БСП окончателно бламира кабинета за бюджета

Бюджетната, здравната и икономическата комисии отхвърлиха предложените от правителството промени в държавния бюджет. ГЕРБ поставиха нов ултиматум.

Обратно в новината

Коментари - БСП окончателно бламира кабинета за бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕДЛАГАМ ДА ПОДКРЕПИМ ДРУЖНО ГЛУПАВОТО МОМЧЕ ОТ БАНКЯ ДА ПРОДЪЛЖАВА В СТАИЕТО СИ ДА СРУТИ ДЪРЖАВИЦАТА, ПОСРЕДСТВОМ УДАРИ СЪС СРАВНИТЕЛНО НЕГОЛЯМАТА СИ, НО УДИВИТЕЛНО УСТОЙЧИВА ТИКВА

нищо не разбирам вече Шебекът сталинишев се шмугна у Европата с Мониката му титанът на мисълта Генералисимус др. д-р по над пред науките и безспорно доказан академик чл.кор. по простотия и тъпотия вкупом докара до лудост собствените си депутати, те цопнаха щом ТОЙ /или АЗ/ за кратко биде у Европата Алаах бил Велик Дано да на продължават постянните опитид за узурпация, посредством атаки срещу банковата система чрез майсторски удари на някакъв див каракатистин ударите се нанасям майсторски с тежка тиква срещу значително по плътен предмет....

3.6 млрд. заеми в ръцете на боче,леле,при условие че той сменя табелки,ужас,да отидат пак незнайно къде,а не!сега се прави актуализация на нзок,заради неговите "алгоритми",sтига толкова,да се оправя!да се заложат такива пари за нещо,а впоследствие да стане,както с кредитни досиета без обезпечение на ктв,не е работа,дори немислимо!

Треперят, че ще трябва да признаят са огромните дупки в сегашния бюджет, които не могат да запълнят дори като окрадоха КТБ

Те не треперят,а искат да предотвратят необмислени разходи,а Борисов чака готови пари със заеми,които няма да възстанови на наш гръб,то няма и как и ще я оплеска отново и задълго,пак на наш гръб!Ти от Борисов какво очакваш,ала-бала-ница,е не го ли разбра,чак толкова да си зле и неграмотен!

Ама ние сме си виновни, оставихме финансите на КУрнелия и Данчо Ментата, после олеле... Бойко въобще не трябваше да им влиза в Парламента, да увиснат на средния на Волен и да си носят отговорността, не да ми се изнизват в Европа и посланически постове.

Е ,откъде накъде тази грандоманска актуализация,набързо,необмислено, при липса на достатъчно приходи!Ще се харчат пари наготово,ще се стягат колани и отново да стигнем до положение на невъзможност и блокиране на икономиката,е стига!Работещите са колкото пенсионерите и всичките пари да им се вземат пак няма стигнат,след като няма достатъчно работни места,които да генерират приходи!Къде е политиката на доходите,която да създаде условия за нови работни места и постепенно да се увеличат приходите.Сега е безсмислено,че и тази банка за капак!

Мутрата Борисов продължава да рекетира за щяло и нещяло , какво да се прави професионални деформации на един бандит!

Здравейте ЦИРКАДЖИИ ...остават още 8 дена, ..... Ееееех как бързо минаха 400 дена.... ОГЪН СЛУЖБА НЕМА... ......И ей го изтеклa 1 годинкa...... станало лето 2014 -то. ..... и мандата на правителството "Орешарски" безславно привършва... Олигарсите натрупали по още няколко милиарда за предстоящите черни дни, куклите им се приготвят за опозиция, а хората в държавата са станали доста по-бедни... Червените тролове по форумите са с набъбнали банкови сметки, блазя им.... По телевизоро ТВ7 на стража и верен на политиката си СЪОБЩАВА ....Ден 400-ен, контрапротестите в подкрепа на кабинета "Орешарски" не спират. За юбилеен 400-ен пореден ден Мишо Шамара, Нина Гергова и група безпартийни членове от БСП изразиха своето задоволство от политиката на кабинета "Орешарски" с масови контрапротести в градинката пред НДК. Хората развяваха знамена на Партията. Имаше много пенсионери и роми, дори и партийни активисти... Абе ЛУД УМОРА НЕМА!!!!!

