ГЕРБ към Никола Минчев: Кой ще плати сметката за решетките на НС

От съединението или от силата ви е страх? Тези, от които се пазите, са вашият работодател, каза Десислава Атанасова

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ към Никола Минчев: Кой ще плати сметката за решетките на НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"В декларация от парламентарната трибуна от ГЕРБ попитаха кой ще плати разходите по монтажа, демонтажа и санкцията, наложена на парламента за незаконните решетки, поставени на входа". Ето какви важни въпроси обсъжда българския парламент! Не е ли обидно? Един съвет към избирателя. Вижте кой предлага такива "важни"въпроси за обсъждане и ако малко уважавате себе си, следващия път не гласувайте за него. И още малко информация за размишление. България е най-бедната страна в Европейския съюз със символична икономика. Страна с население под 7 милиона си позволява лукса да издържа скъпо предприятие като българския парламент с 240 депутати. За сравнение. Унгария е с население 10 милиона и има парламент от 199 депутати, като унгарската икономика е далеч в по-добро състояние от българската! Защо е така и трябва ли да е така?

Тая смърди та се не трае!

Вие, от ГЕРБ, кой друг? Бай Ставри е уредил всеки един от вас като бъде наврян в дранголника, сам да си монтира решетката на килията, по свой вкус и дизайн.

При толкова крадливи депутати,как да няма нужда от решетки.?Сега трябва и една стая за карцер да оборудват .

да живеят ПКП,ГЕРБ,ПДП !

Преди управлението на Герб имаше 20 години с най-различни правителства. Между първото и второто управление имаше една тройна коалиция от НДСВ БСП и ДПС. Сега имаме правителство на новите честните и почтените. Хайде сега да ми кажеш кога през всичките тия години, когато не управляваха ГЕРБ, сме имали по-висок стандарт на живот и сме живели по-добре. Щото нали по времето на Герб сме живели много зле, значи по времето на някоя от другите управления сме живели много по-добре. Коя година и по време на чие управление?

без да съм въпросния, имам витиеват отговор на подвеждащия въпрос: В началото на 80-те при бай Тошо! Щото бяхме на -найсе, не ни беше ясно колко сме беден и кът откъм права и свободи. За сметка на това кюфтето беше 12/13 стотинки във ведомствения стол; заплата стигаше и за спестяване; долари се намираха на Магурата, а дънки/касетки/кастофони/бонбонки и други вносни мущерии се купуваха от Кореком или тираджии; дискотеки имаше бол; годишно ходехме по 2 пъти на море и поне веднъж - на планина; а купона в работническия/студентския спорт и другите организации на трудещите се не беше никак за изпускане. Вярно, с Балкантурист се ходеше най-вече из СССР, колите бяха преобладаващо Москвичи/Трабанти и Жигулита, и до морето се пътуваше цяла нощ. Харесва ли ти това обяснение?!!

Минчев е по зле от ПКПто и от фъфшещата. Плазмодий - питат го, кратко запъване и не си спомням. Хаха. За незнаещите председател на парламента е и директор, МОЛ и всичко свързано с парламента. Той подписва. Толкова е тъп, че дори не може се измъкне като хората.

Ще плати този който плати сметките след вашите грабежи! Много проста и слабо паметна е тази селяндурка от Дулово.

Който пита

Свиквайте с решетките, Гешев няма да е вечен!

Съдът определи ареста на Борисов като незаконен. И съдът ще го сменим нали? И всички прокурори и въобще всеки който не е съгласен с политическите репресии.

САШО ДОНЧЕВ - Дебелия гъз беше при доносника на шесто - БОГДАН и се изра на метеното

Нека Атанасова и Сие да свикват с тях,защото в панделката не са такива луксозни решетките.Това с решетките е така да се каже,предупреждение към всички крадливи депутати,та да знаят какво ги чака като напуснат Парламента.Само дето са забравили да сложат и по някой чифт белезници на решетките,за да няма нужда да се носят после допълнително.

Кои са не крадливите депутати?

Кой ще плати разходите ли? Ами например тая самата дърта и нагла гювендия. Нека си внесе данъците за оказаните сексуални и минетчийски услуги и с една малка чат от постъпленията ще може да се покрият разноските!

