Коментари - ГЕРБ биха спечелили нови избори, но процентите им спадат | dnes.dir.bg
назад

ГЕРБ биха спечелили нови избори, но процентите им спадат

Въпреки битката между партиите през 2017 г., всичко което видяхме са вътрешни сблъсквания, а не реална политика, която опозицията е наложила.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ биха спечелили нови избори, но процентите им спадат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои младежи слугуват добре на тиквата, но и те ще направят годинки, а тогава няма да има герб, Бойко ще е офейкал в САЩ, а те ще си търсят работа немили-недраги. Лошо е да не си виждал и познавал никакво друго общество освен мутренско-герберското. Та така стана при демокрацията - коне с капаци държат шлифера на един прост човечец и не знаят, че извън капаците има и по-добро, ама как и да знаят при тази продажна журналистика и медии.

Всеки който злослови без факти и съдебно решение вЕС го считат за Подлост , а автора за Подлец, но когато е за държавен ръководител тогава той е ПРЕДАТЕЛИТЕ на род, родина, майка и деца и такоива... Бог наказва предателите на народа!

че на фона на предполагаемите успехи внушавани ни от услужлива журналистика наредена на 109то място вече по свобода на словото населението спада , няма раждаемост и тепърва демографската катастрофа ще удря икономиката. Сега все още има кой да работи, а и кой да пазари дето не е пенсионер на 200-300лева. Скоро няма да е така.

Бкп открадна всичко което бешше държавно,като създадоха СДС и ДПС който също се възполлзваха от ,,безплатната баница,,Доведоха Мадритският лъжец,а и той се оказа и крадец,пък той охраната си направи ,,големец,, тъка си го изучи,че надмина всички по усвояване и присвояване.Сега ще се отблагодарят като му подарят имотите строени от ,,народа който въшките са го яли,,ама този нещо като ,,цар,,трябвало дворци да му направят,а сега били негови дворците,безплатно строени и бедните българи.Европейските закони тъка ги пибългаряваме,че сегашните,,законно,,си крадът,а народът обеднява и постапенно изчезва,,става въпрос за истинските българи,,Планът да заселят с араби,цигани и представете си каква държава.Ние пенсионерите сме подложени на геноцид,за да видят докога ще издържим,мизерни пенсий,а клетите бъл работници символично заплащане,та всеки по разумно мислещ човек ,няма да повтаря едни и същи грешки,та не ще спада доверието,а те изобщо няма да го имат.Да се замислят сериозно сегашните,че как напук хората избраха Радев

В Пловдив след Нова Година синята зона става 2лв ! Ше спечелят НАНАЙКИ !

че оставате наполовина на София - в София става 4 лева. Там са богати. Вместо да правят паркоместа мутрите знаят как да правят рекет. Избрахте си ги - издължавайте им се сега.

Тодор Първи Живков мислеше, че е несменяем, сега и Тодор Втори Борисов се мисли за вечен. Нищо ново. Мизерия и тоталитаризъм. По свобода на слово сме 109ти в света. Били сме някъде 52ри преди 20 години примерно. Какво очаквате да чуете от медии , които са на 109то място по свобода. Те даже руснаците са далеч по-свободни според мен в това отношение.

Вече не ми се гледа телевизия. Който и канал да включа, все едни и същи, предимно герберски, физиономии, които нищо ново не ми казват. Клишета и самохвалство.

От 52ро място достигнато след първите години на демикрация, герб ни докараха до 109то по свобода на словото. Това е за мен нивото на Саудитска Арабия и Иран. Група 3 за цивилизованост. За ЕС е задължителна група 1, а ние вместо изключени ще сме прдседатели.

Днес преди Вота , много Хвалите Герб ! Забравихте че народа помни Аферите на Герб и Паричния фонд с Граничната Ограда ! За пари си раздрахте D , да хвалите една Престъпна ОПГ Герб !

