ГЕРБ отговориха на прокуратурата: Не дават имунитета на Добрев, виждат репресия

По неофициална информация в четвъртък лидерът на партията Бойко Борисов ще бъде разпитан от Софийската градска прокуратура по случая "Барселонагейт"

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ отговориха на прокуратурата: Не дават имунитета на Добрев, виждат репресия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дано, ама нада ли...

Прокуратурата е много над тях тъй че могат да вдигат пушилка може би за тяхните нередности ако има такъви

Бахажирафа вгза!

Ами те стоят на трупчета точно по нареждане на Тиквата.

Ами сега? Цветанов: “От първо лице мога да кажа, че Теменужка Петкова, Томислав Дончев и Бойко Борисов имаха срещи с хора от забранителния списък.” ===== Цветанов: Борисов не се интересува от ГЕРБ, а от оцеляването си Десислава Василева Кой държи политическата инициатива след общата декларация на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ? Много хора от тясното обкръжение на Борисов неотдавна искаха да го видят в затвора. От първо лице мога да кажа, че Теменужка Петкова, Томислав Дончев и Бойко Борисов имаха срещи с хора от забранителния списък. Те обслужиха интересите на Путин. Това заяви във видео интервю за СТУДИО БАНКЕРЪ председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов. „Не мога да си представя каква ще бъде политиката на съвместното управление на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, ако всичко изговорено по магистралите, по злоупотребите стане факт. Нали трябва да се носи отговорност и от Нанков, и от Аврамова“, заяви Цветанов. „Ако ПП-ДБ са последователни в намеренията си, трябва да има разследване за „Турски поток“, където отидоха 3 млрд. лв. и този казус беше част от политическите кампании на коалицията“, каза Цветан Цветанов. „Лично аз не мога да възприема Борисов като евроатлантик“, категоричен е председателят на Републиканци за България.

Почна се, трябва лека полека ГЕРБавите да влизат на топло начело с главатаря на шайката Тиквун Тулупа, след това Томата Дончев курве. о от Дулово Деса Атанасова всички, само тогава държавата ще се оправи

"Сол ташака" на Бойко ще го пазят като златна кокошка. Кой знае какви "златни яйца" е снасял за "Шефъ"

Ако е виновен защитниците му трябва да получат двойно наказание спрямо неговото

Кьде е била прокуратурата толкова години,това не е ден два двайсет, това са над 10години, каква е целта точно сега, когато трябва да се СЬСТАВИ правителство, и да тръгне нанякъде тази дьржава а не 2 години да се ровим в калта.

Все някой ще почне да пее, а има ли певец има и оркестър.

След тази първа вълна на политически интелектуалци, дойдоха т.нар. "партизански и МУТРЕНСКИ ФИГУРИ", които зададоха друг ценностен модел!!! ====== Доц. Г. Лозанов: Подмяната на културната ни идентичност с руска е мощна стратегия, която тръгва след Освобождението 24.05.2023 Подмяната на българската културна идентичност с руска е една много мощна стратегия, която тръгва след Освобождението, разбира се. След това, когато Съветската армия фактически окупира България, започва и през образованието, и през медиите да се налага тази подмяна на българската културна идентичност с руската. Така да се каже - отказваме се от себе си в полза на някой друг. Това за съжаление продължава и с пълна сила през пропагандата и в наши дни. Това заяви в интервю за ФрогНюз медийният експерт и преподавател в Софийския университет "Св. Климент Охридски" доц. Георги Лозанов във връзка с актуалното състояние на медийната среда в България и празнуването на Деня на българската писменост и култура - 24 май. Ето и цялото интервю: Доц. Лозанов, как оценявате нивото на грамотността у българина като цяло? Спада ли, повишава ли се, каква е вашата оценка? Не мога да преценя нивото на грамотността на българина като цяло. По-скоро следим грамотността на публичните елити и в това отношение можем да имаме определени претенции. Ако говорим за тяхната способност да водят диалог, а не разправия, това за съжаление не е на високо ниво. Мога да кажа, че тяхното ниво е спаднало драстично, особено когато говорим за началото на Прехода, когато в политиката влязоха интелектуалци. Те зададоха едно ниво, след което за съжаление имаше очевиден спад. Въобще, при културните ни елити се създава сериозен проблем, тъй като след 9-и септември се налага един друг модел, слязъл от планините, с Шмайзер в ръка, който чрез сила налага един преврат и унищожава тогавашните елити. За съжаление, поне от 80 години насам у нас нямаме образован елит. След това, след Десети ноември, имахме голямо очакване, че интелектуалците и въобще образованите хора, онези с потенциал, ще застанат на видимите места в държавата. След тази първа вълна на политически интелектуалци, дойдоха т.нар. "партизански и мутренски фигури", които зададоха друг ценностен модел. Сега тепърва очакваме да се появи един европейски елит, който да притежава съответното ниво на култура, експертност и образованост. Даже протестите през 2020 г. в някакъв смисъл искаха тази смяна - да дойде един европейски елит. Защото, няма какво да се лъжем - демокрацията само етимологически произлиза от думата "народ". Имаме спешна нужда от високо културни и морални елити. Чакаме ги да дойдат на власт, но нещата се случват доста трудно в България...

