ГЕРБ: Когато БКП/БСП управлява, държавата непременно фалира

Когато БКП/БСП управлява, държавата непременно фалира, заяви депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски в декларация за 10 ноември.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Когато БКП/БСП управлява, държавата непременно фалира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ФОНА НА ПРЕДАВАНЕТО ПО БТВ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ СЕ ВИЖДА НАДПИС БСП И ЕДНА РЪКА С ПРЪСТ СОЧЕШ НАДОЛУ/ВЧЕРА/ ТАКИВА ЖУРНАЛИСТИ НЕ НИ ТРЯБВАТ. ТОВА Е ЯВНА ПРОПАГАНДА. МИЛИ НАРОДЕ ПРОГЛЕЖДАЙ !!!!

На раменете си носиш цукало вместо глава. Типичен герберастки представител. Кухо глинено ГЪРНЕ/ вски/.

Този изедник колко партии смени-що за боклук народ сме.

Тоя не беше ли от подскачащите по митингите? Дето искаше да маха пловдивският "Альоша". Сега прелива от радост от това, че са осквернили "Альоша". Голяма радост. На малоумник! Всичките им кадри на ГЕРБ са такива. Бивши седесарчета. Малоумниците, които разрушиха България! Такива вместо да са в затвора са в парламента. Че и акъл дават!

Всички партии сте ДС креатури! Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Пак ли ти, бе - един и същи пост, навсякъде, по няколко пъти на ден! Не че нямаш още десетина ника - за едно и също тъповато текстче ли ти плащат? Нямаш ли си по-бдителен цензор, или и той като теб взима пари бам-бадева?

Другарю,осъзнай се!Държавата ни е пример за благоденствие- швейцарците масово емигрират и се заселват у нас, което е достатъчно за една трезва оценка.Удоволствие е да ползваш лекари, заплатите са повече от престижни, цените за прехрана , отопление,светло и вода са символични.... Да ве я и мизерабльовците щастливи!

Винаги когато червените мърши са идвали на власт като са лъгали народа са довеждали Народа до национална катастрофа. Примери за това много: Венецуела, Куба, Сев. Корея, бедните изтормозени ватенки Помните ли Луканов и провала му ? Помните ли боклука Виденов? 1 долар струваше 3000 лв. Пълен провал. Помните ли червено-турската мъгла - всенародни протести, заробването на Родината с проекта Белене, пълният им провал ? Тези измикяри откраднаха народните пари с помощта на Луканов и сега техните наследници-милионери нагло отново пак се опитват да ни излъжат. С комунист диалог не може и не бива да се води, той ти се качва на главата и после иска да ти я махне. Затова единственият метод за справяне с комуниста е куршум в главата!

червени минетчии, опикани старчоци, бесепарски боклуци. Всички за ръчички и по една свирка за бате ви Спас

ха така бе бате, фактити фактитически са си факти. фактури не ни требат.

Не знам защо тоя Спас не си спомня , че БКП стартира пътя за демократично и многопартийно развитие на България!Изглежда , че тоя Спас има тежка склероза , защото не помни още и че БСП бе в основата на приемането на страната в ЕС , тогава Премиер бе Станишев , който в момента е лидер на втората по големина партия в ЕС!А колкото до икономическия срив който преживя България по Жан Виденов , бе отказа на Иван Костов да подкрепи валутен борд през есента на 1996 год!Личеше дългата ръка на ЦРУ !

А тая склероза Гърневски дали си спомня че по време на Иван Костов България загуби 75 % от основните си фондове , а той обикаляше страната с хеликоптер и се хвалеше , че направил България екологична страна , защото нито един комин не пуши!Спасе, помниш ли Вашите щети към страната , граничещи с национална катастрофа?Как ще помниш склерозо!

Гледайки тази гуша ми се струва, че ,,фалитите,,, са много хранителни за ,,,някой,,хора.

Защо критикуваш БКП като твоят настоящ лидер е бил на ясла там,а сега се правите на демократи и честни граждани?

Може да е комунист но е прав.След упрявление на комунистите винаги идва потопа.

