Коментари - ГЕРБ и ДПС не успяха да изберат Назарян, "Възраждане" и ИТН се въздържаха, другите - против | Днес.dir.bg

ГЕРБ и ДПС не успяха да изберат Назарян, "Възраждане" и ИТН се въздържаха, другите - против

Юбилейният 50-и парламент започна с фалстарт - не излъчи председател измежду четири кандидатури

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и ДПС не успяха да изберат Назарян, "Възраждане" и ИТН се въздържаха, другите - против | Днес.dir.bg

Коментари

Типично за гербаджиите. Това е партия от нагаждачи, доста често хора без качества и умения. Та колко си по-некадърен в България, толкова повече си част от някоя партия, най вече гроб и ДС. Рая На зарян е кукла на конци, Рая е на Прасчо и директивата му е тя да внушава как Магнитски не работел и американците нямали доказателства...?! Закона Магнитски нямал никакво значение и ефект за България и Европейския съюз...?! И се пишат воглаве "евроатлантици" и "ГЕРБ " и "ДПС" ?! Ех Свирканян, Свирканян, бързо те разкриха...

Е след арменец (Назарян нали е борец) може Боко да покани индиец. Каква беше приказката за фандето като я изираха - магаре да посочи и него ще изберат.

По-добре мис бикини щото тя е осигурена вече заедно с детето на мутрата отколкото рая, че трябва да й се купува ,къща,кола, бутик, пак разноски от еврата на черепа

Повечето викат за екпретне кабинет!! А не е ли по-добре да има посочени свободни места за министри и за тях да се явяват икономисти, лекари, спортисти, инженери , учители и т.н.!! За каков ни е НС???

Тия " народни избраници" са гола вода. Защо не я избрахте бе ? Значи ПКП можеше да изберете, а ПВП не може. А иначе е ясно . Избори до дупка до като ГЕРБ не отиде на бунището , а крадците при бай Ставри.

Народно Събрание реално няма , там не е представен Народа , а само шайка селски подлоги и крадци ! НЕЛЕГИТИМНИ САМОЗВАНЦИ !

1. Какво правят там представители на чужди държави (САЩ и Украйна..) ? 2. Каква е датата на следващите предсрочни избори?

Това никога не е било народ, а както казва големия бълг. художник Борис Димовски - СБИРТОК. Тоя сбирток знае само едно - да се инати.

Народът е единен сега 75% са против селския Сбирток в Партийния Дом на БКП

лошото е, че нещо не я искат. Тази ще е ПКП - версия 2.0

Ех зор, зор да се върне тоя Бойко на бел кон. Ама друг да опере пешкира. Засега ПП го попрепраха ама още има тиня и лой по него. Та ще има ли още едни 'избори' с нагласен вот.. Айде наесен може да са позабравили вече хората какво е феодалисти от ГЕРБ да командорят , та някакси да го преглътнат, да си кажат - е ПП-то се издъниха, дайте си ни пак Борисов, Пеевски. Не е ли гавра , а - всичкия тоя народ, който смъкна шумно Ореарски именно заради Пеевски , сега да се навие да бъде управляван от същия

Посланиците на САЩ и Украйна внимателно наблюдават ,,долу подчинените си,, марионетки :)))))))))))))

беше чедо на Путин бе. Нали му подаряваше кучета и как с него били много добри дружки. Ааа обърнахте си гъза нещо а ?

грозник с квадратната глава т.дончев вкара в н.с метресата си назарян и сега я отстъпва на началника си, който пък иска да си шиба председателка на н.с. Ако не беше така толупа защо не предложи годзилата сачева, която най му подхожда.

Новата свирка не можа да огласи парламента, но довечера ще посвири на воля.......

ЯСНО СЕ ВИДЯ КОЙ ТЛАСКА БЪЛГАРИЯ КЪМ ХАОС И ДИКТАТУРА. РЕЗИДЕНТЪТ Е ДОВОЛЕН.

Чичо Кенет е замислил диктатура на евроатлантизма, обаче не може да си събере пилците под една шапка. Та се наложи дилетантът Ристьо да се гаври с Конституцията. Сега са спокойни, Главуча може да си стои служебен премиер до второ пришествие. То друга кандидатура няма.

