Бареков покани ГЕРБ и Реформаторите на преговори

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков покани ГЕРБ и Реформаторския блок на преговори за предсрочни парламентарни избори. Срок за отговор - 48 часа.

Обратно в новината

Коментари - Бареков покани ГЕРБ и Реформаторите на преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дудук, май си забравил да изпиеш хапчетата си днес!!! Ако имаш поне грам мозък в празната ти тиква, повече не се появявай на политическата сцена. Излъга достатъчно българи, купи си и нареди резултатите от изборите, влезе там, където въобще не ти е мястото, защото ще берем срам заради теб и в Брюксел, но вече прекаляваш. Виж какво коментират за теб хората тук и разбери, че от сега нататък нямаш шанс за нищо у нас. Жалкото е, че те изпуснахме в ЕС, но това дължиш на циганите и на купените им гласове.

братя българи, НИКОГА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДОКАЗАЛИ СЕ ВЕЧЕ ЛОШИ УПРАВНИЦИ, МУТРИ, КРАДЦИ ,ЛЪЖЦИ ЛЪЖЕ ПАТРИОТИ!НЕКА СПАСИМ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!

МОЛЯ ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ББ И НБ,!! НЕКА ДА ОБСЪЖДАМЕ ДОСТОЙНИ , КОМПЕТЕНТНИ И ЧЕСТНИ ХОРА, КОИТО МОГАТ ДА ПОМОГНАТ НА БЪЛГАРИЯ!

Тъп, по-тъп, най-тъп: Станишев, Борисов, Бареков!!!!!

Шило

Я, ГЕРБ и РБ да се явят при мен в срок до 48 часа! Така звучи казаното от Дудучето. Май много му се вирна нослето, че започна да се държи и като старшина на рота. Време е за приземяването му. Хора, мислете като гласувате. Определяте бъдещето си!

всички нетурски партии да се обединят и да изхвърлят завинаги от политическото пространство ДПС. Няколко години вън от парламента е достатъчен напълно да ги обеззисли. А какво става сега - БСП и ГЕРБ се карат, в резултат на което само фирмите на ДПС работят и стават финансово все по-силни.

че и трите партии са от едно котило и споделят единен финансов център, всичко останало е за заблуда на българския народ, съставен от 90% овце, блее и не вижда, че стадото го водят на заколение.

Бюрека е доказателство,че Господ има чувство за хумор и в територията България всичко е възможно.

Дудук,ама много тъпо ПАРЧЕ си да знаиш.

Тоя нещастник продължава да се взима на сериозно. Вече видяхме колко чинят журналистите когато се захванат с политика. Мерси, не искам повече!

Баката е доста последователен.Пак обръща палачинката.

и банките не му насмогнаха на простотията на дудука, не е евтино да подкараш крепостният добитък към урните да те прави евродепутатин... там пеевски и серж не спят, едните върнаха купонната система и политическите уволнения, другите казаха, че ще платят тютюна с баклава, а дуду7 раздаваше двадесетолевки и кебапчета като семки. съвсем се сбъркаха петнайските, но с тези ултиматуми за преговори даже и те му се присмиват. ако не беше заповядано на пеевски да плаща сметките, никой нямаше да му обърне грам внимание на този селски палячо, иначе кой нормален би си губил времето за да помни името на подобна отрепка ..!?

малиййй тоя се взема много на сериозно! Га ша съди тогава Бат Бойко? Нещо сай разпищолил.

Стани!Ми-и-и-рно!Говори ви евродепутат.Тоя се взе много на сериозно.Скоро го гледам в предаването на Любен Дилов/свинята/,където се възмущаваше,че отишъл във Варна и нито една телевизия не е искала да го снима."Отидох им на крак,като евродепутат,а те се правят,че не ме забелязват!Майната им" Сега пък в качеството си на велик,издава заповеди.Дай на селянина власт и му гледай сеира.ЧАЛГАР ДУДУКОВ.

АБЕ ТОВА ДА НЕ ТИ Е ОНАЯ РАБОТА ДА СИ ГО МЕСТИШ ТУ НА ЛЯВО ТУ НА ДЕСНО !!!!? ЗАКАКВОТИЕ СЕГА Р,БЛОК БЕ ТЕ ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ ! А ТИ ИСКАШ ДА КРАДЕШ С ТЯХ А ТЕ СА ИЗПИТАНИ КРАДЦИ СТАВАТ И ЗА ПРОДАВАНЕ

Докато медиите ни занимават с "тука има, тука нема", шефът на правната комисия в НС Четин Казак внесе поправка в закона, така че 400 хил. изселници в Турция и техните деца да получат българско гражданство, като отпадне изискването да са живяли 3 г. в България (било отживелица от тоталитарния режим). Освен това, ДПС депозира текстове, с които искат обезщетение и добавка към пенсиите за ранените от МВР по време на митингите срещу смяната на имената през 70-те и 80-те години на ХХ век, като тези обезщетения да се дават и на наследниците им, а това да стане от 1.09. Ето ви 400 х. гласа за ДПС, пък вие още се разправяйте!

