Коментари - Нямам и 1 кв. метър до морето, оправда се братът на Станишев | Днес.dir.bg

Нямам и 1 кв. метър до морето, оправда се братът на Станишев

Казвам го пред целия български народ - нямам никаква зелена или каквато и да е собственост на Черноморското крайбрежие - нито един квадратен метър, заяви братът на Сергей Станишев - архитект Георги Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Нямам и 1 кв. метър до морето, оправда се братът на Станишев | Днес.dir.bg

Коментари

Вярно, до морето - не, но на 30 м от морето - сигурно.

Колкото до негово име да приемем, че е възможно, А ПОДСТАВЕНИТЕ ЛИЦА??

Много добре го каза Георги Станишев"Ако някой го казва с умисъл, за да създаде бомбата и да прикрие собствени действия, се оказва, че е подлец". Само като сравниш лицето на този интелигентен, възпитан, кадърен и успял човек с просташките физиономии на Бойко, Цецо и електоралните им еденици ти става ясно кой крив и кой е прав. Явно това не са Бойко, Цецо и Миро-мазния!

Ще ви трябват около 6 кв. метра, по 2 за теб, брат ти и украйнската еврейка. Но да са далеч и от територията и акваторията на Република България!

Народа е твърде толерантен към тия крадци и убийци, а дъртаците като ги чуят и чейнетата им падат

А ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРА Г-Н БРАТЪТ НА СТАНИШЕВ КАКВИ ИМОТИ ИМА ВЪВ ВИЕНА,ДА НЕ БИ И ТАМ ДА СЕ Е ДОКАЗАЛ КАТО МНОГО ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ В ОБЛАСТТА НА АРХИТЕКТУРАТА,АМА ,ЧЕ БЛЪФИРАТ И ПРАВЯТ НАРОДА НИ НА ГЛУПАЦИ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗМЕТ

Не са измет - фашисти са! Всичко антикомунистическо са го трепали и отам на прасетата

Настоящата жена на Сергей, спечели стотици хиляди - като подизпълнител на поръчка на министерски съвет(докато той беше на власт)! Братчето на Сергей, консултира/партнира на фирма, която извършва съмнителни сделки(далавери) Намирисва ми на "Батко и братко 2" :(

Намирисва ли ти...то съ задушим от мириз

Намирисва ми на цървул от с. Банкя

Е ахйде сега арх.Станишев да каже колко архитекти в България проектират по цените определени от Камарата(около 5-10 пъти по-вискоки от пазарните). И как са го избирали за печеливш по общински проекти (примерно АГ-комплекс Русе) при тези цени. Значи почтианонимен преди това архитект, изведнъж започва да бъде супер търсен при все, че работи поне на 5 пъти по-високи цени от пазарните. Това да обясни!!!

Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров също е сред кандидатите за държавни парцели на дюните в Несебър. Става въпрос за терен от 2.5 декара между неговия хотел Хавай и друг негов терен от 11 дка., придобит със заменка. Заявлението за купуването е на фирма Експрес турс, собственост на Елеонора транс, в която възрастната майка на депутата Елеонора Димитрова държи 50 %.Процедурата по купуването е започнала през 2011 г., което е поредното доказателство, че земеделският министър Мирослав Найденов в разгара на скандала с дюните излъга, че сегашните продажби на държавната земя били само финал на процедури, започнати при предишните управляващи. ами сега ?

Убеден съм, че няма и 1 кв. метър... на свое име. Има достатъчно услужливи хора обаче, на чието име може да има и хиляди декари...

Батко на братко аааа

Както е тръгнало ще обявите и зидарите за собственици на палатите.Ако ме посочат мен, като собственик на тези декари на морето ще потвърдя и ще си поискам нотариалният акт от обвинителите.

Аз знам, че в основата на всички гадории след 1989г. стои БСП наследницата на БКП /българска криминална партия/. Всичко друго е пушилка.

На ГЕРБ цялото им политическо говорене, още от създаването им, се подчинява на принципа - аз да кажа, че сестра ти е ку.ва, пък ти върви после да обясняваш, че изобщо нямаш сестра. Не е странно. Те милиционерите така ги учат. За съжаление и цялото им управление мина под този знак. Аз такова брутално и безпардонно омаскаряване на политически опоненти не помня, дори и във времената на най-яростна вражда между СДС и БСП. Дори и тогава никой не си позволяваше да ръси подобни приказки, ако нямаше как да ги докаже. А това, че дори след доказването нищо не се случваше, е друг въпрос. Но щом повярвахте на Цецо за апартаментите, защо да не повярвате и сега за брата на Станишев. Той Цецо се научи, че щом веднъж нагло излъжеш и ти повярват /т.е. номерът ти мине/, защо да не продължаваш по същия начин.

Да не говориш за вилата на Плевнелиев? Егати вилата, то цял дворец!

Защо се прави на ударен този чукан.Можеше ли да вземе мястото в с.Баня на 500м от Иракли , граничещо със защитената зона и да построи вилно селище.Нека си спомни как спечели над 500% от апартамент печалба, ако не беше брат на Сер гейчо.

