Социолог: ГЕРБ ще са опозиция при 4 партии в НС, при 7 - ще управляват

ГЕРБ набират по 21–23 процента от гласовете на българите, дистанцията с БСП е около 3 до 5 процента. Въпросът е дали ще има още един спад след януари 2013 година. Януари е много тежко изпитание за всеки политик на власт.

Обратно в новината

Коментари - Социолог: ГЕРБ ще са опозиция при 4 партии в НС, при 7 - ще управляват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си припомним: Според псевдосоциолога Андрей Райчев(човек с нездрав вид и нездраво мислене): Васил Левски е по-скоро терорист, отколкото борец за демокрация По БТВ дава следните определения: Левски - конекрадец, Ботев - сомалийски пират (отвлякъл кораба "Радецки"). Същия предложи премахване на одата(възхвала на българското духовно безсмъртие) Кочоот учебниците. Такъв хамелеон, такова плюнчесто се, хлъзгаво и сменящо кожата си влечуго не знам . Не социолог, а социопат!

Разтегни Андрей акордеона. Знаеш ли я тази песен? По-добре ще направиш!

Този като го видя и ми е ясно колко е посредствен в неговите лишени от логика прогнози-просто не може да обясни как стоят нещата ! Нищо не му се разбира от разсъжденията.Говори напосоки, но не и базирано на реалността статистика ! И се вижда кого защитава - БСП !

И кога най-сетне ще позволят на българите зад граница да гласуват? Това са над един милион души, които в момента са най-големия донор на свежи пари за България, а са оставени без глас! Това никъде го няма! Плевнята ако наистина го мислеше това което го плямпаше, поне за парламентарните избори да натиска да се въведе, ако не го направят, значи ГЕРБ се плашат от "качествения матр'ял" и само лицемерничеха с него през първите си години. Срам!

Кажете ми, някой някога имал ли е обаждане или анкета с тези втръснали ни до гуша т.н. социолози? Аз лично имам контакт с поне най-малко 200 души почти всеки ден и никой никога не ми е казал, че са го питали за мнение за гласа му... Тези т.н. извадки са извадени според това коя партия колко е платила и т.н. резултати се нагласят както им отърва, тоест, както им е поръчано.

На този Райчев помня,че баща му беше фактор при Тошо. Викаха му сивия кардинал, но и той се уреди както всички комунисти от високите етажи.Не съм от ГЕРБ, но помня още,че най-зле сме били като управляваха комунягите - Лукановата зима,когато имаше купони за масло, захар, брашно, а за другото чакахме на опашки от сутринта от 4 часа за една кофичка кис.мляко. А при Виденов нямаше и хляб, бяха изнесли и зърното от резерва.И затова казвам никога повече комуняги.Ако не бяха те след войната щяме да бъдем като другите европейски страни, а сега сме обречени во веки.

Андрей, стига фантазии, все пак доста пораснахме.

Става въпрос за съвсем друго! В Германия има една социал-демократическа партия (SPD) и една комунистическа партия (Die Linke ). Във Франция има една социал-демократическа партия (Parti socialiste) и една комунистическа партия (Parti communiste franais). В Италия има една социал-демократическа партия (Partito Socialista) и една комунистическа партия (Partito della Rifondazione Comunista) В България БСП се пише за социална, но нищо социално не е направила, освен да краде България и рапределя социално секторите за кражба! БСП е и комунистическа, след като произлиза от БКП (нашата пратия според Станишев)! В България НЯМА социал-демократическа пратия, след като групировката БСП е обсебила цялото ляво пространство!

Боко тиквеника ще управлява при овчи народ, пред очите на който се фалшифицират избори. Дай на ченгета да се занимават с фалшификации и са номер 1. Но какво да се прави като всеки втори е ченге в тази държава.

