ГЕРБ: Оставка и избори! Манолова: Според Борисов ГЕРБ са луди

ГЕРБ за пореден път поискаха оставката на правителството и предсрочни избори. Мая Манолова от БСП обаче каза, че според Бойко Борисов депутатите от партията му са обзети от лудост.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Оставка и избори! Манолова: Според Борисов ГЕРБ са луди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха, права е Мая! Всичко е точно казано- много е готина... Като са луди да не се обаждат много. Непълноценен герберски матрьал, хехе...

Точно затова ПП ГЕРБ е вредна за страната! Защото това е сбирщина от некадърници, която водена от лични интереси, сляпо се подчинява на волята на един, меко казано, неуравновесен, безотговорен и инфантилен екземпляр, който няма капка национална гордост и достойнство. Иначе и тия, които ни управляват не са цвете за мирисане, на сме поставени пред дилемата за избора на по-малкото зло.

Кастриран помияр номер 1 на Републиката,отново се изказа от...кучкарника!

Kakvoto i da vi kazvat, stava duma za pari ili onazi rabota.........

А ПЪК СПОРЕД МЕНЕ , ПО-СКОРО , БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е "ЛУД'- ЗАЩОТО ВИ ВЯРВА , ЗАЩОТО ВИ ТЪРПИ , ЗАЩОТО ЗАРАДИ ВАС - ГОСПОДА "ПОЛИТИЧЕСКИ КЛОУНИ" - Е ГОТОВ ДА СПОРИ , ДА СЕ КАРА , ДА БИЕ ... , БЪЛГАРИНА ТАКА СЕ Е ПОЛИТИЗИРАЛ И ОЗЛОБИЛ .. , ЧЕ ВМЕСТО ДА ВИ БИЕ НАЙ-НАКРАЯ "ШУТА'- Е СЕДНАЛ ДА СЕ ОПИТВА ДА ВИ ОНЕВИНЯВА ..ИЛИ ВЪЗХВАЛЯВА.. ЗА ЖАЛОСТ , ЗАТОВА И БЪЛГАРИНА- СИ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ УЧАСТ... КОГАТО УСЕТИ КОЙ ГО "КЛАТИ" ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТ ВЕК- ЩЕ ОСЪЗНАЕ КОЕ КАК Е ...- А ДОТОГАВА ..

НАГЛЕДЕН ПРИМЕР ЗА ИЗОПАЧАВАНЕ НА ИСТИНАТА,С ЦЕЛ ОКЛЕВЕТЯВАНЕ НА ОПОНЕНТА.САМО,ЧЕ ЕКСПЕРТКЕ ПО КЛЕВЕТИТЕ,НИЕ ЧЕТОХМЕ И ЧУХМЕ ЛИЧНО ДУМИТЕ НА Б.Б. И ЗА РАЗЛИКА ОТ ТВОЯ БОЛЕН МОЗЪК ГО РАЗБРАХМЕ ПРАВИЛНО.

Брюкселски Бизнес Кой дирижира Европейския съюз документален филм 2 части-това е истината за ЕС.

Тези тъпи и прости милиционери от ГЕРБ не разбраха, че избори няма да има, те минаха! Избори за една шепа глупаци от ГЕРБ и десните им послушковци няма да има - само през 2017г!

който е бил комунист е или луд или мошеник. Най - луди са тези, които очакват, че луд може да определя кой е луд.

опаа, колелото се врътна малко и праведните фашисти пак изпълзяха от дупките и станаха модерни, ама като се позъвърти на още четвърт оборот, няма да ви хвърляме в лагерите , а ще ви одерем живи и ще ви изложим в някоя изложбена зала. Най-добрия фашист е мъртвия фашист

Тия от ГЕРБ пак не слушкат вожда си, ще им дърпа ушичките :)

От това народно събрание ,и чеп за зеле не става.

Всички сме луди, че ви търпим.

Манолова откри топлата вода...Обществена тайна е, че комуноидите ренегати от Герб са изперкали . Най- зле психически е боса им Б.М.Борисов и притурката му Цвъки Цветанов.

казвал, че депутатите от ГЕРБ са луди! Подведени са от лудостта на другите! Демек вашите откачалки!

Е г-жо манолова, не знам дали от ГЕРБ са луди, но че вие сте кариерист и заради кариерата си сте готова на всичко, това вече е доказано! Освен, че добре се справяте с доносите, ви се отдава и преиначаването на чужди думи! Да, Борисов направи много грешки и този мораториум е поредната, но той има доблестта да го признае публично, каквото и да му коства това! А вашата идиотска партия никога нищо не е признала, независимо че толкова злини е причинила на този народ. И вие сте част от тази сган!

Sm3hurk0

Какво призна ББ ? Все станишев му бил виновен. И сина ми да питате и той ще ви каже същото: "Станишев е виновен!" Аз не помня да е казал, че е сгрешил. След всяко негово изказване, после все някой обясняваше, какво искал да каже или да поясни защо си е сменил становището.

