ГЕРБ пита Василев и Рашков: Изведен ли е извън страната купувачът на фирмата на Спецов

Тома Биков и Александър Иванов внесоха договора за прехвърлянето на фирмата в Министерството на финансите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Законите 12 години ги пишеха от ГЕРБ.Защо не приеха закон,когато едно лице със задължения за милиони към НАП ,прехвърля фирмата си на клошар или безимотен човек,това да се води като голямо финансово престъпление със 10 години затвор ,за да няма подобни случаи и от други лица.Или за едни може,а за други не може.

Ари ве Василев.... излез и отговори... бъди мъж!

Седалищета на фирмата е на адрес: гр. София, ул. Цветна градина - 12 Поне това можехте да проверите долни гробари !

Много дебилски въпроси и подвеждане, като за герберски електорат. Ако няма документи за задължения т. Н. се вижда кой е разписа. Защо не го попитате? Само пашпалига за шматките от герб

По добре да се запитат жив ли е?

Обявава се сделката за нищожна. Спецов като е такъв специалист и мъжкар си плаща 1.1 млн с лихвите и глобите и казваме, че е чист и достоен.

Искаме отговори господа политици, не партенки с хипотези ! Мутри , вън !

много питане, много нещо. Значи има за какво да драпат. Ами питайте Б.Б., той ще ви даде веднага отговора. Той е най-подготвен, най-наточен и пр.. Той е вашия вожд. Толкова грозни неща лъснаха, толкова смрад от всякъде, а те питат ли, питат...

Да извън страната е,в една къща в Барселона живее.Съдействие ни оказа консула ни във Валенсия

Шефа на НАП не е единствения,който си е продал фирмата на малоимотно лице, но не морално такъв човек да оглавява инснитуцията,която трябва да се бори с данъчните престъпления.

Абе ИЗРОД КРАДЛИВ каде са златните Кюлчета и пачките с евра на твоя лидер Джипко Бибитко , че питаш за глупости ? Ти не разбра ли , че Българите не искат Крадливата Партия или ОПГ ГЕРБ и то отдавна ! Май са те събирали от Рогозката ? Тъпо ЛЪЖЛИВО парче фушкия !

Биковото лай-о се размаза от дъжда,но безочливо се опитва до се задържи по тв. Скапан нещастник

май са влюбени в "културиста'" снимка в официоза на гейберастията

Типични Геюве , били са на Прайда и се сещаш , харесали са Пецов - пидерчетата се интересуват от красиви тела ! Биков е мъжка проститутка !

Томито Биков Мъжката курва на герб

Падението няма граници за кирливите мутри

Толкова зор за един милион. Да иде да пита Горанов къде са онези 600 милиона?

Тъп, по-тъп, най-тъп, гербераст, Тома Диков (грешката е вярна, той е един Дик)!

Да, изведен е в Дубай и си пуши скъпи кубински пури!

А този, който фалира КТБ, колко точно не е изведен? Кой разследва това извеждане? Тролчета, лайна ви пръскат по,, лицата,, а казвате, че вали..

Съмнявам се, че Запитването ще бъде удостоено с реален отговор и проверка Преди изборите. Това би увредило имиджът на достойни политици на това правителство. Те са без грешни.

И това компроматче не струва. Като другото.

Обществото ни има право на отговор, Както и да наричате запитването

Герб да пита бившия "тяхния" шеф нанап защо е позволил на спецов да натруп 1 милион дълг. И защо му е позволил да продаде фирмата

Такъв дълг се трупа за много кратък период. На 6 милиона лева оборот ДДС-то е малко над милион. По принцип на нормалните фирми им връщат ставката върху направените разходи, но тази вероятно е имала за цел цялото ДДС да остане там като дълг. Няколк фалшиви сделки стигат. И профилът на продажбата е такъв, и сумата подозрително съвпада, така че хич не ми се занимава с внушения и спекулации.

Не съм икономист, но тези пари са мои и твои. И ако зависише от мен, нямаше да позволя нито една фирма, да държи нито лев на хората.