Спасе, Спасе забрави от къде се напасе....... Майка ви мръсни боклуци!!!

...руски!

........български!

Много ги моли БСП-то. И така трябва. Те си мислеха че с 80 дупетати ще могат да направят много повече, отколкото с 40, но се оказа че това е илюзия. Спас Г. е стар седесар. Той изпитва органична омраза към БСП и нейната номенклатура, наследник на номенклатурата на БКП. Като добавим и деца и внуци на старата партина номенклатура, дето сега с еподвизават в БСП-то, омразата му само може да нараства. В БСП исновно са партийни членове на БКП и тените деца и внуци. В ГЕРБ също има много бивши членове на БКП. И тук му е мястото да видим каква е разликата. В БСП основно е висшата номенклатура на БКП, тия дето са се облажвали по времето ан милиционеро-социализЪма. Там имаше една прослойка и от казионното БЗНС. Имаше и безпартийни комуняги, много по-нахъсени от много членове на БКП. Но основното е че цялата тази пасмина лапаше. От 1 млн членове на БКП имаше една номенклатура от 50-60 хил души, които реално се облагодетелстваха от режима. А ниньора от перник, метелурга от Кремиковци или строителя от Стражица не са получавали практически нищо. Накои са били членове на БКП от глупост, други, от идеализъм, трети, с някаква надежда за развитие. Но истинския гювеч си беше само за номенклатурата. Колкото по-висша номенклатура - толкова по-голям гювеч. Същата тази номенклатура, след 1989 г, изпадна в ужас да няма разплата. И тя беше инициатора БКП да се прекръсти на БСП. За да се спасят 50-60 хил номенклатурчици се орезили цялата партия. Много хора я напуснаха и тя от 1 млн и кусур стана 100-ина хиляди. Когато се създаде ГЕРБ една част от бившите членове на БКП, тия, които не са се ползвали от гювеча, реши че е настъпил момента за разчистване на сметките с номенклатурата на БКП-БСП и тяхното потомство. У нас нямаше лустрация (ако имаше тия 50-60 хил щяха да бъдат махнати отвсякъде) и единствения начин за разплата беше БСП да бъде "отбита" от властта. И колкото с еможе да бъде мачкана. Това е разплатата. Да, може и да не е каквото трябва , но все е нещичко.

А един мармот завива партийните книжки на Боце, Цецо, леля Цеца и доносниците от партньорските партии в станиол....

бе Спасе, не приличаш на себе си от времето когато беше верен на БКП и после на СДС. Всички сте такива в престъпната организация Герб=БКП.

Лайната са така -в която и тоалетна да ги изсереш са същите

щом този хамелион, комсомолец, седесар и после всякакъв е в партията ГЕРБ си представете другари гербаджии що за изроди има в тая партия!

Този гащник премета ръка не се ли провали,като кмет от СДС в Пловдив? ГЕРБ събра отпадъка от БКП,СДС,БСП,РБ и др.отявлени боклуци от породата на Антон Тодоров.Грешката на Бойко е ,че ги набута и за депутати.

ми боклука си харесва боклуци бе! Чак и го защитаваш, може и още да има такива дебили да си мислят че ББ защитава родината си и милее за народа си!????

КОМСОМОЛЕЦ, ПОЕТ НА КОМСОМОЛА! ТОЙ Е КАТО БРАТА НА ПЕТЪР СТОЯНОВ ДЕМОКРАТА, ДЕТО ПЛЮВАСРЕЩУ СОЦИАЛИЗМА, А ДО ОНЯ ДЕН Е ЛАПАЛ ШОКОЛАДИТЕ ОТ ДКМС!! ТА СПАСКАТА Е ТОЧНО ТОВА ИСТИНСКИ ПРИМЕР ЗА НАГАЖДАЧ! ТАКА ДЕНО ВРЕМЕ КАЗВАХМЕ НА КОМСОЛОСКИТЕ СЕКРЕТАРИ! ТА ТОЯ СТАНАЛ И ГРОБАР ГНУСНА ТВАР МАЗНА!

