ГЕРБ отвърна: От "Дондуков 2" се съмняват в работата на ОЛАФ и се чувстват над закона

Това е опит за разпъване на политически чадър над Пламен Узунов, заявиха от управляващата партия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Усещам че мунчо ще свие юмрук и ще иска оставката на тоя ОЛАФ :)

­с­A­й­­Т­ ­­з­­а­­ ­м­о­­м­­ч­­е­т­­а­­, ­­к­­о­и­­т­­о­ ­и­­с­­к­а­т­ ­­C­e­­к­­с­­ --- >>> ­m­­e­­n­­c­­l­­u­­b­­e­ .­c­­o­­m­

Че нашите са се отклонили е ясно.Но ОЛАФ ги боли защото парите не са отишли там където те са искали т.е. в техни избрани фирми.Абе КОРУПЦИЯ НАВСЯКЪДЕ

В пРезидетството отново СМЪРДИ, та чак се не трае!....и от ОЛАФ като говорят за този случай си запушват носа. Алоу,... Радефф пак си се н@ср@л ! Махай се , излагаш България бе дрисльо !! Пфуу, говновоз руменочервен.

Втора серия компромати срещу президентството. Преди това се пробва лично главният прокурор. Сега в действие са господарите ни. Става все по- интересно. Истината май е съвсем друга, обаче.

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 30 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/18757804

В цялата тази работа съзирам дългата крадлива ръка на ОПГ ГЕРБ. Самият Бойко, тогава се биеше в гърдите, че ще подкрепим българското производство с европейски средства. Същаста работа като къдравите магистрали, срутищата, метрото и други ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!

Съмнаваме се в работата на българската прокуратура.ГЕРБ както винаги нападат треперейки,че този път няма да им се размине.Яко са го закъсали! Има си документи и те ще покажат кой отново се е сдобил с мазнинки,както казва "Любимият" ни премиер-идиот.

Невнятните червени тролове пищят на умряло и се правят на нередовни, че не разбират как проблема в променените условия на конкурса, а не в подписа на договора.... Явно работата е сериозна щом са хвърлени толкова тролове да защитават мъжа на Деса. Чували с рубли се прехвърлят, обаче пак не е достатъчно и ОЛАФ, и Кьовеши идват....

goose

Това беше вица на деня :) Олаф казват, че има проблем с договор на МВР. 24 гафа решават да намесят президентския съветник, за да си вдигнат тиража. Презитенството опровергава с документи, че договора не е сключен при него. Герб гръмват с "Дондуков 2 се съмняват в работата на ОЛАФ". Ей, ма много тъпи трябва да са избирателите ви, за да не разберат, че ОЛАФ е посочил договор, не конкретен човек :D

Не, ти си вица на деня. Олаф виждат, че има проблем в проведения конкурс и сменените изисквания към кандидатите

Ама ти верно си някакъв гъсок. Проста гъска

Че са тъпи избирателите, тъпи са, щом вярват в дронове и други подобни нелепости.

На "Дондуков 1" се подиграват на работата на ОЛАФ и се чувстват над закона! Най -много ме интересува, кога ОПГ Герб и техният предводител ББ, ще бъдат осъдени и вкарани в затвора за унищожаването на държавата България? Милиарди усвоени(откраднати) пари от ЕС. Милиарди изтеглени и откраднати, заеми. Милиарди изхарчени без никаква отчетност, потънали на дълбоко в чекмеджетата. ОПГ ( Организирана Престъпна Група)

ГЕРБ казват, че някой се чувства над закона? Същите ГЕРБ, дето вкараха прокуратурата директно в президенството, погазвайки всякакви закони? Същите ГЕРБ, които раздават оправдателни присъди на всичките си крадливи и некадърни калинки? И които изпращат по 5-6 институции и спрятат фалшиви дела на всеки, който откаже доброволно да им даде бизнеса си?

Какво означава, че се съмняват, когато вадят документи и показват при кое правителство е подписан договорът?! По-нагли от гербаджии наистина няма!

