ГЕРБ издига бившия шеф на пожарната в Пазарджик за кмет

Преди дни Иван Панайотов се пенсионира след 36 години служба в МВР

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ издига бившия шеф на пожарната в Пазарджик за кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най ценните кадри!

Преди 1989 г. бил ли е членна БКП ?

че как иначе ? ! Задължително !

Все образовани ги намира:) То не са пожарникари, учители, физкултурници .......

Е, как иначе! Трябва да е или пожарникар, милиционер, или най-малкото векереец като русенския лилипут! Тиквата е наредил, разпоредил, заповянал, а сега тробарските тикви като един ще подкрепят волята на падишаха! Преди време бай хой каза, че и магаре да сложи ще го изберат! Що за простаци още за гласуват за тази омр азна шайка не знам! Дет съ вика, българино !!!!!!!!!!!! Сиреч, жал ми е за вас, тикви! БАСТА!

Хайде, следващият премиер.

Сега пожарникари, после балерини....

Незавшсимите,сегашният кмет Тодор Попов и Благо Солов ще отвеят ГЕРБ и БСП с много проценти.Така беше и на предишните избори.

То в ГЕРБ останаха само милиционери, пожарникари и мутри. То всеки нормален се махна от тая "партия".

Той ще е победител. Хората уважават тези, които са готови да жертват живота си, за да спасят чужд живот, т.е. всеки спасител. А спасителите, влизащи в огъня, са с още по-висок статус. Това не е само в България, така а в цял свят. Така че е малко вероятно пожарникар да не бъде предпочетен от народа, включително и когато алтернативата е професор, дори и академик. Това е така, ако право на избор имат всички, а не определена специална общност, примерно интелектуалците.

Панайотов ще е кметът на Пазарджик след Октомври 2019,защо е мъжкар с топки,не се плаши от трудности,не се поддава на натиск,доказал се е като най-добър в професията,честен ,местен и известен!Кандидатите-амбреажи и зависими от "белото" нямат шанс!

Да ти кажа не виждам Бойко Борисов като спасител а повече като УНИЩОЖИТЕЛ. Нищо против пожарникарите ама смешно е, това не е негова работа. Все едно аз барман/сервитьор да ходя да гася пожари. Всяка жаба да си знае гьола

Докато жертват живота си, хората ги уважават, но когато започнат да го продават, приключват с уважението. Цазарната ниша е заета!

Точно! Трябва да е прост пожарникар! Гади ми се от малоумници!

Пожарникарска държава - огън да я гори!

На всички,които злословят срещу пожарникарите,пожелавам тези пожарникари да им "поработят" в къщи поне 10 минути!

е зачервен, става ясно, че хич не обича да пие

Прост си ти,да те еВа!

Човече, готов съм да ти помогна!

Боко 2.

Хубаво си помислете какво ще правите в Ямбол с този .....

Спасителите спасяват, търговците продават! Там ние не се бутаме!

Ами то освен ''порарникари ''напоследък други не ни управляват:(((((( Понеже на завалията не му стига ''малката'' пенсия решил да си донажда още в служба на шайката...

Ами то след тяхната ''работа'' щетите са много по големи и за много повече хора:(((((((така че задръжте си ''работата'' за собствените къщи..

Нямате си на идея, пожарникарите как са уважавани в САЩ, почти нарвно с националните герои!

пък ти пожелавам 10 минути един мозъчен хирург да порови със скалпела!

Не си запознат с манталитета на спасителите! Размерът на пенсията е на втори план, вервай ми!

общо има Президента със статията?

Тиквите са си Тикви !

от ГЕРБ и където и да се обърнеш - пожар !...Искам да кажа ,че решението е правилно! НАП , хакери ,прасета, чуми ,апартаменти , корупция Как се гаси това ?

Симо, сега е сезона на дините!

Тампожарникар да е станал министърбили кмет....

Който избира пожарникари ,ще живее като при пожар ! Който избира Тикви цял живот ще яде тикви , няма свинско ,агнешко и говежда !

Е как да ти верваме като гледаме колко гладни ставате пожарникарите като докопате властта

То и много премиери и властващи на много места са уважавани и сами подават оставка даже ако боза с парите от държавната хазна са си купили:((((((( Не е важна професията а какъв е човека зад нея, а при нас 8 поне 70% са непрофесионасти за власта дето заемат..

Който има крава, пие мляко и яде телешко!

