Лидерът на българската СИРИЗА с висок рейтинг

Рейтингът на независимия депутат Велизар Енчев, който учреди Движението за радикална промяна "Българска пролет", подобно на гръцката лява партия СИРИЗА, расте.

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на българската СИРИЗА с висок рейтинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво , но направи нещо и се сдружи с Волен .РАЗБЕРИ БЕЗ ЕДИНСТВО НИЩО НЕСЕ ПОСТИГА. Срещу тази олигархия с много мръсни подходи трябва единност .Веднага всички които бяха подлъгани от теб ВЕЛИЗАРЕ ЗА патриотите ще дойдат в обединението .Ако Волен не иска ко обяви .Но напишете 10 те истини в МАНИФЕСТ ЗА СПАСЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ

не може ли тоя народ да узрее за измамите вече . същото котило ....

Интересно ми е,чудя се'как Бойко вдига рейтинг? Не бе,просто се чудя,как тъй,брееейййй? Чудя се,пуля се,наближава 99% не може да бъде,утре сигурно ще е на 120 %

следващия бареков или сидеров .... носещи само отклонения от правия път.. как може хората още да се хващат!!

е тази политическа проститутка

Когато стигнете нивото умственото на Велизар Енчев тогава го коментирайте.

Отделно гледам че руското ДС копеле си е напазарувало яко тролове да пишат.... и да пишете все тая - вижте какво стана с оня капут бюрека... с тоя ще е по-зле работата!

Абе каква сириза, какви пет лева?!!! Поредното ДС ГМО - кремълски продукт се извърля като чекия на пясък и рейтинг има вече.... ейй какво ли не правят рублите.....

Ще гласувам за него, защото ми писна от измекяри с обещания...пък ще видим!

негро друже...поредният кжорфисчек като симеон,бареков и сидеров...сте видисч,че сум прав *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Недеи,исках да кажа

По голям измекяр от това ДС плашило няма! Ти луд ли си или просто харесваш кретени?

по делата им ще ги познаете! МНОГО Е ВАЖНО МИНАЛОТО НА ПОЛИТИЦИТЕ!

Този нов реформатор ли е? Щом го хвалят така официално мани, мани.И то от ДИРа!!!

Каква сириза бе вие умишлено създадахте тоя мит на това ченге от дс

Да забравиш какво можеше, имаше в България до 1989г и какво стана с него за 25г, трябва да нямаш сърце, но и да искаш да го върнеш трябва да си луд, ненормален или да нямаш акъл. Но това, за което скачахме, може да се направи, още повече, яе там за където сме тръгнали са го осъществили. Трябва само желание, да имаш сърце, а не като сегашните политически хайдуци, ага ти краденето, ега ти социализЪма. Където и да се обърнеш, само гледаш как чрез държавата да те издоят....... намалиха изискванията за санирането, явно много искат да санирват на ЕДРО, като е безплатно оти не санират наред, аде....уловка има, уловка....

По досиетата, ще ги познаете ...

Познавам Велизар Енчев като много кадърен и верен на патриотическата кауза човек.Не го харесват предателите и хората, които искат да заграбят и окрадат България.Желая ,на него и неговите сподвижници успех,здраве и дълъг живот!

А Енчев, какво иска?! Същото!

Магнолийчета, пардон гербери, абе ЩО ТОЛКОВА мразите Енчев?! Щото не подкрепи бащицата ли?!

Ststar

Щото го подкрепят мангалийчета и доносчийчита.

Съдейки от кои партийни електорати загребва, можем да си прави м и извода: отново утайки, дами и господа. Очевидно е кой харесва петната Сириза. Според статистиката най-неукият и най-бедният електорат има БСП, сиреч смятай и АБВ, които са дериватив. Заедно са с ДПС в статистиката. Следва Атака. Ето ти нова селекция на простака, селекторът е Велизар Енчев. Ще рече политически мошеник. Един, комуто вярват само неуки хора, е чист мошеник. Иначе щяха да му повярват и умните.

Умните са 100% зад хъбчо-магнолиев, нъл тъй?

Нали хората не ходят да гласуват, основно защото във всички партии виждат коундета!? Как така рейтинга расте? Само търсят коя партия ще им даде кюфтаци.

Чуден рейтинг - поддръжници са му озлобени, запенени лумпени - бивши и настоящи ченгесари, които нищо друго не могат в този живот, освен да се държат със зъби и нокти за кокала... Голямо бъдеще я чака България с подобни "специалисти" - добре все пак, че до следващите избори има време и всички ще видят как ще свърши гръцката СИРИЗА, белким мераклиите да гласуват за въпросния си направят изводи за нашенската ПРОЛЕТ ли е, ЕСЕН ли е или ВЕЧНА ЗИМА?!!