Явно си професор от школата в Сименово. Можеш ли да четеш? От поста по-долу haini (09.01.2013 11:37) Не знам кой какво владее, но аз всяка година ходя на Карадере. Там няма и намек за строеж на сгради или инфраструктура. Доколкото знам зоната е влязла в Натура и практически е резерват. Собствениците на това място, които и да са те, засега не строят нищо - т.е. спазват закона.

точно така, всичко е продал червеногъзия хитрец с огромни печалби. И двамата добре са обучени от старата съветска кримка, станишев да замитат всякакви следи и дъ тъпкат джобчета

Не са ми симпатични нито Станишевци, нито БСП. Обаче вече страшно ми се гади от гьобелсовщината и наглоста на гербероидите. Само, че този път, колкото и да им се иска на ГЕРБ, няма да могат да спретнат "Батко и братко" 2. При първата серия си имаше документи доказващи по безспорен начин конфликта на интереси. А сега, за сега, има само локумите разтягани от Цецо в продължение на повече от 3 години. Все едно слушам Яне - "аз имам много документи за доказателство и ще ги покажа, ама друг път". И ако т.нар. първи държавни мъже искат да бъдат приемани на сериозно, трябва да спрат да се държат като махленски клюкарки. Ако не могат да извадят нотариален акт, следва на нарочна пресконференция да поднесат публично извиненията си, само че този път без "ама", "понеже" или "обаче". Иначе ще докажат за пореден /и надявам се за последен/ път, че са си прости милиционерчета. А вие си решете, при липса на друга алтернатива /за съжаление/ какво предпочитате - да ви управлява интелигентен мошенник или проЗД милиционер.

Защо не се откажете от фамилията си ? Станишев...Вижте Вижте мадамата Кунева как се скри от ...Пръмови.

Една мръсотия си мирише, независимо какво й е името.

Защо му е да се отказва от името си? Човека работи и си изкарва парите извън властта, че и извън България. Нека внучката на комунистичесткия министър Павлов, другарката Лиляна Павлова да си смени името - сравнението щеше да е доста по-удачно.

Бих допълнил с Николай Младенов, Нона Караджова, Сергей Игнатов и др.

защо да се откажат,да се откажат Цветанов и Борисов защото бащите и на двамата са били в репресивният апарат на БКП,ДС и Милицията и са ги потбутвали иначе тия двамата и 5 клас да не са завършили.

..а бащата на Сергей и Георги е бил примерен възпитател в детска градина, а?

Интелигентен коментар на обвиненията, които са му отправени. На Цвинокио това няма да му е първото дело за клевета, което се завежда срещу него, а и като кадровик в съдебната власт ще му се размине. Този поне не дава плиткоумни милиционерски обяснения тип "Ама тя тъщата ми ги купи" и в последствие да се окаже, че купените от него апартаменти на безценица са от кумеца му, който се е облажил с далавери от защитени територии. По стар завет от Бащицата, ГЕРБ отново се опитват да пробутат мантрата "Ама те предишните виждате ли", но тя вече се изтърка и омръзна на хората. Този човек е работил с Английска компания, която и при най-малкото съмнение за далавери ще му покаже вратата и ще го изхвърли, като мръсно псе, най-малко защото Цветанов не е кадровик в Кралския съд и няма, как да ги покрие, както се прави тук с апартаментите от тъща му и имотите на кумеца му.

Не го познавам,но това е един истински професионалист,на котгото могат да завиждат всички некадърни гербери, които съсипаха държавата и народа.Вече и на лъжите им не може да се вържем.

Няма кой да разнищи далаверите на тези изпечени мошенници. Тези които имат възможност и могат - не искат, а тези които искат - нямат възможност /не ги допускат/. Така ще си продължи ограбването на нещастния български народ, до пълното му унищожене. До пълната и окончателна "победа" на комунистите.

Няма нема! Мозък нямаш, това е!

ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ВСИЧКИТЕ ИМ ОТКРАДНАТИ ИМОТИ СА НА ТЯХНО ИМЕ? ВСИЧКО Е ЗАПИСАНО НА ЧИЧО И СТРИНКА И ВСИЧКИ СА ЧИСТИ-ИДИ ДОКАЖИ, ЧЕ НЯКОЙ ИМА НЕЩО?

Елементарното милиционерско мислене - това да не ти е Цветанов, че да си върти имотите между роднини? И този е бил архитект в държави в, които такива като теб не ги пускат защото основната им цел са социалните помощи.

Точно в целта!

Типична герберска комплексарщина. Да напомням ли за 25-те милиона поръчки за кумецо на Цецо, за общинските поръчки на гаджето на дъщерята на Бойко и т.н. В крайна сметка, щом ще се проверяват сигнали за корупция и конфликт на интереси да се кара наред. Какво значение има кои партийни членове са ги извършили. Или смяташ, че едно и също нещо, ако е при БСП е корупция, а ако е при ГЕРБ е сделка?

А що не дадете сведение за кумеца на Р.Овчаров , като сте толкова запознати ?

Не знам кой какво владее, но аз всяка година ходя на Карадере. Там няма и намек за строеж на сгради или инфраструктура. Доколкото знам зоната е влязла в Натура и практически е резерват. Собствениците на това място, които и да са те, засега не строят нищо - т.е. спазват закона.

А къде има и колко, защо не каза?