С колко ще спечелят - 99% стигат ли? Колко ли са 100% в България, при условие, че сред моите познати има само един гласувал за Герб. Ама и тия около тях са се кротнали - БСП само идеи им дава как да управляват. Въпросът ми е към академика-математик.

Разбира се че ше спечелим! И кой ще ни заменсти иначе? Комунистката с летящата чиния ли, розовия Радан или тия от Дай България? ДПС може би? Нямаме алтернатива! Още 10 мандата ББ ще управлява умело държавата, и трябва да е така, никога не сме имали такава ниска безработица, и рекорден икономически растеж: и хората го усещат, разбират и подкрепят

Те комунистите в гроб дето са ви яхнали, начело с комундето мутрата са несменяеми като Т.Живков.

А ти си гъзоблизец ...

при Станишев имаше растеж над 7 процента за 2007ма. Само за сведение. Мутрите няма да сте вечни. Не се самозалъгвай. Нищо добро няма в страната.. РАстежа е следствие успехите на ЕС - ние сме една вмирисана опашка на евроикономиката и на моменти докато се мятаме най-отзад е нормално да развием и по-голяма линейна скорост. Безработица няма защото народа е в чужбина , а и новите млади набори са само наполовина на старите излизащи в пенсия. Ако 2 места се освободят работни от пенсионери има само един млад да ги заеме. Това ви е успеха - няма народ, няма проблеми.

Виж при Сергей имаше порции и Доган.хидрото ги раздаваше , а за себеси милион от Цанков камък и какво създадоха за страната нищо0 освен порции и жилищев бум с пари съмн? БВП 63милр сега е 105милр Фискрезерв 4,3милр сега 14,6милр Мин заплата 130лв сега 510лв Мин пенсия 92лв сега 200лв Анализирай, ако не си с повреден Чип!?

ще си ритнал камбаната бе гробарковец. Те и червените комунисти мислеха, че са вечни. Същите сте и сините.

Вие от Герб не печелите вас ви назначават от Държавния Департамент на САЩ , с гаранцията на Фондация Ханс Зелерд , които основаха Герб ! За очи пишат че там някоя Циганска Махала са гласували за Гробарите !

сте я осрали Варна така наречените демократи и гробари. Само как сте я осрали. Оправия няма. Няма ни тротоари, ни паркоместа, ни въздух, а за нормална и платена работа няма да говоря. Иначе претенции си имайте, ама покритието ви е поостаряло.

Ако "ГЕРБ Варна" не си прави майтап, напълно съм обезкуражен, че едни самозабравили се любители-политици искат да векуват в управлението. Лъжат без мярка, но наричат "г-жа Лъжа" лидерката на опонентите си. Обедняваме и намаляваме като брой население! Това е истината.

един ден ще прехвърлиш 40 и даже гробарското ти членство няма да ти помогне да си намериш работа във Варна. Не искам да съм лош пророк, но някои хора даже се оплакват , че и след 35 вече ги не искат. Говорим за Варна днес, а не за онази прекрасна Варна от комунизма. Ама такае - младите сте родени в един концлагер на духовността, който накои наричат българска демокрация. Вие по-добро не сте виждали и мислите, че няма такова. Така да бъде. Служете си на вожда.

Генерал Борисов, ли?

Ало дира, защо не направите категория Врачуване и "НЕ новини", за да можете да слагате подобни недоразумения там, щом има хора купуващи все още жълти вестници сигурно ще се намерят и такива които да четат тези творения на комсъвета. Може и аз да греша, но сигурно очаквате да стане смислен коментар в сайта след подобна "новина", или дори да плеснем с ръце и да друснем едно хорце за светлото бъдеще само защото видни псевдо политици мислят че те са най-правите...

Не се и съмнявам, при 80% дебили !!

Г Е Р Б = Г Р О Б

Биха купили и следващите избори, ДА, ама да ги спечелят, едва ли ?

Щели да спечелят от гейрб. Хайде да пробваме тогава!