"Изнудвам ги, разбира се, защото те ме изнудваха една година", призна той. някой да даде пример, как точно е бил изнудван борисов една година???коя година и с какво???това поведение на човек, политик и дипломат ли е???за мене действията му вече стават абсолютно истерични и ненормални.

Че той не ходеше на работа, кога го изнудваха и къде го има това по света.

Ако нормален чожек бойкотора така работата си като него - отдавна да са му били шута, А тоя цяла година само това прави,

Днес се отговори окончателно на въпроса :КОЙ?" Това е ДПС. Те също придобиха качеството на неудачници и провалени политици. С тях върви провалът във всяка област от икономиката и политиката. Където пипне ДПС оставя некомпетентни кадри,които единствено гонят българите и назначават още дпс кадри,които правят пълно мазало. Пеевски е пример за хрантутник, а колко ще има като него? Ако онези зад Пеевски го направляваха по- добре нямаше да има скандали от най- долна проба.

Какво толкова ще стане, ако новото мнозинство на есен актуализира бюджета? Правим избори, печелим ги, правим правителство, правим мнозинство и правим ревизия на бюджета ... какъв е проблемът? Като направим актуализацията сега, ще потекат пари ли?

Истината е друга. Не желаят никакви дискусии в парлаМента относно бюджета, защото ще засегне големите неудачи на БСП а идват избори. Приемат го като предизборна агитацуя. Абе страх ги е от сянката им. И Боко е виновен за всичко, включително и за горещото лято.

Борисов иска да му се осигурят много пари, за да може прави политика, както той си знае, лентички, тупания в гърдите и пр. При това друг ще е виновен за заема.

"Изнудвам ги, разбира се, защото те ме изнудваха една година", призна той. " ... пак високо кръвно, отива и на висока захар ...

бсп,.... окончателно сЪ разСтуря...

Герб не знаят как да гласуват, затова няма да присъстват !

Веднъж и тези да са в час !! АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА С ЦЕЛ ДА СЕ НАЛЕЯТ ЕДНИ 2.7 милиарда лева от него в една новосъздадена от ДПС финансова пирамида каквато е банка КРЕДИ АГРИКОЛ е не само безумие, но и повторение на създаденият от три поредни правителства банков БАЛОН наречен КТБ !!! С активното участие на Главния прокурор се прави опит да се внуши, че КТБ е ФАЛИРАЛА и се дължат някакви милиарди за спасяване на вложителите й !! ЦЕЛТА Е ДА СЕ СПАСИ ДЛЪЖНИКА НА БАНКАТА ПРИЯТЕЛЯТ НА ПРОКУРОРА ЛИЦЕТО ПЕЕВСКИ, КАТО СЕ ЛИКВИДИРА БАНКАТА МУ !! Заради задържаните и ПРИКРИВАНИ от прокуратурата кредитни досиета на 70% от кредитния портфейл на банката се стигна до НЕВЪЗМОЖНОСТ на КВЕСТОРИТЕ да преценят състоянието на банката.!! ЗАПОЧНА МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ ВНУШАВАЩА НИ, ЧЕ БАНКАТА Е ФАЛИРАЛА И Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ МОБИЛИЗИРА ПАРИЧЕН РЕСУРС ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТИТЕ !! Това бе повод ПРАВИТЕЛСТВОТО на ДПС да поиска актуализация на бюджета като предвиди да налее въпросните 2.7 млрд.лв в банката управлявана от дъщерята на Цецо Василев /КРЕДИ АГРИКОЛ БЪЛГАРИЯ ЕАД/ и още 2 млрд лв в ГАРАНЦИОННИЯ ФОНД управляван от държавната ББР !!! При сценария на фалит на КТБ вложителите и щяха да бъдат обещетени от държавната ББР, а парите в Креди агрикол щяха да са основата на новата пирамида която строи правителството на ДПС !! КАКА КУРНЕЛИЯ КАТО СТАРА ПЕРАЧКА УСЕТИ, КАКЪВ ИМ Е НАЧИЛ РЕЗАКА ДОГАН И ДАДЕ ОТБОЙ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ПОПРАВКАТА В БЮДЖЕТА !! РАПОНА КАТО ЧУ ЗА ПАРИ МУ ПАДНА ПЕРДЕТО И ЗАПОЧНА ДА СИПЕ ЕДНИ МИЛИАРДИ, КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА СПОДЕЛИ СЪС СТАРИТЕ СИ ДРУГАРИ ОТ ДПС !! нали точно това говедо продаде на КТБ Булгартабак , БТК, МУЛТИПЛЕКСИ, ВИВАКОМ ДУНАРИТ... Благодарение на него КТБ се превърна в държава в държавата!!