До някой списващи тук.Хора,24-ти май е-ден на писменост и правопис.Отваряте Буквара и после пишете!

“ До някоЙ!!! списващИ?!?!? тук.Хора,24-ти май е-ден на писменост и ПРАВОПИС?!?!?!?!?!!!” Но някоЙ може би първо да научи наистина правописа той тай-напред, преди да съветва другите:)

Пред препинателния знак точка не се оставя интервал. Точката „се залепва“ за предходната дума или число. След знака точка обикновено се оставя интервал. Източник: kaksepishe.com

Сега и в ГЕРБ идва време разделно! Герберите знаят какво всъщност представлява Борисов и че ще хвърли всеки от тях на куметата (народа, прокуратурата, ще го натопи а в ЕС и Вашингтон, и той вежду другото си го каза в прав текст - ме и той е започнал да доносничи пред американците, саво че на герберите им трябваше време поради релето им за време задръжка, за да вденат, че това включва и някои от тях), за да отърве кожата! Сега се усетиха, но се опасявам, че е малко късно за някои от тях, да са живи и здрави и те, и ръцете им:)

Отварям днес външната врата да видя имали надежда в българския род и чувам,вой до небесата...Така е;Господ забавя ,но не забравя!

И Борисов, както и Доган с Пеевски създадоха (с тези зад тях, “генералите” от ДС и БКП - аман от български генерали!, вкл. и в президентството!) партиите си и ги превърнаха в корпорации, в търговски дружества (със сделки, пазарлъци, покупко-продажби…, включително на избори и избиратели, на депутати, политици, министри, президенти…експерти) За целта обаче трябваше начело на репресивните структури да инсталират много силно техни хора - и в профила на такива подбрани лица освен меркантилността (алчността) им (моркова) те трябваше задължително и да са “мръсни”, тоест да имат някакви скелети в гардероба, някакви силно компроментиращи и неизвестни за хората факти, прегрешения и престъпления! Тоест - техните скрити “грехове” за т.н. кукловоди не бяха пречка, спънка за кариерното им израстване, а всъщност много добър атестат за избора и кариерата им, сигурен знак, че “стават”, гаранция че ще са послушни, ме са “кръстени”! Така се насърчаваха безобразията и престъпленията а кражбите, представяни ни за усещания, от там и наложеното убежсение и внушение, че “всички са Маскани”, че всички са мръсни, че всички сме еднакво виновни - тоест никой! А това просто не е така! Дори и при извършено престъпление престъпниците в него не са с еднаква вина - и затова и получават различни присъди и наказания! Това доведе до деградацията в България, апогеят на която е със спукването та @зирея” - прокуратура и ВСС! За 33 години над 250 милиарда долара пари и активи бяха откраднати от България (ЕК дава цифрата 12 милиарда евро на година!) ГЕРБ и ДПС като корпорации, представени като политически партии не могат трайно да просъществуват ако не са във властта - пряко или задкулисно - тогава просто присъствието им там се обезсилва и обезмисля! Но България и българския народ, а вече и ЕС и САЩ не могат да се правят повече, че не заверя зван, че 30 години в България мафията си има “европейска държава” с мафия, генетично свързана с Москва! Престъпниците, големите престъпници, крадци и корумпирани и зависими типове ТРЯБВА да бъдат отстранени от държавното управление и политиката, от прокуратурата и да бъдат час по-скоро изправени пред съда и осъдени! И точно за до не стане това мафията си избираше нейни главни прокурори, които обаче - (и Цацаров на времето бе подпукал Цветанов, дясната ръка на Гешев и знаем как свърши това), Гешев реши и си повярва, че над него е само Господ и че е ръката над Господ и това много му хареса и сега тръгва да хапе ръката, която го тури на този пост!!!

