ГЕРБ издига бившия шеф на пожарната в Пазарджик за кмет

Преди дни Иван Панайотов се пенсионира след 36 години служба в МВР

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ издига бившия шеф на пожарната в Пазарджик за кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т Попов "дойде" в Пазарджик гол като пушка!За времето прекарано в кметското кресло краде като за последно! То не беше имението в Паталеница, апартаменти в София /за първата му жена и отрочетата/, то джипчета за него и "приятелките му. Гръмнаха "шефката" на тъмната му каса, а той продължи по старо му!?Разпродаде града на йорданеца Ахмати д-ра Тиков. Сътвори автогарата на майната си/с Тиков/. Просто нищо добро за града и хората! Сега е "предупредил" селските кметове да обхванат циганите за да Го изберат? Дали пазарджиклии ще се отърват от това зло все още не е сигурно? Дано изберат друг, макар че от новите кандидати няма нито един стока!??2

Иначе е познато по други места.....

Аман от пожарникари! Защо не си гледат маркучите, ами се захващат с неща, които не са по силите им. Не виждат ли докъде стигнахме с един от тях?

Всеки пожарникар премиер, ако не то поне кмет!

А в Белово издигат...тракторист с успех 3.50 от мотото.

С 3.50 успех ли ....той не може да говори, а по малко да чете.

60-годишен пожарникар-пенсионер - кмет?! Всички се равняват по Него! ... Кметовете трябва да са с подходящо образование - финансисти, икономисти или юристи, и да са енергични.

А, има си хас ГЕРБ да не издигнат пожарникар. Щеше да ме учуди ако е лекар, писател, артист, ама пожарникар им е точно по мяра.

Арлин Антонов ни спаси веднъж от циганския терор. Ще ни спаси и от ГЕРБерския

Щом ГЕРБ е отръпнал протекции от Тошо Попов, то е крайно време той да отиде за дъъъълго в затвора. Колко милиона открадна от бедното население и бедния град! Безсъвестен и ненаситен наглец.

От много ''пожарникари'' ни изгоря държавата:(((((((

В БГ Това е модно! Или министър председател, или кмет, но пожарникар!!!}:-)))

Винаги съм се питал ,защо в Пазарджик печели единствения кандидат в областен град,обявил се за независим.Ето и част от обяснението - пия си кафето в центъра.Виждам кмета Тодор Попов.Докато измина 60-70 метъра,направи 10-12 ръкостискания,три прегръдки с дами и няколко кимвания,включително и към нашата маса.Е,това е.И той като Борисов,никакви компромати,писания,снимки,дронове и т.н. не се му отразяват.

Типичният герберастки неграмотник. Правопис, пунктуация, правопис и правоговор - нищета и простотия. Метъра = метра, интервал след запетая, а не преди и т.н. ужасТ и душевна пустота. Пази Боже, България от такива неграмотни апологети. Ужасяващото е, че такива и подобни ни управляват. Не само в Пазарджик.

печели единственияТ кандидат - защото е подлог!

То в тази жега, кого другиго да издигнат? Като цяло този път ГЕРБ ще видят зор по изборите. Та ходят да целуват задниците на БСП, че са толкова убити и те.

Явно ГЕРБ са решили да подарят още един мандат на човека на Пеевски в Пазарджик.

Правилно. Ще му се наложи да гаси много пожари, причинени от първия пожарникар на Републиката. Всеки пожарникар с индивидуален противопожарен шланга. Знае ли се за какво и кога ще му потрябва

Един господин/госпожа/ми открадна никнейма " Х". Добре пише,но се сменям на" ХЭЭ". От мен поздрави към "Х".

Аз тоя никнейм го използвам от години. Снимката ми във вайбър е Х. Фамилията ми почва с Х. По всички сайтове където коментирам пак съм Х.

Съжелявам за объркването, просто е случайност, не съм го крал.

Г-да коментиращи гербаджии, Не се опитвайте да създадете на шефа на пожарната ореола на герой спасител. Бедна ви е фантазията да си представите колко рушвети издрънкват пожарникарските шефове от строителните фирми, а предполагам и от собствениците на търговски обекти. Корумпирани са не по- малко от сегашния кмет Тодор Попов. Тодор Попов в първия мандат работи за себе си и за Пазарджик, през втория работи главно за себе си - краде като за световно - построи си имение в Паталеница, след това за сметка на общинския бюджет оправи и инфраструктурата на Паталеница (най- вероятно със съдействието на общинския съвет - все пак там всички изтъкнати разбойници имат кой вила, кой имение) Ако обиколите селата на община Пазарджик, ще видите каква е разликата . Има още много какво да се каже. Но пазарджишките мазохисти може пак да го изберат. И не си правете илюзии, драги пазарджиклии, Тодор Попов не е независим. Той е от ГЕРБ. След като го избраха за втори път веднага се постави в услуга на ББ. Сега се направи на независим от ГЕРБ с това, че декларира подкрепа за кметовете , които се обявиха против унищожението на свинете в областта. Но ББ веднага долетя, за да не позволи неподчинение. И така хем кмета е независим, хем града маскирано остава с гербаджииска подлога.

В България бушуват пожари, сами го казвате, затова страната трябва да се управлява от пожарникари. Америка е независима вече повече от 200 години, а в България независимостта е крехка, това е разликата! Старите зависимости лъсват дори под всяка статия!

По тъп коментар не съм чел отдавна. Да се смея или да плача незнам

Ами нали тия пожари ги пали и разпалва пожарникар???????

Що бе, що не подкрепяте настоящото кметче Тодор Попов (дето живее в имение, дадено му за ползване от приятели и дето проверката показа, че всичко било наред) ?

Пак ще се спечели Т. Попов!

