ГЕРБ и ОП: Президентът се позиционира политически дори и при трагедия

Управляващите обвиниха президента Радев и БСП, че постоянно представят сегашното правителство като неуспешно. Никой не може да уволни този кабинет с интервю, в конституцията пише как става, обявиха от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и ОП: Президентът се позиционира политически дори и при трагедия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

млъкнете бе ,мърши

zaho47

Президентът Радев е единственият политик в България, който не бяга от отговорност и има точна визия за политическата обстановка в страната! Такъв човек ще бъде винаги трън в очите на всяка партия, която не служи на интересите на българския народ!

НЯМА ГО РОСКО ГЛУПАКА МЪКАААА ГОЛЯМА МЪКА

Оставка че се самозабравихте!

Какво каза Президента? Че е предупреждавал, че с тази техника ще има жертви! Аз лично съм го чувал да го казва. Лъже ли? Не лъже! А какво е правителството личи по статистиките - Ние сме най-бедната страна в ЕС! Ние сме най-корумпираната страна в ЕС! Ние сме и на второ място по отрицателен прираст в СВЕТА!!!!!!! При такива параметри, една партия управляваща вече 8 години трябва само да си подаде оставка и да се разпусне! Суджуците, корупцията, цирковете с бягствата от затворите, некачествените ремонти, аферата ЧЕЗ и т.н. не ги коментираме изобщо. Още на "Ало, Ваньо..." Тиквун трябваше да бъде съден за злоупотреба с влияние.

да гледав как Каракачанов и Сидеров се умилкват около гербаджиите,как мълчат като двойкаджии и се разсейват когато герб защитава санирането,за сметка на сигурността в авиацията. Нали това ве беше предизборната кампания бе "патриоти"...да се спре санирането и да се вдигнат пенсиите. Сега санирато е хубаво нещо нали? Когато сте във властта вече не ви смущава.

от тия джендъри вече ми се повръща - вместо да си посипят главите с пепел, те пак плюят като кобри не където трябва. В тази държава просто няма мъже, само мъжки перекендета. Когато стане какъвто и да е гаф, трагедия или издънка, виновни са единствено и само властимащите и обикновено се подават оставки, но това е само при мъжете, а не при такива сополи като герб. Дебели, яки като бикове и толкова умни, това е.

за изхвърляне от властта възпламени светкавично цялата крадлива сган. Мигновено се обединиха срещу Президента заради истината, която изрече в този момент. Няма ли да има най-после край тяхната наглост?? Майките на болните деца показаха как трябва да се действа.

Ами че то всяко последствие за държавата е политическо! Как така, Горанка, като се постигне , примерно, намаляване на безработицата, казвате че Политическа Партия ГЕРБ е направила това, а когато някой загине, поради несвършена работа в някой сектор- същата партия няма отношение и ако се спмене, е политическо....Странна работа! Плюсовете са политически! Минусите не са политически!

Има хора властимащи, които не милеят за род и родина, а за пълна кесия! Такива трябва да бъдат позиционирани в Софийски централен... за дълъг период от време и да им се вземе това което са спечелили с цената на погубени животи! Българи бъдете будни и смели хора, а не заспали шибеци!

Радев е най големият палячо който сме имали за президент

Тоа Влади е баси наглото типче.

Това не е президент а руски кавал...

За дебилите на ръководни длъжности мога да кажа, че ако един президент, още повече бивш командир на загиналите си премълчи за истината, подчинените му, а и гражданите нама да го уважават никога повече. Истината боли, особено виновните, като тоя алчен бек!

Не е толкова важно каква е машината ,а колко летателни часове имат.

Не е толкова важно каква е машината ,а колко летателни часове имат.

да "се противопоставят секторни политики"? какво е това животно? Всички секторни политики не са ли подчинени на един СЕКТОР-нарича се България и най-вече български народ?!

Какво може да се очаква като коментар от тикви и гуменки.

Ама разбира се, че се позиционира и то не сега. Той се позиционира още когато българският народ го избра с голяма преднина, въпреки черния пиар на Тиквата, Гуменката и сие. И тази позиция е на страната на същия този народ, за разлика от т.нар. шльокавица ГЕРБ, която от създаването си стои на противната страна. Страната срещу собствения си народ, който затова бяга масово от територията.

Самолетите втора употреба, които пазарят от коя година мислите, че ще са?

