БСП: Кабинетът е ГЕРБ-РБ-протестъри. ГЕРБ: Опорна точка

БСП обяви, че служебният кабинет е съставен от "амалгама" от представители на ГЕРБ, РБ и "Протестна мрежа". Това е поредната опорна точка на БСП, отрече ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Кабинетът е ГЕРБ-РБ-протестъри. ГЕРБ: Опорна точка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чакайте още нищо не сте видели.Защо ривете. Боко не ви управлява.Ама след изборите - изобщо няма да сте на власт,не вярвайте на втория ешалон РБ, не се знае дали ще влезнат въобще.Ще ви лъснат всички кражби.ББ - какво - отряд 28 - глупост - то се и плати.Един казан бира, А вашите цанкови камъни, Беляне, Южни потоци, да не говорим за заменките - то дребна работа. Милиарди!!! А фалирането на банката. А откъде, от коя партия е великия Искров шеф на НБ, кои золуми е замитал?

Боко тиквата, сега ще ви обрисувам СерГЕЯ. Хамстер същи, а устенцата му като кокошо ду..пе.

Не мога да ги разбера комунетата - хем сдадоха властта, щото никога не са я имали, хем ривът.Че то ако можеше и след падане от властта да си останете няма нужда от избори.Ама Боко така-онака. Но все пак остави много нещо мчагистрали - намалили 30% по Тракия смъртните случаи, метро зали и какво ли не - не ги знам всичките, виадукти., околовръстно и пр. А пък "знаещ" да те скветна, че и ти да си на върха и ти ще краднеш, но дано е по-малко.Щото комунягите още от зародиш са крали от мандри, а после окрадоха къщи, апартаменти, покъщнина.Започнаха руските войници, а довършиха качествено комунягите, та до днес.

Аз наистина не разбирам какво точно искат тези червени идиоти. Да оставят техните подкупни мръсници в кабинета ли. ние вече им ядохме калая. Трябва тази измет да се изчисти максимално бързо

Е, ще дойдат другите мръсници, герберастите, заради които хората се самозапалваха! За 25 години се изреждат само мръсници на държавната ясла, разликата е само в окраската....

Бойко Методиев, ами ние ядохме и вашия калай. И повярвай, по-кофти е от комунистическия!

Така,ли резак?!За това,ли бършиш сълзи,а?!

Свинята и комуниста си приличат по едно нещо - НЯМАТ НАЯЖДАНЕ !

Прав си! Боко е типичният пример на комуняга, нямащ наяждане....

Абе ти кога и къде си отглеждал прасета, че знаеш. Имаше едни прасета, на жълтите павета пред парламента, в палатки, ама те бяха злояди. Хем ядат, хем са зли, хем не наддават.

НА БЪЛГАРИЯ Е НЕОБХОДИМА ПЪЛНАЛУСТРАЦИЯ - ДО ДУПКА. ЦЕЦКО, БОКО ТИКВАТА, ПЛЮВНАЛИЕВ, КАКА ЦЕЦКА ПАРТИЙНАТА , ЛИСНЯШКИ, ВСИЧКО ВЪН ДО ДУПКА

БСП да се бори първо и приоритетно да си го изкара големия който сама си сложи като се недупи на ДПС а след това да се прави на опозиция. БЕЗСРАМНИЦИ

+++

Даа, още чистки трябват, из корен.

Щом комунягите реват , значи правителството е супер .

Уточни кои комунисти щото те поделени макар и формално та гРОБ и БСП

А,министър преседателя,КОЙ е???

дърт комуняга при това ренегат. Първия евродепутат от БСП. То и Боко тиквата и той комуняга бе или забравихте

Малоумно очакване на Боци да оглави поредната колониална администрация, наречена правителство на РБ-горда работа, не ви е лукова глава! В момента се лансира версията, че не Боци и Цвък са купили протестите, а обратното-БСП плаща на тролове да лъжат хората за тази "безкористна акция" на ЦЕЛИЯ народ от първия ден на Ореха..

Правилно БСП недоволстват. Трябваше Плевнелиев да състави нов кабинет БСП+ДПС+Атака. Тогава щяхме да имаме национално отговорен Президент.