браво Андрей Райчев тази прогноза и баба ще я направи , дори без калкулатор хихихих. но защо не кажеш и за неизвестните извън скобата :))

БЪЛГАРИЯ НЯМА ИЗБОР! В България НЯМА социалистическа партия! БСП- една организация с богато криминално минало, на която дължим и няколко финансови, социални и политически катастрофи, побугени младини и старини- е всичко друго, НО НЕ и социална партия! КРАЙНО ВРЕМЕ Е в България да се създаде една истинска Европейска Социал-Демократическа Партия: без деца, внуци, правнуци, съпрузи, съпруги, първи, втори и трети братовчеди на функционери от БКП и ДС! Ако България имаше този избор, то за БКП щяха да гласуват само близките им роднини! В Европа има истински Социал-Демократични Партии, има и комунистически партии, за които малко хора гласуват! В България има само една комунистическа партия- БСП, за които всички гласуват, понеже хората нямат избор, понеже няма социал-демократична партия! Искайте пари от Европа! Поканете истински социал-демократи от Европа, които да подпомогнат създаването на такава алтернатива!

Изчезни Андрешко!

Този елитен червен милионер и зет на соц генерал Недялков, отново ще бъде неприятно учуден след изборите.

23 години демокрация, 23 години КРАЖБИ. Политиката в България е на заден план(ако изобщо я има). Политиката, по-точно подлъгващите обществото разговори на политически теми, ляво-дясно и други подобни бла-бла, са предназначени да прикриват обществено известната тайна, че ВСИЧКИ са във властта, за да забогатяват. Учи мама, да не работиш и Преклонена главица сабя не я сече са еманация на стремежа с минимум усилия да постигнем максимум лична изгода. А най-лесно просперитет и благосъстояние се постига, когато се КРАДЕ от събраните пари наготово. От кюпа - бюджета и всички останали обществени фондове, и ПРИВАТИЗАЦИЯТА също! Тия 23 години, в една бедна страна, посттоталитарна, политиците главно СТАВАХА БОГАТИ и между другото, за да замажат очите на не дотам будното и неопитно в демократичните финтове общество, правеха всякакви политически салтоморталета, за да симулират някаква"политика". Е, няма как хем те да стават милионери, а и мултимилионери, хем държавата да се развива...За развитие трябват пари! А парите влизаха в джобовете на партизаните! Леви гласуват за ултрадесни закони, а десни са в ролята на популисти левичари от 19 век... Сюрии политолози вече са в будна кома - не могат да обяснят ЗАЩО ТОВА И ЗАЩО ОНОВА. Оценявайки ги от позицията на някакви политики. А в България политики няма, има само КРАЖБА и то ЯКА. ЗА ТОВА, ЗА КРАЖБА СЕ ВЛИЗА ВЪВ ВЛАСТТА! ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИСЮРИИ ПАРТИЗАНИ! Като оценявате от тази позиция случващото се в политиката в България, всичко става КРИСТАЛНО ЯСНО И ЛОГИЧНО! РАЗБРА ЛИ ДАЙНОВ? РАЗБРА ЛИ РАЙЧЕВ? Разбраха ли останалите политолози и социолози? Хората са го казали - FOLLOW THE MONEY! Това е България днес! Бай Ганю е жив и най-често срещан сред политиците! Докато ПОЛИТИКАТА не започне да предхожда КЕЛЕПИРА, ние на добро няма да отидем! Няма да влизам в полемики кой КРАДЕ и кой НЕ. Няма да ставам апологет на този или антагонист на онзи. Всеки САМ ще прецени КОИ са КРАДЦИТЕ. Фактът, че вече говорим за ОГРОМНИТЕ КРАЖБИ на политиците, е една голяма победа на почтените граждани данъкоплатци. Идеята ми е колкото се може повече хора да осъзнаят, че проблема с КРАЖБИТЕ предхожда всякаква политика, защото ако няма пари или парите са ОТКРАДНАТИ, всякакви разговори за политика са БЕЗСМИСЛЕНИ!

kgb777kgb

Прочети ми поста отдолу !!! Останалото си го знаем !!!