Сега ще бягат като дявол от тамян от Орешко и "експертния" му кабинет, който съсипа държавата във всичките й измерения. Избори идат...Най-логичното, според червените, е и те да започнат да плюят (собственото) правителство, присъединявайки се към общия хор. Просто ще си обършат нас..ния за..ик и ни лук яли, ни лук мирисали - пак към изборна победа....

Всички вкупом говорят за спазване на закона и изплащане на сумите на вложителите с до 100 хил. евро, което ще стане от държавата. А защо никой не говори кой открадна тези пари от банката, та се налага тази стъпка. Все пак те не са се изпарили, някой ги е присвоил. Или са си там, в банката...Тогава защо е този шум? Най-напред да се каже каква е истинската ситуация и след това да се търси решението. Може ли да се мисли за лечение, без да има диагноза и анамнеза?

Цялата корумпирана паплач да се измита. Няма държавност , няма политически отговорни партии,а само иконмически кръгове и обслужващи ги политици-проститутки. Вместо да се обединят в този критичен момент и да вземат експерти и отговорни решения, те си разиграват циркаджийските номера- бойкот на заседания, ултиматуми, днес ще подам оставка, аааааа не утре. Мисля ,че ситуацията с КТБ ни показа ,че няма надежда за България

Г-жо Нинова,май скоро няма да "слезете от джиповете",а за кръчмите да не говорим!?

На тая тиква от Банкя в никакъв случай не трябва да му се връзват на простотиите- ясно е,че каквото иска ББ трябва да се прави точно обратното- иначе, ще стане лошо.А ако дойде отново да ни управлява-Бог да ни пази!

Той Бог ни пази - но когато комунистите не са на власт.

Е толкова тъп човек като Бойко едва ли има в политическото пространство на другите държави.Само като го слушам и чета "умните " му изказвания просто се чудя какво прави този човек в политиката.Нещо е сбъркан мозъкът му.Не може цяла държава да чака на малоумника да му дойде кефа , че да накара и другите да влизат в пленарната зала и да се регистрират. Трябва да се направи така , че щом не идваш 2 дена на работа - аут и да те няма. Нали за това са ти гласували хората доверие да ги представляваш. Ама с такива пилитици - на такъв хал!

БРЦК

И как си го представяш да стане това ? Доган няма и 1 ден в парламента. пеевски за цяла година има 3 дни. Атака не са се вясвали от месец. БСП управлява в коалиция/подкрепа на гореспоменатите. Всички граждани на БГ искат това , но БСП никога не се е водило от желанието на електората.

Всъщност Кадиев е назовал нещата с истинските им имена;о) Пропуснал е само да обобщи защо БСП се оказа здраво заклещена за топ..те - а истината за положенето на БСП "на канала" трябва да се търси в не много далечната 2013 г. и в безпринципната им прегръдка с ДПС! А ББ, вместо да се опиянява от предстоящото му управленство, да си опича акъла и да внимава с кого ще се сдружава- било явно, било тайно!

1,7 млрд от резерва за КТБ, 2 милиарда за дефицит и още 2 милиарда за погасяване на дълга в началото на следващата година. Колко истанаха?

* останаха!

Според мен редно е в тази ситуация Орешарски да не се бави с оставката на кабинета си.

Така е, Бонев, само партия от типа на ГЕРБ може да направи БГ развита страна. :)

Орешарски толкова много се е забавил с оставката си, че в който и момент да я подаде няма да сгреши!

