Свиленски: Докъде стига корупцията в държавата?

На 1 май организираме митинг-протест срещу бедността и корупцията в държавата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това ли им са кадрите на бсп. Вчера гледам по телевизията този грозен тъпанар как коментаторката го титолова с поне 5 поста в държавата. А защо не каза, че е бившият мъж на Деса сега примиерша. Защо са се развели - кой е виновен за това - никой не бяга от хубаво. И друго защо не каза, че и синът им с Деса и той в омразния САЩ - да бе всичко прекрасно в Русия, ама децата на комунягите все на запад. .

НА СНИМКАТА ВИЖДАТЕ ЕДИН ОТ НАЙ-КОРУМПИРАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ТОЧНО ТОЗИ ДА НЕ СИ ОТВАРЯ УСТАТА НА ТАЗИ ТЕМА, ЧЕ МИ НАПОМНЯ Д А СЕ ЯДОСАМ ЗАЩО НЕ Е В ПАНДЕЛАТА.

Да не ги пуска герб?!

Господинът-другар Свиленски е бил преценен като некадърник от бившата си жена и е бил заменен с клепоухия прецедент . От позицията на некадърник как можеш да даваш мнение за нещо,което не можеш дори да осъзнаеш,а камо ли да управляваш.

Като напиша в интернет Георги Свиленски излиза ми ,че и той е корумпиран.Стършел- За да не го вкара Темида в затвора, червената партия го вкара в Народното събрание. Този народен (?) представител отдавна е подсъдим по скандалното дело за безстопанственост, далавери и корупция срещу общинското дружество "Софийски имоти" и неговия бивш изпълнителен директор Тошко Добрев. Срещу Г. Свиленски има повдигнато обвинение за участие в престъпление в съучастие с още трима подсъдими. Хората на кого да вярват?

Правилните въпроси - от непрвилната уста, столетницата е в зародиша на на всичко порочно, като се започне от ограбването на собственоста на народа, та до ден днешен! И така на всеки километър!

До къде стига корупцията? До дъното на пробитата държавна бъчва България. А обикновениният чиляк у нас налива ли, налива в бъчвата, а някои дори чакат да я напълнят.... Блаженни са верующите!

Корупцията в държавата ни е стигнала до най-високите възможно позиции в държавата ни. Това, че Борисов и Цветанов са измислили схеми как да накисват други хора, ако им потърсят отговорност е отделен въпрос, но вече и малките деца/ въпреки медийния чадър/ научиха, че Б.Борисов има 3млрд. долара окрадени пари, че има имении в Америка и там живее дъщеря му, която кара кола Бугати, която не струва по-малко от 500хил...... какво повече да говорим. Съдии, прокурори, разследващи органи- всички са за народен съд и при най-малкото съмнение, че нещо са откраднали от мизерстващия народ да бъдат разстрелвани. Ето затова в световен мащаб се разви тероризма, защото богатите искат да окрадат всичко. И няма да спре тероризма докато не се промени лицето на зверския капитализъм- това е!

Изхода е Цацатов, Боресов, Гуменката в СЦЗ. --------- ------------------------- Радев - Премиер Свиленов - Президент

ДЕСИ, ТИ ЛИ ГО ПРЕДЛАГАШ ТОВА? НЕ Е ЧУДНО, НЕ Е...

Деса пак първа дама !!! хи хи хи

Новият дизайн на дир не става за нищо. Изгонихте лоялни читатели н

другарю свиленски,може ли да ми отговорите на въпроса защо пп герб използва вашите корупционни схеми и до днес,явно гроздето е киселичко а

"Стотици бивши работници от мини „Бобов дол“ с години чакат невзети заплати и обезщетения. Всеки от тях има да взема между 6000 и 8000 лв., но въпреки че са осъдили работодателя си, парите им се бавят. Някои не могат да си вземат парите от 2014 г." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Другарю Свиленски , защо не отиде да протестирате пред офисите на другаря Ковачки !? Вземете и другарката Мая Манолова , че тя се разбира с него , както и с братя Галеви !

До премиера.

е що на първи май, по добре на девети септември, когато унищожихте държавата.

на 9ти и на 10ти пак ще са един файтон пенсионери ... номенклатурни другари разбира се, но не останаха много . Харчи се електората им и то безвъзвратно .

