БСП провали първото обсъждане на актуализацията на бюджета

Депутатите не се споразумяха за актуализация на държавния бюджет и този на здравната каса. ГЕРБ утре няма да влезе в пленарна зала, каза Цецка Цачева.

Обратно в новината

Коментари - БСП провали първото обсъждане на актуализацията на бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КРОКОДИЛЪТ ЦАЦКА ИСКА ПО-ГОЛЕМИ ОБЛАГИ ЗА ГОЛЯМОТО СИ ПАРЛАМЕНТАРНО ЖИЛИЩЕ. ДЕРЗАЙТЕ ДРУГАРИ...............

Комунистите пак ще правят дълбок анаЛЛиз :)))

БСП се надява да пообере останалите банки вместо да актуализира нормално бюджета с реалистични данни...

8901

Има ли нещо, което да не е провалено от БСП?

не разбрах, но ще се разбере - ще има ли актуализация на държавния бюджет, за да се знае каква е ДУПКАТА в него. Но друго питам.По-долу един избиратгел за пръв път съобщава,че ГЕРГОВ като най-голям социалист ще се кандидатира за председател на БСП. Е, това вече ще е краят на комунетата. Дано не се отметне. Бъди жив и здрав Гергов. Що не - той си е социалист та дрънка. Започнал е като свинар, да не забравяме Иваило, стигнал от свинар до цар.

Защото са социалисти.

Бих гласувал за БСП ако те изберат за лидер кадърен ,модерен ръководител.Бих ги класирал така: 1-Янаки Стоилов +++ 2-Кадиев ++ 3-Др.Стойнев+ 4-Манолова - 5-Нинова - - 6-Миков - - - 7-Гергов - - - - - - - - - - -

Не е лидерът проблем, а чувстото им за ненаказуемост поради влиянието им в ДАНС и прокуратурата...

Актуализирането на бюджета в средата на годината е пълна малоумщина ! На това са способни само ГРОБ !

Защо? А вместо актуализация на бюджета ограбване на банките за запушване на дупките ли е по-добро?

Бях ги забравил... Верно, къде се скатаха националистите? Що сега не са в НС да защитят интересите на нацията и държавата? После да не кажат "ама не ни дадохте власт"!

Това фото е на Цецка, когато си испусна самолета за Делхи, ядейки дупетатските си кюфтета, във ВИП-а на Терминал-2 !

леля зелка, пак е във фаза откачалка, както винаги е нагла и безотговорна, но ние си я знаем, че е такава, а и с годините човека се променя не в добра посока......

Мачка плаче, за мачЕто, майка плаче за детЕто , Цецка плаче за бюджЕто, дрръънн, дрън ! Афторка, баба Тодорка

Време е вече да си ходи Орешко, наистина не е ясно кого представлява. "Говорещият с пенсионери" Станишев се покри заедно с цялата си отговорност и кауза, няма никой зад това правителство. След дни ще станат ясни еврокомисарите и после дим да ги няма, докато още се движат автобуси, в магазините има хляб и мляко, тук-таме лекуват хора и има ток и вода!

Военната си кариера започнах в ШЗО Плевен Там се запознах, с мойта Първа, Цецка Цачева! Я сам дал свье от себе, потрудио се, а оно ми рекла: Ехх войниче, ако знаеш как ония, в БКП-то йебут!

много неграмотно , но още по тъпо !не си от резерва . не си и от запаса просто си от никъде , малоумнико !

Млъкни бе !! Дифко ми беше "41- вия"! Помня го я, филм имаше ?

погледнете му хумора на матрияло, пък после плачете и пейте вечната песен "защо пак така стана".

Наште политици досега ни стрижеха горе доле тайно и по малко а сега почнаха направо без да се срамуват от нищо, утре че почнат направо да ни джобат на улицата.

ИЗВЪНРЕДНО ПОТСЛУШВАНЕ ! ИЗВЪНРЕДНО СЪВЕЩАНИЕ НА СЪВЕТА НА ДЪРТИТЕ ИСКУКУРИГАЛИ ПЕТЛИ И СТАРИТЕ МАЗНИ ИЗРУСЕНИ КОКОШКИ ! Дрогарката Цачева иска думата ! Моля ! - Дрогари Старшини, Карастисти и Таекоконди !! Време е да ви съопщя, че Вожда ни е тешко болен! Само на мене смутен каза, "Тендо- вагинит", а като се обадих на мойта лична Гинеколожка , тя са притесни , и не знам защо , ми прекъсна ?