''"И ти си цървул като баща си", скочила Буруджиева'' ''"Не ме карай да мета пода с теб! Парцал!", отвърнал Добрев'' Е те това е червената интелигенция..Дето дава акъл от телевизиите

Реалните данни са 16,8% БСП а виж АФИС Е СОБСТВЕНОСТ НА соцбанкер ликвидирал две банки, а Татяна Б. е чугунен.комунист с изопачено мис- лене Защо?Къде са анализите за най важното БВП на страната е 105милр с ръст на 5 място в ЕС и е 480% по- голям от 22милр по време на соца и без финрезерв, а сега е 14,5милр Мин пенсия при соц 18лв сега 200лв Мин заплата соца 40лв сега е 510лв

Фактите не влияят на дебили, цигани и пенсионери, а те са електората на БСП.

на сайта на ЦИК за вторите от последните избори, та опровергават чадо.. А дебилите си тропкайте там в редичката сред простите и не нарушавайте правилната линия на новата си ПАРТИЯ-МАЙКА.. Троп, троп след новата си хоругва, пЪрдон икона - НЕВЪРНАТИЯ МУ БИЛЕТ ОТ БКП-то..

и откъде ги "копваш" тези данни? ако ти е била такава заплатата по времето на соца, значи си мил улиците.

По време на соца имаше разряди за технологични работници и пети разряд бе 2,80лв, а шести 3,20лв на ден, а бригадирски са 7 и 8раз това са най-всеобхватните по 22дн брутна заплата 61,60лв месечно и 70,20лв за Майстор технолог 105лв Сравнявай и анализирай !!! Чипа?

от много БВП и от гробарски и седесарски успехи намаляхме с 2-3 милиона. Големи успехи. Четеш данните точно като дявола евангелие, ама за див гробарин не си безкрайно тъп - имаш нещо в кауна освен семките. Само дето нямаме вече индъстрия, нямаме армия, ни самолети, ни танкове, нямаме нищо в индустрията ново, а диспропорциите м/у София и провинцията обезсмислят всичко постигнато. Няма и раждаемост, която да подкрепи теорията ти за гробарския просперитет, а след 3 мандата трябваше все пак да има нещо добро. БВП се създава днес от услуги, при соца от производство и селско стопанство. Ама това структурата на БВП не е тема дори за най-умния гробарианец. Сложно е.

Заблуден си и не анализираш, а повтаря весникарска пропаганда По време на соца имаше разряди за технологични работници и пети разряд бе 2,80лв, а шести 3,20лв на ден, а бригадирски са 7 и 8раз това са най-всеобхватните по 22дн брутна заплата 61,60лв месечно и 70,20лв за Майстор технолог 105лв Сравнявай и анализирай !!! Чипа?

По - добре БСП отколкото ГЕРБ! Казвам го от името на БИВШ гербер!

Е, много ясно, че е по-добре БСП! Особено за Гергов, Овчаров, Кутев, Нинова, Гуцанов, Ролса и сие.. Много, много по-добре би било!

По-добре е от СФИНЕТКА, ЦАЦКА и БОКО СУДЖУКА и ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА

спИчелил изборите ша са изниже от изборната си пресконференция в НДК.. Макар, че вече им стана навик.. 2009 год. е последното им появяване на масата.. След туй - сал ПИРОВИ победи.. И е много вероятно да са повторват - "АЗ спИчелих, ама що не управлявам!".. И хоп под магнолията.. Да си брои сополите, дет са му на дувара.. Новите му ЯНКИ МАГИСТРАЛНИ.. Веч дет и те са много кът.. В явен дефицит откъм патерици е ПП ГРОБ.. Вижте си как в "Опитомените" патриоти евродупетатин го заиграва на нова Радка Длибоката.. Хем с правителството, хем в опозиция.. Първо Болен, сега уж Обединени в паричен фонд, ама патреотарите два пъти са съпинясват в един и същи камик.. Дъл ша са пответват, с по-малце дупетати и те..

сега уж Обединени в паричен фонд, ама патреотарите два пъти са съпинясват в един и същи камик.. Дъл ша са потретват, с по-малце дупетати и те..