Корупцията, Свиленски, е стигнала дотам, че Главния Прокурор го викат от БСП в ЦУМ и му уреждат среща с енергиен бос.

този дрогар защо гледа така - треска или лудост е това?

Партията му си прибра жена му , и я назначи за жена на друг , че не върви разведен военен пре червените бабички !

Джобпарасъто пита кога щяла да се спре корупцията.

Корупцията според мазника Свиленски е проблем , защото ги хващат и след това ги пускат и.... Всеки грамотен знае, че МВР ги хваща, а Съда може да пуска и на кого на стола да седне Свилен и Корнел на Съда, а искат да свалят Правителство което ги хваща и евентуално Те може и да не ги хващат, а ако ги хващат то Съда пак ще ги пуска и ефекта е 0%. Явни властолюбци търсят под вола теле и нагло изопачават факти, обстоятелства, а и документи - виж МТСП проведе срещи с всички Организации на Инвалидите и са подписани Документи, а БСП събира отделни лица гласовити свои привърженици бутащи колички с инвалиди получаващи по 920лв месечно?!

КОРУПЦИЯТА СТИГА ДО 99% ЖАЛКИ НЕЩАСНИ УПРАВНИЦИ КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ПРОМЕНЯТ НИЩО ЗА ДА МОГАТ ДА КРАДЪТ И ОСТАВАТ БЕЗНАКАЗАНИ ЗА ТОВА НЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОМЕНИ. В КИТАЙ ЗА КОРУПЦИЯ РАЗТРЕЛВАТ ЧОВЕКА. А ПРИ НАС И В ЗАТРВОРА НЕ ИСКАТ ДА ГО ВКАРАТ.

Корупцията е далавера, в която АЗ не участвам.

защо партията измислила даи квичи че тая инспекция взима подкупи,нали затова е създадена някога от комундетата,а сега се квичи че били корумпирани,а пък гербовете само наследиха тая яма за пари,и явно някои служители са пропуснали партийната вноска

А ти защо не си в затвора? Или тази корупция те устройва?

хайде, сега пък и вие, другарю Свиленски , не ми се правете на ощипана мома, при вашето "управление" корупцията беше още по-голяма, но беше за "наши" хора и не излизаше на светло...

И после ГЕРБ ще свалят БСП, после БСПС пак ГЕРБ... Докато се оправят всички другари и второразредните им патерици като Болен, Далавери, Каракачанката и Магарешки.

Определено ! ...което определя ЕднаЕдинствена алтернатива за Решение : - или ще Си вземем Нещата във ВоистинеНаши ръце&Умове ! ...или Земите-Ни, бидейки Окончателно Без Хора - Ще започнат да Се управляват от я биндинистанци я марсианци.

Ха да си доем на думата. Как се бориш с корупцията, като имаш ниски доходи? Тая работа със тсгфлацията е само за висшисти и правителства. Ама КАТ нема кво да туриш на масата, нещата стават по корави и да ти влизат УГЗ

докъде стига корупцията в държавата? Отговора е повече от лесен - корупцията Е държавата и държавата Е корупция. Няма ГЕРБ, няма БСП, няма леви, няма десни - има само такива, които крадат и такива, които искат да се докопат до хранилката за да крадат ... Толкоз!

...и Само като Отчетем че Освен "различните" ГЕРБ и БСП - Има И-Още Поне 404/5 от Същия десЕн на Вси"наште" - ...

Корупцията в държавата не е стигнала, другари! Тя е продължила по пътя си от там, където я оставихте при последното си управление - т.нар. Тройна Ламя;) Защото "заменките" ви , другари, не са нищо по различно от това, което виждаме днес като "усвояване на еврофондове" - просто Корупцията е жива система и се нагажда и развива според обстоятелствата!;)

Има разлика. Ти какво изкяри от заменките?

Няма разлика! При заменките едни властващи тогава другари заменяха голи баири и чукари за атрактивни парцели по море и планини! Тогава "обръчите от фирми" строяха хотели, ресторанти и връщаха благодарствената лепта в партийните каси! При усвояването на еврофондовете едни властващи сега другари разпределят едни пари към "правилните" фирми под формата на обществени поръчки! А правилните фирми правят същото, което правеха обръчите!

