Парламентът ”затворен” до сряда, чака се оставка на кабинета

И днес парламентът няма да работи заради бойкота на ГЕРБ. От БСП заявиха, че това е политика на "празния стол". Другата седмица се чака оставката на кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът ”затворен” до сряда, чака се оставка на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парламентът трябва да работи пълноценно начело с ГЕРБ!

Дано да я дадат, че с всеки изминал ден, затъваме все по-дълбоко

Комунисти от БСП, ГЕРБ, ДПС винаги в единен строй , но ще дойде и времето на пиночетовите стадиони за вас!

За съжаление няма да се случи,нали за това е.аха мамата на армията.

Съобщение в чуждата преса: "Поради тежкото състояние в страната, премиерът на РБ и част от правителството й от Брюксел дирекно са емигрирали в по-добра държава. Поддържащите ги от БСП са в неведение за оставката и са преминали в опозиция"

Коя беше партията която събираше подписи за референдум - партиите да нямат субсидии?

БСП+ДПС+ББЦ+АТАКА+ГЕРБ=МАФИЯ.Ако това не сте го разбрали няма смисъл от обяснения.Гледайте им делата и ще ви стане пределно ясно.Днес Борисов пламенно възхвалява ДПС, защото го подкрепили за актуализация на бюджета.От къде ще сте сигурни, че утре бойко няма да се съюзи с ДПС? Пак ли искате да ви управлява доган този път с герберите?

Делата на ГЕРБ се различават от делата на всички останали.

По-добре да вземем да решим вкупом какво ще правим ако не подадат оставка?

Пита се какво ще правим след като подадат оставка. Същите мърши или нещо по-добро?

Ако си подадат оствката ще бъде национален прязник в България!..да видим!

Браво щом не може да работи този парламент по добре да е затворен до ОСТАВКАТА на кабинета Орещарски

От една година го чакам този момент!

ИМАМ ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ТАКЪВ ПАРЛАМЕНТ! ТОВА Е ЕДНА ДОЛНА КЛИКА ОТ ДОЛНИ МОШЕННИЦИ, КОИТО ГЛЕДАТ САМО СОБСТВЕННИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ! ПАРТИИТЕ СА ЕДНИ МРЪСНИ МАФИИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ!!! ТИЯ, КОИТО СМЕ ГИ ИЗБРАЛИ, УЖ ДА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ДЪРЖАВАТА СЕ ДЪРЖАТ КАТО ОЩИПАНИ ДЕВИЦИ! ДОЛУ ПАРТИИТЕ!!!

Ееее, едно дете ще родим докато дадете тая пуста оставка!!!!!!

Орешарски е на принципа: Е*ал съм ви всичките! Оставка, само в краен случай и в последната възможна секунда.

Аз нещо не разбрах само ,сега можем ли все още да храчим по банките или да плюем по внимателно,щото уж вчера приеха някакъв закон пак после се обесняваха и извиняваха а днес никакви ги няма тия боклуци та незнаем как ,в какъв стил да пишем.Майна може ли така да ме насочите някак си ,че са притеснявам да не дойде някой малоумник да ми разбива вратата от вънка на вътре само да си кажа,че се отваря от вътре на вънка...муааа приятен ден,.

Най-накрая така дългоочакваната ОСТАВКА, въпреки, че комунягите все пак изчакаха да я подадат когато вече нямат избор!!! Успяха да откраднат всичко и тогава подават оставка когато вече не остана нищо,а само трябва да се плаща!!

1. Хаоса който заварихме след Борисов вече го няма. Някои твърдат, че е настъпил по-голям, но нали разбирате, че няма как да стане? 2. Бизнесът работи без страх. Някои твърдят, че по-голяма несигулност и страх от тази в момента няма, но нали разбирате, че няма как да стане? 3. Парламентът прие ключови закони. Някои твърдят, че парламентът не работи, но нали разбирате, че това няма как да стане. 4. Увеличи се нивото на заетите. Някои твърдят, че несигурността е нарастнала, но нали разбирате, че това няма как да стане. 5. Осигурихме детски надбавки и допълнителни за пенсионерите. Някои твардят, че и те биха могли да развържат бюджета и да дадад на майките, но нали разбирате, че това няма как да стане. 6. Попълнихме физкалния резерв до 6 млд и осигурихме достатъчно за здравеопазване. Някои твърдят, че има финансова нестабилност, но нали разбирате, че това няма как да стане.

Е па верна нема как да стане, след като поста ти е пълен с правописни грешки - "твАрдят", "дадаД", "фиЗкалния"... Да не говорим, че и пунктуацията е супер, - например би трябвало да се напише "ХаосЪт, който заварихме след Борисов, вече га няма." За капак, и членуването на подлога в изречението е неправилно... За съжаление, нивото на всички випускници на "онова" училище в Пазарджик, както и на "школата" в Симеоново, е таково - милиционерско, какъвто май сте и Вие?!? Поне името да бяхте си написал, пък ако беше правилно написано, :-) ...

