ГЕРБ извади още 51 кандидат-кметове

От Националния предизборен щаб на ГЕРБ обявиха още 51 кандидати за кметове на партията. Сред тях има двама депутати.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ извади още 51 кандидат-кметове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много правилно звучи "извади"!бръкнаха в торбата и извадиха голямо нищо. сигурно 95% од тях си нямат на представа за какво става въпрос!

Една партия! Една мафия! Един заспал народ!

Смешници ,смешници ама за себе си и за ГЕРБ явно добре са поработили , че им се отблагодарява партията с нов мандат.Нищо ,че към Савов има още неприключили дела.То това ,не се брои.

В тези два града явно са чудеса от храброст.Тези двамата са явно големи смешници ,като кметове .

В Ямбол сме загинали с тоя Савов още четири години. Съсипа ни хубавия град.

Съд трябва и затвор за Георги Славов-Ямбол същото, и за Лечков-Сливен , а не нов мандат. Бойко кой пак те подведе?????

Да ! Избора за кмет на Ямбол и Слевен е огромна грешка . Пак старите безобразници.А ми господа от ГЕРБ да бяхте погледнали поне на какво превърнаха двата града. Това е края на ГЕБР в тези градове, няма да има нормален човек, който да гласува за тези двамата освен семействата и дабавеладжиите, с които работят .

Как не Ви е срам за Ямбол отново да предложите ГЕОРГИ СЛАВОВ ,който беше на съд за злоупотреби и целия град знае.При това и делата не са приключили ! Безобразие ! Никога повече в Ямбол няма да гласуваме ГЕРБ.

Който и да кандидатират герберите, няма да гласувам за него, ако ще и на Токио кмет да е бил преди това.

Чета и си мисля..Дали не попаднах на поредния конгрес на БКП..пардон БСП..Всички разочаровани от поредния крах и злобно оплюващи печелившите..Впрочем нищо ново..змията се стреми да хапе,когато са настъпили главата и.!!

Как няма да фалира община Смолян с тази кметици? Крайно време е някой да направи обстойна проверка на всички имоти на др.Дора Янкова и как всички търгове в Смолянска община се печелеха от ПЕРАЛНЯ "ПОНС ХОЛДИГ" и нейни съвместни с испански и др. фирми.Цяла Бъгария знае нейното участие в директорския съвет но ПОНС.Как стана собственичка на два апартамента в блока на бившия министър Г.Петканов, участие в сградата построена от сегашния зам.кмет на Чепеларе-Г.Пепеланов в малкото зелени площи останали в града???Даваш-дават ти.......!А смолянските фирми загиват1

Интересно е дали сред кандидат-айдуците на ГЕРБ има поне един с висше образование, или всички се профани с втори клас? Така ли ще се изгражда модерна европейска държава - с милиционери, хора със слаби нерви към парите и прочее типове? Цялата кошмарна картина на съвременна България е на предела на нашето търпение и толерантност. За отбелязване е, че и в света в настъпление е реакция на крадливи, корумпирани и самозабравили се хорица, които тласка нещата към арабски вариант. Това е логиката на събитията, независимо дали ни се харесва или не.

+1

От къде ги вадят??? Може би от чувала??? Поотупат ги яко и, ето ти чисто нов кмет от ГЕРБ. Да са им честити всичките стари муцуни втръснали ни до гуша от далавери и интриги. НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ К...И.

Правилно е заглавието ИЗВАДИ. Извади ги от други партии и си ги "позна". Колко ли са си платили съответните кметове-хамелиони?

Ако остана да се гордеем с "посланици"-ритнитопковци и то отпреди цели 17 години, жална ни майка...

Що да не се гордеем?! Я виж кой ни управлява - пожарникар и фискултурник - какво лошо ..... за тях?

фиСкултурник? Сигурно идва от Бедна фиС Кална памет? Все по крадливи, пръдливи недо ..бани и неразбрани си остават българите! ФАКТ!

ami izbqgah ot sliven.ako ple6ivia spe4eli napuskam BG

Кой плашиш, нас или него? Не че на някой му дреме де!