Едно несправедливо обвинение срещу популярен човек днес утре може да се превърне в несправедливо обвинение срещу вашето дете, вашия съсед или срещу вас самия. Бившият главен прокурор на Англия, Уелс и Северна Ирландия, юридическият съветник на британската кралица Елизабет лорд Питър Голдсмит (от поста на Реплика)

Трябва да му се видят всички сделки. Ако голяма част, имам предвид финансово, са свързани с държавни имоти, то работата е ясна. Без значение кого е консултирал по схемата на Цанков Камък.

Мушмурок, а ти знаеш ли, че схемата на Цанков Камък е от 2004 година, когато на власт (гл. секретар на МВР и член на полит. Кабинет на царя) е бил др. Бойко Борисов, тогава пръв приятел на лицето Доган

Каква е връзката на ББ с Цанков камък?

3евзек

Е, и сега колко Цанкови Камъка има ББ? Схемата с милиона на Доган не е от 2004. Интересно ми е за какви точно дейности са давани хонорари на въпросния архитект, нищо че този път е истински, а не самоназначил се, какъвто е случаят с хидролога.

Георги Станишев ползва тактиката на брат си - "нямам никаква земя на морето" - ама то никой не е казал такова нещо, а че сте уредили на инвеститори такава земя! Не е ваша - вие просто сте взели тлъсти пари от това.

Факти ?! Но пак има публикувани данни за много по-значими неща:Журналистите споделят в частни разговори, че Борисов плаща в брой за позитивно отразяване и заплашва тези, които пишат негативни репортажи Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с "Лукойл" и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Classified By: Ambassador John Beyrle

Аз да плюя единия, а вие другия, така ли? Ми става! Далеч съм от мисълта, че Борисов няма прегрешения! Ама след прегрешенията му остава нещо, а след тези на Станишев остават само държавни дългове..

707 ДЕКАРА СА 707 000 КВ.МЕТРА. ХАРИЗАНИ СА ЗА 7 ЛЕВА НА КВАДРАТ. ПРИ ПАЗАРНА ЦЕНА ПОНЕ 140 ЕВРО НА КВАДРАТ. 707 000 ПО 270 ЛЕВА РАЗЛИКА ПРАВИ 190 МИЛИОНА И КУСУР ЧИСТА ПЕЧАЛБА. Е, КОЛКО МИСЛИТЕ, ЧЕ СА ГУШНАЛИ БРАТЧЕТАТА СТАНИШЕВИ КАТО ПОКРОВИТЕЛИ НА ТОЗИ ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ? 10% ЛИ? ТОВА ПРАВИ 19 МИЛИОНА ЛЕВА. ВСЕ ЕДНО КАТО НА ПРОЕКТАНТ ИЛИ КАТО НА КОНСУЛТАНТ СА МУ ГИ ПЛАТИЛИ НА ГЕОРГИ АРХИТЕКТА. ВСЕ ЕДНО КОЛКО Е ГУШНАЛ ОФИЦИАЛНО И КОЛКО ПОД МАСАТА. ТОВА СИ Е ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ. А КОЛКО МНОГО ДАЛАВЕРИ ОЩЕ СПРЕТНАХА.... ЩО НЕ ПРОВЕРИТЕ КАК СТАНИШЕВ ПРОЕКТИРАШЕ ЕДНИ ПРИДОБИТИ С ДАЛАВЕРИ ПАРЦЕЛИ ПО БЪЛ. "БЪЛГАРИЯ" И "МАДРИД"В СОФИЯ? ТИЯ КРАДАТ ОТ ВСИЧКИ НАС. ОВЦЕ ЛИ СТЕ ИЛИ ГРАЖДАНИ?

Абе ченге престани да клевитиш почтени хора!

Подкрепи всички тези доноси с документи и тогава ще ти повярвам. А засега си само един клеветник. По цял ден заливаш форума с клевети и глупави измислици, защото си на нивото на Цецо-кумецо.

Това което пишеш може да го разбере и тъп човек.Но за съжаление 1973 и мур са много тъпи ибрикчии и не искат да те ета ще се разберат.Не им се сърди.Света ще се свърши но простаците не.

В товал което пишеш може да повярва само тъп и много прост човек. Я си хапни филия с мас, действа успокояващо, отпускащо и спазмолинично на стомаха и седативно при нервна възбуда. А после извикай три пъти Бойко е велик и бъди щастлив.

Стига с тези лъжи бе платен плазмодий. Ти изместваш темата! Вчера мутрата (Бойко Борисов) обвини известен и уважаван човек архитект Станишев, че на НЕГОВАТА фирма се били дадени над 700 декара земя до морето. Всичко това се оказа ездна гроза и долна лъжа, целяща пренасочване на вниманието от далеверите на Цецо-Кумецо, Емо Ротманса, Цветелине Борислабова и др. Мутроченгесарите дейсват много успешно в стил живковото ДС.

Абе, цялата ни държавица е " куче влачи- диря няма"! Дали има или няма собственост така и няма да се разбере, но човек не избира роднините си! Допускам, че архитектът е кадърен, а и навярно- честен! Жалко, че брат му не е такъв!

Да бе, честен е и живее в едностаен-панелка, на изплащане. Кара "Лада" на старо.