3евзек

Т.е. плащаш на каса 20 лева и касиерът търчи в НАП да внася 3,33 ДДС. Не става баш така. Има срокове, има лихви за просрочие... Дори да осъдиш фирмата, на оня с 500-те лева какво ще му вземеш? Той друго, освен живота си, на практика няма.

краваров, кога е станало това? И ако е 2016 год. досега ти какво направи , или прикрива сделката бе Краваров. Защо чак сега се сети за тази сделка? Ей това обясни , а не се занимавай с клевети.

PEYTSCH

Г-н Спецов може да излезе с видео (и с касова бележка) като митничаря и да докаже коло е почтен данъкоплатец, поне колкото купувача на солидната фирма от кирпич, нали ? Но в чужбина човек се губи и не се намира...Избори идват.

добре де, тая фирма с дългове е продадена докато герб управляваха те къде са спали?!?!?!

Как къде са спали? У нас спаха. Писах вече долу.

Знаех си. Това ли е тайната за мазната ти физиономия. Коя марка възелин ползваш?

Не се казва възелин, а лубрикант, драга!

Комсомолчето Беков! Тарикачте си бем Беков! Шукаритетен си ми!

Момчета много сте сладки. Кога пак ще правим тройка? Аз съм в средата този път, може и от края!

Питайте Младен Маринов и Бъчварова , ГЕРБ-рски тъпаци !

Ама че сте тъпи. Не са го извели. Закопали са го. Бандите вилнеят откак ББ не ръководи. Утре рекет по Витошка ще почне. На морето чужденците ще ги карат да ходят със скафандри, ако не плащат. На живеещите в Банкя ще им спрат тока и водата.

Нали никой не се заблуждава, че всички политици, особено ,,новите", мислят единствено за джоба си. Далавери и грабеж. НаВързани черва. Революция.

Баси посрания и невнятен служебен кабинет во главе с клепоухия му творец!!! Такова падение не е имало НИКОГА в най-новата ни история.

Я бе, точи лиги за мускула на Спецов бе!

На Мояма мъжката проститутка станал мъжка секретарка на МинеТков...буахахахах...

Вярно е също ,че Харизанов ти шепне разни неща нежно на ушенцето ,изотзад...

Биков, а къде е илчовски..?

да го духа!

Пратихме го при Мата Хари

:: Борисов: Ние в ГЕРБ сме само жени. Тук-таме мъж, ма и той жена (видео)

Линдьо и Тянка в действие.

Абе лекета гербави...Колкото и да се напъвате, никой нищо не ще да чуе от вас...Толкова години ни натрисаха нахалните ви мутри да ни лъжат по телевизора,щем не щем, вие сте навсякъде, май случайно , а, че даже и да сте прави, по ми харесва този пич, отколкото гъзоблизци като вас, конкретно. А и щетата за държавата, ако има такава е прашинка в сравнение с вашите кражби. Да, изобщо не ми пука дали сте прави....важното е че ви вадят на показ и лъжите ви вече не важат...пък и не е важно коткага черна или е бяла...важното е лови мишки....Те това ви плаши, ама страшно ви плаши. Щото си знаете какво сте надробили за поколения напред...и си давате сметка ,че ще ви замерят с камъни където ви срещнат

а не да е от сегашните Наши котки. Въпросът с продадената фирма и дълга си е валиден. Всякакво шикалкавене или гьонсурат не прави добра предизборна агитация и ще имате ББ4. Има смисъл да се сменят предните, но няма смисъл да ги сменямес други като тях ( зашото така изглежда до момента случаят с този спец Спецов). Всякакви такива те са навързани едни с други и пак ще е същото. Иначе става Що ги ручахме жабетата. Толкова ли няма някой достоен и неалчен специалист?

В сравнение с милиардите които окрадохте гробове тоя с 1 милион е чавдарче в сравнение с вас

Герп не може да пита нищо, защото са до гушата в ла*на

спрете да ги давате тия геЮве! Съвсем кафяво стана тука. Добиткоф, дали ходи да души мъжки гащи докато разследва, май имаше косми м/у зъбите.

Биче, ти търси тебкой да те изнесе скоро, че ще ти запари на дупенцето...))) Капиш?