Иди пак да гласуваш...

Точно така, веднага нови избори ! Само дето се бавим с това връчване на мандатите. Трябва да се откажат колкото се може повече хора да гласуват и вече само най-твърдоглавите чак когато успеят да създадат мнозинство...

значи вчера троловете тука изписахте над 150 коментара да псувате ИТН понеже се "сватосали" с ГЕРБ А сега виждаме че ИТН си Възраждане са на една тема. Та сега пак ще обиждате ли ИТН? ппонеже ще трябва да обидите и Възраждане. Днес как плаща руското посослвто?

кьоравите отдавна е ясно,че чалгарите са патерица на дпс, още на времето доган им разработи задния двор, когато говореше за обръчите от фирми в шоуто на скатия.

веднага нови избори! после още едни и още едни! докато свършат паричките на партиите и тогава ще имаме правителство!

Рая Назарян може да бъде българската Джорджа Мелони!

продължава да овладява държавата. Циганите в Парламента пак си изкараха отпред циганията. Празните им тикви не схващат, че СЕГА (1)да правиш мръсотии на Герб и ДПС и (2)да правиш мръсотии на България е едно и също, при това точно заради тях. Единствено Герб и ДПС си изпълниха задълженията. Другите заплюха България и българите. ПП-ДБ -> боклук Възраждане -> боклук БСП -> боклук ИТН -> боклук Новото "Величие" е още извън циганската маала.

Виждам, че те гонят умни мисли, но ти си по-бърз... Не че ще разбереш какво казвам, но май всички привърженици на герб, ппдб и прочее сте лишени от собствена мисъл.

Супер, избори до откат. Браво народе, нека се харчат по 100 милки на 6 юмесеца.

Депутатите харчат по 350 000 лв на ден. Дали можеш да сметнеш за 3 месеца колко ще похарчат, но без да свършат нещо за българския народ и българската държава? Реално изборите ни излизат по-евтино.

тия за един час си начесаха тутурутките ..... да връщат парите

Заклеват се... ...да спазват Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководят от интересите на народа. Ние си мислим, че "законите на страната" и "интересите на народа" се отнасят за България и българския народ. А повечето депутати са убедени, че става дума за някоя друга страна и някой друг народ. И риторичния въпрос е дали има наказателна отговорност за престъпления против народа и Отечеството...

Симпатична, ама от ГЕРБ...

юбилеен фалстарт, както виждам

Този сериал изначално е много тъп, но защото "продуцентите" финансираме това сериозно и няма как да се спре се достигат нови висоти. Интересно, дали ще е откажат и гласуващите в Кърджали и Турция, както стана с всички други в даден момент. ДПС ръководството ще трябва пак да обясняват, че маста е лой, а това си е скъпо, а и тези ВИП персони пак ще трябва по разрушени пътища да обикалят, да се потят и плямпат ... толкоз мъка няма да си причинят. Ще ни продадат и пробутат "разум", което си е "заедност" и пак ще е с най-добри намерения. Ама се разиграва интрига в новия сезон на сериала - такава няма, защото не ГЕРБ души, а ДПС-то ги кръвосмуче. Репликата с "манастирското говорене и Алексей Петров, който вече го няма" си беше от друг сериал и медиите удобно не я чуха.

В навечерието на турската инвазия в 14ти век, Българското царство е било разделено на малки царства, а Византия отслабена от войни и чумата (едва 50,000 човека живеят в Костантинопол за разлика от близо 1 милион само преди 100г). През предните години, турски наемници са се били за Византия, което има е дало възможността да опознаят Балканите и да видят от близко разделенията и проблемите. Вместо тези български царства и Византия да се обединят срещу турският нашественик, те предпочитат да се борят по отделно и за това стават лесна плячка! Резултата?! 480г под окупация от народ, култура и религия които не само са коренно различни от нашите, но и са значително по изостанали! Пайнера на бързо ще ви покаже най повърхностното от това до което води тази култура и религия! Днес...днес се случва абсолютно същото! За това имате една сбирщина, наречена ДПС, с едва 10% електорат (а сигурно и по малко), която печели и се разпорежда както намери за добре! Повторение на 14ти век! Ама както е казал народа, не е луд тоя дето яде баницата!!!