БСП = Банда Съсипваща България. АТАКА = Агитка Тласка Активно Към Азия

в БСП вече отдавна няма свестни хора. Всички по-интелигентни и честни се махнаха от там и в БСП остана само БОКЛУКА ! УСПЕХ НА АБВ !

БСП - ние сме за Задунайска губерния в ЕС, ама може и само в Евразия. ГЕРБ - ние сме за България в ЕС.

Е, дори и така да е звучи по-добре от предишния кабинет на Гея, бея и злодея. Такава коалиция е за предпочитане пред коалиция от хомосексуалисти, турци и нацисти.

Герберастията нали плати яки кинти за "протестите" и свалямето на правителството от първия му работен ден барабар с младите, умните, успелите, красиветата с бебетата и кучетата...

Кажи най-после кой плаща за протестите срещу ОЛИГАРСКИ щот на ме никой не ми е предлагал и не ми е давал пари, а и теси около мен също не получавахга нищо. Ако имаш такав аинформация трябва да отидеш и а подадеш сигнал в прокуратурата. Ако не го направи ш ставаш съучастник на тези, които ужким са плащали, защото ги прикриваш. Ако обаче няма никакви доказателства и продължаваш да говориш тези измишльотини във форумите значи си един обикновен и прост платен червен трол, който в момента е остана бе препитание, щото другаря Кутев ви спря кранчето. След като си толкова сигурен че някой ни е плащал кажи публично в някоя медия, след като се представиш кой си и от къде си че на всички нас, които протестирахме срещу престъпната шайка наричаща себе си "експертен кабинет" ни са давани някакво суми за да протестираме и ще заведем колективен иск за клевета срещу теб, като обещавам да те съсипем от плащане на обезщетения, защото измежду нас протестиращите имаше и юристи, адвокати...т.е. интелигентни хора, не социалисти.

В съществуването дори и на най-миризливото изпражнение има повече смисъл от съществуването на депутат, член или симпатизант на БСП/БКП

Др. Мерджанов, а вие не извършихте ли поголовни чистки? Та нима Кабинета Орешарски не бе 1/3 на БСП, 2/3 на ДПС?! Не ви ли омръзна повече от 400 дни да ви хулят и анатемосват. А не ви ли омръзна да работите зад тези железни прегради, и тази грозна и плашеща гледка от униформени жандармеристи и техните автомобили???? Колко струваше това на българските данъкоплатци? Не се ли чувствахте низвергнати, др. Мерджанов? А и Европа ясно и категорично ви обърна гръб! Помпите, нали? Можете ли да оспорите тези факти? Недейте толкова да плачете, че ще се повредите! Спрете се малко, цинични са тези твърдения и обвинения....Служебното правителство е амалгама от дейци на ГЕРБ, на РБ и на протестърите", продължавате да дъвчете тази информация с тази червена амалгама", набутвайки я в беззъбите усти на бабите от третата възраст "! С надеждата да ви повярват! Може и да ви повярват, но кой друг ще ви повярва?!

Ще те оправят тебе!

пак с машинации искат да вземат властта,с имитация на честни избори,честни за кого,я стига сте лъгали,нали сте на показ,всичко се вижда добре,няма нищо честно при марионетките,всичко е режисирано!

герб победа,герб победа,герб победа,герб победа,герб победа,герб победа,герб победа,герб победа,герб победа,герб победа,герб победа,герб победа,герб победа,герб победа,

Народът не желае БСП. Затова е напълно нормално кабинетът да отразява ситуацията. Моля ви, оставете правителството да работи. Дайте му поне 10 дни!

ПИШЕШ ЧЕ НАРОДА НЕ ИСКА БСП - ПРАВИЛНО ГЕ СЕ ПРОВАЛИХА, НО ДАЛИ НАРОДА ИСКА ГРОБАРСКАТА ПАРТИЯ И ТЕ СА СЪЩИТЕ КОМУНИСТИ КАТО СОЦИАЛИСТИТЕ. ЗАБРАВИ ЛИ КАК ИЗГОНИХА ОНЯ С ТРИТЕ ПРЪСТА ЧЕЛО МИНАЛАТА ПРОЛЕТ

3евзек

Не са същите комунисти, други са. народът ги иска повече, особено по-образованата част, последните избори го показаха.

