Коментари - Отцепници и депутати от ГЕРБ правят нова партия | dnes.dir.bg
назад

Отцепници и депутати от ГЕРБ правят нова партия

Бившият земеделски министър Мирослав Найденов потвърди, че той и други отцепници от ГЕРБ правят нов политически проект. Очаква се към тях да се присъединят дори действащи депутати от партията на Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Отцепници и депутати от ГЕРБ правят нова партия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големият потенциал на новите ГРОБари се крие в привличането и кооптирането на голямата кадровичка - монтанската девица ИФ! Само с едно изгрухтяване, след нея ще тръгнат хиляди свини, свинчета и други добитъци! По тази причина Боци Рапона е прикрил Фидоска в централата на ГРОБ!

пожелавам ви успех *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛА" Честито на ББ ! Това вече е сериозна заявка за разпад и полуразпад. Вече сте история !

Ще ни пробутват такива мазни юдейчета за политически фигури?!

Отцепихме се от гербаджийте и ся ще го нацепим на бат Бойко !

и безнаказани престъпления се вършат от политиците ,продавайки държавните интереси за жалки комисионнички и накрая с няколко милиона са безнаказани.

Теб навсякъде те срещам.Уреди и нас с кинти бе!

Ако не беше Борисов,кой ще ти познава селската Врачанска мутра бе Мирооо!

Когато хората познаваха миро найденов тиквата ходеше прав под масата!

ПОДЛЕЦ И ПРЕДАТЕЛ. НАДАЙТЕ СЕ !!

ТИЯ НА КАКВИ СЕ ПРАВЯТ ? МИРО МАЗНОТО БЕШЕ ПРЪВ СОЛТАШАК НА БОКО И ЦЕЦО, ЕМО ФАСА ДАВАШЕ АКЪЛ В ХОТЕЛА СИ КАК СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ ... ИНАЧЕ НЯМА ЛОШО ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ БИВШИ И НАСТОЯЩИ НА БОКЛУКА!

Я се разкарай бе соц.ла...но

колкото по-разцепени, толкова по-малки са шансовете на Боко и Цоко отново да се върнат във властта. Не че някога това ще се случи отново, но поне така ще отидат по рейтинг близо до реформаторския блок, както прогнозират социолози. Не ме вълнуват нито герб1, нито герб2, ако искат да се самоунищожат взаимно, много ще се радвам.

Да не забравите да вземете и фидоска с кученцето, тя е бъкана с идеи - в смисъл от къде да кого и по колко.

И Моро Мазното точи лиги за държавната софра.

трябва постоянно да се правят партии на тези 5-7милиона хора трябват поне един милион партии

Крайно време беше глутницата да се заръфа.Само дето все ни мислят за будали.Ааайдеее! Стига толкова гавра с народа! Бивш ГЕРБ-ер НЯМА!! Където и да ходят, все едно и също ще правят- ще крадат ....

Буде, хитър си Андрешко .... Щом не те щат опозиционерите, ти ша си направиш орталъшка опозиция да ти е патерица .... Миро Найденов прави ново ГЕРП.... Ако някой си мисли, че тази "инициатива" не е съгласувана с Борисов, дълбоко се лъже!

Миро и Фаса счупиха тъпомера.Емо "ротманса", Миро "мършата" - е.ати новите лидери!

Колко се е загладил МироСлавчо! Беше му се дръпнало лайното след активното мероприятие да записва бат Бойко...и след каато ехото заглъхна, с нови сили се заФаща да участва в нови партийни проекти! Голем смех... голем цирк...

Голяма идея, голямо нещо! От една безидейна партия, каквота е ГЕРБ, се ражда отроче. Ха познайте какъв ще е идейния заряд на новата ГЕРБ2. За първата идеята е ВЛАСТ, от която да се източват пари, за втората ще бъде "И за нас да има малко от тези пари!" Оценка -0 +0

На Мършата некой му плаща яки кинти да събаря гербавата клика на Боко и Цвъцо,ама и он ша си намери наро у ЦСЗто.

Ееей, малко Герб-много боклук! Тия двамата-Фаса и Мършата няма ли кой да им вкара задниците в затвора.

ПИСНА МИ ДО БОЛКА, ДА ЧЕТА ТАКИВА ПИСАНИЯ //ДАЛИ СА ИСТИНА ИЛИ НЕ, НО НЯКОИ ИНДИВИДИ , ПОСЛЕ ИЗЛЪЧВАТ ЕЛЕКТОРАЛНАТА НАГЛАСА //ТАРИКАТСКО НАЛИ???///, НО ЧЕ НЯКОИ НЕНУЖНИЦИ ЗА СЕБЕ СИ И ОБЩЕСТВОТО, АНГАЖИРАТ "НЯКОИ", НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМА НЕЩО ЗА ПИСАНЕ??????

нещастници, видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак????? Емо Ротманса ще ти прави партия....ха-ха, това не са далаверите, които забърка в ГЕРБ...., а този нещастник от снимката, той просто не знае какво прави и какво говори, пълен капут!

Е то тогава не е имало читав човек в герб по твоята логика щото гледах,че 2000хил.души от ръководството и от създателите на герб ще са в тази нова партия.