21.07.2013 Мая Манолова: Ще се оттегля, когато в Кюстендил ме замерят с домат. Няма да има оставка и избори сега, защото хората не искат "Когато тези, които са ме избрали започнат да не ме харесват, когато в Кюстендил ме замерят с домат или не ме пуснат да отида до пазара, тогава ще си тръгна". Това заяви в неделя депутатът от БСП и зам.-председател на Народното събрание Мая Манолова, която се чувства легитимно избрана и отговорна пред хората, които са гласували за нея. 13 септември 2013 Мая Манолова: Аз предложих Делян Пеевски "Ако това ще ви успокои, аз предложих Делян Пеевски за председател на Държавната агенция "Национална сигурност" , заяви днес пред Нова телевизия Мая Манолова, народен представител от БСП и зам.- председател на Народното събрание

Не с домат,др.Манолова,а скоро с камъни,ще те замерват-като най обикновен,уличен помияр!

Мая Костинбродска е турбо-менте

...лудите се налудуват! Добре, че далече от НС-чак в Брюксел, а сега и в Стара Загора! На среща със СИМПАТИЗАНТИ! Пфуй-й! Сигурно и 70-тимата студенти-окупатори (железни, искат оставката на правителството моментално!!! и ще стоят там докато не ги ошамарят заслужено) го чакат като истински вожд, който ще ги освободи от комунистическия гнет и заедно с Цвъчко, Лилето с дупето, Московеца, Владиславчо, Томето и другите млади ШОРОШАГИ ще поведе народа към благоденствие по нови магистрали под дъжд от европейски трилиони евро! Един да повярва - все е кяр!

За мораториума!Земята е българска и трябва да се пази.Това е нашата национална сигурност,лудост е да се разпродава на чужденци...

Земята и право за обработването й като земеделска (НЕ ТЕРИТОРИЯ) е частна независимо кой от гражданите на ЕС има документ върху собственноста й, ако някой иска да я продаде и купувачът който може би иска да купи съответните права и произлизащи от тях задължения е гражданин на ЕС - не бива да има никакви законови пречки

Вчера един гербаджия ме натисна. Е, как да не е луд ? Нормален човек може ли тъй да се държи с една високопосатвена дама ?

Дойдохте на власт с измама - ще си тръгнете с шутове ! За да я има България !

Всеки е луд .Но общата лудост / на ГЕРБ / се счита за нормална.

АЗ искам ВЛАСТА, защото АЗ не мога да живея без ВЛАСТТА! Не ми ли я дадете ще си я взема насила - Броя на мойте охранители в Ипон е по-голям от войската и полицията взети заедно! Ще видите вие! ЩЕ ПОСТАВЯ УЛТИМАТУМ НА БСП И ДПС и не го ли приемат вадиме ятаганите и ще се бием. Ще видите вие!

България има законно избрано правителство. Така, че герберите да се подготвят старателно за парламентарните избори през 2017 година, а не само да ни занимават с проблемите си.

Защо не поискаха оставката на Пловдивският кмет? Нали и ГЕРБ са против порочните политически нрави и са за възстановяване на обществения морал

За Борисов това е очевидно! За ГЕРБ е логическо следствие от това, че търпят един луд човек да ги прави на маймуни!

На герберите все другите са им виновни за несгодите.

Това, че ГЕРБ иска оставка на правителството не значи, че българският народ иска това. Исканията им всички ги знаем. Омръзна ми всеки ден едно и също да повтарят, ако са отговорни политици да се захващат за работа.

Мая Костинбродска е турбо лъжа

ГЕРБ още не могат да приемат, че не им позволиха да спечелят служебно парламентарните избори, така както са го правели преди това. След президентските избори се питахме, как спечели Плевнелиев, като никой не е гласувал за него? За никого не е тайна, че по същият начин са назначавани и голяма част от герберските кметове. Така, че да не се правят на света вода ненапита.

Толкова нагли хора имав тази партия ГЕРБ. Това, в което превърнаха държавата е направо отчайващо.

Имайки пред вид патологичните лъжци Манолова и Станишев, не мисля че ГЕБР е причина за нягативна промяна. ДОкато ГЕБР управялваше, имаше диалог с гражданите, вземаха се рационални решения, имаше грижа за ценности в държавата и започнахме да се придвижваме напред. Имаше и икономичрски ръст!! Ккато всеки път при БСП, само че този път в по-големи мащаби, комунистите почват с нечувана за други политически сили наглост и цинизъм към човешките ценности. Вършат противоречиви неща, подхлъзват държавата по много, много линии. Очевидно искат да я срутят за 4-ти път, на предните 3 пъти бяхме свидетели и боля много целия беден народ. Лъжата на тези хора е генезисът на политиката им. Жаждата за власт е над всичко, защото други шанссове нямат: всеки друг е работел нешо друго и е успял, само комунистите са или без нито един трудов ден, или са били някъде около далавераджийници н аполитическо-икономически кръгове. Те са некадърни за реалната икономика и като кърлежи са се вкопчили във властта, този път взета с официална измама. Е, има ли глупак, който да се надява това да даде нещо положително на страната? Лайна да бяха, нива щяхме да натторим. А то комунистичеки политически лайна, от които само воня и задух за икономиката ни. Да ги махаме и това е. И с Коннституцията напред след това! Вън от България за винаги!