Тоя долен комунист трябва да замлъкне.За винаги.

Тия които постоянно ни обясняват нещата използвайки удобното-"ако изборите бяха сега"разбира се са прави.Аз обаче съм убеден че ще изляза най-прав при това на изборите.Това се казва прогноза и това предлагам да пишат и останалите участници във форума. ГЕРБ като първа класирала се партия ще получи мандат да състави ново правителство и в него ще участват и националистите.Глобализма вече оказа силно разрушаващо въздействие върху нашите национални ценности.Единствен отпор и балансиращо въздейстние могат да окажат само хора като Сидеров на когото дори и враговете му не могат да му откажат качества на истински лидер.Защото ако това не стане сега след още четири години процесите на разпад на страната ни ще станат необратими.Даже и сега може би е късно.Но нека все пак да опитаме.

И въпреки всичко БСП ще победи! Победа сега и завинаги! България сега и завинаги!

Победа за БСП на куково лято. Биологично топяща се опозиция ЗАВИНАГИ.

този човечец, с устремен към светлото бъдеще поглед е за психиатрия, неговите прогнози приличат на него - мрачни, тягостни и двузначни, най-добре да го приберат еднопосочно..

КРАДЦИТЕ освирепяват! Дано да е от ГЛАД!!!

Извода е - МАСОВО ГЛАСУВАНЕ!

ДА СИ ПРИПОМНИМ КОЛКО ОБЕЩАНИЯ ИЗПЪЛНИХА СИМЕОН И НДСВ, АМИ БСП И ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ?! АМИ ЛУКАНОВ, БЕРОВ И ЖАН ВИДЕНОВ! ХАЙДЕ ДА БЪДЕМ РЕАЛИСТИ!

И В КРАЯ НА КРАЙЩАТА КОЛКО МЛАДИ ХОРА НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ И ПО ВРЕМЕ НА КОЕ ПРАВТЕЛСТВО НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТАКАВА БЕЗРАБОТИЦА АМИ СИВАТА ИКОНОМИКА - РАБОТЯТ МЛАДИТЕ БЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ - ПО 12-14 ЧАСА БЕЗ ОСИГУРОВКИ НА МИНИМАЛНИ ЗАПЛТИ А ПОСЛЕ ЩЕ МИНЕ ВРЕМЕ И АКО ДОЧАКАТ ПЕНСИЯ ЩЕ ПИТАТ ЗАЩО И КАК ЩЕ ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ

Моите съседи се завърнаха за постоянно от Гърция и Испания.

ДА ПОГОВОРИМ СЕРИОЗНО - ОТ ОБЕЩАНИЯТА ДАДЕНИ ОТ ГЕРБ КОЛКО ДО МОМЕНТА СА ИЗПЪЛНЕНИ бИЛО ЛИ Е ПО-ЛОШО ОТ СЕГА - НИСКИ ЗАПЛАТИ, НИСКИ ПЕНСИИ, КОРУПЦИЯ, СТРАХ, МАГИСТРАЛИ МАГИСТРАЛИ, А КАТО СЕ ВЪРНЕШ У ДОМА - ХЛАДЛНИКЪТ ПРАЗЕН, НАТРУПАНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ИТ.Н. НИКАКВА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ ПЪРВИ ПО КОРУПЦИЯ И СМЪРТНОСТ КАК ДА РАЖДАШ ДЕЦА КАК ДА ГИ ОТГЛЕДАШ БОЛНА И НЕГАМОТНА НАЦИЯ КОЙТО И ДА СПЕЧЕЛИ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ ВЕЧЕ 23 ГОЗ САМО СЕ КРАДЕ КРАДЕ А БЯХМЕ УЖКИМ МНОГО БЕДНИ ЩОМ НМА ОПРАВИЯ И АЛТЕРНАТИВА ЩЕ ПИТАМЕ КЪДЕ СИ ТАТОООООО

Ще спечели, който ми плати повече, каза той межди два замаха със стика...

