по наклонена плоскост, но скоро ще разбере. Не защото е умен, а защото някой ще му каже. Но ще бъде много късно. Може би ще прочете защо Петър Стоянов, президента с най голям рейтинг от всички БГ президенти загуби изборите за втори мандат. А беше десет класи над сегашното селско тарикатче Руме Радев. То и Илиана Йотова го слага в джоба си това незряло недоразумение Румен Радев, но понеже е умна, не го демонстрера, щото този завистник Румен Радев ще си помисли че му иска стола.

Това снощи си беше сценка от вечеринка с любезното спонсорство на ГЕРБ. Скандираха и дюдюкаха срещу две жени, които нямаха никаква вина освен това, че са от ГЕРБ. Целта на всичко беше да се създаде скандал и да се притъпи удара от очакваната поредна громяща реч на президента. Фандъкова и Караянчева отнесоха народното недоволство, защото на някои "мъже" от ГЕРБ не им стискаше да се появят на едно място с президента и пред тъплата. Защо Тома Биков не произнесе това си словоизлияние снощи пред тълпата? Нали е много ербап? Дали пък нямаше да го пребият с камъни, а? Рейтингите на Бойко и ГЕРБ отиват стремглаво надолу и за да лепнат петно на президента и да спрат падението си, гербавите са склонни да жертват дори своите. Това и стана снощи само, за да се търси под вола теле и да се измести фокуса на събитията и за да се каже, че видиш ли привържениците на Радев са гамени, лумпени и глупаци, които освиркват две жени. Истината е че народа освирква и тепърва ще освирква представителите на ГЕРБ навсякъде и по всяко време. А може и да не минат само с освиркване задето закопаха държавата. Просто снощи двете дами го отнесоха заради всички останали.

Има нещо извратено в култа към героите ни, всички бандити и негодници ги кепазят и ползват за изтривалка, колкото е по-голям негодинка , толкова повече спекулира с паметта им . Изглежда българският национализъм няма друг смисъл освен това да бъде последно убежище на негодниците. Обърнете внимание , че всички доносници на ДС , които реално са топили и погубвали български съдби , го дават националисти, при това без без грам свян. Наркоманизираните лумпени по стадионите пък най-много се крият зад плакати и песни за Левски и Ботев. Показателно е, че никъде по света, освен тук , не си присвояват общонационалните герои за частните си спортни клубове и страсти, хората имат чувство за респект към героите . След като навремето всички са ги предавали/дори от съмишлениците на Левски от 63 разпитани по делото , само 4 не са предали организацията/, сега уж всички ги почитат, а по ориенталски подло и подмолно извъртат така нещата , че ползват героите като изтривалка и за лични цели. Гаврят се с тях и след смъртта им . Явно става дума за обречено на безчестие население , без чувство за святост, страх и дори елементарно уважение.

Четете повече и слушайте какво ви каза Здравка Евтимова, а не Караянчева и Биков. Те са неконструктивни и изпълняващи мокри поръчки за дребни услуги.

Пекинската патица и Фънди мангалчето трябва да си преглътнат унижението, а герб трябва да се запитат защо ги освиркват. Апостола няма нищо общо тук, никой не е проявил неуважение към личността или паметта му.

Много поздрави на биковчетата, караянчевките, глашатаите и Апартаменти "ГЕРБ" от най-четения български автор за 2019 год.- Здр. Евтимова: "Аз си мисля за корумпираните, онези, които късат плът от плътта на България, които крадат от новородените, които крадат от болните, за да пушат пура, която струва 2000 евро, онези, които имат къщи, тънещи в разкош, но в основата на тези къщи са окрадените пари на болни деца, които чакат много често напразно избавление от болката."!

Яяяя, Тома Биков пак се плюнчил от трибуната на Народното събрание. И то пак във възхвала на ГРОБ и герберастията превзела милата ни татковина. Тц,тц,тц... Ти да видиш... О чудо на чудесата! А лелеее и пак президента им виновен на гербаджиите. Като толкова го е яд, че президента казва истината да си хваща другарчетата-герберасти и гербератски за ръчичка и и да ходят да си еават утката майна! Закриваааааййй и предсрочни избори!

Кога МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ще се извини на управителя на АПИ-Агенция пътна инвраструктура...с когото се изгаври и размаза...поради факта, че човечецът стрикно си изпълнява задълженията, вменени му от нормативните документи приети от неговите ..."умници"....!!!??? Простотия до ...шия!!!

Радев няма чест и достойнство да се извини. Това не е генерал, а най-обикновен мушморок.

ОТ СТРАХ НЕ СЕ ЧУВАТЕ КАКВО ГОВОРИ ВИЕ ОТ ГЕРБ - ТОМА БИКОВ ЛИ ? ТА ТОЙ И ОТ КУКЛИ ТОЛКОВА РАЗБИРА А ОНЯ ОТ ПЛОВДИВ ДЕТО ВЪЗХВАЛЯВАШЕ Т.ЖИВКОВ ДОСТА СТЕ ЖАЛКИ АКО ТЕЗИ СА ВАШИТЕ ХОРА Г-ДА ОТ ГЕРБ

Грешка ....Това не беше поругаване паметта на Апостола ,а обругаване на управляващата Шайка с представителите Караянчева и Фандъкова пред паметника на Левски.

