17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пътищарите да не се помайват , а да заведат съдебен иск срещу Настимир Ананиев за незаконното спиране на заплащането на останалите 50 % . Тоя всезнайко и специалист по всичко трябва да понесе материална отговорност за да се научи да не плямпа каквото му дойде на ум.

Защо на снимката по-горе липсва Кокорчо ? Да не би да прави своя партия ???

Незаконно бе идването на Киро и ПП на власт иначе неуморно за мандата си градиха и сътвориха дори повече от Тодор Живков .Лично видях как Бойко Рашков носеше с голи ръце жп релси и ги полагаше а Асенчо разнасяше на плещите си бордюри голяма бригада бяха!

Може ли някой да обясни в и какво е незаконен строеж, при положение, че е поръчан от държавата за обект с национално значение? А за информация само Хиопсовата пирамида с примитивна техника е построена по-бързо.

Ох, много ми се доядоха пържени кюфтета от прясно смляна човешка кайма. Ей, сега като направим правителство ще поръчам на моите хора от месокомбината да ми смелят някой жив пепеец, да ми подготвят кайма за кюфтета и наденици да ми напълнят. Оха, потекоха ми лигите!

Говедото банкянско нещо много навири нос откакто Рашков му пусна кълбетата. Обществена тайна е, че докато е бил в ареста два пъти се е насрал. На излизане вонята е била ужасна.

Кой крал повече - крадец на годината!

Герб и ПП са професионалисти. Едните изтеглиха 32 милиарда, откраднаха ги и нищо, другите 16 милиарда за отрицателно време, откраднаха ги и пак нищо.

А не. ГЕРБ не знам дали и колко да крали, но при тях поне се строеше и нямаше кой знае какви оплаквания. При крадците от подмяната - откраднаха милиарди да няколко месеца, нищо не се строеше, пътищата са в окаяно състояние. Не знам как може още да има някой, дето да се връзва на лъжите на подмяната и да им се радва..

Ей по времето на герб кви ремонти на ремонтите се правиха, забравиха се май. Пропаднали магистрали, пропаднали кръгови, Абе дупка до дупка.

Герб с всяко обвинение вие обвинявате себе си - всички знаем защо са опасни пътищата в България.ЗАРАДИ ВАС И ВАШИТЕ КРАЖБИ. С ВСЯКО ПОЯВЯВАНЕ ОТВРАЩАВАТЕ БЪЛГАРИТЕ ВДЕ ПОВЕЧЕ.

разбира се, много по-правилно е променкаджийството-да не правиш абсолютно нищо! ...но да продължаваш да крадеш дори от НЕПРАВЕНЕТО на нищо!

Да направят емисия на добруджански суджуци, лимитирана серия. Герб са много просветени в тази област.

джемкорп, троляк.

Пак герберски пушеци.

иди да си купиш малко герберски пушек в магазина и да заредиш с малко герберски пушек на бензиностанцията.

Герб са секта, създадена само за кражба и измами!

Със сигурност ПП за нула време по кражби удариха ГЕРБ в земята,а за този на снимката където е захапал лястовицата просто нямам думи.Смешник.

Бог вижда! Своге помни. И не само.

след своге си заминаха три министъра. а простокиро иска да върне цялата си банда отново. пък и се доказа вина на шофоьора...

Хахаха. Смях в залата. Присмяла се кука на крива бука. Тези всичките ни мислят за балъци. Ма май сме си, щом ги търпим

говорителят на ППетата?!

Щото ГЕРБ направи пътища дето за нищо не стават със или без поддръжка!!!

Партията ПП краде като за световно от България.

ПП са верни уичници на Гьобелс и други европейски гении на манипулациите. Сто пъти им казаха, че строителните фирми трябва да получат пари авансово, за да закупят материали и наемат машини (ако е нужно), а ПП си пеят песенчицата, че били са плащани пари за "несвършена работа".

тия идиоти само скандали произвеждат. Следващият път пак ги изберете.

Борисов се мъчи да прокарва алтън-фишеци, но се оказват после кьорфишеци !!!

Ама моля Ви се, как може тези илюзионисти да управляват страната ??? Какви избори, какви 5 лева ??? Пълна парлапания и палангозия !!!

9милиарда … 9 дена : фокус мокус 0 лева

Настю Дюдюка най-значимата политическа прости---ка и пръв говорител на идиотите ПП.

Тази смешка Петя Аврамова какво се обяснява все едно разбира. Дошла касиерката от Враца да строи пътища.

касиерка,а келнерка от врачанските села.

що гледат като насрани ? И къде е Кокорчо, или той си е хитър педал ?

Касиерката от Враца повече ли разбира?

Янев и Комитова взеха от Апи 500 хиляди. Като служебни на Радев. Уж за социални нужди. Сега пътищарите търсят малко на тази сума за свършената работа.Сегашните служебни на Радев се оправдават, че нямало такива пари в бюджета. А КС осъди НС на ОФ-то на Радев. "Управителният съвет на Българска браншова камара „Пътища“ приветства решението на Конституционния съд по конституционно дело № 10/2022 г., с което обяви за противоконституционно Решение на Народното събрание за предприемане на действия от Агенция „Пътна инфраструктура” за осъществяване на дейностите по поддържане на републиканската пътна мрежа." Саботажът на пътищата беше от първите саботажи на Б-я от кохортата на Радев.

взе Комитова

Като толкова това те кефи яж асфалт !

Управлявам автомобил и искам читави пътища и магистрали. Затова плащам данъци, винетки и какво ли не още. Който не иска да яде асфалт да се хваща да бачка.

От тези на снимката нито един не става за държавник - за съжаление гласувах за вас два пъти - няма да стане повече . Освен нападки - клевети - обиди - и всички са виновни само ние сме прави Не върви. Окрадохте всичко - ЩЯХТЕ ДА ПРАВИТЕ РЕФОРМИ И СЪКРАЩЕНИЯ - НИЩО - Само назначения от рода Лена - с 15000 лв заплата - и това акО ви е промяната - НЕ ВИ Я ИСКАМЕ.

Чеп за зеле не става от тях.

И това ако не е предизборна агитация не знам какво е !