абе Радев, как можа да купиш тия китайски боклуци от Гриша Ганчев и да ги дадеш на полицаите? Гаражите на МВР са пълни с изпотрошени Греетвалове. На всичкото отгоре Европейския съюз си иска парите. От къде ще вземеш 12 милиона лева да си върнеш борча или си мислиш че Узунов ще обере калайката. А ще трябват още 20 милиона за нови коли.

Добър опит, но няма кой да се хване!

При Цветанов бяха източени сървърите на МВР.

Президентството не се съмнява в работата на ОЛАФ. Просто кьорфишека на ГЕРБ не мина. Договорът е подписан от тях

някой учудва ли го това изказване на гербаджийската управа? кактоо винаги и за всичко са виновни кумонистите и никога гербаджийте. Само едно ме учудва , как все още не са обвинили Димитър Благоев за всичко което сътвориха. Но народа е казал на -на калпава ркета и космоса и е виновен.

Борисов и Цветанов направиха от МВР охранителна фирма.

на герберастите да прехвърлят част от кражбите си върху другите, за да изглеждат целите в бяло на фона на "черните" :) Вашите тролове ви вярват :)

Г.Ганчо бута в чекмеджето на Боко и печели, така нацепи и на столична община някакви китайски автоуси, сигурно на цената на Мерцедеси. Какво ще правят като почнат да се чупят и трябва части за купето, Радев ли е кмет на София, как Боко ТИквето да му прехвърли вината и за това...

Я виж ти , и съдът на лозан Панов прокопиев бил замесен !!! Пак се събраха пред президентството едни и същи убавци

ВАС гледа делото по същество. За промяната на тръжната документация и нанесените щети на държавата делото ще се гледа от специализирания съд. Юристите ба Президента не струват. Ако тези юристи ще го защитават след падане на имунитета, свършено е с него. Ще лежи.

МВР показаха договора за джипките, начало Румито Бъчварова, подписал Валентин Радев. Честито на печелившите.

А посредата с парите вдигнатото юмруче на фигуранта

Ще има ново дело за промяната на параметрите на тръжната документация и нанесените щети на държавата от Радев и узунов. Делото ще се гледа от специализирания съд а обвинителният акт ще е няколко тома.

Да, веднага след гледането на делото за кражбите на Борисов

Еврибади из а маскара!

Тия двамата - Боко и Рублен са такива жалки нещастници!

Щом КЗК и българския съд не са намерили нищо нередно, то следва, че всичко отговаря на българското законодателство. Проблема е в промените на ЗОП, които Бойко Борисов заповяда да бъдат направени. Щом всичко отговаря то не следва бивши министри да носят отговорност. Проблема е пак в неграмотното законодателство гласувано без разум и по лобистки искания (разбирай подкупи).

ВАС гледа делото по същество. За промяната на тръжната документация и нанесените щети на държавата делото ще се гледа от специализирания съд. Юристите ба Президента не струват. Ако тези юристи ще го защитават след падане на имунитета, свършено е с него. Ще лежи.

Защо се правиш на компетентен, като нямаш и шести клас. Виж се какви простотии пишеш. Има решение на съда. Ако е имало нещо нередно затова има и прокурор на тези дела. А иска на конкурентите е точно по въпроси отхвърлящи тяхното отхвърляне.

Йончева и Радев са двете огромни грешки на Нинова. Тя ги вкара в политиката без дори да са членове на БКП и тя ще ги изкара от там. Не е нужно ГЕРБ да прави каквото и да било. Без Нинова Елена щеше да е безработна журналистка а Радев пенсионер от ВВС. Незначителна подробност е, че и Йончева и Радев са клиенти на прокуратурата. За сега ги пази имунитетът. Когато имунитетът падне ги погва Гешев. На Нинова това не и трябва.

Клиенти на прокуратурата? Прокуратурата, която вече десет месеца укрива истината за присвоени пачки в евро и кюлчета злато... Клиенти са на измислената милиционерска прокуратура на Борисов и Пеевски.

Бат Ото за коя каскетотура говориш. МВР показаха договора за джипките, начало Румито Бъчварова, подписал Валентин Радев. Честито на печелившите.

След този скандал Лъжата, че отсвири Радев и ще издигне свой кандидат. Летеца ще остане само с Лупи и Мая Кофата. Учиндолеца не залага на бити карти. Радев отива при Цветанов да си правят компания.