Много ми допадат двойните стандарти в политиката и как се променя истината, в зависимост на кого трябва да е от полза! Брата на Станишев не се е възползвал от положението нито на баща му - втория човек в държавата, нито на брат му - бившият първи човек в държавата. Цветанов обаче категорично е намесен в действията на някакъв си там, на който е кумувал на дъщеря му при това.. Повръща ми се от балканската политика.. и от хората, които вярват в нея!

Няма трудно да се прочете и научи всичко за Георги Станишев. Много умен, честен и способен архитект, който си струва да получава всичко според закона и морала. Той трябва да намери юристи от чужбина плюс такива от България и да докаже на целия народ, че Цветанов трябва да бъде разобличен и осъден. Г. Станишев е доказан специалист и в чужбина, а не специалист по челна стойка.

Тогава значи, че премиерът лъже ?

Той не може да лъже, той фантазира. Той го е прочел това във Винету.

Премиерът ви лъже, защото само ние можем да ви водим към светлото комунистичско бъдеще, яхнали запорожци и москвичи.

Цитат от статията:"... Нямам нищо общо с компанията, освен, че имам договор с нея като проектант..." А договора в какво качество го "имахте", г-н Станишев- като проектант - физическо лице или английската компания е имала договор със собственика на недвижимостта, а Вие сте нает от лондонската фирма с друг договор? Малко издишат тези обянения-как няма да знаете кой точно е собственика на земята и с какво реално се занимава, след като като проектант би следвало да се запознаете със всички съотносими документи, за да направите проекта? И това в случай, че Вие сте имали договор директно със собственика на парцела...

Теб, ако те наемат да свършиш някаква работа в даден имот, ще означава, че имаш дял в този имот ли? Много ти е плоска логиката и мисленето.

Или, че трябва да разследваш как е получена тази земя, по време когато е нямало и Натура 2000.

Много си тъп/а.По твойта логика и ти имаш дял в парцела.

Тези обяснения издишат, но на ЦЦ за апартаментите са кристално ясни и чисти! Герберска логика!

по- добре герб да са на власт- много лесно им се разкриват далаверите- неопитни са- при първата крачка лъсват проблемите. Какво да кажем за опитните врели и кипеси социалисти- там с десетки години батаците не могат да се избистрят

Хванаха Цв.Цв.,че се урежда чрез роднини и единственият начин да отклонят вниманието от него беше, да обвинят Станишев,че сестра му е к...ва,а пък той че няма сестра...

Ще дойде време, когато керванът ще е по-напред, а кучетата ще лаят за стореното и от герб. Докато ни пращат в миналото, изпускаме настоящето. После доказателства трудно ще се намерят. Като са толкова ербап, защо не ги осъдят?

ХОРА-А-А-А, СПРЕТЕ СЕ И СЕ ЗАМИСЛЕТЕ: от вчера ли е застроено Черноморието, от колко години никнат МОЛОВЕ и от къде са извадени парите за тях,кога започнаха заменките кон за кокошка, кога дадоха на крайнонуждаещите се деца на депутати и кметова места по морето...? 20 години всички в парламента са едни и същи и са се оплели като свински черва, защото така им е изгодно. 2002 година видях с очите си построен за 3 месеца огромен хотел в Приморско и непрекъснато идваха коли със перденца и затъмнени стъкла-местните казват че е на невинния Костов. Виждали ли сте хотела в Равда на Милен Велчев? Може би случайно се върна в БГ и съвсем случайно стана министър?Защо на Доспат местните му казват Костов град? Как съвсем случайно Надето Михайлова купи автосервиз на бившия си мъж? Защо всички, които са били депутати изведнъж имат купища пари? Може би са спестени от закуските? И всичко е съвсем случайно.....Не ме интересува кой ме упралява-син, зелен...искам някой да вкара всички, които ни докараха до тук в затвора и за първи път от 20 години имам усещането, че някой се опитва нещо да направи. Ако не сте над 60 годишни-замислете се, защото за пенсионерите шанс за мисъл няма!!!!!

По коректно би било "МЪНИЧКО ЗАБЛУДЕНА"(майтап).Защото почти всичко е вярно с един малък пропуск в усещанията.Не се прави опит за промяна,това е сполучлив опит за заблуда в тази посока.Хората които избраха това правителство бяха излъгани че ще станат свидетели на възмездие, но уви, и тези управляващи се опияниха от сладката власт и вече по нищо не се различават от предходните.Затова ние които избираме, трябва да си извоюваме правото да напишем какво трябва да свършат избраните ръководители и то задължително в срок по дати, а не да ми се окопават за по 4 години.Трябва така: до десетия ден това да се свърши,до стотния това и т.н. Не го ли направи след като е обещал и се е заклел - на съд за измама.Тогава мераклиите за безплатна кльопачка ще изченат.

До сега никой не е показал документ,че Георги Станишев има собственост в защитена територия.Четете Бивол,ще се побъркате.Приказките на мутрата и шестака отвличат внимание от например Цецо-кумецо,Емо-ротманса и много други.Отново повтарям-има ли прокуратура,защо се говори само за Несебър.Всички участници в порочни сделки в затвора,конфискация на имущество независимо от коя политическа сила са.И никакви оправдания с тъстове.