Буруджиева? Политолог? Коментира събитията в България...Все едно Гьобелс да коментира безпристрастно Хитлер

С половин на нула ли?Ама,все пак печели,нали?!

Съмнямам се.Основният им електорат вече вече е в чужбина на социални помощи.

Знаете ли коя е тази Буружиева и кой е баща й ? Терорист-убиец на о.з.ген.Луков...

Евала пич,само така...някои незнаят коя е тази червена да не казвам каква е

А ти си неграмотен. Виж как си написал не знам

Е и какво от това, че баща и е застрелял с Виолета Якова водачът на българските фашисти? Водила се е истинска война с Фашизмът във всичките му проявления! Тогава героите са си жертвали живота в неравна битка с властта, а не като измислените дисиденти и юнаци от жълтите павета, дето знаеха, че нищо не ги грози, а ще има "демократични"бонуси! Хвала на всички тях, а между тях е и майор Томсън, който загина като редови партизанин в български партизански отряд! Та това все пак е за родителят, а Татяна Бураджиева е изявен реалистичен политически коментатор и наблюдател на политическите процеси у нас и през последните десетилетия!

Луков е доказан фашага. Не одобрявам убийствата без съд и присъда, но и луковци са го правили - с десетки хиляди са избили, ама гроб ги надмина - изгони и изтрепа милиони. Герб надминахте и Сталин бе.

Отново ви казвам.... За 9 годинки власт,гербаджиите така са се бетонирали и обградили ПОВСЕМЕСТНО с кадри,че САМО ,,калинките и парашутистите" от държавната и общинска администрация и всички останали на бюджетната ясла заедно с членовете на семействата си да гласуват....герберите ще лапнат над 1,5 млн.гласа! Не,че са много,но при 50% активност и тотално разпиляване на останалите гласове ,гърбавите пак ще са ,,първи" и ще продължават грабежа си дори САМО с 12-15% обща представителност!

Самата истина! Минусите ги пишат гербери.

Е, те това е. На България и трябва един политически субект с ясна и точна визия какво да се прави. Орташкото магаре и кучетата не го ядат, казва народа. Станат ли много майнуни на клона ,той се чупи. Я, Китай, един казва и чудеса. Това трябва на България да дръпне, демокрацията не е най-добрия начин на управление на обществото, рано или късно ще се осъзнае, колкото по-скоро толкова по-добре.

Реалните данни са 16,8% на БСП Ако имаш нормален УМ задай си въпроса защо за 9год. ГЕРБ е спе- челил 11избори и е във всички окр. градове и Второ какво създаде за страната Ти, БСП и Радев нищо 00, а Виж огромните строежи и успехи на ГЕРБ - Метро Сф, Мост на Дунав магистрала до морето за 600милн, а БСП+ искаше 3000милн с португал. Магистрала Струма , магистралаЕ79 Спортни зали и стадиони в СФ, Пд.. Променени ул. пл. , паркове в гр... Пречиствателни станции и В и К, Детски градини и у-ща , Саниране с икономия на ел.ен. един атомен блок 1000мгвт, Стотина черкви и манастири ремонт и нови, Бум в туризма 8милн туристи, Бум в архе- ология световно значима и мн.др... катомедицинско оборудване, тран- спортни средства.Анализите за най важното БВП на страната е 105милр с ръст на 5 място в ЕС и е 480% по- голям от 22милр по време на соца и без финрезерв, а сега е 14,5милр Мин пенсия при соц 18лв сега 200лв Мин заплата соца 40лв сега е 510лв Бог наказва предателите на народа

"След 4 год.ГЕРБ сами ще избягят от властта,особенно ако няма европейски фондове..."Аз пък не съм реалист,щото червените гниди откога овикват орталъка и чакат да седнат на министерските кресла и като няма еврофондове,ще опоскат държавната хазна и народа,както те си знаят.

ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ Е, ЧЕ ИМА МНОГО И ГОЛЯМИ ПРОБЛЕМИ. И ТОЗИ ПРОБЛЕМ, КОЙТО ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА НЕ МОГАТ ДА ПРЕТЛЪТНА И ПРОСТЯТ Е, НЕЗАСЛУЖЕНАТА И УНИЗИТЕЛНА БЕДНОСТ И ЛИПСА НА СПРАВЕДЛИВОСТ. НЕ МОЖЕ ВЕЧНО ДА РАБОТИМ, КАКТО РАБОТЯТ ВСИЧКИ ХОРА В ЕВРОПА, А ДА ПОЛУЧАВАМЕ МНОГОКРАТНО ПО МАЛКО. МОЛЯ, НАПРАВЕТЕ СИ ТРУДА И ПРОЧЕТЕТЕ ЕДНА ИНТЕРЕСНА СТАТИЯ, СЛЕД КОЕТО ЩЕ ВИ СТАНЕ ОЩЕ ПО ЯСНО, ЧЕ НИЕ МАЙ СМЕ СЕ РОДИЛИ НА ГРЕШНО МЕСТО. СТАТИЯТА Е "ПОЗОР! ТУНЕЛА КРЕСНА 14 ПЪТИ ПО СКЪП ОТ ШАМПИОНА В НОРВЕГИЯ". ПРЕКАЛЕНО Е, НАЛИ?

КАКЪВ ТУНЕЛ КРЕСНА ТЕ ГОНИ БЕ ПИЛЕ?Е ОТ ТАКИВА МАНИПУЛАЦИИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СМЕ НАЙ-ЗЛЕ.АКО СЕ ХВАНЕШ НА НЯКАКВА ДОСТОЙНА РАБОТА ВМЕСТО ДА МЯТАШ ОПОРКИ ПО ЦЯЛ ДЕН ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ МОЖЕ И ДА ТИ СЕ ВДИГНЕ СТАНДАРТА;)

Другарко, да ви обясня на вас и всички останали дебилоидни формации и педалоподобни. Държавната администрация е раздута до последно затова те гласуват за тяхното слънце. Всички енергодружества се подлагат на боцко иначе чешките и ЕС пенсионери ще останат без пенсии. Същото е и с големите западни търговски вериги. А да не говорим за нашите "работодатели" демек "робовладелци" които без заповед от пожарникаря не могат да пръднат. Та това са две трети от простия ама много прост народ. ....И фактите са налице.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Да има Кабинет Борисов 4-5-6-7-8, да слека тоя ослекнал народ!!!

Ако се стигне дотам, някъде след 5 вече няма да остане народ за управление. Възрастните си отиват от бедност и болести, образованите млади хора емигрират.

Поредният "експерт" които ни разправя за това което всички знаем от отдавна,а именно че в политиката нищо не върви.Едните само "управляват",а другите само реват против тях с надеждата да си разменят местата.

Буруджиева на става. Какъв политолог, какви заключения. Станишев я беше натресъл в нашия град за депутат, елементарна и мазна Гана. Не трябва да излиза по телевизията и да дава акъли, няма умствения багаж, а ще коментира. Това е лошото на демокрацията, че дава възможност на недорасли да формират обществено мнение и на многото медии да търсят с какво да си запълват времето.

баща и е един от убийците на генерал Луков и не само. "черните ангели"! какво изобщо има повече да я каментираме тази пък точно...

Как няма да падат процентите на ГЕРБ, когато работи против интересите на хората. Дори в момента, когато държавата може да си върне Енергото, притежавано от ЧЕЗ, ГЕРБ не си мърда пръста. Т.н. патриоти също нехаят и България ще изпусне златна възможност да си върне един монопол. Вместо това, ГЕРБ оставят Енергото от ЧЕЗ да попадне в още по-големи крадци, а именно в ръцете на крадеца Ковачки или на крадливите фотоволтични фирми, които ни крадат със 10 пъти по-висока цена на тока.