Какви са тези партии и движения, бе другари? Къде им е уебсайта. Къде им е политическата платформа. От къде избирателят, аджеба, ще се информира какво стои зад тези приказки на другаря Енчев. Къде са основните политики на тази партия, какви са краткосрочните и средносрочните й цели? Как ще ги постигне. Какви са потенциалните и политически съюзници и опоненти? Нищо не пише никъде. Това си е един абсолютен тестикул, другари. Нелепо просто!

Симпатизантите на нашенския Ципрас не ползват технологии, така че сайтът е излишен. Още действат със завери и явки по разни кьошета и с номерца от времето на бащицата Сталин. Мечтаят да върнат младостта си, да запеят частушки и казачоци, да строят народа да бригадирства, докато те се мъчат в този пусти загнил капитализъм...

Ststar

Те действат с картончетата от ДС и за това Енчев иска да затворят досиетата. Вълкът козината си мени, но нравът не. Няма бивше ченге от ДС, нали другарю Енчев.

Расте, расте... Колко да расте? Точно толкова с колкото намалява рейтинга на ББЦ, Атака, ПФ и другите подобни партийки.

Ти за гласове от негласувалите, да си чул, магнолий?!

Ststar

Вярно, че имаше и мангалий.

Лидерът на българската СИРИЗА с висок рейтинг Задава се поредното политическо "разочарование".

На Велизар Енчев му расте не рейтинга,а цирея на задника.Затова така го върти в парламента.

В скоро време Путин ще му завижда за рейтинга.:) Бай Енчев ще достигне рейтинг 99.9%.

Модерните български политици са андрешковци, продаващи се на всеки за сребърници. Материала обаче е още по-лошо, защото не му дреме.

В клозета на българската политика различни боклуци се набират като глист на лай.о, като започнем с Волен, посре Делянчо, накрая Бареков, а сега и това долно ченге. Не партия на пролетта, трябва ни партия на лопатите!

Забрави да споменеш Боко хъбчето или ако предпочиташ Боко Целувката/!

И с какво е по-добре сега държвата ни, може би с по-голямо производство, износ, заетост, пари, с какво? А сетих се няма ги тези, които викаха по площадите и съзваха напрежение, защото седнаха в меките кресла на властта.

Не - с цените и с новия заем, които пораснаха....

Бъдъщенто ще покаже ,какъв е Енчев .Днес по предаването на програма "хоризонт 12+3" Виден политолог официално призна ,че българските политици ,дори вече не са уважавни и от съседните ни държави , избягват ги от всякакви преговори .Причината е "СЛУГИНАЖА"на управляващите ни ,към чужди правителства . Извода нека всеки сам да си направи до къде сме стигнали.

Омръзна ми да чета платени проучвания от Герб за Герб и как рейтинга на партията и в частност на простака Борисов расте . Ако наистина Българите си изберат отново тая измет в парламента ще повярвам в сакралните слова на Славейков "Не сме народ а мърша"

От цялото изследване само следното изречение е вярно и всички социолози са много нервни и неадекватни - Волен Сидеров е удвоил позитивните оценки за себе си през последния месец и сега го одобряват 12%.

Останалото е дебилитет с претенции...

Видяхме я русия и путин. Сложиха си едно орешарче марионетка и съсипаха държавата. Видяхме и в Украйна какво стана с орешарчето там - янукович.

Орешарче, командвано от трима високопоставени кравари.

Ние сме българи и европейци. Кво ни пука на нас за русия и путин?

Вероятно каквото ни пука и за Кравария, тролче мазно.

по делата им ще ги познаете! МНОГО Е ВАЖНО МИНАЛОТО НА ПОЛИТИЦИТЕ!

Вместо българската Сириза, може би е по добре да се каже "Нереализираната българска пролет".

А да видим какво ще стане с гръцката СИРИЗА? Щото нещо не е на добре там.

Ето още едно доказателство, че плащането на червени тролове само вреди на БСП. Троловете само дразнят българите с яростната си агитация: русия, путин, русия, путин .... до тук ни дойде на всички българи вече

Същото важи и за западните тролове и на ГЕРБ и останалите про-тролове.

няма да доживея да се покаже нормален човек в бг политиката било той червен син или зелен .... няма да ме бъде

"по-обран"?!?!?!?!?!?!?! Знам глагол "обирам" в българския език, който означава, че някой нещо ти е откраднал, тогава си "обран" - страдателно причастие, а "медийно по-обран" какво по-точно трябва да ми говори?! Че тъпите журналя са обрали премиера ли, или че някой друг го е обрал, пък те са отразили това епохално събитие по присъщия им идиотски начин?! ЕЗИСВЕЩМОДИ ... (Език свещен на моите деди - имаше едно такова хумористично стихотворение едно време ... ) ПФУЙ!!! Призлява ми от новомодната ни "журналистика" - това е същи позор! Резилиада!