умора няма. Аз ще ги платя шундо недоклатена! Но нямам търпение да ви поставят зад решетки ,които не се махат!

Само ми е любопитно съдебните стотинки дето ги получаваш за писане на коментари колко коментари трябва да напишеш за да събереш тия пари?

що е това?

Вие като харчехте и крадохте на поразия с милиарди,не питаше тогава кой ще плаща сметката.Питаш сега за едни слкапани решетки. Аз мога безплатно да дойда да ги заваря отвън,че да останете зад тези решетки всички вътре до края на живота ви.Мръсна и долна помия.

Герберска параноя за едни решетки.

Мирослав Иванов слизаше от задната врата на автобуса на "промяната" и тичаше да го играе първи посрещач на Киро! Сценката от Ямбол е култова! Щом ГЕРБ не можа него да свали, значи започнаха да се самоизчегъртват! Ако човек отдели дори 5 минути да ги гледа и слуша в парламента, яко ще се ядоса, понеже не е ясно какво правят там! Какъв "парламентаризъм" вардят, а и не е ли жалко, тъпо и унизително да те смачкат Киро, Кокорчо, Настимир и една Венеция, която можеше да бъде и Гондола, ако се съди по габаритите?!

Че, кой да ви гледа като всички сте за смях? ГЕРБ оправих държавата за 12 години и над 24 часа се занимават с едни решетки ? Нещо отвличат вниманието на хората от важните проблеми?

В облъчването за,, чудовищни кражби и корупция" участваха много, медии, президент, олигарсите... Добър ресурс беше впрегнат за мозъчната промивка. Борисов, Гешев и Дарт Вейдър са лоши и така.... Година по-късно резултатът е видим....

Докладите на САЩ и ЕС по време на вашето управление казват много за корупцията . Там пише " най- корумпираната държава в ЕС". На българското правосъдие и брат ром не вярва. В САЩ щяхте да сте в затвора отдавна

България по времето на Борисов е сред държавите с най-малко злоупотреби с еврофондове. Та какво казваше платено тролче?

Който плати да тръбата да водоснабдяване на Перник от София и по която не мина и капка вода. Намерил се кой да пита да преразход!

То да бяха само решетките, добре..... На канадеца децата му ги разнасят по 2 джипа на НСО, той самият ходи с 5-6 човека охрана, денонощно пред магазина на жена му патрулки, разходи се до Киев за едно селфи със Зеленски, авиолинията София - Скопие... Но най-зверската измама си остава тази с газта, там вече колко сме на минус, никой не смее да каже. Важното е, че дядо ЕКОНТ направи добри пари от блокираните пощи... Ден година храни...

да се върне!!!! Нямааааааа! Американците не дават!

Риторичен въпрос (нерегистриран) Г-жо Атанасова, това е риторичен въпрос! Всички експерименти проведени от това правителство ги плащат данъкоплатците на република България. За съжаление заради една групичка хора които ги избра страдат всички. Аз се учудвам как е възможно да има още хора които са възхитени от тяхните действия. Дано по скоро се вразумят защото ни чакат много гладни години и

За 12г окрадахте милиарди, свиквайте с решетките, Гешев няма да е вечен. Свичко беше схеми и дърти азмами

Ми хубаво давай доказателствата носи ги на Рашков и да ги почваме.

Максимално сконфузна миризливост струи от изказването на Атанасова, с оглед на предишни действия на ГЕРБ, когато бяха на власт, но и никога няма да бъдат повече !!!

А дано бре момче никога повече ГЕРБ да не са на власт, ама надали !!!

ГЕРБ да кажат кой плати сметката за двата вида перки от акули по "Графа", които бяха монтирани, демонтирани и прибрани някъде, а на тяхно място сложиха колчета. И после да задават такива въпроси. Иначе са прави да питат, де, но и към тях може да се отправи съвсем същия въпрос ;)

Тази не става.Искам да се изказва само Каназирева!