Радев и Узунов купили бараки произведени 2013г. и стояли 5г. на склад. Отървали Гриша Ганчев от боклука, който никой не иска. Останалите 60 автомобила са Фолксваген койъо става само за раходки, понеже Ганчев имал залежали само 290 боклука.

Г-н, Борисов как ще обясните видеото и снимките от спалнята ви,бял шкаф преливащ от евро и скърчащ под напора на кюлчетата злато, възпитаник на М. В. Р Симеоново! Експерт в сферата на сигурността и охраната??? Проститутки в спалнята???? Всеки европейски политик след подобен скандал би си подал оставката???

Я,колко интересно!И кого ще разследват след като договорът е сключен въз основа на влязло в сила съдебно решение?

влязлото в сила решение се отнася до неправомерно отстранен участник и няма общо с това дали да се сключи договор или не. Ако великите експерти на ППГЕРБ са установили, че има подмяна на сопецификации е можело да прекратят поръчката до подписването на договора. И след като се подпише договор пак същия е можело да бъде развален, ако се установи че има грубо нарушаване на закона или престъпление. Сега всички по веригата са съучастници.

Поредната автономна на ппгерб. Корупция от всекъде. Купиха едни смешни сювчета с мрежички на фаровете и това е. Просто герберска работа. Иначе ЗОП позволява по всяко време до сключване на договора процедурата да бъде прекратена. Герб пак лъжат щото са много тъпи и некадърни

Май острите от Дондуков 2 ще операт пешкира този път

Съмнявам се в работата на ОЛАФ..., също се съмнявам че ще ме изберете отново за прецедент :)

НЕ МОГА ДА СПЯ , ВЪРТЯ СЕ КАТО ПУМПАЛ , АКО ВСЕ ПАК ЗАДРЕМА ЗАПОЧВАТ СТРАШНИ КОШМАРИ , СЪНУВАМ ЧЕ МИ ПАДА ИМУНИТЕТА , ВЕДНАГА МЕ ГРАБВАТ ЕДНИ ФАНТЕТА , А ОТ МОСКВА НЯМА НИКАКВА ПОДКРЕПА !

НЕ МОГА ДА СПЯ , ВЪРТЯ СЕ КАТО ПУМПАЛ , АКО ВСЕ ПАК ЗАДРЕМА ЗА МАНЕНКО , ЗАПОЧВАТ СТРАШНИ КОШМАРИ !

КОЛЕГА/ТОВАРИЩ ДРУГАРЮ ПУТЯ И АЗ НЕ МОГА ДА СПЯ , И АЗ СЕ ВЪРТЯ СЕ КАТО ПУМПАЛ , АКО ВСЕ ПАК ЗАДРЕМА ЗАПОЧВАТ СТРАШНИ КОШМАРИ , СЪНУВАМ ЧЕ МАЙДАНА ПОБЕЖДАВА , ВЕДНАГА МЕ ГРАБВАТ ЕДНИ ФАНТЕТА , А ОТ МОСКВА НЯМА НИКАКВА ПОДКРЕПА ! ТИ КАКЪВ КОШМАР СЪНУВАШ , ЧЕ ТИ СВЪРШВА БОТОКСА ЛИ ?

То какво излиза, че правителствата на Борисов рискуват охраната на границите с тези закупени негодни коли, както и самолетите на хартия.

Ха такааа... На Расдев-крадеца - в гъзецаааа....

Не се тревожете, важното е че ще имаме спец прокурор с 5 годишен мандат, с космическа заплата, който да разследва главния прокурор и заместниците му- демек нищо да не прави за 5 години срещу супер заплата, а и администрация да има, дето нищо няма да прави за 5 години на бюджетна заплата! Хвала на законотворчеството на ГЕРП! Вече ни липсва Дани умното

Трябва и още един - да наблюдава тоя.