Прав си, но защо тогава не гласува българсикя народ! Тезата, че нямало смисъл, че все едно и съще ще е - "издиша" от всякъде, и стигаме до максимата "Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му направи"!

трябва малко танци... в случая - ориенталски...

Що е то консенсус? Очевидно на новите в паламента не им дреме за него и забравиха много бързо предизборните приказки за национални приоритети. Като не става с Рая Назарян и очевдно дразнят всички останали с нея, ГЕРБ защо не предложат друга консенсусна тяхна кандидатура? Ами защото е по-мутренско така, по-лесно е така и по-безотговорно! Магарешкият инат го познаваме, лошото е, че никой не мисли за България. НАРОДЕ??!

"Всяка една партия в този 50-и парламент има същата тежест като останалите" Вие бихте ли преговаряли с тази партия?

Цитат: "Прозвучаха по традиция и химнът на България и на Европейския съюз." От къде накъде ще пускат на ЕС? Преди малко заклели се да се ръководят във всичките си действия от интереса на народа и да спазват конституцията и законите. Те нямат правото да обслужват никой чужд интерес. Някой дори да каже, че е евроатлантик, е вече за съд. Няма правото да обслужва чужд интерес.

На банкянският изнудвач не му мина номерът !

Притисна Величието през НАП. Дето досега не се сетиха да следят техния.

Партията, която спре да вдига изкуствено заплатите в държавния сектор и изчисти всички търтеи сред чиновници, военни, полицаи и тн ще получи моят глас!

И сред стотиците професори, академици...Там са големи мошенници. Денков е ярък представител, а и такъв заместник си остави в МОН, пак академик, да му крепи схемите.

Кеффф :))

Явно парламентарната "мъдрост" не стига, за да се повдигне въпрос с нужни промени - бонус парламентарни места за спечелилата партия, както е в Гърция, за да се улесни съставяне на правителство. Време е да се преразгледа и се говори за промяна, защото стигаме до тотална безизходица, въртим се в кръг, но продължават да правят същото и дори не се говори за промяна. "Анализират" трагично ниската избирателна активност, но умишлено не правят реални действия срещу това. И дума не се казва за промяна от никоя партия - тази избирателна система и този модел са мъртви от повече от 2 години. И нищо ...

правят се на недостъпни, а всъщност зад кулисите върви наддаване - кой колко кожа да свали от гърбовете ни.

Като я избере парламента, тая.

Райче, мъри, ПВП мъри, ще те скъсат от бой довечера

На Бойко му е много важно председателя на парламента да е послушко от ГЕРБ . ТАка си гарантира още едно негово служебно правителсто, което прави каквото той иска, но не носи политическа отговорност.

Съединението прави силата! За възстановяване на Народна Република България, за нова конституция в духа на Либерализма. За премахване на робството на капитализма, колониализма, социализма и национализма!

преброяване на мултаците

с цената на тока както през 2013 Ама тогава май май беха дирижирани протестите та да прекарат Газпром с 10 годишен деговор

И да триете, и да не триете, и вие сте прости путки като Рая!!!

Малайзия также присоединяется к группе БРИКС

Много им е смешно и весело на Герб ! Народе до кога.............. ????

Рая, Ада - все тая

термин, измислен през 1950 г. от бизнесмена Енрико Матеи, тогавашен ръководител на италианската държавна петролна компания Eni, за да опише седемте петролни компании, които доминираха световната петролна индустрия от средата на 1940-те до 1970-те години. Групата включваше: British Petroleum, Exxon, Gulf Oil, Mobil, Royal Dutch Shell, Chevron и Texaco. През 1973 г. членовете на картела „Седемте сестри“ контролираха 85% от световните петролни запаси, но през последните десетилетия доминацията на тези компании и техните наследници намаля поради нарастващото влияние на друг картел, ОПЕК, както и държавния петрол компании в развиващите се икономики.