я ,ти платените протестъри за народ ли смяташ,е жалко,умен си,а приемаш пародията на кабинет на задкулисието за демокрация! работят подмолно,с лъжи и явна некомпетентност съзнателно,защото са им начертани определени цели, техни,а народа е извън играта!а за 10 дни не се знае по план график какви безумия ни очакват!

АКО НЕ БЯХТЕ ПЛАТЕНИ И ИМАХТЕ ГРАМ МОЗЪК ЩЯХТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СТЕ ПЛАТЕНИ ОТ ПОЗИТАНО ОТ ПРОКОПИТАТА. ЯВНО НАВАКСВАТЕ А ПАРИЧКИТЕ ЗА МОРЕ НЕ СТИГАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ СТИГАТ, А ВИ ЧАКА ДЪЛГА И ГЛАДНА ЗИМА

брато тук 99% са платени и все червени даже вече ги познавам кои кои е :)

по цял ден киснат едни и същи ,от време на време си сменят имената,дира е много сериозно заразен с вируси

КОЛКОТО И ДА НИ СМЯТАТ ЗА КОФТИ МАТЕРИАЛ НИЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ ЗА ДА ПОВЯРВАМЕ, ЧЕ ШЕФА С ЧЕЛО ТРИ ПРЪСТА Е РЕДИЛ ЛИСТАТА НА КАБИНЕТА И Е ЗАПОВЯДАЛ НА МИЖИГУРКАТА ПЛЕВНЕЛИЕВ ДА СЛОЖИ ВСЕ БИВШИ КОМУНЯГИ В НЕГО НАЧЕЛО С БАШ КОМУНЯГАТА БЛИНЯШКИ. ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ КОМУНИСТ НАЗНАЧАВА КОМУНИСТ ЗА ВРЕМЕНЕН ПРИМИЕР

Мисли, Народе, докато това още не ти е забранено! Подозрително е, когато и двамата скандалджии високо крещят. Вярва ли някой, че между Боко и Раданчо наистина има конфликт? Бедни ми, бедни народе, пак се пробват да те излъжат. След изборите, когато наивно ще си дал гласа си за РБ вярвайки, че ще спрат ГЕРБ, те ще влязат в ролята на патеричка и те чака една диктатурка, от която свят ще ти се завие. А ДПС ще им помагат, стига да не им разбъркват далаверите.

Мислих, мислих... и се сетих. Единствената смислена конкуренция на гореизброените е БСП. Но с оглед на това, че абсолютно всеки път без изключение изгражда своята смисленост заедно с ДПС, вече трябва столетницата да се пенсионира с парите от далавери и да ни остави да определим кой е следващият за пенсия.

Никога вече Боко, Цоко и Плевноко.

страх лозе пази

Обаче мутрите и милиционерите бавно, но сигурно вече осъзнават, че народът няма да им даде пълната власт ! Затова си слагат послушните калинки отсега, пък после дано да оцелеят когато ни управлява коалиция, а не мутренско-милиционерска диктатура на един неграмотен и прост чалгаджия !

Ха ха ха, да не искаш да е на БСП,ДПС и АТАКА???

Ами не другарю милиционер - да бъде надпартиен от политически независими експерти - за разнообразие ! Или едните като се сменят идват веднага другите политически боклуци и тъпчем на едно място !

3евзек

Желанието ти е изпълнено. Кабинетът е надПартиен. Няма нищо общо с Партията.

ха ха ха пак ли си тук?

ти да не се друсаш че все ти е смешно

Какъвто ще да е този кабинет само олигофрените от БСП да не се мяркат.

A моля няма нужда от некадърни марионетки,толкова некадърни ,че от първия ден реват,че не можели и гледат да натресат нов заем ,вместо да предложат развитие,зашото никой няма такова намерение!служебните са натресени бацили,много по зле от предишните,поставят основи за връщаме назад,непростимо е!