От позицията на ГЕРБ разбираме, че за тях народът е "агитка от маргинали", а избраният от народа президент- "политически аматьор". Невероятно е колко ниско могат да паднат, защото видиш ли никой не чу какви локуми разтягаше Фандъкова, написани на лист хартия.

Значи Костя Копейкин, Гумен Гадев и Курнела са народът? Айде у лево!!!

браниш службичката на синчето, но пишеш пълни тъпизми и у лево и у десно.

Фандъкова нали каза, че капка софийска вода няма да иде в Перник? Защо тогава никой не копае деривацията от Белмекен до Бели Искър? През Мало Бучино ще тече софийската вода! Това не е ли достатъчно за всички софиянци изстрадали янчулевите изстъпления, да позволяват повторението им сега? Демагози от горе та до най-долу! Измамници на едро, показващи се за жертви, а не за причинители на хорските мъки!

За 10 години “гербаджийско управление” България е най-корумпираната и най-бедната страна в ЕС , най-бързо изчезващата нация в света (по данни на ООН) и от 36 място пре 2007 година по свобода на словото , сега е на заветното 111 място. Може да слагате, колкото си искате минуси , но това са фактите, “ а пред фактите и боговете мълчат”.

Като ,,член "на младежката организация ,,ГЕРБ" съм Възмутен от президент Радев,че вече три години не събра смелост да се извини на нас и Бойко Борисов за това , че е избран за държавен глава вместо парторга на БКП др, Цецка Цачева. Защо бившият плювач на Бойко ,а днес подлогата му Тома Биков не постави този исторически въпрос в НС? Защо Гърневски и Георги Марков мълчат и не подкрепят Караянчева?

Няма по света държава, в която спортни клубове да носят имена на НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ....само в милата ни България....."Левски","Ботев","Раковски","Бенковски","Волов"......и да гледаш ..."Долу","Смърт"....и други цинизми!!! Ееееееее.....с това е заложено разделението на нацията....и по т.н. "Висши етажи на властта"...! О боже.....!

На льотчика Пълен безполезник е

Таз Рушка матрьошка в близост до паметника на Дякона си е чист позор

На боеко му предстои тричане. И то го усеща даже със сфинктера си...

народът ни, както и президентът не заслужават такива управляващи,начело с Него.Просто ще избягат от късмета си и то май скоро. Ама и той-президента,вместо да играе обединител(друго не се и иска от него),тръгнал по акъла на хората...

да уточним, какво би означавало "обединител" в случая: тържествено повтаряне на клишета, лозунги от сорта на всекидневно призоваване да се чувстваме всички като от част от единното и неразделно европейско семейство, застанали сплотени зад ценностите на евроатлантизма, устремени към светлото бъдеще. Знаеш ли какъв точно е проблемът на ГЕРБ- че произлизат от скрапа на БКП. Цялото "съдържание" е същото. Заменени бяха червеното със синьо, сърпичука с жълти звезди на син фон и толкоз. Политическата чалга обаче си остана същата, та и по-зле стана, както ти казах- става дума за скрап, рециклиран под формата на ребрандирана политическа формация. Най-вероятно всичко ще приключи по сходен начин.

За Радев не знам точно за какво трябва да се извинява, но Борисов за 10 годишното си върлуване из властта има мнооооого да се извинява. В нормалните държави биха го посъветвали да си намери добър адвокат, но тук, между Дунава и Босфора това не е необходимо. И извинението "Му" няма да дочакаме. Но, когато един прекрасен ден престанем да бъдем конфронтирани с досадното Му присъствие в телевизора, ще бъде истинско облекчение.

Бойко не би зи позволил такъв гаф

гербаджилъка, де .... много долна работа !

комунягите ще се пръснат от яд че България по времето на Борисов се развива по бързо от всяка една страна в европа ,заплатите летят нагоре, жизнения стандарт се повишава ,почти нулева безработица.А при БСП глад и мизерия до шия

Така се развива Булгаристан, та чак отиде в девета глуха! Крепим се на внос, на фондове и на емигрантите. Ако на това му викаш "развитие"....хубаво!

пак кошмари,а?

Този президент , освен , че е тъп и злобен е и много вреден за България.

То и ти си вреден ама няма кой да те евтаназира...

много се активизират по форумите но на всички избори остават с пръст в гъз

Плащате си с пари на народа, а не герберастки

Защо да се извинява Президента?За изречената на глас истина ли? ГЕРБ е длъжен да се извини на Левски и героите на България отдали живота си за чиста и свята Република,а не за илюминатна американска колония.От руска,ГЕРБ направиха България колония на илюминатите-сатанисти от запад.Не само президента,но и Левски не би Ви подкрепил!!!ГЕРБ дължи извинение за убжасната си вътрешна и продажна външна политика.

герб са по-вредни и от короновируса !!

