ГЕРБ показа предизборния си клип (видео)

От ГЕРБ разпространиха предизборния си клип за президентските избори.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ показа предизборния си клип (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В интерес на хората каза г-жа Цачева. Сега остава да уточни конкретно кои хора за да знаем и ние.

който нагледно да доказва реално свършени неща от Цачева, а "четки" на съпартийци, говорещи "излъскани" и празни думи, не съответстващи на Реалностите! Цачева не става за Президент! Веднъж казва:"Преди всичко е националният интерес на държавата, пред защитата на отделни права", а след "посъветване:"Ние всички работим в интерес на хората"...А Президентството не е място в което да ръководи дневния ред на НС, да се кара и прекъсва изказване на депутати, или нарочно да не допуска за дебатиране важни, "пиперливи" предложения, въпроси, касаещи бъдещето на Народа и Държавата! Резултатите от работата й са видими: защита на тясно партийни и чужди интереси и нищо за визията и мястото на Бг в Света, за "оздравяване" на отношенията с Русия, за демографския срив, за защита на националния Суверинитет, както и нищо- за бъдещото добруване на Народа! Така не става! Герб-съпартийците й, колкото и да "лъскат" имиджа й... Цачева не става за Президент!

Слоганът на кампанията на ГЕРБ е "Работим в интерес на гражданите". Това е най-отговорното правителство от началото на прехода!

бе човече.

БРАВО НА МАФИЯТА ГЕРБ , С НАШИ ПАРИ СИ ПРАВИ ИЗРОДЕНАТА АГИТАЦИЯ - КРАДЦИ

ей за пари какво ли не прави човек ако трябва и на маймуна ще се направи само власта да докопа

Плащаме здравните осигуровки на мигранти, стипендии на роми, от чии данъци ще ги вземат тези пари? И после защо имало демографска криза. Има ли още глупаци които им вярват?

ще бъде осъден в Люксенбург за предизборни измами.

яко яко  клипа е "планетата на маймуните"

В кой град ще обикаля тази вещица на Хелоуин?

И тя в този клип казва едно изречение чак накрая!

Чак пък клип....!?

И Меркел не е представителна...,но този мутант ще ни бъде страхотна визия...Не е само фасада,просто нещо друго съществено и липсва на тази жена и не могат да ни я наложат...

Поздравявам всички честни българи с новия президент на България г-жа Цецка Цачева - гранддамата на българската политика! Всички наши структури в цялата страна са мобилизирани и благородната ни цел е да спечелим още на първия тур, за да не се налага да се харчат излишни пари за балотаж! Работим неуморно в интерес на гражданите на България! Гордеем се с ГЕРБ!

е по червен от червените.

в преносен смисъл ли го имате предвид. ГЕРБ унищожи България. Децата ни напуснаха страната, а ромите се множат, наближават вече 2 млн. Кажи малоумнико каква ще бъде България само след 5 години при това управление, което служи не на собствената си държава, а на САЩ и Европа

Цитат: Социологически проучвания показаха преди дни, че за кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева биха гласували 32 на сто, а за подкрепения от БСП Румен Радев - 14,8 на сто. Най-вероятно за по-предни новини става дума не за 32%, а за 22%. Не знам дали това не е техническа грешка или взета от неправилно място. При всички положения не се очаква на втори тур да вземе по-малко. А ако аз правих реклама на Ц.Ц., щях да я снимам в класна стая в училище, с пръчка в ръка, как заплашва учениците и после се качва на метла и лети из нея. ;)

Кои са тези социологически проучвания,които показват,че Цачева води,след като анкетата на link и други анкети,които текат в социалните мрежи ,сочат,че дори Тройков я изпреварва?Клипчето почва не случайно с Фандъкова -единствената печеливша кандидатура на ГЕРБ.

Аз работя върху едно друго предизборно клипче. На него всичките от върхушките на управляващите България парти от 89г до сега са изправени в редица на стадион Левски. Зад всеки един от тях стои млад българин с боен пистолет в ръка, който е бил принуден да напусне родината си или е страдал от несправедливоста на тези хора докато е живял в България. След кратко изпълнение на химна на България, се прочита смъртната им присъда за предателство спрямо народа и държавата, и в даден знак, всичките в редицета получават куршум в тила!

Имахме съсед мафиотче. Първия път слагаше плакати на ЕВНския офшорковец Педеросен. Втория път сложи на рускодаскалицата Фандъкистана, зад която Бай-Хуй да си краде. Сега освен два некролога друго няма..... Дали ще залепи снимка на предизборния гробарски клип? Другари ГРОБари, направете поне един некролог на Бай-Хуй, Свиняна Павлова, Педероско, Митов, Бъчварова, Кунева, Ненчева, Захариева, Горанова, Москова и Московска? А пък ако направите такъв с обща снимка - и аз ще го залепя на магазина ми на цялата витрина!