На Деса и Бъци решетките им отиват

Картечница. Кой плащаше за екскурзии на т.лупа с велики строителни познавачи като Балтов, ако не се лъжа. А за скапаното строителство на магистрали кой плати, за още по-скапани ремонти, кой лъга с къщи за гости, чии приближени строиха "подпорни стени" по плажове и такива неща. Техният премиер беше близо до хората, но само по партийни сбирки и по екскурзии, където идваше шепа местни хора. Дори не стана д.тат, за да не гледа в очите опонентите и да не отговаря на неудобни въпроси (свикнал е с мисирски приятни въпросчета). Не се накрадоха гербавите, затова лаят като бесни за всичко.

Повтаряш едно и също като грамофонна плоча. Естествено същия платен коментатор се възмущава от едно харчене на пари но не и от другото защото то е от неговите любимци.

Уча се от банкянския ти идол, но той е в пъти по-многословен.

В прав текст си признаваш че си написал коментар по поръчка.

Десито, само с моите решетки е лошо.

Точно се чудех колко стотин хиляди лева ( без преувеличение) струват тези врати, защото на мен преди седмица за 50 метра проста мрежеста ограда ми искаха 4162 лв....

Този изрод освен интриги с друго не се занимава. На теб кой ти плаща заплатата и сметките ма?

Ние! Как кой? Ама ГЕРБ да не се изказва, че Бойко от събрания на младежко ГЕРБ във Варна ли бе, летеше с Фалкона да среже лентичка в Пловдив, но орева как му се счупил колесника. Нито едно от двете държавна дейност. Или където с хеликоптер ходеше на откриване на трибуна Моци на стадиона на Лудогорец, правена с държавни пари и от общината.

Изобщо не харесвам госпожата, но в случая е казала истината. Сметката ще я платят данъкоплатците. За глупостште, които вършат слугите на народа плаща самият народ, а не някой персонално.

Тази сметка всеки от нас може да я плати, защото не е нещо кой знае какво . Ама ГЕРБ имат доста сметки за плащане и то големи. Забрави ли госпожа Атанасова или минало заминало.

Отиди да я платиш. И като твърдиш че ГЕРБ има ли сметки за плащане и имаш доказателства за не си ги на Рашков че съвсем закъса горкия. Вече и съда е виновен за собствената му некадърност.

Тези от ГЕРБ като чуят решетки и им става лошо...

За коментиращите от село и коментиращите с овчи глави.... вече има табло на което се вижда , любимците ви - Радев,ПП,Трифонов,ДБ,Корнелка - какви заеми теглят за да съществуват. 32 000 000 000 лв. до момента е общият дълг. Като половината от този дълг е генериран от тези 5-та които изброих. Дори и на Манолова комисиите се провалиха. Нищо не се доказа. И айде стига с този клишета - Борисов, ГЕРБ и т.н. От две години ги няма. Пътищата са трагични, цените са до-небето, всички обедняваме. Само тези с овчето мислене си мисят , че са добре. Но може и да са добре? Кой знае , колко 'килчета' са прилапали!

Ако е толкова дълга, значи е спаднал с много, че при ГЕРБ достигаше на моменти 40 милиарда евро.

sawo

Караянчева 2019г също е наредила да се сложат решетки, но сега подскача и прави задни салта :D "металните врати са всъщност наследство от Цвета Караянчева, бившия председател на Народното събрение от ГЕРБ. "Тези врати са същите врати, които Цвета Караянчева е сложила на другото Народно събрание (бившия Партиен дом) през 2019 г.""

Бившият партиен дом не е защитен паметник на културата, за разлека от НС - паралелите са неуместни. И спрете мантрата, че герб ви били виновни. Съжалявам, но тяхна алтернатива не виждам.Даже фатмакът с юмрука вече е дигнал ръце от кокорчовци и полека ще се сдобрят с герб, щото са първи винаги, когото няма машинно гласуване.а той иска да продължава да си взима заплатата, да се прави на умен и да си лети по света на държавни разноски.

sawo

Нищо и няма на сградата, дайте малко по-сериозно, даже ГЕРБ не казаха нищо за това че е паметник, а че така се погазвала демокрацията и управляващите се криели от хората! :) Cъщо голяма дъвка е кой щял да плати за решетките, а не питат кой е платил вече за тях понеже те са ги правили :D А това как нямале алтернатива ГЕРБ, направо приключи разговора хахаха

Бившият партиен дом по време на протестите бе обект на ежедневни вандалски прояви-лумпените хвърляха по него яйца,домати,боя,бутилки,павета,така че слагането на решетки беше наложително.