Неясна партия с неясна платформа. няма бъдеще, защото няма политически послания и идеи. Само е сигурно , че е свързана с ДПС и Пеевски

ТОЗИ Е БАНДИТ!!!

Това е началото на края на жалката група на Тиквата Борисов и използвания презерватив Цветанов!

В БГ Кретенизма взема неописуеми размери! Но пък и шоуто ще е първокласно!

Хъммм, отново сбирщайн от експерти, без лидер. Давали път на младите...може би младите 60-70 годишни? Без лидер, една партия е като обран бостан. Партия без лидер е като самолет без пилот. Летене на "сляпо". Що не вземете, като "синьо лято", пардон "синьо единство" да се менкате на партииното кормило, м? Кога ядохте от яслата, всичко бе ОК, кога ви дръпнаха килимчето, изведнъж станахте експерти.

Абсолютно вярно. Бойко ги хвана в крачка и ги отстрани, но се чудя кога ще разкаже на хората за техните золуми

Когато разкаже за неговите и на цецко зулуми тогава,не че има човек дето не ги знае.

Партия с лидер не е партия,а организирана престъпна група.Партиите са създадени за да защитават общото благо,а не благото на партийните лидери.Учудващо е колко изкривено може да е мисленето на един човек.

миро е един голям бандитл

Както казват по места - истинско ЖВЦ (жива врачанска циганка)

А те назначиха и калинките и направиха всички бели от които после Герб си пати....

Агент провокаторите на БСП напуснаха ГЕРБ....

Познатото познава най-добре,познатото!

Новата партия трябва светкавично да се отърве от хора като Найденов. Мястото му не е в политиката. Вместо да се роди някаква свястна партия, на хоризонта изгряват "звезди" като Бареков и Найденов, които вече са угаснали, преди да блеснат:)

НОВИТЕ ПИПАЛА НА ТИКВАТА.ЦИРКАДЖИИ

Предателството не бива да се поощрява и подобни прояви следва да не получават обществена подкрепа. Г-н Найденов щеше да бъде в 6-та глуха ако не беше ББ и е същия недоносен и некомпетентен индивид. за такива е безумно да се дава глас. Въобще, цялата полза от ГЕРБ беше, че на едно място отиде цялата паплач недоносени специалисти и куки. Затова вече не е нужно да се пита кой е бил в ДС, а е достатъчно да се разбере, че е бил в ГЕРБ, за да се бяга от него.

КОГА ЯДЕ ОТ БАНИЦАТА НЕ РЕВА!! НАЙДЕНОВ ЗАЩО ТЕ ИЗСТРАХ ДА КАЖЕШ И ЗА ДРУГИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ ГЕРБ?

не ми е много симпатичен,но нямам нищо против ако успее.

Нали беше подсъдим "следствен" но след като направи записа на Кокионов и Борисов Комунягите му простиха греховете.Всички народни предатели създават нови партий

ivo10

Плужек - политик. Кратък виц.

Няма по-голям враг от ПРЕДАТЕЛЯ!! Не напразно китайците казват: не се страхувам от враговете, страхувам се от предателите. Не съм адвокат на Костов, още по-МАЛКО на Бойко Борисов, НО и двамата бяха ПРЕДАДЕНИ от най-близките си сътрудници, при Костов преминаха в лагера на ДПС, а сега се едни от ПЪРВИТЕ шпаги и настоящи депутати от ДПС. Миро Мършата е типичен ЖАЛЪК помияр и съвсем скоро ще отиде на бунището на политическите трупове, ако прокуратурата преди това не го погне за ВСИЧКО сътворено от него (само увеличения на цените - Стара планина, Хималаите и пр. простотии) и за всичко НЕСВЪРШЕНО ощетило държавата, земеделските труженици и нас обикновените граждани. Управленските му административни неблагополучия с назначаването на бременни калинки, некадърни замове пр. простотии компрометираха не само самия него, като личност и персона, но и цялото управление на ГЕРБ. НИКОЙ НЕ ОБИЧА И ПО-ВАЖНОТО НЕ УВАЖАВА ПРЕДАТЕЛИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ!!! МИР НА ПРАХА ИМ!!

КАК ПЪК ЕДИН ПЪТ НЕ СЕ ОТЦЕПИ НЯКОЙ ОТ БСП/БКП ? ЕЙ ТИЯ СА ГОЛЕМИ ЧУГУНИ, АБЕ КОМУНИСТИ.

Бареков, Найденов ... ала бала и т.н. Няма ли нещо по-свястно? Или България съвсем се изчерпи ...

Съвсем, баце! Затова гласуваме са БСП.

Гаден предател.много си далеч от истината.няма какво да правиш друга партия,а направо отивай при комунистите.видя се,че сте си лика-прилика

предатели мръсни. миро ,миро ще затънеш яко правиш голяма грешка политиката не е за тебе ти си малодушен и страхлив видяхме те колко струваш

не го слушай, по-умен си от боци:))))

Ние го мислехме за компетентен с "мотиката", а той - с " писалката" иска!!

Всяка мърша с партия.