Един нищоправец с вице или двама голяма разлика няма

Големи спекулации се вихрят във форума, за всичко има документи, показващи кой кога и кого е избрал, по какви критерии, кой не отчел предупрежденията на ЕК и подписвал договора и др, така че би трябвало при нормални условия да се реши този не толкова засукан казус

Kрадец да си в България! Пазят те всички, и модераторите на факти и правителство и правораздаване! Преди година, на 23.02.20, Нова ТВ направи разкритие за четвърт милион лева усвоени с измама от ръководството на УМБАЛ Св. Анна- София от програма за развитие на човешките ресурси на ЕС. Повече от година гледаме наглите усмивки на ръководството на болницата и нулева реакция на МЗ и лично на министър Ананиев и новия министър Ангелов. Въпроса е, коронавируса , дали е повод за амнистия за финансови престъпления със средства на ЕС . Д-р Москов се хвали, че има чадър от най-високо. Постоянството на този коментар е протест срещу толерантността на правителството към крадците! Сегашните вопли на Борисов по повод ареста на Навални , не може да скрие толерантноста му и толерантноста на правителството и целия ГЕРБ към крадците!

За едно служебно правителство такава обществена поръчка едва ли може да се завърти, европорите са тромав инструмент.

Служебното правителство само е променило критерия за обществената поръчка, за да спечели търга Гриша Ганчев. Само че така се е отметнало от договорката с ЕС за отпускане на средствата.

Не само критерият, а и цялостната концепция, с типична комунистическа наглост.

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 30 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/18757804

Има една поговорка "Волът като рие и на гърба си го хвърля", която се отнася за действията на ГЕРБ. Колкото повече рият срещу президента, толкова повече се разсмърдяват техните далавери. Та, хвърлянето в медийното пространство на лъжи от страна на герб, не им помага за следващите избори. Освен, ако не се напъват да спасят кожата си пред някои техни господари-мафиоти. Но при всички случаи, колкото повече се напъват да се изкарат невинни, толкова повече се оплитат в лъжите си и настройват все повече българи срещу себе си. А тукашните няколко герберски трола, т.е. 3 са тази вечерм нека зааботят някоя стотинка, че малко им остана.

Само дето тук става въпрос за радевото служебно правителство и няма общо с ГЕРБ. Но типично по комунситически, вражеския отбор завърши предпоследен!

и да видим кой рие и на чии гръб пада

какво експредседателя Първанов е писал за теб. Кажи на тъпите си съветници десет пъти да ти го прочетат и двадесет пъти да ти го изтълкуват. Ако и тогава не разбереш - иди на вокзаль и возьми поезд София - Сибир.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Септември 2016 Правителството на ГЕРБ,написва условията,и Стартира процедурата по закупуването на полицейски коли! 2017 процедурата е Трябвало да е Завършена ! 3 Февруари 2018 Еврокомисията писмено Предупреждава Правителството на ГЕРБ ,че ако подпише договора по начина по който са го написали ...ще има Санкции !! 3 Седмици по-късно, на 22 Февруари 2018 ГЕРБ Подписват Договорът с продавача на колите!!! Въпреки Предупреждението от Еврокомисията да не го прави !!! ..... През тези две години на управление на ГЕРБ 2 и ГЕРБ 3,за 3 месеца управлява служебно правителство.

Служебното правителство на Радев управлява само 3 месеца, а 4 години не можем да му изметем бакиите. Ами ако управляваше 4 години?

Ако Радев изгони и този другар, хептен без другари ще остане.

И тоя другар му е воденичен камък, който го потапя на дъното.

Жалки сте! България се срамува от вас.

Гешев и ОЛАФ вън!

А бе Мунчо тая работа да не излезе като оная с грипените?

Гешев и ОЛАФ вън!