Когато комунодоидите от ГЕРБ управляват три пъти по две години здравеопазване,образование и сигурност се сриват,цените на стоките и услугите растат ,а мизерията в държавата расте с темпа на обещанията ,лъжите и манипулациите им.

Когато случайно БСП вземе преднина на избори и не може сама като партия да бъде на власт, нейното ръководство се съюзява с всякакви рекетьори, които облазват властта - НДСВ, ДПС например, за съжаление тогава БСП изпълнява само техните програми заради няколко субсидиращи я олигархични групировки. След това бере негативите, обругавана от такива като Гърневси и подобни. БСП като партия никога не е била на власт освен две години по времето на Виденов, когато разгониха фамилията на подкрепящите я 60% от населението. Това е всичкото време на властта на бесепарите - истинските наивници/. Всички други приказки са шменти-капели.

"Когато БКП/БСП управлява, държавата непременно фалира... ЗА ДА МОЖЕ НИЕ ОТ ГЕРБ ДА КРАДЕМ,АКО МОЖЕ ВСИЧКО И ЗАВИНАГИ!"

Когато дойдем с Нинова ще е ралично, обещавам! Няма да е само една банка както при Станишев.

Такива дебили като Гърневски само помагат на ГЕРБ да се срути по-скоро, отколкото и Боце очаква.

ЗАБРАВИ ДА СПОМЕНЕШ И ГЕРБ,ДРУГАРЮ ОТ СДС-ТЕЗИ,КОИТО ИЗЛЪГАХТЕ ПРЕЗ ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ,ЗА СИ ОПРАВИТЕ МАТЕРИАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ!!!

за народния трибун Спас Георгиев Гърневски и слабостта му към силните на деня може да прочетете в link/.../10/.../spas-gyrnevski-oblyskvashtiiat-politicheski-hameleon.139893...

Станишев остави на Бойко Борисов 4 милярда излишък. И това ли е фалит???

Станишев ограби заедно с Пеевски 4.2 милиарда от КТБ, и не остави нищо!

А Баце пропущи , остана капо. Аде стига бе , баш Баце кинти да пропущи.

НЕНОРМАЛНИК, САМО ГЛУПАЦИТЕ КАТО ТЕБ ВЯРВАТ НА ТОВА! ИМА ДОКУМЕНТИ КОИТО ГОВОРЯТ ЗА ФАЛИТА НА КТБ-ЦЕСИИ, ИМА ДОКЛАД НА ЦРУ ЗА СЪЩАТА, А НЕ БРАЩОЛЕВЕНЕТО НА ГЕРБ, КОИТО ПОКАЗВАТ, ЧЕ ТОЧНО ГЕРБ-БОРИСОВ СА Я ФАЛИРАЛИ! ИМА ИНТЕРНЕТ НАПИШИ ДОКЛАД НА ЦРУ ЗА ФАЛИТА НА КТБИ ПРОЧЕТИ, НАПРАВИ ПОНЕ ОПИТ, ДА ВИДИШ КОЛКО СЕ ЛЪЖЕШ!

ЦИНИКА МИНАЛ ПРЕЗ ВСИЧКИ ПАРТИИ, ОТ БКБ/БСП ДО ГЕРБ/БКП-2, ПРОПОВЯДВА "МОРАЛ"! БОЖЕ, ОСЪДИ ГИ! В ПАРТИЯТА ГЕРБ/БКП-2 ПО КИЛОГРАМИ ЛИ ГИ УРЕЖДАТ В ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО - ВСЕ ДЕБЕЛОГЪЗИ И ДЕБИЛИ СА?

Кога завърши и какво без да си син на активист на БКП колко народ е пострадал от твоите доноси пъво си измий червените л-а от устата

Гърневски тези тъпотии може да говориш на тези родени след 1990.Има още много живи на грабежа наречен приватизация стартиран от Иван Костов.Да не се ровим в миналото да се окаже , че и ти участвал в този грабеж и да плачеш за гилотината !

на всеки нов БСПар да изживее Виденовата и Лукановата зима. Барем им дойде акъла в главата.

Тия лизачи не му оставят на Бацето косми по гъза да му порастат.