ГЕРБ не си мърдат пръста,а БСП и фесовете срамежливо мълчат защото зад Ковачки седи КОЙ?Сянката на Москва!След като придобият този монопол както и другите в държавата те ще могат да изнудват правителството на ГЕРБ както си искат!И без съмнение ще наложат ,,справедливи и социални цени,, и Нинова ще защити тези ,,социални,, цени!А и клепоухото учело в президентството също!

Руснаците отдавна не ни обръщат внимание, но някои не могат да се откъснат от тях и във всичко съзират сянката на Москва. И не пишете срещу президента, умните българи го оценяват заслужено с най-висок рейтинг. Съобразявайте се с реалностите.

Не е в интерес на самите ГЕРБ да печелят избори след избори. Как ГЕРБ печели е ясно на всеки непредубеден. Колкото повече се задържат на власт, толкова повече гласове ще печелят от онези, които извличат лични ползи, а те стават все повече. От това не печели нито народът, нито държавата. Дългото властване води до самозабравяне и загуба на усета за реалност. Помним го от недалечното минало, когато имахме "непогрешимата" БКП. ГЕРБ вървят натам.

Хитреца боко много добре разбира че рекета и покупката на гласове няма как да му помогнат в следващи избори след загубата на предишните и за това подписа договр с поредните ламтящи бая години за власт ако ще да се осерът публично да се излижат тихомълком ама властта да не дават,,,При толкова дебилен народ да търпи една мутра да командва и парламента за да пази дадената му заради измекярската му дейност власт ще ни се дават още такива ''анкети'' за да му се заглажда косъма още някоя и друга годинка

Достатъчно е да стигнете до: "политологът Татяна Буруджиева" и да не си губите повече времето! Кога да очакваме интервю с "филантропът Делян Пеевски"?

Сметките за парното са с около 70 % по-високи от същия месец на миналата година.Но още не са дошли сметките за студените месеци,така,че е рано да се говори!

социолози казват,че при сегашни избори разликата между ГЕРБ и БСП е 5%,то значи,че най-малко са 8% и то в началото на мандата на правителството.А след като още през първите 10 месеца има стабилизиращи икономически фактори в страната ни,ако продължава с тези темпове,какво ли ще бъде след 4 год. и от първи път...кой ще спечели изборите за пореден път?

Шило

Никой не знае. Поредния Бареков, Сидеров или друг анимационен герой.

След четири години ГЕРБ сами ще избягат от властта, особено ако няма европейски фондове, на които досега разчитат. Лидерът им затова така се е разработил и иска да печели авторитет, сега на международник. Няма начин да не си прави сметките за президентския пост. Но след генерал Радев трудно ще му се удаде да спечели. Просто няма база за сравнение.

Наскоро гледах някаква статистика за износа. Изнасяли сме най-много петролни продукти и непреработваеми материали/!/. Друго? Пътувам доста и само в Малта един магазин за хранителни стоки предлагаше българско сирене. Никъде другаде нищо наше не съм виждал, най-срамното е, че в БГ купуваме полски домати. Къде ни е напредъкът, че не се забелязва?

A в Чикаго и в БГ.магазини и много други-полски,гръцки,а и американски,бг.хранителни стоки в изобилие:сирене,лютеници,луканки,баници,туршии и др.

За 28 години, така и не случих да гласувам за "победители". Например, тази година гласувах за Цачева кандидат президент ... и не я избраха ... дебилите. Също гласувах и за ОП-а ... и депутатите им намаляха по количество в това НС. Мъка, мъка?! От дебилизма, отърване нЕма.

На кое отгоре, минус ми пишеш?! ПенЦията ми я замразихте вече на два пъти. С Параграф 53, ал. 2 от ПЗР на ЗИДКСО от 2015 г., тя си остава на равнището от 2016 година ... ДО 2027 г.?!

що за позитановски тролски глупости?! ОП се обединиха ,за да изместят башибозук-бандитите от дпс от вечното им трето място, което им костваше общо 3 депутата по-малко, но поне имаше за какво да го направят. само че, продажната позитановщина си иска дьпьесьето , нали?

