ГЕРБ сезира прокуратурата за питейната вода в Кърджали

Депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева сезира Окръжната прокуратура в Кърджали за влошеното качество на питейната вода в града, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ сезира прокуратурата за питейната вода в Кърджали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами г-н Доган получи толкова милиони за Цанков камък, като консултант, сега да даде поне 20% тези пари да си подпомогне района! Нали там има много негови привърженици, да им помогне!!! Това ще остане като жест за неговите съмишленици и хората наистина ще го помнят с добро, а не с неговите яхти, сараи , круизи и т.н.

Абе що за хора сте ?Всеки който се опитва да направи нещо добро трябва да бъде подкрепян.Няма значение дали е депутат ,от коя партия е или чистач на градските кенефи.Точно заради такива дето нищо добро не правят но чули ,недочули оплюват колкото да си видят глупостите написани.Точно за това стават такива безобразия в държавата ни .Не е виновна природата ,бедствията -те идват и отминават но си е чисто човешка работа да се оправят последствията и то в срок ,да се мисли и действа превантивно и най.важното да се търси адекватна отговорност когато има преки виновници вместо да се бутаме ,плюем колкото да не заспим и пак всичко да се повтаря

Българе от тука : "Не е важно аз да съм добре , важно е Вуте да му е зле." :)

Срамота е в 21-ви век в Европа да има хора без достъп до питейна вода от водопровода. Срамота. Независимо къде в България и кай е подал сигнала. Това е скандал!

На колко места в света чешмяната вода е питейна ?

най вероятно препарата е турски с изтекла годност и е платено на поне петорна цена с данънъците на Българите

В Кърджали живеят 43 775 души. Защо трябва ЕООД-то на Борисов да подава този сигнал вместо тях? Освен ако не е жест към електората на Местан. А Местан остава да отвърне на жеста като снабдява града само с минерална вода Банкя.

Защото другите партии се сещат за тези хора само на избори. Отговори си сам на въпроса: ЗАЩО!

LeGrandTulup

Герб ЕООД е прекалено и даже незаслужено човеколюбиво, въпреки неблагодарния лош материал. Така си е. Само дето хората масово се палят докато е на власт.

Ами подай го ти бе байно ,кво си седнал да чепкаш вълна ...:)

А защо Вие не подадохте сигнала? Или е по лесно да политизираме проблема, вместо да му търсим причина и решение? Държа да уточня, че не съм симпатизант на ЕООд - то...

добре, че е Караянчева и ГЕРБ да направят нещо. на турскочервените боклуци не им пука с какво тровят електората, за тях е важно срещу пари да пробутват евтини лай*на на хората

humfry

Възможни екстри, които могат да дойдат с тази вода са: холера, тиф, хепатит, салмонелоза, дизентерия, ентероколит, легионела, ламблиоза /организмите не се убиват с хлор/.

и ко от туй, ми не я пийти бе!

типична герберска брантия

Айде бягай до чешмата, пий една студена вода и със здраве!!!

Не се напиняй, не моеш им взе гласовете, каквито и проби от водата да праиш - те са си гола вода и пак чинно ще идат като овце при Меди!

Как не ви е срам , да я тапосате до чистата вода? баба Тодорка, санитарка в "Бабин дом"

ТАЗИ УСТАТА СЕЛЯНКА АКО НЕЩО ДРУГО И СЕ СЛУЧИ ПАК ЛИ ПРОКУРОРИ ЩЕ ТЪРСИ - КЪДЕ Я НАМЕРИ ТАЗИ Б.Б. ЗАРАДИ НЕЯ И АТАНАСОВА ЧЕ ОЩЕ СТОТИНА ГЕРБЕРИ НАМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ ОЩЕ ДОСТА КНИГИ ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТАТ ЧЕ ДА СТАНАТ ПОЛИТИЦИ

То и в София, ако водата бе добра за пиене онези с минералната и изворната вода ще фалират!

Пригответе 1 милион и ще оправим нещата. Бакшиш акбар!

Да сезира прокуратурата и за наводнението във Варна квартал Аспарухово.кой е виновен за потопа а Караянчева, Овцо проста.

избирателите на посирано 20, офцо ма

Уф писна ми от евтиният милиционерски популизъм ! Само сега водата е мръсна - досега е била кристално чиста ! Явно герб се чувстват длъжни да защитят електората на новият си коалиционен партньор ...

Борисов е убиец и ченге? Но наш Боко, пак сглупи, от политиката го отстрани, и сега, със тас, бракувана кокошка, ще води бой , с Ники Дудука ?

ГЕРБ СЕ ЗАГРИЖИ ЗА КОАЛИЦИОННИТЕ ПАРТНЬОРИ :))))

Всеки е човек тук и има право на добър живот. Това че са потури и фереджета не ги прави по-долни от теб. Все пак помисли над това.

аа Цветка аа Караянчева таз пръчка е ясна отдавна и тя е широко известна в тесни кръгове кат Менда...Меенда бе Менда стоянова кой не знае менда кой не е слушал за нея....хи хи

Цвета, Цветко, баба им Цецка, само Картофа не е приет във Сем. Герберис МилицЙонерис? баба Тодоракис

Идиот! Нима е лошо това, че има поне един депутат, който го е грижа каква вода пием? Без значение е от каква партия е.

и вече не си фър ми си "туп")))))

Как са испляска, на мокрия пясък! Абе, ти да не си граничар бе, или турче от "Трудови войски"