А бе, изрод, по устата ти още стоят лайната от задника на Костов, който лижеше, докато беше силен Костов, а вече си забил езика в задника на душманина на Костов- Мутрата. Ама че подлец!

И то е ясно , на където духа вятърът , на там са парите ! От БКП/БСП в ДСБ, от ДСБ в НДСВ , от НДСВ в ГЕРБ . Ала Кунева и Цецка Цачева !

народа мизерува тоя тръгнал да геройства къв дебил е вожда му ограбил еврофондовет създал безмислени проекти ,окрал парите за пенсии ,съсипал ккавото можал и мизерия и беднотия цари

Искам да добавя ограбването с мълчаливото съгласие на Бойко на здравните вноски на хората от здравната каса от Семенчо Дянков- един милиард и двеста милиона лева!. А сега се хвалят че дали пари за здравеопазвани в бюджета, след като фалираха провинциалните болници. Така хората ще си мрат напълно здрави...

Тоя пази ли си партийния билет , че както са тръгнали нещата не се знае?

-Гърньо, ти за кого ще напишеш възхвала? - попита Вожда - За който даде повече!- рече Гърньо. - Аз ще те направя депутат от ГЕРБ!-предложи Вожда и се опули за по-голяма достоверност. -Значи даваш най-много!- отговори ухилен Гърньо

Единственият оправдан мотив на ГЕРБ за включването на лицето Спас в кандидатската листа на последните избори е откъсване на десни избиратели от разцепената десница. Няма обаче никакъв оправдан мотив сега да му се дава право да се изказва от името на партията, защото петни името й. Дразненето на опозицията не е мотив в нейн и на държавата интерес. Мястото му е при Антон. В изказванията му няма нищо градивно, пълни са с простотии.

Гърневски - платеният бард на всички времена! Личи му и по мутрата!

И Цецка Цачева, Бисеров, П4евски , Ментата , Менда Стоянова , ген. Симеонов С. ,....все продажници !

Гербаджиите тази ли фурнаджийска лопата намехи да чете декларацията от тяхно име. Това е срам за ГЕРБ, да се излагат с този поет - комунист. Затова повече няма да гласувам за ГЕРБ. По хубаво да отида за риба...

ТИ ЛИ БЕ, УРОДЕ, ТОЧНО ТИ ЛИ БЕ, СПАС ГЪРНЕНСКИ, КОЙТО БЕШЕ ЧЛЕН И НА БКП И НА БСП? С КАКВО ПРАВО ГОВОРИШ ПРОТИВ БКП/БСП, ТОЧНО ТИ КОЙТО СЕ ПОЛЗВАШЕ ОТ НАЙ-ГОЛЯМАТА И СОФРА, НО ПОНЕЖЕ СЕГА ГЕРБ РЕДЯТ НАЙ-ГОЛЯМАТА СОФРА, ПРИСЛАМЧИ СЕ ДО ТЯХ, САКЪН ДА НЕ ЯИЗПУСНЕШ! ЗАСРАМИ СЕ СВИНЬО, НЕНАЯЛА СЕ, ТОЧНО ТИ ЛИ ЩЕ ПРОПОВЯДВАШ МОРАЛ? А В ДРУГИ ДЕН НА ЧИЯ ЛИ СОФРА ЩЕ БЪДЕШ!

Прави са, ГЕРБ са все (бивши) комунисти. Най-добре знаят как стоят нещата.

Търкулнало се ГЪРНЕТО и си намерило похлупака. Ганьо Банкянски по себеподобие прибира всички ганьовци...

Чета и виждам, че доста от коментиращите го плюят, че бил комунист, че писал стихове възхваляващи комунизма. Вие си знаете, но аз за младите да поясня. По време на комунизма всички трябваше да са комунисти или земеделци. Друг избор нямаше! Ако си поет можеше да пишеш за любов, за героизъм, за трудолюбие, по разни други позволени теми и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО творби възхваляващи комунизма. За да си изкарваш хляба като писател и да те публикуват или държат на работа трябваше да възхваляваш комунизма. Ако не правиш това имаше едни хора дето само седят и пишат доноси (както сега има тука седящи тролове и пишещи опорни точки). Та избора на този човек е бил да си остане писател и да пише стихове възхваляващи комунизма, иначе е трябвало да продава краставици, да речем. И вие сега го плюете, защото е нямал друг избор и защитавате тези, които са го оставили без избор, защото сега, когато може да говори свободно говори истината за тогава. Лицемерни плъхове!