Е проектирана с решетки на вратите. Ама хлапенце като тебе пишеш то коментари по поръчка няма как да го знае. Те пантите за тия решетки си седят там още от тошово време.

България е в това положение защото хората са безбожници . Лъжат и крадът и не мислят, че един ден ще оставят всичко .... И като заспът , къде ще отиде душата им ?

И аз чакам от тебе отговор къде са бойците от азов и американските генерали държащи българските моряци за заложници. Чакам също отговор И кога ще копаем ваксинирания Путин. Ама гледам не можеш да ми отговориш руско тролче. Та сега-залата в бившия партиен дом е перфектно направена и абсолютно никой, включително и новите честни и почтени не го отрича. В сегашното народно събрание не достигат места не достигат в стаи и няма място за съпътстващата тия толкова много партии администрация. Също така, старата сграда е паметник на културата и въпреки всички опити за поддръжка бавно и сигурно се руши. Това също е факт, който никой не отрича. Този отговор достатъчен ли ти е или след като отговориш на по-горните въпроси ще успееш да скалъпиш някоя лъжа?

Шило

Не знам. Натовариха ги в автобусите и ги закараха някъде. Не са ми отчитали пътни листи

Не знаеш че бойците от така наречената донецка република, опровергаха лъжите ти? Какво съобщиха те? Моряците са дошли при тях с бяло знаме след това са си слези самички от кораба и никой не ги е държал като заложници. Българските моряци и въобще споменаха ли за присъствието на украински военни и на турски генерали на тоя кораб? Какво става с плитките ти лъжи нещастно руско тролче?

Шило

Явно тук се води битка между гейберасти и простокировци... И двамата не стават, успокойте се, няма да ги направите по-велики и значими.

Какво е това знаменце до пседонима ти, извинявай?

Шило

Верно ли не знаеш?

Шилo

А КОЙ плати космическата сметка за ремонта на партийния дом??? Кой ще плати за ремонта на некачествените магистрали? Кой плати на Росатом 1 милиард без да обжалва арбитража? Кой плати 3 милиарда за руския паток???

Кой поръча оборудване от росатом без да осигури пари за него? Не можеш да обжалваш нещо, след като знаеш предварително че ще загубиш. И тавата минаваща през България е изцяло българска собственост. Не ти харесват магистралите? Спокойно повече магистрали няма да има. А тия дето ги построиха няма кой да ги поддържа.

Горката кифла ! Решетки са за вас ! Вас пазят от народната либофф !

Некадърно управление с некадърен президент,защото той ги предложи да са министри...

Тия дъно нямат. Само за партийния дом изхарчиха 40 милиона, щото не си събират администрацията, дето нароиха. Сега това им е проблема. Представям си Бойковото министерство на културата казва нещо, което не се харесва на бившата шефка на парламента Кара каквабеше и какви биха били реакциите. Сега декларации четат. Безсрамници!

2400 чалгопитека 5000 = 1 200 000 / 20 дни = 60 000 лева на ден за заплати. Ако работят по 6 часа = 10 000 на час. Тоест самото обсъждане на тази тъпотия вдига цената ДВОЙНО или ТРОЙНО!!!!* И това са само заплатите. Отделно са разходите за сградата, сътрудници, охрана и т.н. Можем да кажем, че обсъждането на тази дреболия ще ни струва 10 пъти над цената на самата врата. Гербери, застреляйте се! Наистина сте жалки! Вижте си идолите - Боко Мутрака, Деса Общата и Боков Ветропоказателя. Само в ДПС има по-противни нищожества, но нещата вече са на кантар.

С такава демонстрация на ниска култура вие по-малко жалък ли сте от тях?

Значи Фердинанд е влизал, но Бойко не иска да влезе от там. Що, той по-дебел или по-велик е?