Как искаш да печелиш, като залагаш на грешния избор? На президентските избори генерал Радев нямаше алтернатива. Самият лидер нарече кандидатката си "грешка", но после даде на същата "грешка" едно от най-важните министерства, зарадкоето най-много ни критикуват от ЕС.

Че падат процентите на ГЕРБ е разбираемо. НО че се вдигат тези на БСП е признак за пълна дебилщина. Ако БСП е алтернативата, ще гласувам за Жорж Ганчев, но не и за тях.

Шило

Явно сте от гласуващите! Какво правим с онези 50%, които пък не харесват никого и не гласуват за нигоко?

Е, то именно на тези 50% се дължи присъствието в парламента на тези недоразумения ;) Защото турци, пенсионери и цигани гласуват по график, а останалите се почесваме и сме за гъби. Но после мърморят всички, най-вече негласувалите.

На база на 20г опит, който натрупахме, може да се каже, че Жорш Ганчев съвсем нямаше да е лоша алтернатива. Уви, вече е на доста годинки и едва ли ще поеме.

ще се вдигнат те, как не-особено с ежедневните врясъци на корнела техноимпексата, зарко внучето, кутю спина, кирчо куфара, желю диальекта, таско ахмака и т.н. титани на мисълта и съвестта. те и преди изборите през март се бяха вдигнали с 5-6 процента пред герб. и кво?! шаренО!

Ами, :) че при този прост народ.....как няма да се печели......дупе да му е яко.....и наклона до нозете.....и диййййй

Шило

Какво означава "спечелили" изборите, при положение, че не могат да управляват сами? Тази категория избори ги печелят тези, от миманса- Сидеров, Симеонов, някой "реформатор". Всичко останало е загуба.

дай поне 2-3 примера в европата, освен размекналата се макронена франция, където някой да може да управлява сам след избори. я, скивай как се гъне мерекелица вече три месеца след изборите...който е бил толкова време първи на избори, край с едноличното управление!

Шило

Ами значи неспечелилите управляват. Че без тях, спечелилите се сгромолясват

Откриха америка!е На всеки следващи избори герб печелят все по-малко гласове. Като спрат европарите ще станат още по-малко.

можем да разберем само ако имаме информация освен за регионите и за етническия вот. Е точно за етническия вот информация не се дава.

Не знам как така хората гласуват, аз лично не знам нито един, който да гласува за коя да е партия и все пак някакси тези хора ни управляват. Като се има в предвит, че последтните парламентарни избори от ималите право на глас са гласували има няма 40%, това не прави ли правителството незаконно??

Гласуват платените "етноси" срещу някаква дребна сума. На тях им е все едно - който и да дойде, те все са зле, та защо да не изкарат нещо. Също така гласуват всички държавни хрантутници, които умират от страх да не дойде някой нов началник, дето ще почне да ги уволнява. Гласуват твърд брой бетонни глави, дето не знаят на кой свят са. Гласуват и куп мъртви души. Примери, колкото искаш. Като започнеш с конвейра в Турция, дето доказаха в съда, че е невъзможно да се гласува с подобна скорост, минеш през фрапиращите разлики в ЕСГРАОН и регистрациите в МВР и свършиш с лица, записани в избирателния списък, който по данни на МВнР не са били в България. Като поукрасиш малко резилтатите - ето ти 40%.

Тези двамата плюс червен Колю са червени манипулатори. Винаги бъркат умишлено поне с 5 % в полза на БСПто.

честно казано, тая дъщеря на терорист, барабар с голфаджиите колю, кънчу и райчо, както и палачинката мира радева и братчетата на станишев и любо пъпката са абсолютен социологически шит. плоски, озлобени лъжлювци и манипулатори и нищо повече! но димитър димитров е хубаво да бъде слушан, отделно че никога не се държи като махленска истеричка, той не е лъгал никого през март, нито на предишни парламентарни избори, че ще има победа за бсп, каквато нямаше...