Тези ако си бяха стояли в гората, неизмерима услуга щяха да направят на страната. Какъвто и опит да се направи, страната да тръгне напред и тези все слагат спирачките вече 25г.

123edr324

Преди малко хвърлих едно око на листите на БСП. Сложили са Вигенин на топа на устата. Тия макета са луди за връзване. Ще гласуват преференциално, както стана със Станишеф и Вигенин ще гледа парламента през крив макарон.

Споко, ще уредят номер 1 в бюлетината и ще има силен преференциален вот за първия, което ще доказва широкото одобрение от страна на масите за избора на Партията.

Тия комуняги нямат почивка на компромати Специалисти по тъпотии и омърсяване на противниците.И си мислят че народа отново ще ги заобича и ще хукне към изборните секции за тях.Нагли нато циганите Мързеливи и крадливи но с големи претенции.Линч за вас както правят в Америка.Безсрамници и наглеци и имате очи да драскате тъпотии в интернет.Обичаме си Борисов Инеговото ръководство ТАм има много умни и отговорни хора а не боклуци като васЧау и само ГЕРБ!!!!

Mного добре знаеш къде са групирани бившите комунисти с доказано минало и натрапчиво арогантно и авторитарно мислене и управление!малко ли ти бяха 3.6 години съсипия,че искаш още!пребоядисани лъжци,имитираики антикомунизъм за баламите!или чакаш с нетърпение нов тоталитарен строй и един ,който се смята за султан,а всички да обслужват егото му.предполагам че все пак имаш останал разум,за да видиш реалноста!

Плевналиев трябва съвсем да е изкукал за да помогне да се върне мутрата отново след цялото му отвратително,некомпетентно и сринало държавата управление !

Пределно видимо и безспорно е с какви кадри е съставено т.н." служебно" доказвайки с действията си ,че не е независимо,нито са назначени нови хора надпартийни както обеща Плевналиев,а излъга най безсрамно!Това не е служебното на Марин Райков,което имаше класа и свърши полезни неща!Новите са мижитурки и некадърниА бяха нужни независими хора,защото всяка партийна смесеца говори за задкулисие и нечисти намерения,обслужващи лични интереси,а не това е нужно.Противни са всички действия показващи висока некомпетентност на целия състав ,с цел да измъкне нов заем за да закърпи или отмъкне пари,без решение по какъв начин ще се възстановявят,някаква игра ден за ден,неглижирайки предишните,а възстановявайки компрометирани лица свързани с контрабандата на ключови постове!Явна некадърност и нагла арогантност за заемаме подмолно на власт,това е потресаващо и срещу народа!

НОВАТА-СТАРА УПРАВЛЕНСКА ПРОГРАМА НА БКП ЗА РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ Шантаж, диверсии, провокации, шпионаж, саботажи. Омаскаряване, орезиляване, дискредитиране, компрометиране на правителства, министри, депутати, политици. Платени тролове по форуми, платени статии и репортажи по вестници и телевизии, ПР-агенции. Слухове, партенки, флашки и други звукозаписи от аноними източници от ДАНС. Разчитайте на нашия изключителен професионализъм, високо качество и повече от 120 годишен опит!

Ти наистина си пълен идиот и зомбиран тиквен трол,който лъже и маже за да докара тъпата мутра да съсипе държавата!Тъпани свински!

След като нищо от това не са направили,наистина си от втория ред който цитираш,гаси идиота!

ОНЯ С ТРИ ПРЪСТА ЧЕЛО И НЕГОВИТЕ СЪВЕТНИЦИ ЗАЩО СМЯТАТЕ НАРОДА ЗА БАЛЪЦИ И ПРИКАЗВАТЕ НЕБЪДНИНИ. ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЗНАЧЕНО ПОД ДИКТАВКАТА НА СЪВЕТНИЦИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ ОТ НЕГОВИЯ ПОДВЛАСТЕН ПЛЮВНАЛИЕВ. БОКО НЯМА ТОЛКОВА АКЪЛ, НЕ ЧЕ СЪВЕТНИЦИТЕ МУ ИМАТ ДЕ. БЪЛГАРИТЕ МОЖЕ ДА СМЕ ЛОШ МАТЕРИАЛ, НО НЕ ТОЛКОВА ТЪПИ, КОЛКОТО ИСКАТ ГРОБАРИТЕ.