А родата му няма ли ?

Мутрата каза че 707 декара са дадени на фирмата на брата на Станишев.. Това се оказа една грозна лъжа в стил живковото ДС

Пълен лъжец!!!

Оказва се че в Северна Корея имат много интересна съдебна система - ако някой е изменил на Партията и Народа се прилага наказанието "3 Поколения" - вкарват цялото ти семейство (маика баща, братя сестри, деца) в концлагер и ги държат там 3 поколения :) ... В България го сметнах - за 23 години управление, репресирани ще бъдат не повече от 60 000 човека - това е по-малко от 1% от населението .....

мааалко се поуля (1-2 поколения минимум), пък и на мен ми харесва повече китайския опит.

Това е милиционерскта тактика - не е важно дали е вярно казаното от борисов, важното е, че е отвлякъл вниманието от истинският проблем с хвърлените м медиите лъжи ! Разбира се този подход действа на чалгаджийският му електорат, но не и на нормалните хора !

Човека не се"оправдава",а уточнява или отхвърля клеветите! А колкото до калитко, пишещ под няколко ника,такива живеят от лъжата.

" владее цялата тази територия от 2000 декара...Не ги познавах тези хора" КОИ СА ТЕЗИ ХОРА ВЕЕЕ? АБЕ ЩЕ ВИ ИЗБИЕМ КАТО КУЧЕТА БЕ, КРАДЦИ НЕНОРМАЛНИ!!!!!!!!!!!!!

Ето ти поне трима, за които се знае със сигурност Цветелина Бориславова (най-богата жена в България) , Валентин Златев и Емо Димитров

Кой казва, че за далаверата с дюните е виновен Станишев, Доган, Царя, Станишев-брат, Светия синод и т.н.? Тъпа милиционерска схема, язък за многото милиони за разработки и подслушвания. Абе няма ли някой да каже КОЙ ВЗЕМА ПАРИТЕ, КОЯ ПАРТИЙНА КАСА НАПЪЛНИХА? Идвааааат избори!

Едно несправедливо обвинение срещу популярен човек днес утре може да се превърне в несправедливо обвинение срещу вашето дете, вашия съсед или срещу вас самия. Бившият главен прокурор на Англия, Уелс и Северна Ирландия, юридическият съветник на британската кралица Елизабет лорд Питър Голдсмит

Някои не са съгласни с това мнение- може би си мислят, че лицето на бсп е чисто и безкористно:(

Кой каза, че е несправедливо?

ИСТИНАТА Е, ЧЕ ГЕОРГИ СТАНИШЕВ Е ЕДИН ДОСТА ПОСРЕДСТВЕН АРХИТЕКТ. ТОВА И ДЕЦАТА В ГИЛДИЯТА ГО ЗНАЯТ. ПОПИТАЙТЕ КОЙТО И ДА Е ВОДЕШ АРХИТЕКТ В БЪЛГАРИЯ. БЕЗ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОТЕКЦИИ, ТОЗИ ЩЕШЕ ДА ПРАВИ САМО КОЛИБКИ ЗА КУЧЕТА. ДРЪПНА МНОГО, КОГАТО БРАТ МУ ДОКОПА ПРЕМИЕРСКИ ПОСТ. ИНАЧЕ Е КРОТЪК, РАБОТЛИВ И НЕКОНФЛИКТЕН ЧОВЕК...

Може и посредствени да са но са 100 пъти по добри от лъжците Боко и Цецо.

Абе вие да не сте слабоумни бре?!? Как можете да твърдите,че комунистите са по-добри от който и да е? Възможно ли е да съществува толкова къса памет?!? Все пак ни клатиха преди по-малко от 4 години!!! Осъзнайте се бре хора!!! Да се върнат ли искате !!!

Калитко, я си покажи удостоверението за ППП, пък тогава давай оценки за това кой какъв е! А иначе твоите посредствени писания как вървят? Вземаш ли за тях милиони?

Всеки проектант има върхове и провали.Но само човек, който има по голяма квалификация може да оценява,някой е кадърен или некадърен .Специално архитектите,всеки е велик и не признава другите. А в случая ,смешно е някой си КАЛИТКО да дава оценки.Проявявам чисто професионална солидарност с архитект Станишев.

Прав сте 200%!

Абе умнико, имал ли си вземане даване с този архитект, че казваш некадърник бил? ужас..........герберската простотия е до шия!

Георги Станишев изобщо не ми е симпатичен, но е кадърен и достатъчно известен архитект. Друг е въпросът, че е имал повече шанс от масата архитекти благодарение на произхода си. * ИМАЙТЕ ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ПРОФЕСИОНАЛИЗМА... Аман от калинково мислене. Ама нали в тая държава всеки разбира от всичко и може да си плещи и критикува.

Коментари - Нямам и 1 кв. метър до морето, оправда се братът на Станишев | Днес.dir.bg

Нямам и 1 кв. метър до морето, оправда се братът на Станишев

Казвам го пред целия български народ - нямам никаква зелена или каквато и да е собственост на Черноморското крайбрежие - нито един квадратен метър, заяви братът на Сергей Станишев - архитект Георги Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Нямам и 1 кв. метър до морето, оправда се братът на Станишев | Днес.dir.bg

Коментари

Вярно, до морето - не, но на 30 м от морето - сигурно.

