ГЕРБ към Никола Минчев: Кой ще плати сметката за решетките на НС

От съединението или от силата ви е страх? Тези, от които се пазите, са вашият работодател, каза Десислава Атанасова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ще плати сметката за 12 години зулуми и кражби на едро?

Как кой, ние простосмъртните, от бюджета за НС сграден фонд

А 250 хил.лв. за wifi в Народното събрание по времето на Цецка Цачева кой плати?

ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА .... НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БАНДИТИ ОБВИНЯВАТ НОВИТЕ БАНДИТИ ... ЧЕ СА НЕДЕМОКРАТИЧНИ

пълни безхаберници инсталирани от фатмака и руските му господари

Тези насраните какво се обаждат, видяхме ги и тях подлогите на Пеевски и Доганя.

Какви точно кражби имаш в предвид? Опорките на мунчо ли? Хайде докажете, нали цялата власт е ваша на некадърниците.

Деса ще плати, има достатъчно за обувки и чанти, значи може да плати и решетките.И тя, като дебелото Лиле, инвестираха по един апартамент в дрехоляци, щото мислят че с пари ще изглеждат като нормални хора, ама нъц.А може и Бочко да ги откупи за зайчарника, да свиква с джелезото.

ами ние сме неопитни, ама ние сме млади, ама това онова... оправданието е като гъза - всеки си го носи! А отборът на България се оссссра тотално!

Плащането на сметката? Ще я плаща същият който изхранва 240 нищоправещи некадърника.... Чешете си езиците, взаимно се обвинявате, но всички сте забравили какво пише над входа на "работното" ви място.... Жална ни майка България...

Тази жена е невероятен боклук - лицемерна, нагла, крадлива и грозна!

Толкова милиони (да не кажа милиарди) потънаха при герб. Те се загрижили за няколко хиляди лв.

ДАЙТЕ НЯКОЯ СТАТИЯ ЗА УКРАЙНА ..... ЕГАТИ МЕДИИТЕ .... С ЕДНО ТЕЛЕФОННО ОБАЖДАНЕ ОТ КОНАКА И УКРАЙНА ИЗЧЕЗНА ... ДА НЕ БИ УКРОПИТЕ ДА ЯДАТ БОЙ ?

Браво Деска. Ама те са толкова нагли, че отговор не чакай. Най-много да ти спрят микрофона. Но скоро ще чуят и нашия глас. Няма много да ги изтърпиме.

Не е нормалномпостоянно да ни навирате в лицата "ама герб това, ама други това направили'" Избраха ви вие да не правите така! Скапани пъпки! Оставка гнусни педали!

ами Бойко, той има пари!

От де да знаем ние. Аз лично тая сграда миналата година я видях за пръв път.

Посолството на щатите вероятно;)) нали те са ги инсталирали там. Смешни много:)

Не кой пита, а съдържанието на въпроса! Явно днешната опорка на дебилните комунистически и пп тролове е да се плюят герберите, за да не си мислят хората какво точно се спори! Киро Тъпаков лично да плати от тотрите на бена му! Точка! Темата е изчерпана!

Драмата е пълна - дори мутро*анова я няма вече по медиите.

И защо? Мунчо няма ли пари? С една заплатка ще покрие тези разходи.

Простакеса, което е по-лошо

бой ядат, ами ги мелят рашаните на кайма....ще правят турлю гювеч с тях!

Три пъти го четох и пак нищо не разбрах

Де да беше толкова напориста и да искаше обяснения кой ще плаща сметката за далаветите, когато герб бяха на власт...ама беше една тихичка тогава.

въпроса го задай на ДАНС

нещо!

... бе уроспия

злите езици говорят че и бая к...е е строшила :)) и доста с.....и разбира се ;)

Цялата тайфа на Боко се състои от такива пошли душици. И не само обкръжението, ами и избирателите му са такива явно!

Човекът ясно е казал - не е важно дали Деса, Доган или Копейкин пита, важно е какъв е точно въпросът, а именно кой ще плаща. И ясно е казал, че КироТъпото ще плати от личната си офшорна сметка или от сметката на ЛиндаТортата.

Да пита НСО, те се занимават с охраната на депутатите. А до тогава може да разкаже за подарените ва герб жипки от строителя на балкански поток.

Възходът на ВгъZраждане, ИТН и ПП са доказателства за импотентно управление, навързано с тежки корупционни а-ла-ДПС схеми и неработещи институции. Да не говорим за пропуснати ползи от неизползвани еврофондове или използвани, но не по предназначение. Да не говорим и за липсата на върховенство на закона, или за свободата на медийте....

Драга П.К.П., това е добро начало !!Да ви напомня какво ви очаква скоро...

какво общо имат строшените к...ве и решетките на НС, както и плащането?! или получаваш факсове от голямата глава?! егати дебилните тролове!

Комунистичските наследници вече не са на мода. Сега ни управляват внуците и правнуците на онези, които са ни управлявали преди 9 септември 1944 г. и са ни докарали до три национални катастрофи.

С водния ров ми хареса.Тъкмо да дойдат корабите на зам.председателката Росица.

Войната и позицията на ГЕРБ през цялото време ме отказа от тази партия! Бях техен симпатизант, но вече не! Такава фиксацкия и дребнавост само и само да чешат его не мога да приема по време на война. Всички от ГЕРБ се държат все едно нито е имало ковид нито, че сега има война! От сутрин до вечер сравняват цени преди и сега, а Бойко мечтае дълго след него хората да си слагат неговите портрети по стените (това са лично негови думи). Изобщо пълно разочарование! Карате ме да минавам към градската десница, там поне са адекватни точно в този момент през който света преминава.

Красива женица.

малко ли краднаха! То не бе кражби не бе чудо!

Само интриги и занимаване със собствени глупости. Кога ще правите закони? Такава селяния е в НС ...!

"Повече от 24 часа цялото ни общество се вълнува от един въпрос - кой и защо постави решетки на парадния вход на НС? Тая кака, не е в час! Обществото се вълнува от съвсем други неща, а крадливата герберска шайка занимава народното събрание с глупости, вместо да решават реалните проблеми на хората!

Поне като кажем, че депутатите са зад решетките ще е истина.

заети са с майкати .

много правилно им е казала тъпата герберска утка... "промяната" са феноменално гнусна престъпна групировка (събрана от кол и въже)... която е изключително вредна и опасна за националната сигурност на България.

Не защитавам подмяната по никакъв начин, но гербилите не заслужават да управляват никога повече!!!! ГЕРБ-ДСП = чума БСП и ИТН (ДПС2) също!

Падат ПП+БСП+ДБ+ИТН. Троловете им пищят и вият на умряло. Змията преди да имре хапе. След тива никога няма да се докоснат до властта!

Смяха се на ГЕРБ , че вършат глупости, а тези ги задминаха с простотията си , неграмотността си и още куп неща.Постоянно някои политици в БГ си правят експерименти, а ние ги търпим.

А знаеш ли колко дълг изтегли ГЕРП с ДПС за 12 години? А колко милиарди минаха през ръцете им през различни проекти?

Оставка! Същевременно, никога вече ГЕРБ! Време е за Възраждане!