като нямаш аргумени, правописа виновен.

Като не работят правят по-малко бели. Стига са работили-десет милярда за една година стигат.

Радан Кънев че вече не е десен човек,че е популист и още,още... и че не може вече да го представлява. Повода е парите на ДСБ в КТБ и опита на Кънев да се оневини. Прочетете в ПИК

Навярно е свалил и самолета.:)

оставка бе БОКЛУУУУУУУУУЦИ!!!! Всичко друго са празни приказки!!!

най корумпираното правителство в историята на България най после си отива едва изкарало една година срина държавата и фалира банките

Държавата е супер, всичко е ток, просперираме и всички сме богати! Няма друго обяснение, защо си играят на кворуми и тем подобни..... Повече за ГЕРБ никога няма да гласувам...

Как в тая държава не се появи един почтен човек който да управлява,а само интересчии бе! Какъв избор има-между нагъл и прост и мазен и гаден и всички крадат.

Къде са сега контрапротестърите, къде е Мишо Шамара, защо Петното не е при бабите пред НДК? Къде сте, юнаци, които ревяхте че изборите ще са през 2017-та?

Защо да си отива правителството, което намали цената на тока и увеличи пенсиите?

Пък миналия месец цената на тока нали пак скочи? Виж си сметките! А БСП пропусна преди да сдаде властта да увеличи пенсийките поне с 20 % като наследство за следващите ...

Тях сега ги няма, но не се притеснявай ще се появят на протестите срещу новото правителство на новите съюзници Бойко и Местан .

Правителството не е на АТАКА, не е на ДПС, не е на БСП, а Орешарски е домашния любимец на Моника. Семейството отива да "спасява" Европа, а тук знамето поема следващия малоумен спинозен комуняга.

Отдавна прогнозирах,че накрая другарите ще се пишат опозиция.Не знаете ли,че Виденовата катастрофа също не е тяхна.Не,сакън.Те само прибират едни пари и за нищо не са виновни.Това върви пред 15-ките.

А бе Местан бей, нали ти и еничарите ти Данчо Ментата, Бисерчето и тем подобна ИЗМЕТ, подкрепихте до скоро Пацко Ореха БЕЕЕЕЕ!!!!!!!! Нали ти се целуваше с език по устата на Орлов мост със съсела серГЕЙ станиШЕФ!!!!! А сега ни лук яли, ни лук мирисали.... Вие сте за ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ БЕ БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ!!!! Като Българин ме е СРАМ ОТ ВАС !!!

Мухахахаха Като българин те е срам от некакви цигани.

и аз се срамувам

Всичките в парламента са смешници, само че те се смеят на наш гръб, а ние плачем...

А ние им плащаме!!

Нали досега Местан крепеше Ореха? Защо така изведнъж се отметна? Да не би щото Ореха не иска актуализация на бюджета и ще спрат парите към ДПС? Или като пи кафе с Бочко се е договорил за по-голямо парче от баницата?

Какво са учили в училището: да изнудват, да рекетират. Какво очакваме от Него и от Неговите: да изнудват и рекетират. Кои изнудват и рекетират?

Сега е време българският народ да се обедини и консолидира, въпреки апатията, неверието, мизерията и престъпленията на политиците. Да го направим в името на децата си. Нима искате те вегетират и се измъчват като нас? Трябва да превъзмогнем отвращението си от престъпната политическа шайка и да изберем хора, които да милеят и работят за България! Стъпка по стъпка. От нас и САМО от нас зависи как ще живеем. Сегашните политици заслужават съд! Ако сме единни ще ги изритаме завинаги от живота си.

Супер! И за кой да гласуваме?

за Бойко

kvo puk te izmuchvat teb,obelska prostitutke?! ti si eban i ot KOMUNISTITE,sega i ot grobarite,a utre shte budesh eban ot drugite! ti si sviknala da prostituirash i SVOBODNITE HORA NE GI INTERESUVA KOI POSTOIANNO TI GO SLAGA!

По-добре ли се почувства сега, след като показа простотията си? :-))). Подобни на тен бих съжалявал, ако не бяха мнозинство в България и с тъпотията и комплексите си не я тикаха на дъното. И никът ти е европеец? :-)

Ако политическата простотия в България можше да лети, политиците ни нямаше да кацнат на земята.

Аз като не отида на работа, няма да получа заплата... Те защо получават !??!!??