и в БЕЛЯ не на острово да раните гудите

Ос тав ка Ос тав ка Ос тав ка Выборы Выборы Выборы КПСС КПСС КПСС Веч на Друж ба Веч на Друж ба Веч на Друж ба

Коментари - ГЕРБ и ДПС не успяха да изберат Назарян, "Възраждане" и ИТН се въздържаха, другите - против | Днес.dir.bg

ГЕРБ и ДПС не успяха да изберат Назарян, "Възраждане" и ИТН се въздържаха, другите - против

Юбилейният 50-и парламент започна с фалстарт - не излъчи председател измежду четири кандидатури

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и ДПС не успяха да изберат Назарян, "Възраждане" и ИТН се въздържаха, другите - против | Днес.dir.bg

Коментари

Типично за гербаджиите. Това е партия от нагаждачи, доста често хора без качества и умения. Та колко си по-некадърен в България, толкова повече си част от някоя партия, най вече гроб и ДС. Рая На зарян е кукла на конци, Рая е на Прасчо и директивата му е тя да внушава как Магнитски не работел и американците нямали доказателства...?! Закона Магнитски нямал никакво значение и ефект за България и Европейския съюз...?! И се пишат воглаве "евроатлантици" и "ГЕРБ " и "ДПС" ?! Ех Свирканян, Свирканян, бързо те разкриха...

Е след арменец (Назарян нали е борец) може Боко да покани индиец. Каква беше приказката за фандето като я изираха - магаре да посочи и него ще изберат.

По-добре мис бикини щото тя е осигурена вече заедно с детето на мутрата отколкото рая, че трябва да й се купува ,къща,кола, бутик, пак разноски от еврата на черепа

Повечето викат за екпретне кабинет!! А не е ли по-добре да има посочени свободни места за министри и за тях да се явяват икономисти, лекари, спортисти, инженери , учители и т.н.!! За каков ни е НС???

Тия " народни избраници" са гола вода. Защо не я избрахте бе ? Значи ПКП можеше да изберете, а ПВП не може. А иначе е ясно . Избори до дупка до като ГЕРБ не отиде на бунището , а крадците при бай Ставри.

Народно Събрание реално няма , там не е представен Народа , а само шайка селски подлоги и крадци ! НЕЛЕГИТИМНИ САМОЗВАНЦИ !

1. Какво правят там представители на чужди държави (САЩ и Украйна..) ? 2. Каква е датата на следващите предсрочни избори?

Това никога не е било народ, а както казва големия бълг. художник Борис Димовски - СБИРТОК. Тоя сбирток знае само едно - да се инати.

Народът е единен сега 75% са против селския Сбирток в Партийния Дом на БКП

лошото е, че нещо не я искат. Тази ще е ПКП - версия 2.0

Ех зор, зор да се върне тоя Бойко на бел кон. Ама друг да опере пешкира. Засега ПП го попрепраха ама още има тиня и лой по него. Та ще има ли още едни 'избори' с нагласен вот.. Айде наесен може да са позабравили вече хората какво е феодалисти от ГЕРБ да командорят , та някакси да го преглътнат, да си кажат - е ПП-то се издъниха, дайте си ни пак Борисов, Пеевски. Не е ли гавра , а - всичкия тоя народ, който смъкна шумно Ореарски именно заради Пеевски , сега да се навие да бъде управляван от същия

Посланиците на САЩ и Украйна внимателно наблюдават ,,долу подчинените си,, марионетки :)))))))))))))

беше чедо на Путин бе. Нали му подаряваше кучета и как с него били много добри дружки. Ааа обърнахте си гъза нещо а ?

грозник с квадратната глава т.дончев вкара в н.с метресата си назарян и сега я отстъпва на началника си, който пък иска да си шиба председателка на н.с. Ако не беше така толупа защо не предложи годзилата сачева, която най му подхожда.

Новата свирка не можа да огласи парламента, но довечера ще посвири на воля.......

ЯСНО СЕ ВИДЯ КОЙ ТЛАСКА БЪЛГАРИЯ КЪМ ХАОС И ДИКТАТУРА. РЕЗИДЕНТЪТ Е ДОВОЛЕН.

Чичо Кенет е замислил диктатура на евроатлантизма, обаче не може да си събере пилците под една шапка. Та се наложи дилетантът Ристьо да се гаври с Конституцията. Сега са спокойни, Главуча може да си стои служебен премиер до второ пришествие. То друга кандидатура няма.