В предишния Парламент напусна депутатското си място с мотива, че депутатската заплата била много ниска и той от фирмата си печелел повече... В сегашното правителство стана финансов нинистър със заплата....по-ниска и от депутатската..! Как така изведнъж заплатата го "устрои" , така и не се разбра?! Пък и в София строи някакъв палат, явно само с министерската заплата, защото по закон не може да бъде министър и собственик на някаква фирмичка!

Къв е тоа Радев, бе, тръгнал мозък за авиацията да ръси! Колко пъти е летял на закуска в щатите като Цецо гуменката, ами летял ли е екзотични дестинации като Волен-Варадерото? За карикатурата-войвода какво да се каже все ще е малко!

Разбира се, че правителството е неуспешно , но не само това, а и предишните две, дори четири правителства. Да не говорим, че всички правителства от 90г. насам са все правителства или на ДС или на децата и внуците на бившите комунисти. Т.е. празмодии свикнали само да крадат, без да произвеждат. Това е и причината в страната да няма промишленост и индустрлия. И още от казаното в статията се стига до заключението, че за военни цели е необходима надеждна техника, а за медицински не е необходима надеждност.

За радост на нормалните хора и за ужасТ на СУДЖУК ШАЙКАТА И ОБРАТНИТЕ ПАТРИОТИ Румен Радев не стана гаден политик а стана желаният истински ДЪРЖАВНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А вие двамата сте гуменки, трол с гербаджийка подметка!

Гласувах за Радев но се оказа михлюзин. Гласувах за Плевнелиев и той беше михлюзин. Гласувах за Гоце при първия му мяндат / Коня и г-жа Селянска не ставаха/, той се оказа голям михлюзин. Съдба.

Петко Каравелов е бил пребиван в Черната джамия от михлюзите на Стамболов но никога не е плюел по България. капитан Петко войвода също. Радев е михлюзин.

Роско Плевнята да не би да не се позиционираше политически при всяка ситуация?Но тогава мълчахте, защото позицията му съвпадаше с вашата! Елементарни политици сте вие, но няма начин да го осъзнаете!

Те все още не са знаели, за каква България са били готови да умрат, а Радев се бори да не е такава. За някои дебилопатриоти може и да изглежда плюене.

Чакай да позная. Още през 1972г., когато служех на РЛС във ВВС-то разучавахме данните на F-15 и F-16, както и на бомбардировачите и ракетите им, които тогава бяха на въоръжение в гърция /Лариса/ и турция и следяхме ученията им в северна гърция.

Тия пак се припознаха и почнаха да се оправдават... морал никакъв....Съболезнования за пострадалите:(

Май трябва да си провериш ориентацията, не избираш с ум!

прочети първо какво е значението на турската дума "михлюзин"!

Пудела на кака кури се прави на мъж хо хо хо хо хо

Не се сърдете на Влади 'Мозъка' Горанов! Той толкова си може. Кадър е на Величко Адамов от полувисшето училище за счетоводители в Свищов. А както е известно, там ако си плащаш можеш въобще да не отидеш до Свищов, освен когато си вземаш дипломата. Нали така "доктор" Борисов?

Ами да, станалото е трагедия. Ами да - тражгедия е заради катива като Горанов, Цветанов и подобни. Как ви се струва това - опитни летци, ама с по 18 часа нальот годишно при 180 часа нальот годишно изискване на НАТО?! Щото пари Горанво да дебелее има, ама за налот и поддръжка на техниката - няма. Коп е виновен, бе Плондир Войвода? Кой, бе - Тюфлек паша Банкялъ?

ами духай го

Пудела на кака кури се прави на мъж хо хо хо хо хо

Пудела на кака кури се прави на мъж хо хо хо хо хо

Пред руския кгб поп радев се държа като курва днес ни поучава на морал

ГЕРБерасти педерасти вървете си!

До сега по прост селянин сме нямали за президент

До сега по прост селянин сме нямали за президент

До сега по прост селянин сме нямали за президент

Досега е една дума, платен некадърнико.

До сега по прост селянин сме нямали за президент

радев курвооооооооооооо

вие с вашето безочие казвате на черното бяло-докога-именно вие сте вино-вни за сегашното състояние на армията именно вие замитахте проблемите и се удряхте по гърдите колко успешни сте и сами си вярвахте-АЗ НЕ ВИ ВЯРВАМ И НЯМА ДА ВИ ПОВЯРВАМ-жалко за тези които ви повярваха много от тях загинаха -ЛЕКА ИМ ПРЪСТ

Пред руския кгб поп радев се държа като курва днес ни поучава на морал

То щото предишния сантимантелен подлец назначен за президент от ГЕРБ и ко беше политически неутрален, нали?