дудука е дудук няма значение дали е ляв дудук или десен дудук долен чалгар

Бареков: Предлагам този формат за преговори като евродепутат от единствената автентична дясна група в ЕП..." Нали доскоро разправяше, че от десен си станал ляв???

Този барбарон още ли го цитирате?То и на кокошките им стана ясно защо и как Барека стана евродупетат, сега с известно закъснение се очаква и опомняне на ВМРО, защото все пак избори се задават, а чичко Паричко е временно в ликвидна криза. Сидеров спокойно може да събере цирковата шатра, защото от тук нататък поема пловдивския образ. Само дето си мисля, че медиите трябва да подобрят малко хигиената си, защото давайки гласност на изцепките на тойзи най-достоен българин, могат да заразят цялото четящо общество с крастата на преуспяващата глупост.

Малииииии страх... А когато вън забръска, що ще правиш ти зимъска? Щото и консерваторите не са будали и те ще искат да си платиш за гяволъка, е и до там си драги. Ама поне ще се утешавате взаимно с гласувалите за теб и те гранд будали.

Няма значение - кой, какво иска! Ако максимален възможен брой избиратели, гласуват на следващите избори - БСП, ДПС и ББЦ, няма да имат представители в правителството!

О,свещенна простотио!Че кой те бръсне за слива бе парцал Бареков,та ще ти обръща внимание на тъпотиите!Айде ,оди се снимай по долни гащи!

Колкото и да ми е неприятно да го кажа, но нямам избор, смятам, че една коалиция между РБ, ББЦ и ГЕРБ е за предпочитане пред участието на ДПС в управлението на страната. Дори и с БСП - само да ги няма ДПС. Това би било едно добро начало и след 20 години може би ще имаме по-нормални държавници, защото сега са не мисля, че ГЕРБ, БСП или ББЦ представляват моя идеал за управление - просто с това разполагаме в момента, което е жалко и ще натиска държавата на дъното. Бойко ли ще управлява или Станишев? Или може би Бареков? Това са т.нар. "лидери", които за мен са напаст съдейки по досегашното управление, а за Бареков мисля, че не може да управлява държава - това не е ток шоу!

А аз предпочитам следващото управление да е именно на Догановите партии - ДПС и ББЦ. Ама не като партньори в сянка, а начело на управлението. Нека окончателно да съсипят държавата и да загубят електората си. Да управляваш и да присвояваш са съвсем различни неща, но ДПС винаги са били в сянката на "по-големия брат" и още не са го осъзнали. А БСП вече го почувства.

Може и да стане. ДПС ще вкарат още 400х. български граждани от Турция с новия закон, който премахва изискването да са живяли 3 г. в България.

Тоя смешник участва в скалъпения компромат срещу ГЕРБ в Костинброд което опорочи изборите, а сега иска да се присламчи към Борисов.

Е ТЕТАКЪВ ИЗКУФЕЛНИК ДО СЕГА НЕЕ ИМАЛО. ТОЗИ ОТДАВНА Е ЗА ВРЪЗВАНЕ, И Е СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД ПОТУРНАКА СИДЕРОВ. ЯВНО ЛЪЖЕНЕТО ТОЛКОВА ГО Е ИЗВРАТИЛО, ЧЕ БЪЛВА САМО ПРОСТОТИИ!!

Аве, интересно, коя е тази невидима "ръка" зад тоя ибрик, която го пробутва ту-тук, ту-там!?Има някаква тъмна игра, ама...!?

Какво интересно има? Това си е обществена тайна.

и повече не го обиждай.

Опази България.....

Борисов обяви, че няма да прави коалиции с БСП и ДПС. Това автоматично изключва Бареков.

Борисов не е същото на следващия ден

Ами,съберете се,подхождате си.Ако ви трябва третия глупак-Сидеров е на линия.

Днес монархия ли сме или наподна република? А БСП ли е най-нормалната партия? Репетираш ли преговори с ЕНП пред огледалото? Кой си ти да ги каниш, бе? Чакаме отговор откъде са парите за най-скъпата кампания?

Преди бил десен, сега бил ляв. Какви глупаци са го избирали този ??? Аз що не мога да стана ляв, а този, който се стреми към властта в България може?