Преди девет години ГЕРБ са били на власт. Това косевно признание ли е, че те са въвели тази практика, да се държат чрез висящи дела политици в шах?

Като питаш за признание на ГЕРБ ти нали знаеш манталитета им и приказката: -И на калъп да те хванат, пак отричай до дупка! Аз затова все повтарям и напомням - абе гласувайте за когото искате и смятате, че ще ви представлява наистина, но само за човек, който е доказал, че и умее да се сравува (и отчита грешката си)! Най-опасни са онези - дори много умни и Красини, велики експерти, които винаги са прави и винаги те най-много и най-добре знаят! И тикога не бъркат, камо ри пък да се извинят а признаят грешка пред “лошия материал”! И на които винаги някой друг им е виновен, но никога не са те!

Политиката е мафия.А Прокуратурата е тази,която трябва да бори мафията

Цацаров поиска имунитета на Делян.А Борисов го накара да си подаде оставката като депутат,за да не петни "доброто" име на партията.

Делян ли ?! Не го познавам!

Каква реформа правите в "момента"?Никаква.

Имаме независим Главен прокурор и от ГЕРБ изтрещяха .Друго си беше,когато същият Гешев ги пазеше.

Всъщност всичко опира до един вече всеизвестен ФАКТ! И той е следният: Но първо някои безспорно факти да уточнение: Първо- Гешев е (все още) главен прокурор на Република Бългапия, и това никой не може да оспори - и по Конституция! Второ - Гешев бе подбран и излъчен точно от Борисов, Доган а Пеевски а БСП - техните лоцита във ВСС - това също е безспорен факт! Трето - Гешев и прокуратурата тотално деградираха съдебната система и проваляха държавата - и това сега стана съвсем ясно и безспорно - дела на трупчета, корупция, зависимости… И сега най-важният въпрос - факт: Гешев, главният прокурор на Република България заяви публично, че когато е кацнал самолетът му на аерогара София НА НЕГО МУ Е НРЪМЕНО ПИСМО или БЕЛЕЖКА, с която му е НАРЕДЕНО ДА НАПУСНЕ ПОСТА СИ!!! И сега най-важното е, както да всеки истински прокурор, Гешев те само да казва и ОБВИНЯВА, но и да ДОКАЗВА а ПОКАЗВА!!! Кое е лицето, което му е връчила ултимативната и заплашителна бележка а КОЙ го е изпратил!!! Ето от това цяла България сега трябва да се интересува и да знае!!! Защото това и всъщност прякото доказателство за МАФИЯТА, която 30 години проваля България!!!

ГЕРБ в лицето на Бойко Борисов, с Доган и Пеевски, и с БСП създадоха едно чудовище в лицето на прокуратурата и по-точно на статута на главния прокурор, което да ги обслужва и дълги години това чудовище бе техен пазител и бухалка! Сега те нараниха до смърт чудовището, и то се обърна с цялата си ярост и мощ, които ТЕ му дадоха … срещу тях! И всичка бе по стария БКП модел по време на съветското робство в България!