Предлгам референдум за смяна на името на страната - Коръпшанленд - страната на неограничените възможности! Лично аз познавам катаджия, който беше арестуван след сигнал за подкуп, вдигна се шум, постоя в ареста, а оня ден го гледам пак стои по софийските улици с палката :)

До там ,че и вие малко мажете.

...и Защо се пенявите на Факта че др.Свиленски - Е Първият съпруг на Днешната г-жа Радева я, Дир.бг ?!

Минусът - значи че НЕ се пенявите ли ? ...ам'чи Тогава - Защо го Изфирясахте я ?!

Пак ние ще ви управляваме и пак ние ще сме опозиция. Не свикнахте ли вече? Вашия живот не мърда. Само ние си правим гушки и тумбаци.

По мое време беше ред и дисциплина, не както сега. Тогава всеки шофьор беше приготвил на огледалото поне 5 народни лева и никой не ги крадеше. А фатмак се ставаше само след като някой катаджия ритне петолъчката. Днес е пълна анархия и нестабилност - сменят фатмаците на всеки вот и те бързат да захлебят в един мандат - както депутатите.

И ГЕРБ и БСП да ги няма! Те са главите на една ламя!

Протести? Е,бива ли сега протести докато председателстваме Европата.Бойко каза да не клатим лодката докато председателстваме.Срамота,какво ще си помислят европейците.

Стига с тази корупция. В Б-я корупция няма. Това са вестникарски внушения както казаха управляващите. Кога и къде изчезна корупцията никой не разбра.

И нея я откраднаха.

Да сменим ГЕРБ с БСП - не мерси! Трябва и основен рестарт на тази държава! Със стари.... нов.... Тази играя, която ни разигражат рожбите на БКП и ДС вече не върви! Едните играят добрите, другите лошите, после си сменят местата и пак същото!

Е кой е новият! Варелката или Маришки?

Требе ГРЕБ да се подпира докат толко ни додяе, та чак БСП ни домиляе, и со златний пръст напреде пак, сущото ке биде.

и той ,за корупция взел,да говори...

Другарската схема е ясна..Ако ги хващат- полицейщина, ако ги пускат- що ги пускат ? Ами, ей така другари, за да се запенвате от яд...Очакваме да подхванат и приватизаторите..Тогава пък какъв вой ще е...

е що на първи май, по добре на девети септември, когато унищожихте държавата.

Партията на " червените мобифони " (сега олигарси) , ще изкара червените бабички да протестират срещу същите олигарси ! Параграф 22 !!!

До Бесепету, всички такива конфискувани пари, отиват в джобчетата на управляващите и потъват. И при вас беше същото

"Той недоумява как се борят ГЕРБ срещу корупцията, когато се арестуват 10-15 човека, а след това се пускат?" Ами не виждам какво има да се недоумява, защо се прави на умряла лисица поредният ЕВТИН ПОПУЛИСТ! Все едно в периодите, когато БСП беше на власт, кога еднолично, кога чрез коалиции корупция не е имало и механизмите са били някакви други, нали? И Вие скъпи социалисти когато официално сте на власт НЕ ПРЕДПИЕХТЕ НИКАКВИ АДЕКВАТНИ ЗАКОНОДАТЕЛНИ МЕРКИ - НИКАКВИ!!!!!!

"Той недоумява как се борят ГЕРБ срещу корупцията, когато се арестуват 10-15 човека, а след това се пускат?" Какво означава как?По същият начин както когато вие управлявахте,нищо по различно! "Хората, които не могат да управляват държавата, да напуснат" Е че то тогава няма да останат политици в България!?

Уважаеми БСП! Изпълнителната власт - Правителството, няма никаква власт над Съдебната власт - Прокуратура и Съд. Именно Съда пуска престъпниците. Когато същият този Съд постанови, че сделките на БСП са ок, че онзи мишок от ДПС е невинен за пране на пари - не недоволствахте, нали?

Другарите от БКП се притесниха за корумпираните си кадри? Не е добре да ги ловят...

Др. Свиленски, няма поводи за чудене. Хората които пускат престъпниците са си чисто ваши. Червеното наследство в съдийската колегия не е мръднало и на йота назад от времето на развитото социалистическо общество. Ти ако си много млад и не го помниш, ние го помним, и то с лошо!

Стига до ръковотството на БСП най-вече !!!

Докъде не стига???