кокошка си , стара си , но не си щастлива ! умираш от злоба и глупост !

Асс, завиждам на Цецка, от Старгъзия!! Ти ма уби, с тъп нош ма закла, и боли, боли ! Ще ти отмъстя, ако ми поднеш, добре запомни! От сега ти казвам : Яйцата си добре пази? Троша ги !!

Предлагам парите за актуализация на бюджета да се осигурят от гласувалите за партиите подкрепили този кабинет. Т.е. от електоратите на БСП,ДПС и А така.

пак не сте разбрали. ГЕРБ не само утре няма да влезе в пленарна зала. седенката се разтуря на момента!!!

Уф каква мома наперена,пардон отперена.

След всяко управление на БСП, червени апаши пълнят гуши. Разликата е, че сега червените апаши са по квалифицирани - само за една година обраха държавата, не се мотаха три години. Периода на повторение на тази закономерност е Луканов - Виденов - Станишев

Мъжът на снимката защо е с дълга коса? Няма ли някакви норми за външния вид на депутатите в България? Още малко- и металисти ще станат дупе-тати!

виж си чобанов и пеевски ! тя поне на мъж прилича !

Ако утре не влезете, би било редно да понесете парично или административно наказание. Вие сте служители като всички останали.На заплата. На народна ясла. Къде дават така бе, паразити оядени- всеки да ходи на работа кой , когато му кефне? Ако аз не отида на работа , ще произтечат съответните последствия- парична санкция, предупреждение за уволнение или уволнение. Вие какви сте? Извънземни ли сте? С какво сте повече от мен, освен с големите си шкембета, бузи, висменки и задници? А?

А след 5 октомври чичковите червенотиквеничета че почнат ли да влизат в парламента?

Тази на снимката гола и боса влезе в парламента сега има стотици милиони , тя прекрасно знаше че от политика ще има повече пари и го направи но полза за тъпунгерите които са гласували за нея никаква!!!

вида си не може да определи с тия мустаци:)тръгнала политика да прави и държави да оправя мръсен герберски идиот:)

Nikakvo vuspitanie ...saslujavame si upravnizite...i Susela, i dogan..

Вие ЕДНА ГОДИНА не влизате в парламента ,няма значение утре ще влезете или не ! Заплати получавате редовно ,за това че нищо не правите пишман политици сте начело с вашата тъпа Тиква и Цецо ухото!

влизаха всички заедно. При Цонев говориха за 12-14 процента лихви по депозити и за 3ма над 300 млн. Защо да ги влагат в акции, в търговия или производство при такава лихва? За 1 млр на тези тримата само колко работни места НЯМА да осигури държавата или друга нормална банка?

Значи ГЕРБ ще вади кестените на комунистите и ще сърба попарата заедно с народа, а? Не става така, който дроби той сърба-това са БСП и ДПС.

ГЕРБ няма да може да извади кестените - само ще бъде изполван за бушон

Ако се окаже ,че още 2 или3 банки са като КТБ и при тях ли депозите над 200 хиляди лева ще се изплащат. От къде другари ще се намерят пари Вашета социална политика е да защитавате богатите като ограбвате бедните.

да ви го намъкнем у трахеите алчни:))))

На комунистите ли? И аз, и аз!

Комунонеандерталци долни от БСП , съсипахте страната ни.

Отговорният фактор е Сергей Станишев да идва и да взема решения.Къде е бе червени боклуци?Вместо него Бойко да ги взема, ей нагли комунисти ей.

станишко е*а майката на държавата и избяга в Брюксел. Кои бяха тъпанарите - макар и малко - дето гласуваха за него? Сега ще духат супицата.

КЪДЕ Е НОСИТЕЛЯ НА МАНДАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО- СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ?ТО ТРЯБВА ДА РЕШАВА ВЪПРОСИТЕ СЕГА, НЕ ДА СЕ КРИЕ КАТО МИШКА.

Ако ГРОБ дойде на власт, да се извади от неправителствените организации колко дена не са се регистрирали в парламента през този мандат и колкото дена не са. толкова работни дни и ние да не плащаме данъци. Да ги видя тогава без пари как се управлява. Защото от работата на властта зависи как ще печелим ние, а те това не си го турят у канчетата. Само искат данъци и заплати за това че не са работили.

Работа не е да узаконяваш кражбите на БСП и ДПС чрез гласуване.

А каква я свърши предния почти цял мандат ББ? Нали щеше да дава под съд виновни... крадили... и т.н. Извади го голям, ама мек.