Лъжец, лъжец виси на конец!!! Излара ли милиончето дето ти даде властта?

rado_7_6@

Къде може човек да види предишни 'прогнози' на тези велики титани на социологията и да сравни с какво се е получило после и да им сметне коефициент на познаваемост - грубо на око по Пи го виждам някъде около нула по Келвин. Иначе единият юнак не беше ли син шаман ала-бала? Или син, син - колко да е син - кълчи кълки байко, с лачени червени прашки :) Ако изборите са честни и сравнително обективните и мислещи хора (и тук и емигранти) не са за гъби - абсолютно мнозинство за ГЕРБ.

Честита Коледа, Евлампи!!! Жив и здрав! Според мен си умен! Ама тая работа с мнозинствата? Надявам се да е от обилното ядене и пиене в България, по това време:)

rado_7_6@

Честита :) Живи и Здрави! Иначе дето се вика - what will be, will be - the Future is not ours to see.

Пак ли на тоя олигофрен ще четем съобщенията в "избрани"? ДОКОГА???????????????

rado_7_6@

Както се казва - be the change. Защо не четем Вашите мъдрости? Кое Ви пречи ник поне да си регистрирате?

kgb777kgb

вЕрно сте много тъпи в тоя форум !!! Това което сте прочели е една обикновена ченгеджийска манипулация в стил ДС и КГБ !!! Това се нарича активно мероприятие и е предназначено за големи балъци със самочувствие на знаещи и разбиращи !!! Няма никакво социологическо изследване , такова НЕ Е правено , защото не им трябва !!! Само се натъкмяват едни цифри / за да е вярно математически / и следва основното внушение ....ако влязат 4 партии....ако влязат 7 партии ще управлява ГЕРБ - ТОЧНО това е голямата лъжа , НО ТОЧНО това е целта на активното мероприятие - всички разочаровани от ГЕРБ , НО никога НЕ гласуващи за БСП, ДПС, Пръмова да гласуват за някой , който я влезе , я не влезе и гласовете на ГЕРБ да НЕ стигат за управление и да ни управлява - КОЙ -?! - новата тройна и тройно по-крадлива пасмина - БСП , ДПС и Пръмова !!! Елементарно Уотсън !!!

ьаьа тоя го вълнува само къде ше пуши бе хахах

След герб пак герб бе ьаьаь

Новобогаташ, собствник на списания и разни фирми, олигарх и червен социолог- Райчев е прав за себе си. Той не крие, а и всички го знаят, че е потомствен ортодоксален комунист от най-чиста порода! По-голям комунист от целия Висш съвет на БСП, взети заедно.

Този Андрей Райчев е пълен въздух под налягъне това го разбрах на последните избори.Освен дь ръкомахь с ръце ида плюе с оста друго неможе. От БСП явно доста му плаштат да говори небивалици.

Не мразя манипулаторите/като този/,защото не им вярвам.Народът ще отсъди кой ще го води,но дори и черноглед би видял малките промени извършени от ГЕРБ,каквито не се забелязаха през изминалите години "ДЕМОКРАЦИЯ".Не съм оптимист,че втори мандат ще е още по-полезен за Б-я/кризата/,но пък на бившите-губи ми се перспективата/миналите мандати/.Пресмятам и ще гласувам за ГЕРБ-поне имат някакъв свой старт,на който разчитат и който казват,че ще продължат и няма с кого да се оправдават,както правиха нерядко до сега.Желая успех и дано бъдат по-вече родолюбци и патриоти.Ние за такива сме петимни.

Сигурно не си си погледнал хладилника по коледа и какво има вътре...А пък за съвместното заседание на Министерските съвети на НРБ и Турция в Анкара какво ще кажеш родолюбецо? То бива къса памет ама това в Анкара....

kgb777kgb

Това с хладилника на Позитано ли го учите ???? Ако някой ти каже , че му е пълен хладилника , веднага ще почнеш да плюеш как е от ГЕРБ ,мафиот и бла-бла комплексарски тъпотии !!! Не смешко , просто ти си тъп , мързелив и пълен със завист , злоба и омраза - няма как да си добре !!! Добре си бил при комуноидите , защото си имал откъде да крадеш !!! Много ти здраве от пълните хладилници !!!