Продажни гробари,освиркани сте вие ,който отпред славите името на Левски,а отзад продавате Родината ни ,която вече е боклучарника на европа и краварска колония. Е,това е национална измяна.Вие сте за народен съд.НАРОДЪТ ВИ НЕНАВИЖДА.предлагам ви да се предрешите и да тръгнете по улиците ,да чуете какво се говори за вас

Защо Радев да се извини ? Същите тези са ултраси на ПФК,,Левски" ,които подкрепяха Бойко при организирания протест от Борисов срещу Орешарски с помощта на охранители на ,,Ипон". Сега заради сагата с отбора си го връщат на Караянчева и Фандъкова. В искането на извинение ,не беше лошо гербдеепутатите в НС да обвинят Радев и за освиркванията и нецензурните скандирания на мача ПФК,,Левски" -ЦСКА срещу Бойко Борисов.Явно Караянчева и депутатите на управляващите ,като късопаметни са забравили този нелицеприятен факт.

Аз настоявам ГЕРБ да се извинят, че ме нарекоха криминал и маргинал и т.н. дебилни епитети типични за мутренския им речник.

Гейберасти, не разбрахте ли, че си отивате? Сега само ви освиркват, ако упорствате ще ви бият. Главатарят ви ходи до паметника през ноща с охрана и с дебелите си министри крадци. Той пръв ще избяга и ще ви остави на народния гняв.

Радев много го е яд че е безгласна буква и постоянно показва че е станал кукла с която бсп си играят. Едно време не изгкеждаше толкова тъп

Не знам дали Радев е кукла на БСП,все пак БСП е българска партия,Ама герберите са станали кукли на САЩ,което си е национално предателство ,откъдето и да го погледнеш.

Явно г-жата не е слушала добре президента, защото първото, на което наблегна той е именно освиркването пред паметта на Левски. Ма тя си е мислила нещо друго и е пропуснала този момент. А нея редовно си я освъркват навсякъде, където отиде! И не трябва да се сърди като малко дете на народа, наречен от нея "тълпа", а най-вече на себе си. Още повече, че на шествието бяха предимно хора на средна възраст и по-възрастни! Защо не нарекохте тълпа феновете на Левски? А шествието на феновете беше неописуемо! Да те е срам да си премиер!

Така и е била подготвена речта, така е назубрена и тя не умее да импровизира според ситуацията във всеки един момент .

Интересно ми е как не ги е срам нашите велможи да се кипрят до Левски. Някакво неудобство да има? Жалко за погубения му млад живот и за идеалите, които е изповядвал. Нищо от тях не е останало уви.

Да се извини за какво и на кого? Те за много справедливи и добрички ли се имат? Нека си вярват!

А може ли и ББ да се извини, защото в един клип се вижда как след като поставя цветя на паметника на Левски се обръща и казва на някакви хора "Честит празник"? Може ли да не правиш разлика между отбелязване на годишнина и празнуване?!!! Какво празнуваше ББ в деня на обесването на една от най-светлите български личности?!!

Stefanka Hodzheva Но кого освиркваха? Вас, всички от Герб, които сте лицемери дори пред паметника на Левски.

толкова мъчно му станало , че го освиркали, че като се прибрала в къщи тутакси раздухала случката из Фейсбук като я украсила политически ! Незабавно се обадила на Бичето и го инструктирака какво да каже на следващия ден в Парламента ! А той е майстор-бояджия, знае какви краски да добави и ето ви политически скандал от едната свирка !

Dev Kavak Поклон пред ПАДИШАХА ! Патицата пак не е била в час. Гражданите освиркаха Фандъкова, не Апостола, ама Кой да разсъди ?! Президентът беше този, който веднага помоли да няма такива изцепки. Някои го послушаха. А за тълпата има определение - безмозъчни същества, които се подчиняват на волята на Вожда и се прекланят пред Него ?! Нямат собствена воля и мнение. Да ти е познато ?! А иначе, мнозина очакваха да проявиш снощи ораторските си фантазии.....

От една страна казваат, че това са една шепа лумпени и маргинали, платени агиткаджии ...т.е. те няма как да представляват народа! От друга страна говорят , че Радев не обединявал , а разединявал народа ??!! Кой народ, тези нали не са народа !? Някой намира ли обяснение в истерията на ГЕРБ ?!

Господа от герб,к как така не разбрахте,че хората ругаят вас,а не Левски

Нима не си разбрал досега, че герб, и най-вече вожда им, винаги се оправдават за всеки свой провал все с другите. Герб, Боце и компания се провалят, ама дежурно други са им виновни. А от 2009 година с няколко недовършени мандата все те са на власт, обаче никога не са виновни за нищо!

"По никакъв начин не мога да разбера и тази ярост и злоба към една институция, която е единствената в страната, на която положителният рейтинг е по-голям от отрицателния". Е, точно това предизвиква ярост и злоба - положителният рейтинг на президента. Не могат да му простят, че не е мекотело като предишния и си позволява да критикува управлениети им. Нали поради страх от народната "любов" вчера Борисов отиде преди 8 часа да поднесе цветя на паметника на Левски. Време е властимащите да разберат, че на хората вече им писна от некадърното им управление. Типично за ГЕРБ и Борисов все другите да са им виновни.