Страх и пълна паника в БСП и правителството.Не знаят на кой свят се намират.

Значи ние от БСП и ДПС ще крадем милиарди с кредити, а ГЕРБ ще гласува актуализация на бюджета да узаконява кражбата, ами нали така става съучастник.Те луди ли са, да си намерят Волен и Бареков.

БСП ДПС, Атака и РЗС как мълчаха и гласуваха опоскването на здравната каса. Нито е станало без тахно участие нито могат да и разправят че не са знаели. Не върви и оправданието на порочната девойка "Ама то беше в моент на слабост"

ЗАЩО ПОДУПРАВИТЕЛ НА БНБ Е ДИМИТЪР КОСТОВ-ФИНАНСОВ МИНИСТЪР НА ЖАН ВИДЕНОВ, КОЙТО ФАЛИРА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1996Г. ЗАЩО ПРЕГОВОРИ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА ВОДИ РУМЕН ГЕЧЕВ - ИКОНОМИЧЕСКИ МИНИСТЪР НА ЖАН ВИДЕНОВ.КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ? ТЕЗИ КОИТО ФАЛИРАХА СТРАНАТА СЕГА ЩЕ Я СПАСЯВАТ.ТОВА НЕ Е ЛИ ПЕРВЕРЗИЯ?

Обявявам служебна благодарност на моите верни хора - селянчето снайпер, което партията докара в София и направи човек, оня глупендър от бедно, но прогресивно семейство с тиквата на главата и неясния ник ББисП и най-вече гъгнещото пиянде гагнам, с досие за дребни кражбици на алкохол. Добре, другари! Днес ще ви дам кебапче.

Цвьк

Хахаха....забрави Тунджа делтата:) много са прости завалиите, особено снайпера.

Цвьк

И шеВчето също:)

А къде е впиянченият пролетарски поет Паси? я да се явява на работа, да не го докладвам на другарката Йотова!

И на мен ми липсва! Няма с кого да се заяждам!

Протакат, протакат, защото нямат пари - ни за бджет, ни за фискален резерв, ни за гаранционен фонд, ни валута за газ, ни за нефт, ни за медицински консумативи... Имат някакви левове, които задържат от ДДСтата и от неплащаме по европейските програми, но и те се стопяват с всеки изминат ден...

ТОЧЕН ПОРТРЕТ НА ВОЖДА ТИ БУДА!

Русия, която е собственик на КТБ си каза: Тия ни резнаха за Белене, резнаха ни за Южен поток, я ние да им резнем някой милиард от банката пък те да плащат като са толкова отворени.Това е кризата.

Кучето (подаръка от ББ) на Путин умряло.

ТЕЗИ 38% СА КАЛИНКИТЕ,МИЛИЦИОНЕРИТЕ И ЧИНОВНИЦИТЕ КОИТО НАМАЗАХА ОКОЛО МУТРАТА ВОЖД И НЕ СА 38% А НЯКАКВА ЧАСТ ОТ 50% ГЛАСУВАЛИ,ТАКА ЧЕ НЕ СА НИКАКЪВ КРИТЕРИЙ

След като спечелиха изборите, патриотите от ГЕРБ защо не си поеха отговорността, а се оттеглиха? Може-би защото знаеха какво са оставили и че след тях никой няма да може да управлява нормално? Онези, които непрекъснато повтарят мантрата "комунистите са виновни", забравиха ли биографиите на своите любимци? И това, че хората се делят на почтени и непочтени, достойни и недостойни и т.н., за каквото още се сетите? Партийната принадлежност обикновено служи за задоволяване на кариеристични и други амбиции.

не разбрахме колко е днес кръвното на Боко Тиквето?!

Много по-ниско от РЕЙТИНГА! Няма нужда да бяга в Брюксел да му го мерят като на серГЕЙЧО!:)))

ти май му го мериш всеки ден.....

Ауу, еврофондовете, отпуснати на Котарака, ги спряха. Няма откъде да крадем. Да захапем глупавите дребни вложители и пенсиите и да сдаваме властта на Котарака. Той ще ни набави нова плячка.

Абе гаргамелчо,нали се беше покрил някъде,та бяхме се кортулисали

Много важно ! И без тях и с тях, все това !

След като мърлявите герберски кметове допринесоха бедствени ситуации в големите градове, сега е ред да се удавят в собствената си алчност и кражби.

ще мине и без палячовците

ББ днес се е скрил.