Ти от БСП и ДПС ли искаш да е назначено, а? Аман от 15-ки и опорноточковци!

мерджанов, приготви се за дълъг анализ на резултатите от изборите

Сравнете ядрото на протестърите от преди година със състава на служебното правителство и ще констатирате, че: 1. Плевнелиев даде сигнал за протестите като "сне доверието" от правител-ството, без да има право дори да говори за това. 2. Протестна мрежа правеха уличните циркове и с американски пари купуваха актьорите и биячите 3. Изтъкнати герберастки социолози, подмазвачи и прочие са членове на правителството 4. Протестърите ги няма, въпреки гафовете на служебното 5. Погледнете ги сега и герберасти, и РБ-та , разните там мрежи, и паламудите, оплетени в тях, къде са - зад служебното, ръководено от ренегата Близалков? Морал, братче, морал!

това ли ти казаха на събранието?

Не, на вас ви казва оня, дебеловратия. А ние можем да мислим и да събираме две и две, четири. Толкова са плоски задачките ви. Защото ние това вече сме го преживели. Де жа вю! И не от вчера и от онзи ден се опитват да ни правят на шарани. Тия номера минават пред някакви 15-16 годишни надрусани пубери и пред жени навлезли трайно в критическата, дето се подмокрят като видят сланините на мутрата Борисов.

опорните точки са ЦРУ и мекия на Доган.

Те са спинясала столетница, дето е добре запозната отблизо и лично и с двете точки. И както винаги сочи че другите пак са и срали в гащите.

С изключително крадливото и некомпетентно " управление" бсп и дпс предоставиха възможността президента на назначава който си иска и това е негово конституционно право.Като си на власт трябва да мислиш и за другите,не само за себе си.Така и герб изгоряха предсрочно.И е правилно-когато не работят за обществото за което именно получават заплати,трябва да бъдат гонени от властта!!!

може ли човек да обещае,че ще дойде да отреже лентичка за нещо в 18 часа да дойде и да я отреже в 14 часа пример Царево.

ми нема търпение човека

Значи според осъвременения политкоректен речник вместо със смокиново листо нелицеприятните изводи се маскират с лафа- това което виждате, не е това което си мислите а е опорна точка.

Тази оценка на кабинета е напълно вярна и всички го виждаме. Само че БСД за пореден път започват да се жалват като вдовица за ... Ами да не са сдавали властта така позорно/което не им се случва за пръв път/.

БСП да продължи да управлява с дясно правителство, с фес и Доган да се гаври с България или да ритнат феса и Доган в г.за заедно с дясното правителство на Орешарски. Проблемите на БСП са тежки, подобни на всички колониални партии на 25 годишното криминално поробване на България.

Макар да не е точно по темата,но е свързано с действията на "независимото" служебно правителство: Аз българският гражданин съм решително против "Южен поток" да мине през България!!! Спокойно вресльовци от двете страни! Вариант "В" на Газпром за трасе Турция-Гърция го искам със всички сили,мечтая за него,наистина! Бай Ганьо хитрецът друго не заслужава!!!Като в стария виц пак да изплюска солта,да изяде боя и накрая до безкрай да си плати.Но това плащане ще бъде до гроб и невероятно солено макар бръщолевениците за "диверсификация","партньорство" и "евросолидарност"!!!Да живее план "В"-през Турция и Гърция!!!