Ще им се , но УВИ. Кака им взе МЕРКЕЛА. Ще ядат ''дървен господ'' Още ведниж,но не като комшиите, а у сред зима и потерлици на Марс. Върджин и компания търсят пионери. Някой знаели нещо за седемте гладни години. Колко пъти ще Ви'' прожектират'' този филм. За тези, които не знаят....Да преровят писнията и да почетат....или да попитам останалите живи. те имат памет, която разказва.... Позьори.С купени думи мътят главите на недоносчетата си,и циганетата от Аспарухово. Кой,КОЙ да им вярва ?.... Подкопават всеки ден ОКОЛО себе си.Ту тоя,ту оня им е виновен , те все са на микрофона. И все от нечие не ''техното'' добро вземат и им се ще,пак на себе си да го дадат макар,че го обещават на ....поколенията. Меркел имитира,че вярва. Няма будали,тъй като втората .... ги лиши от живот. Много кръстове.... Паметници и ....КОЙ ?! КОЙ да ни пази от ''техната'' глупост. Имат всичките пари на света и К;о от това?!. Никой не им вярва. EU иска децата Ни-''техно''-НИЩО.Пари,ресто , не струват. имитации,артисти... кофти сюжет за ''кратък техно-разказ''.Идете си с МИР.

Вашите социалисти не сме ги измислили ние . И станишеф не е македонец , нямаме такива хора .

ГЕРБ доказват ежеминутно ,че са най-безотговорната партия ...

Тия наистина не знаят какво да правят и с бюджета, и с банката, и с европейските фондове, и с контрабандата... Лошото е, че и следващия парламент няма да знае. Знаят такива като Костов и Софиянски. Не ги харесват мнозинството избиратели, добре, ама поне да се ползват техните експерти, нали щяхме да управляваме с капацитета на цялата нация, цитирам и ГЕРБ, и БСП.

Знаят,зер...Знаят как се продава Нефтохим на цената на един футболист...И други такива приватизационни сделчици..Софиянски още ходи ухилен...И как няма?!Костов като е такъв спасител,да беше спасил парите на жена си...Ама иска да лапа лихви,сякаш малко е лапал...

Нефтохим работеше на загуба, както и другите държавни предприятия, които Виденов издържаше от държавния бюджет, затова и фалира държавата. А освен изплащане на дълговете, Нефтохим имаше и нужда от много пари за подмяна на инсталациите. Затова трябваше да бъде продаден на всеки, който го поиска. Както, примерно, сега трябва да се постъпи с ВМЗ Сопот, харесва ли Ви да им плащаме заплатите от държавния бюджет, за да продължават да си работят на загуба?

ТИЯ КОМУНИСТИ ОТ БСП СРИНАХА РОДИНАТА НИ, ЕЙ СТРАШНА ПАСМИНА, ЕЙ.

Само не разбрах къде точно ги виждаш комунистите. Такива по нашите земи няма от 50-те години насам. Една част от тях бяха изтребени преди 44 година, друга - от собствените им съпартийци в годините след 44-та. И от тогава та и до днес има само ПАРТИЙЦИ. Комунисти няма. Та - вземи се огледай и не плямпай по инерция. Всички управляващи са само лапачи-кариеристи. И им е все тая от коя точно партия са.

Както гласи римската поговорка "Изключенията доказват правилото!" а не го създават. Дано в другия си живот бъдете малко по-умни...

КЪДЕ Е МАНДАТОНОСИТЕЛЯ СЕРГЕЙ БЕ, ТО Е ОТГОВОРЕН ДА СЕ ЯВИ ВЕДНАГА.СИГУРНО РИЕ ЗЕМЯТА В ИМЕНИЕТО СИ В СЕВЕРНА ШВЕЙЦАРИЯ.

ОСТАВКА ,ТАКИВА БЕЗУМИЯ СТАВАТ ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА 1 ГОДИНА ,ЧЕ ДО КОГА НАРОДЕ ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТО НА КЪДЕТО ОБЪРНЕШ ПРОБЛЕМИ И ПЪЛНИ ОБЪРКВАЦИИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ , СЪД , БАНКИ , ОБРАЗОВАНИЕ , КЪДЕ СА ИМ РАБОТНИТЕ МЕСТА КОИТО ОБЕЩАВАХА ,КЪДЕ СА ИМ ПРИХОДИТЕ , НИКАКЪВ КОНТРОЛ В МИТНИЦИТЕ ОТ ТАМ Е ТИХО И СИ ПРАВЯТ ДАЛАВЕРИТЕ НО НИКОЙ НЕ ГО ЕНЯ ,СТАНИШЕВ СЕ СМЕЕ НАЛИ ГИ ЗАБЪРКА ЕДНИ И ХАЙДЕ В БРЮКСЕЛ , ДНЕС ЕДНО СЕ ГОВОРИ УТРЕ ГО ПРОМЕНЯТ .ЖЕНА В БУДНА КОМА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОДПИШЕ И ТРИТЕ И ДЕЦА НЯМАТ СРЕДСТВА , ПЕЕВСКИ И ЦВЕТАНОВ БЕЗ ВИНА И БАРЕКОВ И ДОГАН ??????????? И В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ И ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ АЛЧНИ И БЕЗОТГОВОРНИ ПОЛИТИЦИ ЕДИН НЯМА НАКАЗАН В ЗАТВОРА ,А НАРОДА ТЪРПИ И ЗА КАКВО ????????????????НА 13.12.1881 г. МНОГО ПРАВИЛНО Е КАЗАЛ КОНСТАНТИН ИРЕЧЕК И МНОГО АКТОАЛНО И ДНЕС .Цитирам: Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата. Край на цитата.