Що бе, що не подкрепяте настоящото кметче Тодор Попов (дето живее в имение, дадено му за ползване от приятели и дето проверката показа, че всичко било наред) ?

За съжаление , никой не можеше да постъпи на държавна служба без да е член на БКП .

В България бушуват пожари, сами го казвате, затова страната трябва да се управлява от пожарникари. Америка е независима вече повече от 200 години, а в България независимостта е крехка, това е разликата! Старите зависимости лъсват дори под всяка статия!

Г-да коментиращи гербаджии, Не се опитвайте да създадете на шефа на пожарната ореола на герой спасител. Бедна ви е фантазията да си представите колко рушвети издрънкват пожарникарските шефове от строителните фирми, а предполагам и от собствениците на търговски обекти. Корумпирани са не по- малко от сегашния кмет Тодор Попов. Тодор Попов в първия мандат работи за себе си и за Пазарджик, през втория работи главно за себе си - краде като за световно - построи си имение в Паталеница, след това за сметка на общинския бюджет оправи и инфраструктурата на Паталеница (най- вероятно със съдействието на общинския съвет - все пак там всички изтъкнати разбойници имат кой вила, кой имение) Ако обиколите селата на община Пазарджик, ще видите каква е разликата . Има още много какво да се каже. Но пазарджишките мазохисти може пак да го изберат. И не си правете илюзии, драги пазарджиклии, Тодор Попов не е независим. Той е от ГЕРБ. След като го избраха за втори път веднага се постави в услуга на ББ. Сега се направи на независим от ГЕРБ с това, че декларира подкрепа за кметовете , които се обявиха против унищожението на свинете в областта. Но ББ веднага долетя, за да не позволи неподчинение. И така хем кмета е независим, хем града маскирано остава с гербаджииска подлога.

Така е! Пожарникарите обаче се отличават със своята отговорност. Не случайно Бате Бойко подава оставка вече два пъти като премиер. Връща властта на хората, като долови, че има недоверие и наново иска от хората доверие за управление!

Зомбираните хора само си въобразяват. Те не могат да гледат, затова умната, не се оставяйте да ви манипулират!

Един господин/госпожа/ми открадна никнейма " Х". Добре пише,но се сменям на" ХЭЭ". От мен поздрави към "Х".

Пак ще се спечели Т. Попов!

Правилно. Ще му се наложи да гаси много пожари, причинени от първия пожарникар на Републиката. Всеки пожарникар с индивидуален противопожарен шланга. Знае ли се за какво и кога ще му потрябва

Явно ГЕРБ са решили да подарят още един мандат на човека на Пеевски в Пазарджик.

То в тази жега, кого другиго да издигнат? Като цяло този път ГЕРБ ще видят зор по изборите. Та ходят да целуват задниците на БСП, че са толкова убити и те.

Винаги съм се питал ,защо в Пазарджик печели единствения кандидат в областен град,обявил се за независим.Ето и част от обяснението - пия си кафето в центъра.Виждам кмета Тодор Попов.Докато измина 60-70 метъра,направи 10-12 ръкостискания,три прегръдки с дами и няколко кимвания,включително и към нашата маса.Е,това е.И той като Борисов,никакви компромати,писания,снимки,дронове и т.н. не се му отразяват.

В БГ Това е модно! Или министър председател, или кмет, но пожарникар!!!}:-)))

Извадки от Уикипедия: Образование на Румен Радев: През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“, Хасково. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. По време на обучението си за офицер е приет в БКП, което тогава е задължително условие. Остава в партията до деполитизацията на Въоръжените сили през 1990 г. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“. Владее български, английски, руски и немски език. Образование на Бойко Борисов: Завършва средното си образование в Банкя. В гимназията е секретар на комсомолската организация на класа. През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, във факултет „Държавна сигурност“. Приет е обаче във факултета „Противопожарна охрана“. Борисов твърди, че това става по политически причини, с оглед миналото на прадядо му, който е разстрелян от комунистите на 22 септември 1944 година. По време на следването си отбива и военната си служба в ШЗО-Плевен през периода 1977 – 1978 година. През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността „Противопожарна техника и безопасност“ с чин лейтенант. Според Бойко Борисов по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП. Съществува теза, че Борисов всъщност е бил привилегирован по онова време, а версията му, че заради прадядо си не е приет във факултета на ДС и по задължение е станал комунист, са негова защитна интерпретация. При деполитизацията на МВР той напуска системата на МВР с мотив, че иска да остане верен на БКП. Не владее чужди езици!!!!!