Колкото до негово име да приемем, че е възможно, А ПОДСТАВЕНИТЕ ЛИЦА??

Много добре го каза Георги Станишев"Ако някой го казва с умисъл, за да създаде бомбата и да прикрие собствени действия, се оказва, че е подлец". Само като сравниш лицето на този интелигентен, възпитан, кадърен и успял човек с просташките физиономии на Бойко, Цецо и електоралните им еденици ти става ясно кой крив и кой е прав. Явно това не са Бойко, Цецо и Миро-мазния!

Ще ви трябват около 6 кв. метра, по 2 за теб, брат ти и украйнската еврейка. Но да са далеч и от територията и акваторията на Република България!

Народа е твърде толерантен към тия крадци и убийци, а дъртаците като ги чуят и чейнетата им падат

А ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРА Г-Н БРАТЪТ НА СТАНИШЕВ КАКВИ ИМОТИ ИМА ВЪВ ВИЕНА,ДА НЕ БИ И ТАМ ДА СЕ Е ДОКАЗАЛ КАТО МНОГО ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ В ОБЛАСТТА НА АРХИТЕКТУРАТА,АМА ,ЧЕ БЛЪФИРАТ И ПРАВЯТ НАРОДА НИ НА ГЛУПАЦИ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗМЕТ

Не са измет - фашисти са! Всичко антикомунистическо са го трепали и отам на прасетата

Настоящата жена на Сергей, спечели стотици хиляди - като подизпълнител на поръчка на министерски съвет(докато той беше на власт)! Братчето на Сергей, консултира/партнира на фирма, която извършва съмнителни сделки(далавери) Намирисва ми на "Батко и братко 2" :(

Намирисва ли ти...то съ задушим от мириз

Намирисва ми на цървул от с. Банкя

Е ахйде сега арх.Станишев да каже колко архитекти в България проектират по цените определени от Камарата(около 5-10 пъти по-вискоки от пазарните). И как са го избирали за печеливш по общински проекти (примерно АГ-комплекс Русе) при тези цени. Значи почтианонимен преди това архитект, изведнъж започва да бъде супер търсен при все, че работи поне на 5 пъти по-високи цени от пазарните. Това да обясни!!!

Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров също е сред кандидатите за държавни парцели на дюните в Несебър. Става въпрос за терен от 2.5 декара между неговия хотел Хавай и друг негов терен от 11 дка., придобит със заменка. Заявлението за купуването е на фирма Експрес турс, собственост на Елеонора транс, в която възрастната майка на депутата Елеонора Димитрова държи 50 %.Процедурата по купуването е започнала през 2011 г., което е поредното доказателство, че земеделският министър Мирослав Найденов в разгара на скандала с дюните излъга, че сегашните продажби на държавната земя били само финал на процедури, започнати при предишните управляващи. ами сега ?

Убеден съм, че няма и 1 кв. метър... на свое име. Има достатъчно услужливи хора обаче, на чието име може да има и хиляди декари...

Батко на братко аааа

Както е тръгнало ще обявите и зидарите за собственици на палатите.Ако ме посочат мен, като собственик на тези декари на морето ще потвърдя и ще си поискам нотариалният акт от обвинителите.

Аз знам, че в основата на всички гадории след 1989г. стои БСП наследницата на БКП /българска криминална партия/. Всичко друго е пушилка.

На ГЕРБ цялото им политическо говорене, още от създаването им, се подчинява на принципа - аз да кажа, че сестра ти е ку.ва, пък ти върви после да обясняваш, че изобщо нямаш сестра. Не е странно. Те милиционерите така ги учат. За съжаление и цялото им управление мина под този знак. Аз такова брутално и безпардонно омаскаряване на политически опоненти не помня, дори и във времената на най-яростна вражда между СДС и БСП. Дори и тогава никой не си позволяваше да ръси подобни приказки, ако нямаше как да ги докаже. А това, че дори след доказването нищо не се случваше, е друг въпрос. Но щом повярвахте на Цецо за апартаментите, защо да не повярвате и сега за брата на Станишев. Той Цецо се научи, че щом веднъж нагло излъжеш и ти повярват /т.е. номерът ти мине/, защо да не продължаваш по същия начин.

Да не говориш за вилата на Плевнелиев? Егати вилата, то цял дворец!

Защо се прави на ударен този чукан.Можеше ли да вземе мястото в с.Баня на 500м от Иракли , граничещо със защитената зона и да построи вилно селище.Нека си спомни как спечели над 500% от апартамент печалба, ако не беше брат на Сер гейчо.

Явно си професор от школата в Сименово. Можеш ли да четеш? От поста по-долу haini (09.01.2013 11:37) Не знам кой какво владее, но аз всяка година ходя на Карадере. Там няма и намек за строеж на сгради или инфраструктура. Доколкото знам зоната е влязла в Натура и практически е резерват. Собствениците на това място, които и да са те, засега не строят нищо - т.е. спазват закона.