Късно е чадо резето хлопна! За когото и да гласувате все ще е същото докато има Д П С

Дали някога ще прочета: Краят на ДПС настъпи! Дали някога този твърд елекорат от български турци, помаци, цигани и др. заблудени хорица (които в голямата си част са свестни) ще осъзнае, че жестоко го манипулират? Дали това политическо ООД, което най-нагло и безцеремонно осребрява факта, че никоя политическа сила не може без него, ще бъде разбито? Дали най-антибългарската партия (след БСП) най сетне ще излезе от властта? А дано, ама надали! Докато българите не се осъзнаят!

Той тоя кабинет изобщо е мъртвороден, но е вампирясал и продължава да смущава обществото.

Василчо,не съм адвокат на Борисов и не гласувам за него,но когато станаха събитията от м.февруари 2013 г. той постъпи мъжки - подаде оставка след първия протест на улицата и то забележи - не срещу неговото правителство,а срещу монополистите.Защо не постъпиха по този начин и Местан и Станишев след като видяха,че намат мнозинство в парламента и ако съставят правителство ще са заложници на някого/ Сидеров/.Това мъжко поведение ли е според теб?Защо загубиха на народа една година с това калпаво правителство.Ясно е защо- теглиха кредити,разпределиха си ги и сега изчезват от сцената.А Борисов не е длъжен да осигурява кворума на т.н мнозинство.Да си търсят Сидеров за него.

На парламентарните избори гласувайте масово,за да бъде ДПС и звън власта и кукловода Доган да не може да рекетира.

С извинение, две неща са сигурни на изборите : 1.Дпс ще вземе поне 10% от депутатските места 2.Герб не повече от 30-35 $ от депутатските места И за да управлява герб ББ ще трябва да си сложи фес !

Дали? Ами ако просто кажат "Няма да управляваме - правете си нова коалиция" ?

Задава се Костинброд 2. Стягайте редиците, другари.

Защото като беше "отворен" парлаМент кипеше една работа в ползу народа, нали? С тях и без тях все тая. Това бавене е да се назначават партийни кадри на всички възможни нива във всички инстанции.

Борисов е един най- обикновен простак.Чудя се кой ли му вярва.

станиШев, ти ли си? Нали ги видяхме вашите експерти. Те хич не лъжат и ние им вЕрваме.

Може да лъжат и да крадат, ама го правят интелигентно. А Боко е толкова прост, че даже не може да краде. Абе как все такива тъпанари си избирате!

Ще се радвам когато настъпи краят на ДПС заедно с майка му БКП/БСП.

Нещо си в грешка,майка не му е БСП а така наречените десни,който в Конституционния съд под диктоваката на американците ги узакониха като партия.

Всички нагли са глупави. ДПС го създадоха на 04.01.1990-та.....ти къде си бил тогава??? Майка БКП,баща Луканов.

Няма комунисти и няма демократи в парламента. Има представители на едни олигархични кръгове и представители на други такива кръгове, които се борят за кокала. А между временно третата страна - чуждите "инвеститори" печелят най-апетитното парче от баницата. Какво можем да очакваме от непълноценни хора, живеещи с мисълта, че да взимаш от другите без да даваш, те издига над тях по ранг и права? Падението може ли да те издига? Господ гледа.

При тая политическа система, нищо градивно не предстои пред страната. Броят на депутатите трябва да се намали на половина, да има възможност за отзоваване на депутатите и задължително гласуване.

Bell

Каквото каже ДПС това става в тая държава. БСП създадоха един паразит, който порасна по-голям от тях самите х)

Един работещ трябва да има много толерантен началник, за да си позволява да не ходи на работа и да му плащат. Но отдавна сме се убедили че ниските стандарти в парламента нямат нищо общо с човешките.

Комунистите издивяха. Гонят като луди всички и назначават свои хора последните дни от своето управление. Като се махнат тези паразити, трябва хубаво да се изчисти България, за да имаме добро бъдеще.

За този период на съществуване този Парламент сътвори само простотии под "мъдрото" крадене на ДПС , Атака и БСП!!!Пардон , "управление".

Трябва все пак да се признае и конструктивната роля на Борисов като опозиция. Този човек винаги казваше какво не е както трябва, беше конкретен и скромен. НЕ СЕ ВЛИЯЕШЕ ОТ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ И ВИНАГИ ДЪРЖЕШЕ НА ДУМАТА СИ!!!

А,заплати в края на месеца ще им бъдат ли изплащани ??? И колко???

И аз това искам да зная.

Пик пише че партията на Софиянски се съюзила с ББЦ,А Софиянски станал личен съветник на Бареков и щял да пише икономическата му програма.

Парламентът не работи, но само на повърхността. Иначе под нея кипи оживена дейност по окопаването на партийни креатури и внедряването им в парламентарната администрация...

Нищо, те като дойдат новите, си знаят работата - проверка на всички назначения от последните 6 месеца преди края и... всичко тайно става явно и нещата си идват на мястото!