Шило

Правилно,Бойко не може да се мери с нито един държавник след Освобождението. Бие само Киро!

Шило

Кой ни прокълна с всички тези управляващи след 1989 год.? Явно, толкова ставаме ние,че го допускаме!!!!

По-добър управляващ ли е?

Шило

Явно-да. Все пак,помня Русия на Елцин, имам представа, какво е сега.

Естествено, че е по-добър, ти сериозно ли питаш, ненормален. Вярно ли сравняваш Путин като управник с нашите незначителни, продажни дебили, които никога, дори когато са в позиция на управляващи, не са взимали независимо решение, което да има важна значимост, а слушат и изпълняват каквото им се каже отвън и после се отчитат. Путин е президент, който се грижи и брани сигурността и свободата на държавата си при условия на зверска провокация и агресорска пропаганда на омраза от страна на половината свят срещу тях и пак устоява. Please don`t talk bullshit...

Руснаците тънат в мизерия обаче Путин се бил грижил за тях. Стандартът на живот в Русия по-нисък от българския въпреки огромното количество ресурси, обаче Путин се бил грижил за тях. Всякакви опозиционни медии са затворени опозицията бива арестувана и изпращана в лагери-обаче Путин бил по-добър. Ами пота логика за да бъде по-добър ръководител Борисов трябваше да ви арестува и да ви изпрати в Белене всичките. Особено като излязохте по площадите една шепа хора с осигурено чуждо финансиране.

Кое е по-важното? Кой пита или какво пита? Да отговорят не-троловете на бкп!

Най-важно е кой пита ане Какво пита. Някои от плюещите по-надолу, вчера написаха къде 200 коментари възхваляващи копейкин, че искал премахване на решетките.

Кой е Копейкин?

Ей тия устнички пухкави да знаете що свирки са направили на "точния човек " на ГЕРБ-Русе, си нямате представа и русенските помияри даже са информирани. Та те така се прави грандиозна кариера....

ти драги русенецо да не си бил на опашката за свирки и сега злобееш,защото не можа да ти дойде реда ли? Или пък сега си доволен,защото можеш да въртиш свирки на педалите от Продължаваме Подмяната

Завиждаш ли? Отворко, колко данък снасяш в хазната и колко си спестил? Щото вие от северозапада не сте най-коректните платци. Заради селтаци като тев сме на тва дередже. Да ви я начу/кам и промяната...

А кой ще плати разрушителния ремонт в НС за зала, която не се И няма да се плзва, а кучко? Много ти знае плювалника! Не че съм за решетките! Яко съм против, но точно ГЕРБ да поставя такива въпроси е герберско безочие!

Шило

Добър въпрос

Образец на културата и интелекта бърза да се покаже. А пък веднага след това платено руски трол бърза да го подкрепи.

Шило

Все пак, някакъв отговор, гейберастче?

По точно: Партийния дом

Шило

Наблюдаваме рубриката "Гаф след гаф". Ами и тези не стават!

Сметката за решетките, ще плати ББ. След като влезе в асвалтови я бизнес и построи магистралите, сега ще влезе в бизнеса с решетки, защото натам е тръгнал и понеже е хитрец ще прави фалшификати за да може да излиза. Само че главата и задника са му големи и не се знае дали, ще може да мине:) Аз без да съм в народното събрание разбрах, че решетките са препоръчани от Национална служба охрана заради протестите на лумпелите от Възрраждане и Герб. А тази жена ходи с тапи в ушите. Явно тази служба има бюджет. По скоро се замисли и попитай откъде имаш пари гопожо за скъпи чанти и тоалети и каво ли още не. Може и да съм глупав, аз но не съм тъп. Не ни подценявай:))

ГЕРБ пита чий е подписа с одобрение за решетките, нищо друго. НЕ че съм им привърженик, ама като гледам може и да им стана. :)

Между друтото и мен ми е интересно чии са подписите за решетките. Ей така, от любопитство. Дайте да ги видим тия смелчаци.

Сметката ще я плати тиквата със шкафчето

Барселонският ви патрон го плати - агент Буда