аврорке, песни си торпедото да олабиш жилата. Да ти кажем кво требва да ти говори а? Обран на съвременний политжаргонес означава: кат си отвори устата говори мазно, премерено и точно. Набира нови привърженици и не остава с впечатление, че ръси глупости. Пример за НЕОБРАН - белата златка. Патос, нервак, кресъци, заплахи.... и само склонните към насиуие викат машшала накрая. Още един пример за НЕОБРАН бб - кат си отвори устата и гласувалите за него с 2 грама интеуект си посипват глевите с пепел от неговата простотия. Съгъ да ти кажем пример за ОБРАН - Путин да ге. Говори, пропагандира и накрая слушащите мое да заскандират: за родину, за путину, нищо че ги води към сегурна смърт чрез кастразион.

humfry

А ако изборите бяха вчера? Не вярвам в независими депутати, както и не вярвам в случайни новоучредени партии. Нагледах им се достатъчно за последните 26 години. ЦИК е филтър, който не допуска случайни. Колко партии, политици и ръководни длъжности се изредиха вече? И какво доказаха всички те?

Вазелин Хленчев, българският вариант на дай СИРИЗАта. Евтин популизъм за нискочели примати.

Време е Енчев за по решителни действия,народа ще те подкрепи,да ги започваме.

Абсолютно си прав!

сините са ясни .. от 300 гонини ... ама кви са тия леви измислици .. соц партии ... някаква идея .. някакъв план ... какви са тия недоносени мисли.. а то си го пише ... живееш като куче от криза в криза и в една такава криза ... светлина ... национализация .... и бухаш изедника в кратуната

Бате Велчо, ченгето да вземе да изкара и "Библиотекарския" Може повече да улови дикиш.

да не би случайно спец-кравари от краварското посолство, да преподават: "Промиване на всякакви мозъци"?!

агент на дс и бивш член на бкп, браво!

Ти служил ли си в БНА или бил ли си служител на ВКР? ... или си бил само в КДС?! "През 2009 година излиза книгата на Велизар Енчев, своеобразна изповед, "Аз бях в разузнаването" (От 1985 до 1996 година Велизар Енчев е щатен служител в югославския отдел /17-ти/ на Първо главно управление на Държавна сигурност.) с която изказва дълбокото си възмущение от приравняването на работата му в българското разузнаване на Балканите, с тази на агентите на комунистическите тайни служби, известни под абревиатурата ДС: /"След като правителството на Станишев отвори архивите на външното разузнаване и постави знак на равенство между политическата полиция и разузнаването, осъзнах, че мълчанието не е злато." Велизар Енчев/ "

Едни и същи хора одобряват БСП, Атака, АБВ и В. Енчев. За тяхно съжаление те могат да гласуват само един път. Практически привържениците на тази откачалка са по-малко от един файтон.

...един файтон привърженици ..., от два милиона пенсионери. Ние, 2-та милиона пенсионери, сме тези които не забравяме за водещият на предаването "Дискусионно студио" на телевизия "СКАТ" Велизар Енчев и заводещият на предаването "Трета възраст" по телевизия СКАТ и председател на движение "Социална солидарност", Сашо Радев.

Ако искаш да кажеш, че този задник има 2 млн. гласоподаватели, значи си клиничен случай и няма доктор, който би могъл да ти помогне.

Status quo ante или радикална промяна-изберете сами.

Това БКП не спира да се рои и това си е! Що партии, що нещо! Дали ще доживеем, да няма в парламента нито едно БКП? А нещата бяха толкова лесни и прости - лустрация и няма БКП, няма Кремъл, няма троянски коне.

Само ФАЩ!

Какво са ти направили Щатите, за разлика от 45+25 години рашънска окупация. Още няма отърване от тях.

Eeee, спокойно де, винаги можеш да гласуваш за доказания демократ, ерудит и космополит - Бойко Тиквенски ;)......

...и полиглот, да не забравим...

Лустарцията трябваше да засегне всичкото комунист до 9 коляно и нямаше да си играем на бай и бате.

Магнолии, доказани тъпаци сте, вечни дупки по пътищата и вечно пробит живот!

Що бре, малко ли е да еволюираш от гербер в магнолия?!

Е, що за еволюция е това - та и двете нямат мозък, само лъскава фаца!

Не разбирам, каква е драмата с магнолиите?

То на магнолиите им няма нищо, проблемът е изсуленият простак до тях ;)

E, като не го харесвате човека, гласувайте си за Магнолията, напълно в тон е с чалгаджийският и просташки български манталитет, успех и винаги последни кльощаци в Европа, байганьовщина до дупка хахахахах

На тоя и дъвка няма да му поверя да ми пази. Само като му гледам погледа искам да побягна.

Ами дай я на Тиквата - няма да ти откаже, дори да е употребявана, а в знак на благодарност ще ти опразни портфейла, за да не се притесняваш, че някой ще те обере...