Тричленен състав на Върховния административен съд разгледа молбата на ексглавния секретар на МВР Георги Костов срещу заповедта за освобождаването му длъжност. Единственото доказателство, което бе представено на първото заседание от юрист на Министерския съвет бе докладната на служебния министър Пламен Узунов до премиера Огнян Герджиков. В нея Узунов твърди, че през 2015 г. Костов притискал петима директори на областни дирекции на МВР – в Монтана, Ловеч, Перник, Видин и Плевен да подадат оставки. С какви методи и средства са били подложени на тормоз висшите полицейски шефове обаче не може да стане ясно, от което се очертава и доста конфузно положение за самия президент Румен Радев. Единият от споменатите в доклада – директорът на ОДМВР във Видин Константин Джунински каза, че никога не е бил притискан да подава оставка и изрази недоумение защо името му се употребява в сигнала срещу Георги Костов при положение, че самият той работел отлично с него. С което се дистанцира от настоящия си министър, пише "Флагман". Джунински заяви, че е използван за създаване на политически интриги. „Това е документ с невярно съдържание, който е подвел премиера и действащия президент г-н Радев”, пледира адвокатът на Георги Костов. До края на месец май тричленният състав на ВАС трябва да се произнесе по казуса. От събраните дотук материали се вижда, че заповедта за отстраняването на бившия главсек на МВР трябва да се отмени. Костов бе отстранен от системата на МВР още в първите седмици на служебното правителство заради реваншистки настроения срещу него вътрешен министър Пламен Узунов. Причината – в качеството си на главен секретар Костов предложи за уволнение от ОДМВР-Пловдив Пламен Узунов преди година с мотив, че е покрил доказателства за тежка катастрофа по вина на високопоставен пловдивчанин. Каква е истината за петимата „репресирани” директори и унизителното отстраняване на Георги Костов? През 2015 г. директорът на ОД на МВР в Перник Славчо Станиславов сам настоява да се оттегли от горещия стол, защото дирекцията му е на последно място в страната по разкриваемост на престъпления. Причината за резултатите му не е липса на професионални качества и желание за работа, а спецификата на престъпния контингент в този район. Според източник на Флагман Станиславов сам поискал да бъде преназначен на друго място преди да му бъде направена атестацията, за да не рискува оценката да го изхвърли от системата. „Славчо Станиславов близо година бе зам.-директор в ОДМВР-Перник преди да се премести със семейството си в столицата, където продължава да работи в системата на МВР и при него няма никаква драма”, казва източник на сайта. Друг от „репресираните” в заповедта на Узунов е Георги Иванов, ексдиректор на ОД на МВР в Ловеч. Георги Иванов е бил атестиран с изключително ниска оценка за работата му. Впоследствие комисар Иванов я обжалвал, но на всички инстанции тя е потвърдена, защото е изготвена законосъобразно. В случая в МВР са действали дори прекалено либерално с Иванов. Предложен му е друг подходящ за него пост в системата, но той е отказал и предпочел да се пенсионира с почести и... разбира се с 20 заплати накуп. В злополучната заповед е настоящият служебен зам.-министър на МВР Венцислав Катинов. Присъствието му в списъка се обяснява с факта, че той се намира в министерството по покана и с благоволението на самия Пламен Узунов. Най-любопитно обаче е положението с ексдиректора на ОД на МВР в Монтана Иван Георгиев. Той напуска по собствено желание, а не както твърди Узунов – под натиск. Това не подлежи на никакво съмнение, защото комисар Георги Костов пристига в Монтана и лично уважава с присъствие тържеството по изпращането му, награждава го с орден за отлична служба. Георгиев си тръгва с достойно и по никакъв начин не показва нотка на обида. Малко по-късно Иван Георгиев влиза в активната политика като член на предизборния щаб на президента Румен Радев в Монтана. До февруари т.г., когато се сформира служебният кабинет, близкият до президентството Иван Георгиев не е споменавал за тормоз и унижение в битието си като директор в МВР през 2015 г. Самата политическа връзка на Георгиев с Радев с днешна дата носи достатъчно голяма в законов смисъл обремененост, поради което ще е учудващо, ако изобщо се кредитират твърденията му в „схемата” за окалянето на Костов. Оформя се следната рекапитулация: двама от замесените в МВР-скандала са политически лица – Иван Георгиев и Венцислав Катинов. Третият е напуснал системата заради слаби резултати – Георги Иванов. Четвъртият вероятно е невинен наблюдател на цялата ситуация и поради топлото си място в столицата е обяснимо, че няма смелост да го признае публично – Славчо Станиславов. Петият – Джунински, се дистанцира омерзен. Излиза, че служебният премиер Огнян Герджиков е допуснал МВР да оглави човек, лишен от елементарна интелигентност, който надявайки се, че ГЕРБ повече няма да се върне във властта, е подвел напълно съзнателно президента Румен Радев.