Стига си крещяла лелко! Аман от гробарски говеда ...

Боже и тази ли куха лейка се произнася по бюджета????? Недоразумение отвсякъде......

ще се върне на голям едноок червен кон, може и тебе да те качи там

Трябва да организираме една ловна дружинка и де що видим президенти (бивши и настоящ), депутати, министри, олигарси, съдии, награда с по един в челото. НА този народ му омръзна вече да ограбват държавата му и да го правят на луд.

Алоо,съсляци ,..къде се изпокрихте?

Г-жо Нинова , тия 1,7млрд лв във Фискалния резерв само тази банка ли ще обезпечават...!?А обезпечение за другите...-от къде...!?

ОСТАВКА ВЕДНАГА! Едно правителство в Оставка няма какво да гласува закони или бюджет за време в което няма да управлява. Ако имат и грам достойнство трябва да подадат оставка веднага.... не да гласуват глупости до последно и да редят далавери до последния ден. СРАМ МЕ Е ОТ БСП!

Такава изродщина в българската политика виждам за първи път. Закони се приемат в полза на обществото, а не всяка партия да ги приема или премахва, защото на момента така и изнася. Явно вече падението е стигнало до там, че всеки реве с пълен глас че не му се дава да краде колкото иска - и това се представя като национален интерес. И всеки се оправдава с другия, та даже се оправдава за време, когато още не е дошъл на власт. Ами като е толкова зле държавата според Вас, защо така здраво драпате пак да я управлявате. Вече ни писна от дежурните Ви фази, наглостта, цинизма и простотията Ви. Е никъде няма такава държава.

Разбира се Боце,че няма да влизаш в НС,важното е да мине по твоята ,а бюджета на НЗОК може и да не се актуализира,да мре народът.Важното е ти да командваш.Почакаи малко и това може да стане,ама както се държиш ,надали.

БРЦК

И кой електорат е с най - висока смъртност и най - зависим от здравната каШа ? Позна - на БСП и на ДПС. Кой управлява в момента ? Пак позна - БСП и ДПС. Ми що Боко да им гласува и после да го обвиняват ,че и той е гласувал актуализацията ? БСП и ДПС ако искат нещо от ГЕРБ - това ще е с условията на ГЕРБ. Боко се изхитри и не е вече толкова прост. Да подават оставка докато електората не е видял новите сметки за ток а Путин не е спрял газта през крайна ,че тогава ще има кютек.

Крайно време е всички кукли на конци да започнат да носят персонална отговорност.

кака Цецка,наште са готини.

В момента цари абсолютен ХАОС... както винаги, след управление на БСП. Поредната Национална Катастрофа е само въпрос на време.

Само като видиш обаче муцунката на Станишевото и се чудиш това човек в кое измерение съществува: все едно нищо от ставащото не го касае и не може да го смути! Той не е оттук, и май не е човек.

Мъжът от снимката онзи ден беше с мустаци, днес ги е обръснал, че иначе веднъж с Цветан Василев го обърках....

А сега, нова опорна точка - вече сме против Орешарски, ще го сваляме. Ама другари, вие ще докарате до побъркване електората си. Червените бабички вече немогат да заспят, притесняват се дали докато са вечеряли не са изпуснали новата линия на партията.

и жалеше бъдещите поколения че щели да ги плащат,сега иска да му узаконят кредити като за световно. Гласувай си ги ТИ бе,наще взимаш властта,мажеш и правителство да направиш още в тоя парламент заедно със старите си приятели от ДПС.