Имахме съсед мафиотче. Първия път слагаше плакати на ЕВНския офшорковец Педеросен. Втория път сложи на рускодаскалицата Фандъкистана, зад която Бай-Хуй да си краде. Сега освен два некролога друго няма..... Дали ще залепи снимка на предизборния гробарски клип? Другари ГРОБари, направете поне един некролог на Бай-Хуй, Свиняна Павлова, Педероско, Митов, Бъчварова, Кунева, Ненчева, Захариева, Горанова, Москова и Московска? А пък ако направите такъв с обща снимка - и аз ще го залепя на магазина ми на цялата витрина!

Бай Мангау 2 Бай Мангау 2, откак дойде една дузина години мина, ма не си замина, нито се спомина таа гадина, биха му ваксина, с парламента влезе във комбина и пак му се размина Бай Мангау 2 е БНБ, има златно досие, а в кенефа сересе, Пари пере, инвестира смело в бизнеса на село, шмърка само емфие, ако е бело Бай Мангау 2 не депозира, със валути спекулира, знае банка да фалира, Електората транспортира, на чуждица агитира, не се самосезира и прокурора информира, че: Припев: Бай Мангау 2, на колене Няма никога да го видиш ти моето момче, за тва по-добре Психически се приготви, защото след Бай Мангау 1 и 2..., ше има 3 Бай Мангау 2, изненадващо добре мимикрира, без следи се трансформира вампира върху нас уринира и вместо с палка със секира продължи да дирижира панаира. Бай Мангау 2 е с реноме, има завидно дередже, на себе си е протеже, жълта преса не чете, със секретно ЕГН той е златното яйце, акционер във МВР Бай Мангау 2 е галантон, шампион по бабинтон, с дигитален кастофон , пие сок от анасон, има нежен корасон, на разюзданите дами подарява силикон

МНОГОСТРАДАЛНИТЕ БЪЛГАРИ ИМАТ СПЕШНА НУЖДА ОТ ГРИЖОВНА И ЛЮБЯЩА МАЙКА НА НАЦИЯТА,А НЕ ОТ РАЗВРАТНИТЕ РУБЛАДЖИЙСКИ ПАРЯСНИЦИ,УРУСПИИ И ПИДАЛИТЕ НА СИДЕРАСТИЯТА!

Такива клипове имаше и на конгресите на БКП . Клипа е много тъп а накрая трябваше да кажат - ние работим за интереса на джобовете си ! Можеше да споменат и истината ,че сме най-бедната държава в Е.С което е и в съзвучие ,че работят единствено за джобовете си !

Питам аз, Делян Добрев защо не каза някоя добра дума за мама(та)? Или имат право само доказани престъпници да се изказват?

Той и Президента липсваше, но той вече не се ползва с доверието на Вожда!

ами точно навреме, след 4г. гаранцията му изтече ..

Татяна Дончева толкова овце прекара през Дунава, докато тия най-накрая си направят клипа :)

Това среща на някакви зомбита ли е или са разградили ....лудницата....нали е блиско до залата на 4ти километър???!!

Тия зомбита са взели по 50 кинта. А ти духай супата!

И защо са всичките тия простотии?

Дори и неистовите защитници на ГЕЙБ мълчат като пръднали и не коментират "новинката"?!!! Или може би сега се прави смяната на отбора тролове?

за селяните нещо да кажете?

Работим в интерес на гражданите (РИНГ)! Първият рунд "ГЕРБ срещу гражданите" убедително е спечелен от ГЕРБ!

При балотаж, според данните, разликата между Цецка Цачева и Румен Радев се стопява значително - 27,4 на сто за Цачева срещу 25,9 на сто за Радев. На вторият тур е много важно коя страна ще вземе не толкова ДПС, колкото Цацаров. Ако вземе да арестува някой от двамата кандидати/не че няма основания/ изборът ще бъде предрешен.

Колко жалко стъкмена пародия! Колкото и да си ги смучите от пръстите няма как да ни излъжете повече! Всички гербаджии ще сте първите осъдени политици на високи постове във България! Само гледайте! И да не манипулирате изборите като предния път!

Aa, усети се Ц.Цачева и се е поправила в предизборния клип: "Ние всички работим в интерес на хората." А преди какво каза: "Преди всичко е националният интерес на държавата пред защитата на отделни права."

Слоганът на кампанията на ГЕРБ е "Работим в интерес на гражданите". Тоя слоган нема да работи в България, защото нема как група селяни да работят за граждани, в едно "аграрно" общество.

мамата на нацията

Предизобрната им кампания на практика се води от Борисов, който развежда кандидатката си като мечка на синджир.

Че визуално стойка и походка на мечка има самият развеждащ кандидатката.

Не е вярно! Развежда я Цецо Ухото. Защото тия двамата са толкова откъсни, толкова откъсани, че направо са като двамата от филма "От глупав по-глупав".