точно така, всичко е продал червеногъзия хитрец с огромни печалби. И двамата добре са обучени от старата съветска кримка, станишев да замитат всякакви следи и дъ тъпкат джобчета

Не са ми симпатични нито Станишевци, нито БСП. Обаче вече страшно ми се гади от гьобелсовщината и наглоста на гербероидите. Само, че този път, колкото и да им се иска на ГЕРБ, няма да могат да спретнат "Батко и братко" 2. При първата серия си имаше документи доказващи по безспорен начин конфликта на интереси. А сега, за сега, има само локумите разтягани от Цецо в продължение на повече от 3 години. Все едно слушам Яне - "аз имам много документи за доказателство и ще ги покажа, ама друг път". И ако т.нар. първи държавни мъже искат да бъдат приемани на сериозно, трябва да спрат да се държат като махленски клюкарки. Ако не могат да извадят нотариален акт, следва на нарочна пресконференция да поднесат публично извиненията си, само че този път без "ама", "понеже" или "обаче". Иначе ще докажат за пореден /и надявам се за последен/ път, че са си прости милиционерчета. А вие си решете, при липса на друга алтернатива /за съжаление/ какво предпочитате - да ви управлява интелигентен мошенник или проЗД милиционер.

Защо не се откажете от фамилията си ? Станишев...Вижте Вижте мадамата Кунева как се скри от ...Пръмови.

Една мръсотия си мирише, независимо какво й е името.

Защо му е да се отказва от името си? Човека работи и си изкарва парите извън властта, че и извън България. Нека внучката на комунистичесткия министър Павлов, другарката Лиляна Павлова да си смени името - сравнението щеше да е доста по-удачно.

Бих допълнил с Николай Младенов, Нона Караджова, Сергей Игнатов и др.

защо да се откажат,да се откажат Цветанов и Борисов защото бащите и на двамата са били в репресивният апарат на БКП,ДС и Милицията и са ги потбутвали иначе тия двамата и 5 клас да не са завършили.

..а бащата на Сергей и Георги е бил примерен възпитател в детска градина, а?

Интелигентен коментар на обвиненията, които са му отправени. На Цвинокио това няма да му е първото дело за клевета, което се завежда срещу него, а и като кадровик в съдебната власт ще му се размине. Този поне не дава плиткоумни милиционерски обяснения тип "Ама тя тъщата ми ги купи" и в последствие да се окаже, че купените от него апартаменти на безценица са от кумеца му, който се е облажил с далавери от защитени територии. По стар завет от Бащицата, ГЕРБ отново се опитват да пробутат мантрата "Ама те предишните виждате ли", но тя вече се изтърка и омръзна на хората. Този човек е работил с Английска компания, която и при най-малкото съмнение за далавери ще му покаже вратата и ще го изхвърли, като мръсно псе, най-малко защото Цветанов не е кадровик в Кралския съд и няма, как да ги покрие, както се прави тук с апартаментите от тъща му и имотите на кумеца му.

Не го познавам,но това е един истински професионалист,на котгото могат да завиждат всички некадърни гербери, които съсипаха държавата и народа.Вече и на лъжите им не може да се вържем.

Няма кой да разнищи далаверите на тези изпечени мошенници. Тези които имат възможност и могат - не искат, а тези които искат - нямат възможност /не ги допускат/. Така ще си продължи ограбването на нещастния български народ, до пълното му унищожене. До пълната и окончателна "победа" на комунистите.

Няма нема! Мозък нямаш, това е!

ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ВСИЧКИТЕ ИМ ОТКРАДНАТИ ИМОТИ СА НА ТЯХНО ИМЕ? ВСИЧКО Е ЗАПИСАНО НА ЧИЧО И СТРИНКА И ВСИЧКИ СА ЧИСТИ-ИДИ ДОКАЖИ, ЧЕ НЯКОЙ ИМА НЕЩО?

Елементарното милиционерско мислене - това да не ти е Цветанов, че да си върти имотите между роднини? И този е бил архитект в държави в, които такива като теб не ги пускат защото основната им цел са социалните помощи.

Точно в целта!

Типична герберска комплексарщина. Да напомням ли за 25-те милиона поръчки за кумецо на Цецо, за общинските поръчки на гаджето на дъщерята на Бойко и т.н. В крайна сметка, щом ще се проверяват сигнали за корупция и конфликт на интереси да се кара наред. Какво значение има кои партийни членове са ги извършили. Или смяташ, че едно и също нещо, ако е при БСП е корупция, а ако е при ГЕРБ е сделка?

А що не дадете сведение за кумеца на Р.Овчаров , като сте толкова запознати ?

Не знам кой какво владее, но аз всяка година ходя на Карадере. Там няма и намек за строеж на сгради или инфраструктура. Доколкото знам зоната е влязла в Натура и практически е резерват. Собствениците на това място, които и да са те, засега не строят нищо - т.е. спазват закона.

А къде има и колко, защо не каза?

Едно несправедливо обвинение срещу популярен човек днес утре може да се превърне в несправедливо обвинение срещу вашето дете, вашия съсед или срещу вас самия. Бившият главен прокурор на Англия, Уелс и Северна Ирландия, юридическият съветник на британската кралица Елизабет лорд Питър Голдсмит (от поста на Реплика)

Трябва да му се видят всички сделки. Ако голяма част, имам предвид финансово, са свързани с държавни имоти, то работата е ясна. Без значение кого е консултирал по схемата на Цанков Камък.