Нито ГЕРБ, нито БСП, нито която и да е групировка от политическия елит са в състояние да водят външна политика в полза на България. Има ли други?

Може паметта да ми е къса, но тоз' "цициолог" никога не познал изборни резултати. По-скоро е на хранилка при някой.

Андрей Райчев е мъдър социолог, но Кънчо Стойчев е още по-мъдър. Най-мъдър обаче е Колю Колев... Тези другари винаги предвиждат точно бъдещите изборни резултати...

ГЕРБ И БСП СА СЕСТРИ ПРОСТИТУТКИ ЕДНАТА С "БМВ" ДРУГАТА С "ауди"!?? Всяка обещава да ни пусне СПИН.

Братя са! Единият е циганин, ама не знам кой!

Най-точната дума за този социолог от български тип е нефелник!

Господа Социолози , споменахте за Герб и БСП за ДПС и България на гражданите , че дори и за "Синята коалиция " - макар , че в момента такава официално няма. Но никъде не споменавате за националистическо патриотичната коалиция на "Атака-ВМРО-БНРП и т.н" Нали искате да сте обективни, защо не споменавате за тях , от страх или от презрение ?? Не е тайна ,че и БСП и ГЕРБ ,ДПС,Кунева и Сините са продукт на един и същи задкулисен олигархически кръг от бивши генерали от ДС, който използват своите политически творения ,за да източват държавата и да печелят на гърба на народа. Когато се изчерпи едната партия ,те наливат енергия в другата и така вече 23г. Единствени извън този кръг са националистите и малките партии. Народът вече се е пробудил и е наясно с тези неща,ето заради това смятам ,че тези % и за ГЕрб и за БСП и За ДПС и за КУНЕВА и Сините са доста преувеличени.Как може Кунева да е алтернатива - като тя няма до сега една ясно изразена план програма. Но тъй като говори интелигентно за разлика от Боко - дай да и вдигнем изкуствено рейтинга. За сините няма какво да се говори - както се казва - на умряло куче нож не се вади. А пък рейтинга на БСП ми е един от най- смешните.Тази партия за мен няма лице - лидера им е доста слаб като качества. Не си ли спомняте битките които се водиха там преди няколко месеца между Парванов и Станишев? Поради какво изобщо причина -хората припознават БСП като алтернатива на Герб - все едно не си спомнят 3-ната коалиция. Изобщо според мен социологическите ви изследвания са "булшет работа". А след изборите ,ще останете наистина чудени ,че Не само ,че патриотичната коалиция е влязла в парламента - но ще е и с големи проценти.Което автоматично ще я прави и важен фактор за бъдещо коалиционно правителство.

Това "Патриотичните" русофили ли бяха? Това са баш продажниците, червените интенационалисти, начело с руската подлога Сидеров и тези от "ЗОРАта" на демокрацията БНРП!

На тези избори БСП ще има разгромяваща победа над всички партии! Победа и управление в следващите 50 години без конкуренция! Свиквайте!

Всички ГЕЙзери за серГей до апоГЕЙ!

Ами ти бе ГЕЙбер, какво искаш?

Деде, ти поне си стар човек, и много добре знаеш, че серГЕЯ няма победа над бате Бойко. Какво си изкал да кажеш, си го знаеш само ти? Тези твои терзания и пожелания са валидни на кебапчийния събор на Бузлуджа. В предвид възрастта, която имате симпатизантите на серГЕЙ , едва ли ще доживеете времената когато ГЕРБ, няма да са на власт.

Ще доживеят ! Все ще Оцелеем до Юли 2013 , когато престъпните Мутри ГЕРБ , ще си получат Заслуженото- Ритник,Затвор и Забрава !!!