Иди пак да гласуваш...

Точно така, веднага нови избори ! Само дето се бавим с това връчване на мандатите. Трябва да се откажат колкото се може повече хора да гласуват и вече само най-твърдоглавите чак когато успеят да създадат мнозинство...

значи вчера троловете тука изписахте над 150 коментара да псувате ИТН понеже се "сватосали" с ГЕРБ А сега виждаме че ИТН си Възраждане са на една тема. Та сега пак ще обиждате ли ИТН? ппонеже ще трябва да обидите и Възраждане. Днес как плаща руското посослвто?

кьоравите отдавна е ясно,че чалгарите са патерица на дпс, още на времето доган им разработи задния двор, когато говореше за обръчите от фирми в шоуто на скатия.

веднага нови избори! после още едни и още едни! докато свършат паричките на партиите и тогава ще имаме правителство!

Рая Назарян може да бъде българската Джорджа Мелони!

продължава да овладява държавата. Циганите в Парламента пак си изкараха отпред циганията. Празните им тикви не схващат, че СЕГА (1)да правиш мръсотии на Герб и ДПС и (2)да правиш мръсотии на България е едно и също, при това точно заради тях. Единствено Герб и ДПС си изпълниха задълженията. Другите заплюха България и българите. ПП-ДБ -> боклук Възраждане -> боклук БСП -> боклук ИТН -> боклук Новото "Величие" е още извън циганската маала.

Виждам, че те гонят умни мисли, но ти си по-бърз... Не че ще разбереш какво казвам, но май всички привърженици на герб, ппдб и прочее сте лишени от собствена мисъл.

Супер, избори до откат. Браво народе, нека се харчат по 100 милки на 6 юмесеца.

Депутатите харчат по 350 000 лв на ден. Дали можеш да сметнеш за 3 месеца колко ще похарчат, но без да свършат нещо за българския народ и българската държава? Реално изборите ни излизат по-евтино.

тия за един час си начесаха тутурутките ..... да връщат парите

Заклеват се... ...да спазват Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководят от интересите на народа. Ние си мислим, че "законите на страната" и "интересите на народа" се отнасят за България и българския народ. А повечето депутати са убедени, че става дума за някоя друга страна и някой друг народ. И риторичния въпрос е дали има наказателна отговорност за престъпления против народа и Отечеството...

Симпатична, ама от ГЕРБ...

юбилеен фалстарт, както виждам

Този сериал изначално е много тъп, но защото "продуцентите" финансираме това сериозно и няма как да се спре се достигат нови висоти. Интересно, дали ще е откажат и гласуващите в Кърджали и Турция, както стана с всички други в даден момент. ДПС ръководството ще трябва пак да обясняват, че маста е лой, а това си е скъпо, а и тези ВИП персони пак ще трябва по разрушени пътища да обикалят, да се потят и плямпат ... толкоз мъка няма да си причинят. Ще ни продадат и пробутат "разум", което си е "заедност" и пак ще е с най-добри намерения. Ама се разиграва интрига в новия сезон на сериала - такава няма, защото не ГЕРБ души, а ДПС-то ги кръвосмуче. Репликата с "манастирското говорене и Алексей Петров, който вече го няма" си беше от друг сериал и медиите удобно не я чуха.

В навечерието на турската инвазия в 14ти век, Българското царство е било разделено на малки царства, а Византия отслабена от войни и чумата (едва 50,000 човека живеят в Костантинопол за разлика от близо 1 милион само преди 100г). През предните години, турски наемници са се били за Византия, което има е дало възможността да опознаят Балканите и да видят от близко разделенията и проблемите. Вместо тези български царства и Византия да се обединят срещу турският нашественик, те предпочитат да се борят по отделно и за това стават лесна плячка! Резултата?! 480г под окупация от народ, култура и религия които не само са коренно различни от нашите, но и са значително по изостанали! Пайнера на бързо ще ви покаже най повърхностното от това до което води тази култура и религия! Днес...днес се случва абсолютно същото! За това имате една сбирщина, наречена ДПС, с едва 10% електорат (а сигурно и по малко), която печели и се разпорежда както намери за добре! Повторение на 14ти век! Ама както е казал народа, не е луд тоя дето яде баницата!!!