8901

Само така Маичка!Ти си моят идол и бог.Избори през 6789 година.До тогава си ти и Съселко.А да и П.Ореш.

Колкото и да се напрягат ГEРБ, колкото и оставки и декларации да пишат, новите избори ще са през 2017 година.

Герб не успяха да ни измамят с фалшивите бюлетини май месец и още не могат да преживеят, че друг управлява държавата.

Нека Бойковите депутати не се правят на експерти в управлението и не искат само оставка, защото ги видяхме какво могат като управляващи, а това е една кръгла нула.

Герберите защо не си направят оценка на тяхното аматьорско и силово управление, а седнали да се занимава с професионалистите, които знаят какво правят.

Колкото и да призовават Герб за оставка те никога повече няма да се върнат на власт.

Нека и изясним следното: В България живеят Българи. Правителства, политици, партии, платфори идват и и отиват като бълхи у кожух, ние Българите оставаме, макар и понамалели. Евросъюза - нека знае, че за всичките тия договорености, нас Българите никой не ни е питал. Като не са доволни от изпълнението на договореностите - да ходят да се разправят с който са ги сключвали. Аз и всички около 7 милиона Българи не сме страна по договора и не ми е ясно с какво ни задължава той. Нито съм взел нещо от Евросъюза, че да имам да му давам, нито ми е донесъл той нещо вкъщи!

Подобни трепети "какво ще кажат великите сили?" са изпитвали и политиците и преди Съединението и преди обявяването на Независимостта на България, но Българският народ не ги е бръснал за слива и затова България допреди 24 години беше това което е. Даже и по социалистическо време не сме бли толкова ограничвани какво можем да решим и какво не!!!

Тази винаги е с верен поглед на нещата - като Бен Търпин. Само дето с едното око гледа учудено целия свят, а второто гледа първото.

по нагло същество от майчето Е ПА НЕМА

Не, не, тя цитира гения на мисълта БУДА, а всички знаем, че каквото той каже е истината и само истината, нищо че той не намери време да гласува, за да се разбере неговата позиция. Но като знаем, че депутатите от ГЕРБ не ходят дори до тоалетна без той да заповяда е ясно кой е разпоредил начина на гласуването. За радост, човека сам твърди, че е луд, след като всички от ГЕРБ са гласували както е неговата воля. От нас се иска да се съгласим безрезервно с неговата констатация.

Бившите комунисти от ГЕРБ нещо се объркаха.

Борисов наистина е бивш, за разлика от любимото ти ДПС...

Бивш комунист и бивш негър няма...

ТОЙ Е И НАСТОЯЩ! ДОСТОЙНО СИ ПАЗИ ПАРТИИНАТА КНИЖКА! А МОЛЯ ДИР.БГ - ПРЕСТАНЕТЕ ДА МЕ БЛОКИРАТЕ - ПИТАМ СЕ ЗАЩО? НАЛИ ИМАМЕ ПЪЛНА ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА НА СЛОВОТО - ТОВА Е ДО АДМИНИСТРАТОРИТЕ!

Хаосът в действията и коментарите на герберчетата се дължи на снишаването на Мутрата днес, т. е. нема негово мнение по въпроса, причините са неизвестни, но на по отраканите всичко е ясно. С такова разстройство, което получи мутрата в Брюксел че му требат поне неколко дни да излезне от WC-то.

най- спешно и належащо е да се приеме изборният кодекс в който да се заложи на мажоритарни избиратели задължително гласуване на лица над 18год. и се отнеме правото на глас на неграмотни и необразовани лица . Ако след това не подадат оставка - има сопи .А ако не искат да приемат този закон - също

Лудите са невинни и беззащитни, гадовете сте вие ! В името на това, непременно да се задържите на власт, Вие умишлено, целенасочено, коварно и безотговорно, всеки ден водите България към пълен икономически и духовен колапс, към пълна изолация от европейските и демократични ценности. Вие сте проклятието за България. Дано чудо да стане и да се заличи вашето кошмарно управление.

Oт Mая Mаноловa не очаквам култура и коректност. Tя е въплъщение на точно обратните характеристики.

Не обичам БСП, но Мая Манолова е гласувала разумно. От ГЕРБ няма нито един...