Бившият главен прокурор на България преди много години каза горе долу следното: Прокуратурата винаги може да намери пропуск в събраните доказателства за прстъпление , връща за дораследване и всичко започва отначало и това може да продължи години. Така че Гешев не казва нищо ново защото сигурно са намерени такива пропуски и делата са сложени на 'трупчета'. Но това което гешев не казва защо са на трупчета , а вероятно има основателни 'юредически причини'.

Да, така е и без това да го каже някой (главният прокурор). Това всъщност произхожда от по-общата истина, че една работа може да се свърши добре, по той-добрия начин по един-единствен начин, но може да не стане, да бъде провалена - несъзнателно ири УМИШЛЕНО!!! по много начини (и место от много хора)! Но и затова точно България и на това дередже, освен некадърници, алчни и зависими кариеристи и дори откровени лъжци, деградирани типове, мошеници, крадци и престъпници в политиката, прокуратурата и управленията й има и откровени саботьори и дори предатели! Това са азбучни истини!

Излязъл бил победител... Да попитам, някой вярва ли на това...че вълка си мени и нрава освен кожата.

Някой със всички средства се старае да спаси кожата си Кой е той

Кеф ми е ... :-). ГЕРБ установяват азбучната истина, че прокуратурата която организираха да е като мафиотска структура не работи по закона, а по силовите принципи. Наивно е да се мисли, че като такава ще работи само против опозицията .. Радвам се от новината! България върви напред и ще се изчисти! ВСИЧКИ политици ще осъзнаят, че поддържането ма прокуратура в мафиотски стил е ПРОТИВ тях, така както, в Америка 30 год. след незаконното забогатяване, престъпниците са установили, че ако няма закон, новите престъпници крадът от тях ... хахахаха :-)

Винету обеща за пореден път мноооого "прозрачно" разглеждане на държавните финанси, след като по абсолютно непрозрачен начин се съеши с ПП-ДБ.

Сичкити са руски кавали

И политиците и журналята и властта от царя до падаря

На Жипко "специалистите"

От всичко това големия печеливш е Възраждане, може и да станат реалност думите на лидера им правителство с мнозинство на Възраждане. Това звучеше преди две години смешно. С това което Герб и ПП направиха убиха и двете партии. При едни следващи избори ПП може и да не мине 4% бариера. До вечера се плюха днес се прегърнаха....

И съ цаливът

Оставката трябва да се иска на Банкя Но в България всичко е против нормалността

Че Гешев разследва неговите съветници,сега ГЕРБ не дават имунитета на Делян Добрев и всички искат оставката на Гл.прокурор. Започвам да си мисля че се търси послушен Главен прокурор който няма да притеснява властимащите.

А вожда не изнудва ли

Много комунист много педераст много нещо

Не започнат преследвания на гербавите крадци по улици, стълбища, тавани и мазета, докато не бъдат извличани за краката от палатите им, докато не бъдат изправени пред наказателен взвод... Дотогава България няма никакъв шанс!

Гледах мацката от Барселона гейт. Ако Бойко действително я опънал, вратата на рая, вече му се е открехнала четири пръста.

Мацката е значително по умна от тУлупа. В задачата се пита за какво и е дете идиот че от тУлупа

Как е настроението, гербави идиоти, прости? Това е само началото. И накрая тиквун ще ви хвърли всички в огъня, за да отърве кожата

Ти Бойко не го мисли. Като ти чета писанията, мога да те уверя, че не си обременен от голям умствен багаж.

Ох на братя... Какъв си ми умничък

Марк, забравил си българския! Днес е 24-ти май! Постарай се повече!

Някои мислят, че депутатски имунитет е индулгенция за извършване на престъпления.....

Хасковското педалче много взе да мянка нещо! Вече не е така нагъл както като говореше откровени лъжи! Но на толупа няма да му мигне окото да жертва и него, за да спаси кожата си!

Кой управлява територията от 2013-та до преди 2 г? Вие алчни тъпанари герберастки. Защо нищо не предприехте?Защо не разбутахте прокуратурата?Ами защото работеше удобно за вас опг шайка.Доган сопола ви изклати хубаво. Само си сменихте удобния цацаров с още по-удобния каскет.Боци си го избра.