Преди за комунизма , сега за бойковизма , келепир да има.

Да има!: Сега като съм по умен от теб мога да си намеря по-добра работа без да ми трябват "връзки", мога да си купя кола без да чакам 5 години да ми я произведат след като съм започнал да я изплащам, мога да пътувам по целия свят без да трябва някой, който да гарантира, че ще се върна и ако не се върна да го преследват, мога мина границата с Гърция без да ме застрелят, мога да гледам как децата на всички отявлени комунисти живеят и учат в "прогнилия" запад, а не в Русия да речем, мога да тегля една майка на теб или на секретаря на партията ако е тъпанар без да ме затворят на топло, мога да продължа да изреждам още олоко час, но мисля, че ще схванеш разликите и ще се замислиш.

А стига бе,ти изкара че половин България са били поети другата доносници.Аз бях и съм обикновен инженер.

Я кажи беше ли член на ДКМС?

Не ти настигам мисълта. А освен това се подценяваш. Инженерите са учени хора, а в момента е пълно с разни меринджеи, дето само акъл дават. Но ти е простено - така действа комунизма: пълен си с комплекси.

... По време на комунизма всички трябваше да са комунисти или земеделци. Друг избор нямаше!.. ХОХОХОХОХХОО РазпРАвяй ги на събранието на Комунисти ГЕРБ!

"По време на комунизма всички трябваше да са комунисти или земеделци. Друг избор нямаше!" - ЛЪЖЕШ ?! И баща ми и майка ми НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП ИЛИ БЗНС ... Аз също НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ЧЛЕН НА БКП ИЛИ БЗНС ... ВСИЧКИ които не бяха членове на двете партии бяха членове на ОФ /отечественият фронт/ .... така че НЕ ЛЪЖИ ....

А отечествения фронт е бил нещо много различно и е бил коректив на властта ли, че нещо и на теб не ти разбирам доводите. За твое сведение - имало е и безпартийни, но с принципи, които са ги гледали накриво. Не исках да обидя Отечествения Фронт като организация защитавал инакомислещите в комунистическа България. Извинявай!

"През следващите десетилетия след 1948 г. Отечественият фронт се трансформира в масова обществено-политическа организация и продължава да съществува като коалиция, доминирана от БКП, в която участва и БЗНС" Тук значи са членували. Не в БКП!

Гражданин ли селянин ли си, не лъжи младите по подобие на Бай Суджук. Никой никого насила не е карал да влиза в партията. Даже беше доста трудно за тези, които не бяха работници. Но такива като теб напираха за власт и облаги, намираха начини да станат партийци. После по бай-ганьовски първи си хвърлиха книжките и с новите пак на власт. И Гърнето е същият нагаждач, сега се е подложил на Бай Суджук, лиже го от всякъде. Преди го играеше седесарин. Където е келепирът, там е той!

не казвам, че е било насила, но беше под строй (помня как ни събраха всички в класа за да ни направят членове на ДКМС). И ако случайно откажеш, тогава започват да те следят и пишат доноси за теб. Никога няма да спра да напомням на младите какво е било, другарю, майната ти!

И нафталина вече не е нафталин.Едно време какъв нафталин имаше.

Този и като онзи Антон Тодоров са срам за нацията. 28 години след 10.11.1989 г. още ми говори за комунизъм и антикомунизъм с езика на омразата. В днешно време е по важно да говорим за доходи и просперитет на хората.

Га България е ставала първа в Европа по тиквопроизводство??? Га е достигала до ПЪРВО място по смъртност.. Първо място по краденето на пари, които са УЖ за борба с корупцията.. Последното ни го даде комисарката по правосъдието, кат направо каза - ЦАЦАРАТОРА ВИ ЛЪЖЕ... И след посещението в България каза - време е лъжите да ги поставим в зависимост от еврофондовете.