Стар, стар, ама се готви още 50 години да го 'управляват' серГЕЙове!

Комундетата пак ще гризнат дебелото дърво. ГЕРБ винаги са печелили избори и следващата година няма да е по - различна от 2009г. За червените боклуци оставяме илюзиите, за нас са реалностите. Кунева, серГЕЙ и доган не са заплаха за нашата класа.

ГЕРБ ще имат по-малко проценти от Доган!

Що? В Анадола ще гласувате ли?

Няма шанс за Реална предизборна картина ! ГЕРБстапо-полицията на ГЕРБ, получават Над 100 000 000 !!! .... 100 Милиона само за Подслушване и Следене и Неутрализиране на Икономическата+Политическата Конкуренция на управляващите в БГ Мутри ! ... Е Как хората да се обявят Против БЕРГ !Няма как ! Изкривената Сега картинка , ще се Изправи на Изборите ! ГЕРБ са пълен Аут !Свършени са !

Май са ти секнали търговийката с ганджа в квартала!

Мутрите от ГЕРБ се справиха с Цялата си Икономическа+Политическа конкуренция,и Взеха всичко ! Включителни и Цялата търговия/Трафик/Контрабанда на Наркотици и Цигари !

Какъв страх, бе? Вие, хайдуците, може да се страхувате - и с основание, но не говори от името на народа. Ако не беше тази омразна продажна съдебна мласт, която зад паравана на независимостта прави страхотни золуми, то одавна всичко да е спокойно.Но, да не се изненадваме: гарван, гарвану око не вади. Справка делото на Красьо Черничкия.

до обикновена - поклон! за прав пат чета нещо написано и толкова вярно , а тоя изглеждащ на валк лубовник и комунистически олигарх - собственик на голф / кога селянията започна да играе тая аристократична игра/ е социолог колкото аз сам президент на америка.

Това, че има хора които мразят ГЕРБ го разбирам напълно, това че има такива които са им големи фенове и това го разбирам напълно, за ДПС също обаче не мога па никакъв начин да си обясня 18.5 процента подкрепа за БСП - само абсолютен лумпен или някой, който има интерес може да е за тях. Но не е възможно 18.5% да имат интерес от тяхното управление - просто, защото при тяхното крадене намазаха много малък на брой хора с много на брой милиони. От тук извода е че или т.нар социолози лъжат за тези 18.5% подкрепа на БСП или в Българие е пълно с малоумници

"...или в Българие е пълно с малоумници" Това е! Не се чуди!

Едно пояснение, към вашето казване: На дядовците, Сталин даде (уж) властта, бащите ( Пръмовци, Мако Даковци, Марин Грашновци, Тодор Живковци,Пеко Таковци Станишевци и все от тоя сорт, създадоха непоклатима обирджийска банда с власт естествено, синовете им( някой горе долу изучени-Боковци - брат сестра, СерГей, Борис Велчевци, Миглена Пръмова и др) и техните отрочета са за тази вмирисана бабичка (БКП), щото тя ги възнагради богато. Не се чудете. Но - това е. Както и да си пее, както и да лъже А.Р.,лъжесоциолога, агента от ДС, който дори жена си подслушвал, който когато говори, все се стахувам(все пак човешко е) да не си извади очите от това невропатно ръкомахане, няма да уцели нито девятка нито дори таблото.Но му плащат за да лае. За БСП ще са си същите, дори около 10% по-малко Без умрелите червени бабички и старчоци и заблудени . Това е реалността, приятели.

Ако ГЕРБ е в опозиция ще се "радваме" на турско-червено управление с разпределение на порциите от А. Доган и под мъдрото ръководство на сто годишната баба с лидера и С. Станишев - Дечко.

а герберски люспи ще има ли към тях?

Щом са отпуснали 3.1% на СК, значи със сигурност са вътре с много повече. И няма какво да ни пробутвате Пръмовица, няма балами.