"поради простата причина, че от 30 години вече прокуратурата е обвинявана, че държи определени дела на трупчета, казано на жаргон, за да ползва въпросните дела в момент, в който се взимат тежки политически решения, за да влияе върху решенията на политици". Така е. Въпросът е какво направиха Герб по казуса през последните 13 години? Освен да саботират промени, касаещи прокуратурата. Малко е нагло точно те да се жалват от положението в момента.

От Козяк вече не дават пари на всичките компрадори и настана животинска борба за оцеляване сред краварските гювендии

Остава да си помислим,че прокуратурата упражнява натиск,а не че върху нея не се упражняват от влиятелни олигарси,опоненти на политици и подобни които я използват..За Добрев се говори,че може да се отддели от ГЕРБ затова го закопчаха.Проблема е че с " новата" реформа още повече ще се рекетира прокуратурата.Добрев да разбере кой го поръчва?

Ако се стигне до кабинет Денков, ще имаме ситуация, в която под външен натиск на власт е инсталирана политическа сила, коалиция, която не е спечелила изборите, която открито декларира в приоритетите си защитата на чужди интереси в международната политика и антибългарски действия като още оръжия за Украйна, приемането на еврото, унищожаване на енергетиката и пробутването на Истанбулската конвенция.

Кофти ли ти е

Вие си гласувахте за Прост Бою, сега вие му сърбайте попарата, че ви еба с 200 и вкара Киро във властта.

Тоя дето "спичели" изборите, много добре знае как го е постигнал. И "външните сили" знаят, както знаят още много други неща, включително и банкови сметки. Така че Баце трябва да е диалогичен и да слушка, щото може да му се случи случка. По този начин банкята пичели време, през което напълно ще корумпира и разложи неговите сегашни партньори, които и без туй не са съвсем "Света вода ненапита".

До сега ги командвахте и в този момент ,когато не играят по вашата свирка станаха не удобни ! Вие направихте чудовището франкенщай ,а сега тиквата със минимум интелектуален капацитет се вайка на света ,колко е зле и не иска да влезе в паандеелаата !

Kak e, гордеете ли се, че сте българи? Циганите ли са виновни?

Гордееш ли се, че си циганин? Българите ли са ти виновни?

Са виновни! На първо място тоя от село Банкя, алчният параноичен тьпанар, дето три папи са го галили по ромската чутура!

Аааа не се плашете ша мълча като партизанин умирам ама нищо не казвам

като партизанин бре, стани доносник! С този просташки напън за сарказъм за друго не ставаш.

Как беше в онзи запис - "ти си го избра", нали така !

ГЕРБ ритуално де самоуби!!!!! До тук бяха!!!!! А по силна и добре подготвена партия с хора ми се струва, предвид на всичките им кусури, не бяхме имали до сега и то толкова дълго!!!! Водиха страната, а кой не краде, ами всички крадът, въпроса е колко и какво от откраднатото се връща към хората!!!!! Сега обаче всички гласували за тях бяха излъгани по най гнусния възможен начин и напрактика този ход доказа, че у вас избори не трябва да има, те не водят до нищо, а само до подмяна лъжи, лъжи и пак лъжи!!!!!

Mалки селски циркаджии , ха,ха , човек само трябва да им погледне лицата , бгдепутат = пълен боклук !

Никой не казва дали наблюдаващия прокурор от СГП който е подгонил Добрев е от хората на Гешев или от хората на Сарафов. Това ми звучи като поредната постановка на хората на Тулупа/Сарафов. Избират старо и безинтересно разследване срещу Добрев, което техен човек е държал на трупчета много години и го активират с внушението че това е всичко което Гешев може да измисли като отмъщение. Веднага добавят че никой няма да си даде имунитета за такива глупости. Гешев сгреши че не атакува директно Борисов, Горанчо и Севдето от първия ден и загуби инициативата