Прав си, но защо тогава не гласува българсикя народ! Тезата, че нямало смисъл, че все едно и съще ще е - "издиша" от всякъде, и стигаме до максимата "Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му направи"!

трябва малко танци... в случая - ориенталски...

Що е то консенсус? Очевидно на новите в паламента не им дреме за него и забравиха много бързо предизборните приказки за национални приоритети. Като не става с Рая Назарян и очевдно дразнят всички останали с нея, ГЕРБ защо не предложат друга консенсусна тяхна кандидатура? Ами защото е по-мутренско така, по-лесно е така и по-безотговорно! Магарешкият инат го познаваме, лошото е, че никой не мисли за България. НАРОДЕ??!

"Всяка една партия в този 50-и парламент има същата тежест като останалите" Вие бихте ли преговаряли с тази партия?

Цитат: "Прозвучаха по традиция и химнът на България и на Европейския съюз." От къде накъде ще пускат на ЕС? Преди малко заклели се да се ръководят във всичките си действия от интереса на народа и да спазват конституцията и законите. Те нямат правото да обслужват никой чужд интерес. Някой дори да каже, че е евроатлантик, е вече за съд. Няма правото да обслужва чужд интерес.

На банкянският изнудвач не му мина номерът !

Притисна Величието през НАП. Дето досега не се сетиха да следят техния.

Партията, която спре да вдига изкуствено заплатите в държавния сектор и изчисти всички търтеи сред чиновници, военни, полицаи и тн ще получи моят глас!

И сред стотиците професори, академици...Там са големи мошенници. Денков е ярък представител, а и такъв заместник си остави в МОН, пак академик, да му крепи схемите.

Кеффф :))

Явно парламентарната "мъдрост" не стига, за да се повдигне въпрос с нужни промени - бонус парламентарни места за спечелилата партия, както е в Гърция, за да се улесни съставяне на правителство. Време е да се преразгледа и се говори за промяна, защото стигаме до тотална безизходица, въртим се в кръг, но продължават да правят същото и дори не се говори за промяна. "Анализират" трагично ниската избирателна активност, но умишлено не правят реални действия срещу това. И дума не се казва за промяна от никоя партия - тази избирателна система и този модел са мъртви от повече от 2 години. И нищо ...

правят се на недостъпни, а всъщност зад кулисите върви наддаване - кой колко кожа да свали от гърбовете ни.

Като я избере парламента, тая.

Райче, мъри, ПВП мъри, ще те скъсат от бой довечера

На Бойко му е много важно председателя на парламента да е послушко от ГЕРБ . ТАка си гарантира още едно негово служебно правителсто, което прави каквото той иска, но не носи политическа отговорност.

Съединението прави силата! За възстановяване на Народна Република България, за нова конституция в духа на Либерализма. За премахване на робството на капитализма, колониализма, социализма и национализма!

преброяване на мултаците

с цената на тока както през 2013 Ама тогава май май беха дирижирани протестите та да прекарат Газпром с 10 годишен деговор

И да триете, и да не триете, и вие сте прости путки като Рая!!!

Малайзия также присоединяется к группе БРИКС

Много им е смешно и весело на Герб ! Народе до кога.............. ????

Рая, Ада - все тая

термин, измислен през 1950 г. от бизнесмена Енрико Матеи, тогавашен ръководител на италианската държавна петролна компания Eni, за да опише седемте петролни компании, които доминираха световната петролна индустрия от средата на 1940-те до 1970-те години. Групата включваше: British Petroleum, Exxon, Gulf Oil, Mobil, Royal Dutch Shell, Chevron и Texaco. През 1973 г. членовете на картела „Седемте сестри“ контролираха 85% от световните петролни запаси, но през последните десетилетия доминацията на тези компании и техните наследници намаля поради нарастващото влияние на друг картел, ОПЕК, както и държавния петрол компании в развиващите се икономики.

и в БЕЛЯ не на острово да раните гудите

Ос тав ка Ос тав ка Ос тав ка Выборы Выборы Выборы КПСС КПСС КПСС Веч на Друж ба Веч на Друж ба Веч на Друж ба