Енергийната независимост, така както Ви я ПОДНАСЯТ вашите управници е стръвта закачена на въдицата, на която да се хванете. За каква независимост става въпрос, когато и в единия и в другия случай, вие НЯМА да сте собственици на енергийните ресурси, добити от или минаващи през страната Ви. Обикновеният човек ще си ОСТАНЕ зависим и от Топлофикация, и от ЕРП-тата, НЕЗАВИСИМО от реализацията било на Южен поток, било на Шистовия газ, било на АЕЦ. Просто в единия случай парите ще отидат при ЕДНИ хора, а в другия при ДРУГИ. Някаква форма на енергийна независимост би било, тези пари да се разпределят сред българското общество, но това няма как да се случи. Разкриването на няколко работни места не е енергийна независимост, още повече, въпреки че въпросните проекти са от европейско значение, заетите в реализацията им български граждани, няма да получат европейско заплащане. Но затова сте си виновни самите вие, защото се съгласявате да работите за минимални пари, а парите най-важното нещо което ДВИЖИ строя в който Вие ПАСИВНО сте избрали да живеете.

КАБИНЕТЪТ Е И НА ПАШАТА И МУТРИТЕ ОТ СИК!!!

Бих гласувал и за маймуна, стига да е против бспдпс.

това и ще направиш!

БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА ВСЕКИ,КОЙТО Е СРЕЩУ ПРОСТИТЕ, ДЕБЕЛИ МУТРИ ОТ ГЕРБ/СИК/!

Ами ти какво си мислиш че правиш? Оня дебеловратият с трите пръста чело какъв е?

След въпроса кой предложи Пеевски,ще следва кой предложи Ваньо Танов. Ама протетна мрежа не питат. И Пеевски и Танов нямат място във властта,но протестна мрежа не протестира защото е в управлението .Явно всичко е било борба за власт.

Управлението на кръжокът Станишев - машите на Доган и назначен за националист, направиха всички въпроси безсмислени. Все още е прясна помията която се изля върху питащите. помията която платихме всички ние, в буквален и преносен смисъл.

не разбрах какво ти се е случило,защото Пеевски не го назначиха,а Танов началника на контрабандата и псевдосъбирача на данъци си е на поста.Поредния умопомрачен тъпанар си !

В Чалгария има стотици хиляди незаконни къщи, с незаконно присъединени ток и вода. Десетки стотици хиляди хора в Чалгария не плащат данъци, нямат здравни осигуровки, строят постоянно незаконни къщи, не плащат ток и вода, нямат доказан и ясен законен произход на парите и другите активи, но гласуват. По този начин тези десетки стотици хиляди хора заплашват постоянно живота и здравето на всеки човек. Ето защо изборите в Чалгария са незаконни. Защото гласовете на десетки стотици хиляди хора са ДОКАЗАНО купени. Постоянен, пълен и прозрачен граждански контрол това е демокрация (власт за гражданите). В Чалгария има мутрокрация (власт на мутрите). Времето настъпи за постоянни индивидуални граждански бунтове и всеки политик, и длъжностно лице, и всеки гражданин трябва да си понесе своята индивидуална отговорност. В Чалгария няма държава, а има мафия, иначе това което е в Чалгария няма как да съществува. Времето настъпи всеки да си плати, всеки трябва да си понесе своята индивидуална отговорност. Времето настъпи за бунтът на "робите". Политиците в Чалгария се опитаха да превърнат всеки гражданин в роб, в грозновато и отблъскващо явление. Ако законите се налагат само върху едни, а другите могат да вършат каквото си искат, изборите са незаконни. Всеки гражданин (суверенът) има право и задължение да наложи законът на демокрацията (власт за гражданите). Законът това са гражданите тук и сега. Решението на всеки гражданин да действа индивидуално тук и сега (всеки ден), това е законът. Държавата това е всеки гражданин. Докато беззаконието в Чалгария не бъде прекратено, изборите са незаконни. Всички договори и закони гласувани, и подписани досега само от политици-мутри са незаконни, защото изборите са незаконни. Реално в Чалгария няма закон за гражданите, защото беззаконието върху всеки гражданин, това е законът в Чалгария. Откажи се от Чалгария, тя те е заробила, стани гражданин на реална България, ти имаш това право.

ivo10

Напълно логично, но като ние се правим на обидени на политиците вместо да ги насметем, то мангустите материализират вота си независима дали имат заслуги към даржавата и право да гласуват или не. Ние сами се отказваме от нормалната държава и позволяваме да ни яхат.

Не е логично, а реалност тук и сега.