Който избира пожарникари ,ще живее като при пожар ! Който избира Тикви цял живот ще яде тикви , няма свинско ,агнешко и говежда !

Който има крава, пие мляко и яде телешко!

от ГЕРБ и където и да се обърнеш - пожар !...Искам да кажа ,че решението е правилно! НАП , хакери ,прасета, чуми ,апартаменти , корупция Как се гаси това ?

Тиквите са си Тикви !

Симо, сега е сезона на дините!

Нямате си на идея, пожарникарите как са уважавани в САЩ, почти нарвно с националните герои!

Тампожарникар да е станал министърбили кмет....

То и много премиери и властващи на много места са уважавани и сами подават оставка даже ако боза с парите от държавната хазна са си купили:((((((( Не е важна професията а какъв е човека зад нея, а при нас 8 поне 70% са непрофесионасти за власта дето заемат..

Така е! Пожарникарите обаче се отличават със своята отговорност. Не случайно Бате Бойко подава оставка вече два пъти като премиер. Връща властта на хората, като долови, че има недоверие и наново иска от хората доверие за управление!

Ами то освен ''порарникари ''напоследък други не ни управляват:(((((( Понеже на завалията не му стига ''малката'' пенсия решил да си донажда още в служба на шайката...

Не си запознат с манталитета на спасителите! Размерът на пенсията е на втори план, вервай ми!

Е как да ти верваме като гледаме колко гладни ставате пожарникарите като докопате властта

Зомбираните хора само си въобразяват. Те не могат да гледат, затова умната, не се оставяйте да ви манипулират!

Хубаво си помислете какво ще правите в Ямбол с този .....

Боко 2.

е зачервен, става ясно, че хич не обича да пие

На всички,които злословят срещу пожарникарите,пожелавам тези пожарникари да им "поработят" в къщи поне 10 минути!

Ами то след тяхната ''работа'' щетите са много по големи и за много повече хора:(((((((така че задръжте си ''работата'' за собствените къщи..

пък ти пожелавам 10 минути един мозъчен хирург да порови със скалпела!

Пожарникарска държава - огън да я гори!

Той ще е победител. Хората уважават тези, които са готови да жертват живота си, за да спасят чужд живот, т.е. всеки спасител. А спасителите, влизащи в огъня, са с още по-висок статус. Това не е само в България, така а в цял свят. Така че е малко вероятно пожарникар да не бъде предпочетен от народа, включително и когато алтернативата е професор, дори и академик. Това е така, ако право на избор имат всички, а не определена специална общност, примерно интелектуалците.

Да ти кажа не виждам Бойко Борисов като спасител а повече като УНИЩОЖИТЕЛ. Нищо против пожарникарите ама смешно е, това не е негова работа. Все едно аз барман/сервитьор да ходя да гася пожари. Всяка жаба да си знае гьола

Докато жертват живота си, хората ги уважават, но когато започнат да го продават, приключват с уважението. Цазарната ниша е заета!

Спасителите спасяват, търговците продават! Там ние не се бутаме!

Точно! Трябва да е прост пожарникар! Гади ми се от малоумници!

Прост си ти,да те еВа!

Човече, готов съм да ти помогна!

То в ГЕРБ останаха само милиционери, пожарникари и мутри. То всеки нормален се махна от тая "партия".

Незавшсимите,сегашният кмет Тодор Попов и Благо Солов ще отвеят ГЕРБ и БСП с много проценти.Така беше и на предишните избори.

Панайотов ще е кметът на Пазарджик след Октомври 2019,защо е мъжкар с топки,не се плаши от трудности,не се поддава на натиск,доказал се е като най-добър в професията,честен ,местен и известен!Кандидатите-амбреажи и зависими от "белото" нямат шанс!

Сега пожарникари, после балерини....

Хайде, следващият премиер.

Е, как иначе! Трябва да е или пожарникар, милиционер, или най-малкото векереец като русенския лилипут! Тиквата е наредил, разпоредил, заповянал, а сега тробарските тикви като един ще подкрепят волята на падишаха! Преди време бай хой каза, че и магаре да сложи ще го изберат! Що за простаци още за гласуват за тази омр азна шайка не знам! Дет съ вика, българино !!!!!!!!!!!! Сиреч, жал ми е за вас, тикви! БАСТА!

Все образовани ги намира:) То не са пожарникари, учители, физкултурници .......

общо има Президента със статията?

Извадки от Уикипедия: Образование на Румен Радев: През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“, Хасково. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. По време на обучението си за офицер е приет в БКП, което тогава е задължително условие. Остава в партията до деполитизацията на Въоръжените сили през 1990 г. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“. Владее български, английски, руски и немски език. Образование на Бойко Борисов: Завършва средното си образование в Банкя. В гимназията е секретар на комсомолската организация на класа. През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, във факултет „Държавна сигурност“. Приет е обаче във факултета „Противопожарна охрана“. Борисов твърди, че това става по политически причини, с оглед миналото на прадядо му, който е разстрелян от комунистите на 22 септември 1944 година. По време на следването си отбива и военната си служба в ШЗО-Плевен през периода 1977 – 1978 година. През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността „Противопожарна техника и безопасност“ с чин лейтенант. Според Бойко Борисов по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП. Съществува теза, че Борисов всъщност е бил привилегирован по онова време, а версията му, че заради прадядо си не е приет във факултета на ДС и по задължение е станал комунист, са негова защитна интерпретация. При деполитизацията на МВР той напуска системата на МВР с мотив, че иска да остане верен на БКП. Не владее чужди езици!!!!!

Преди 1989 г. бил ли е членна БКП ?

че как иначе ? ! Задължително !

За съжаление , никой не можеше да постъпи на държавна служба без да е член на БКП .

Най ценните кадри!