ГЕРБ: Емил Христов няма да подава оставка от НС, това е провокация

Няма да участваме в поредния измислен скандал на БСП, заявиха управляващите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За каква ''провокация става дума ???? Че то има ли някаква разлика м/у ГЕРБ и БСП и всички други производни - Нали всички сте от БКП то , само дето сте се поляли с различни кофи с боя , и сега само имитирате , че уж сте различни : ''Боята ни е по- лъскава от боята Ви '' !!! Те и емигрантите ( дето не знаят и дума Български ) разбраха , че сте само едни крадливи хамелеони и нищо друго !!!! Акои не е този . ще е друг ! Като смениха Главчев - какво , да не се промени нещо - Лепнахте Караянчева и пак същото !!!

АБЕ ОТ КЪДЕ СЕ ПРЪКНА ТОЗИ С Е Л Я Н И Н СВИЛЕНСКИ???? ПРЕДИ БИВШАТА МУ ЖЕНА ДА СТАНЕ ПЪРВА ДАМА, НЕ БЯХ ЧУВАЛ ЗА НЕГО!!! И ТОЙ КАТО БИВШИТЕ НИ РЪКОВОДИТЕЛИ ОТ. П О Л И Т. Б Ю Р О - ОТ ВСИЧКО РАЗБИРА!!! АЙ С И К Ъ Н А!!!!

Кое е измислен скандал? Това, че хората с увреждания не бяха допуснати в Парламента, е факт, а не провокация! Охраната не може да вземе такова решение сама, или охранителите имат по-големи правомощия от председателя на НС? И като не бяха допуснати, поне да бяхте излезли да се видите с тях, управляващи, вместо оная мутра да лъже,че бил ревал. Всяка нормална обществена реакция за вас е провокация, или игра със страховете на хората. Още малко ви остана, мутри, калинки, продажници и некадърници!

2ДНИ преди инвалидите да искат посещение вНС народните изедници от ГЕРБ разрешават на голяма група от 50 неграмотни турчета от РуенскияАитошки балкан да ВЛЯЗАТ в ПАРЛАМЕНТА и като паши ефендита и БЕИОВЕ ДАА НАСТАНЯТ НАИ-ВИСКО НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ БАНКИ а после да шькат из куларите на НС .Значи за ТУРЧЕТА може за бьлгарчета иок НЕ.А тоя фатмак Емил Христов и в поделение 26180 беше наглярМАЗНИК прьв член на БКП обесняваше колко са ЛОШИ Зпадняците иНАТО а след години научаваме че ХОДИЛ на стажантски програми в колежи наНАТО сьшите с-у които ни караше да се борим .Беше някьде от ЧЕРВЕН БРЯГ и КОИНАРЕ явно е бил роднина на някьв ПЛАМЕН чавер на Боко Тиквата иЦвтелина ЦецаСекса-Бориславова които имали представителство на фирма заПРАХОВЕ и САПУНИ в ЧЕРВЕН бряг.Сьшия отговаряше за воени секретни обекти в с.ТЕЛИШ в-у които после Бориславова гледа лозя

Неадекватни изцепки на комунистически социалисти избивали без съд и присъда хиляди по-умни и по-интелигентни от тях българи. Избити и интернирани единствено с цел лично облагодетелстване. И отгоре на тоя техен цинизъм се правят на ...човеци? Срам и презрение за столетия !

Щом не го "дават", всички вкупом ще си ходят!

Не бийте пианиста той просто толкова си може. По крадлива и нагла сган от ГРОБАРИТЕ няма. Във вас няма капка човешко чувство / доброта, милосърдие, състрадание и др. /, алчността ви е изпила и последната капка мозък и чувство за мярка. Колко и да се пънете все по малко хора вярват на лъжите ви и измислените ценности - джендари, суджуци, кум Гейт и още безброй издънки. Мандат на скандали и кражба.

АБЕ. С Е Л И Н Д Ж Ъ Р, НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА ЗАКУПУВАНЕТО НА " ТЕХНОИМПЕКС" и "ТЕХНОИМПОРТ-ЕКСПОРТ ОТ Ч Е Р В Н Д А Л Е С Т А Т А!!!!!!!! КУРНЕЛИЯ. НИНОВА!!! МЪЛЧИШ КАТО ПАРТИЗАНИН ПРЕД РАЗСТРЕЛ, ААААА П Е Д Е Р Ю Н Г Е Н!!!!

Нагли герберасти, само знаят да си пълнят банковите сметки и да се гаврят с народа.

Депутат на Герб , който с решение на Съда трябва да напусне Парламента е там и никой с топ не може да го изгони , та този който не пусна майките с деца с увреждане в Парламента ще напусне ! Кой от Герб ще опусне кокала и голямата далавера с прикритие от Държавния Департамент на САЩ !

Щом е от Герб , протеста на жените с деца инвалиди и не допускането им в Парламента е провокация ! Гробари вие загробихте България ,а майките с деца инвалиди е най-малкото нещо за унищожение ! Видях такава майка при Слави иска да емигрира в Държава където е разрешен суицида ,тя не иска да живее в такава Държава където Режима е на една Мутро-Тоталитарна Партия !

Неуважаеми доморасли и новопръкнали се нашенски политици и управници: "До кога в страната ни бащина ще вилнее ваш'та простащина ?" Приемете нашето най-искрено отвращение от вас !

По голяма провокация от неговото гаврене с инвалидите едва ли има ама щом е гербераско унижението на незаслужилите го значи трябва и да го наградим едва ли не..Нагли и безочливи живеейки на гърба на другите..