Не ,тоя е уникален олигофрен.

БАРЕКОВ: НЯМА ДА ОМАСКАРЯ ИМЕТО СИ С КОАЛИЦИЯ С БОРИСОВ! НЯМА ДА ПРАВЯ КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ! Публикувано на 26.05.2014 / 18:50 ч. от afera "Специално искам да дам изявление за сайта АФЕРА, тъй като го харесвам много, защото е критичен към мен. Искам ясно и категорично да заявя, че предвид опитите да се подготвя коалиция ГЕРБ ДПС, аз по никакъв начин няма да правя коалиция с ГЕРБ! Смятам, че трябва да се разберем да има предсрочни избори на 26 октомври т.г. и не съм съгласен с тезата на Бойко Борисов, че изборите трябва да са незабавно и веднага. Защото, ако има избори веднага, Борисов ще си нагласи служебно правителство с Росен Плевнелиев."

Това да не би да го е казал оня педерас барека?

Преди по-малко от месец

ВЪн нещастнико Hо жалки са тези глупаци които го подкрепиха разбира се за малко пари в джоб Cамият поглед като на Oвчев издава по скоро малоумие

според Боко, ако изборите са на 28.09. т.е две седмици по-късно, дтржавата ще катастрофира! За две седмици да катастрофира държава, па била тя и България, ми се струват празни приказки и еднолични изхвърляния. Типично за Боколино!

след изборите каза бсп е най демократичната партия , каня ги да дойдат при мен . аз премиер с техните 20 - 30 депутати !! ще вкарам борисов в затвора още на другия ден .

КОЙ Е Бареков? Необразован наглец, без стаж, некомпетентен по икономика, финанси, промишлени отрасли, соцялни дейности, меди- цина, култура, сигурност, отбрана.. КРЪГЛА НУЛА! ПРОВОКАТОР 100%!? Уволнен от две телевизии ЕВ. и БТВ беден сайтаджия и с Пеевски в ТВ7 1.Провокация - напада от ТВ7 собственици на голеви вестници и Пеевски ги завзема и владее пазар 2 Провокация с Мая бюлетини Костинброд /комисиите имат 3милн/ в деня на размисъл имало преврат? и Мая е зам.Председател НС, а Бар- еков Политик-милионер и Партия 3 П-я без Цензура, а къде е цен- зурата на Пеевси, той е монополист От къде са парите на Партията му?? Целта на кукловодите- нова акция Пеевски2 за съсипване на ГЕРБ и РБ и дескридитиране на всички с лъжи по медии, телевизии, радио и купуване на по-веригата на горе.. Отвори очи, уши, ум и анализирай!

ПОМИЯР !!

Вижте кво праат парите. Или по-точно липсата им. Тоа нема пари даже и за тролове вече!

няма пара за бигчета , да се обръсне лицемера , поредния месия за глупавите кратуни , които си мислят че някой ще дойде на власт да им дава пари, и да лови лошите. Втасахме я няма оправия да хващат пътя всичките тъпанари които ни управляват и искат да управляват .

Не само е малоумник, но и нагъл лъжец. Такива като Бареков трябва да се разстрелват заедно с поколението им.

Те че поканените не са стока е ясно, а този пияндур с какво друго може да допринесе освен да грачи Радка Пиратка??? Смешник, жалко, че му се дава поле за изява...

Леви-десни, леви-десни... Бъркаш стъпката, майна!

Знае, че няма да стане, ама после ще приказва: "аз като ги каних, те не дойдоха". Става за пред по-тъпички избиратели...

Цветан Василев видя зора, подгониха го от всякъде и сега гледа да си спаси черната прокълната душа! До сега Цветанов атакува Борисов по най-долен и брутален начин, сега когато му нацепиха шута в г.за развя би отбой и се прави на голям приятел на Борисов! Мерзавци мръсни! Подлеци долни! Какви преговори бе калпак? Бареков и Цветанов трябва да отговаряте за престъпленията си и да лежите мнооооооого дълго! Вие сте вече в затвора, но още не го осъзнавате!

Тоя тъпак усети, че некадърните комунисти са бита карта, ДПС се навъртат нещо около ГЕРБ. Малоумника Бареков се опитва да се присламчи към тях.

"БКП управлява ГЕРБ, тъй като повечето членове на партията му са членове на БКП. Това значи, че БКП в момента има две партии - ГЕРБ и БСП" Много точна оценка от Бареков. Дори бих продължил БКП и ДС имат 2 партии: ГЕРб и БСП Въпросът е кой управлява ББЦ???

Доган=ДС