Бойко пак ще бъде начело със сто депутати. Към него ще се присъединят още 25 като независими(може и повече), щото той е откровен.Каквото каже - прави го и да не се харесва на много даже.(категорично срещу пушачите-убийци, категорично срещу Белене, категорично срещу БСП, и най-вече категорично срещу ДПС да е в управлението ) Затова ще гласуваме и ние изкукуригалите за ГЕРБ. Просто, той внася яснота - това е.

Има нещо налудничево в погледа на Райчев.

Има я, И на теб цял живот да ти промиват мозъка и ти така ще гледаш!

Колко хубав е живота, когато от станишев и доган нищо не зависи!

... и ти си един щастливец ...

Защо бе, какво ми е ? Здрав съм, серГЕЙ и доган са извън властта, какво му трябва на човек?

ПРЕДЛАГАМЕ МИНИНАЛНА ЗАПЛАТА И МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ЩЕ СА КОЛКОТО ЕДНА ДЕПУТАТСКА ЗАПЛАТА ДОКТОРИТЕ И УЧИТЕЛИТЕ СЪЩО ТОЛКОВА БЕЗРАБОТНИ НЯМА ДА ИМА ЗАКРИВАМЕ СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ И ЕТО ВИ ПАРИ ОТ ТАМ И ЗА ДЕТКСИ И ЩЕ СТАНАТ 1ДЕСЕТА ОТ ЗАПЛАТА НА ДЕПУТАТА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ ОЩЕ НЕ Е СЪЗДАДЕНА И НА ИЗБОРИТЕ ДА НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ ЛИЦА КОИТО ИМАТ ЗАДЪЛЖЕНИЕ КАМ ДЪРЖАВАТА И ТОГАВА НЯМА ДА ИМА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ И И ГОСПОДАТА ОТ МАХАЛАТА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ХИХИ

Поредната гнусна комунистическа пропаганда, насочена срещу невижданите успехи на ГЕРБ! За всеки истински българин е ясно, че само за няколко години министър-председателят д-р Бойко Борисов, най-големият държавник в цялата история на България, и неговите съратници възродиха родината и я отведоха до необратим разцвет след десетилетията на опустошително комунистическо робство! Благодарение на неспирните и неуморни бащински грижи на премиера Борисов и ГЕРБ щастието и благоденствието на българина се завърнаха и нарастват с всеки изминал ден! Затова за България има само един път и само едно бъдеще - ГЕРБ!

Да не си завършил нещо в С.Корея?

На теб май ти е приятно да имаш много "бащи"

Преписвач! Това ми е познато. Някъде преди 70 година беше писано това. Сменил си името на вожда и името на партията.

Значи-и, тука ще има многопластово управление така да се каже-е, хм, защото естеството на проучванията сочи минимални резултати и все някой ще е първи, за радост на прогнозистите и прогнозите, които трябва да се имат предвид, когато се съставя мнозинство и се усвояват средствата и през новата година по всички направления, дестинации и локации наред с все по-пълното интегриране и експроприирани значи таковата, хм, разбираш ли, ние сме на твърдото мнение че победителите не ги съдят и това и принос на института ни в тазгодишните евроразработки разбирате ли такова, хм. Аз прогнозирам, че нещо ще се случва и през 2013 г., та даже и по-нататък мога ако искате, значи-и. И да ми купите нов пуловер, че тоя нещо взе да се протрива и след като платих на личния си гард и шофьор, нямам вече пари да си купя нов, значи-и. Дето казва нашия народ мъдро, от бизон и крава какво друго да се получи, и да изчакаме да видим прогнозните резултати и прогнози, значи. Мисла, че бех пределно ясен и даже конкретен и обективен, защото цел ден ме карат тука у една телевизиа да сумтим пред обектива де, значи. Другиа пат ще ви запознаа с международното положение на кой хал и кое дередже е, значи, а сега да бегам, че ще ме прибират, в политически смисъл че идва шофьорът ми и живи, неживи, поне да сте здрави и през новата година, че ще ни требвате, значи.