Мушмурок, а ти знаеш ли, че схемата на Цанков Камък е от 2004 година, когато на власт (гл. секретар на МВР и член на полит. Кабинет на царя) е бил др. Бойко Борисов, тогава пръв приятел на лицето Доган

Каква е връзката на ББ с Цанков камък?

3евзек

Е, и сега колко Цанкови Камъка има ББ? Схемата с милиона на Доган не е от 2004. Интересно ми е за какви точно дейности са давани хонорари на въпросния архитект, нищо че този път е истински, а не самоназначил се, какъвто е случаят с хидролога.

Георги Станишев ползва тактиката на брат си - "нямам никаква земя на морето" - ама то никой не е казал такова нещо, а че сте уредили на инвеститори такава земя! Не е ваша - вие просто сте взели тлъсти пари от това.

Факти ?! Но пак има публикувани данни за много по-значими неща:Журналистите споделят в частни разговори, че Борисов плаща в брой за позитивно отразяване и заплашва тези, които пишат негативни репортажи Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с "Лукойл" и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Classified By: Ambassador John Beyrle

Аз да плюя единия, а вие другия, така ли? Ми става! Далеч съм от мисълта, че Борисов няма прегрешения! Ама след прегрешенията му остава нещо, а след тези на Станишев остават само държавни дългове..

707 ДЕКАРА СА 707 000 КВ.МЕТРА. ХАРИЗАНИ СА ЗА 7 ЛЕВА НА КВАДРАТ. ПРИ ПАЗАРНА ЦЕНА ПОНЕ 140 ЕВРО НА КВАДРАТ. 707 000 ПО 270 ЛЕВА РАЗЛИКА ПРАВИ 190 МИЛИОНА И КУСУР ЧИСТА ПЕЧАЛБА. Е, КОЛКО МИСЛИТЕ, ЧЕ СА ГУШНАЛИ БРАТЧЕТАТА СТАНИШЕВИ КАТО ПОКРОВИТЕЛИ НА ТОЗИ ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ? 10% ЛИ? ТОВА ПРАВИ 19 МИЛИОНА ЛЕВА. ВСЕ ЕДНО КАТО НА ПРОЕКТАНТ ИЛИ КАТО НА КОНСУЛТАНТ СА МУ ГИ ПЛАТИЛИ НА ГЕОРГИ АРХИТЕКТА. ВСЕ ЕДНО КОЛКО Е ГУШНАЛ ОФИЦИАЛНО И КОЛКО ПОД МАСАТА. ТОВА СИ Е ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ. А КОЛКО МНОГО ДАЛАВЕРИ ОЩЕ СПРЕТНАХА.... ЩО НЕ ПРОВЕРИТЕ КАК СТАНИШЕВ ПРОЕКТИРАШЕ ЕДНИ ПРИДОБИТИ С ДАЛАВЕРИ ПАРЦЕЛИ ПО БЪЛ. "БЪЛГАРИЯ" И "МАДРИД"В СОФИЯ? ТИЯ КРАДАТ ОТ ВСИЧКИ НАС. ОВЦЕ ЛИ СТЕ ИЛИ ГРАЖДАНИ?

Абе ченге престани да клевитиш почтени хора!

Подкрепи всички тези доноси с документи и тогава ще ти повярвам. А засега си само един клеветник. По цял ден заливаш форума с клевети и глупави измислици, защото си на нивото на Цецо-кумецо.

Това което пишеш може да го разбере и тъп човек.Но за съжаление 1973 и мур са много тъпи ибрикчии и не искат да те ета ще се разберат.Не им се сърди.Света ще се свърши но простаците не.

В товал което пишеш може да повярва само тъп и много прост човек. Я си хапни филия с мас, действа успокояващо, отпускащо и спазмолинично на стомаха и седативно при нервна възбуда. А после извикай три пъти Бойко е велик и бъди щастлив.

Стига с тези лъжи бе платен плазмодий. Ти изместваш темата! Вчера мутрата (Бойко Борисов) обвини известен и уважаван човек архитект Станишев, че на НЕГОВАТА фирма се били дадени над 700 декара земя до морето. Всичко това се оказа ездна гроза и долна лъжа, целяща пренасочване на вниманието от далеверите на Цецо-Кумецо, Емо Ротманса, Цветелине Борислабова и др. Мутроченгесарите дейсват много успешно в стил живковото ДС.

Абе, цялата ни държавица е " куче влачи- диря няма"! Дали има или няма собственост така и няма да се разбере, но човек не избира роднините си! Допускам, че архитектът е кадърен, а и навярно- честен! Жалко, че брат му не е такъв!

Да бе, честен е и живее в едностаен-панелка, на изплащане. Кара "Лада" на старо.

Много ми допадат двойните стандарти в политиката и как се променя истината, в зависимост на кого трябва да е от полза! Брата на Станишев не се е възползвал от положението нито на баща му - втория човек в държавата, нито на брат му - бившият първи човек в държавата. Цветанов обаче категорично е намесен в действията на някакъв си там, на който е кумувал на дъщеря му при това.. Повръща ми се от балканската политика.. и от хората, които вярват в нея!

Няма трудно да се прочете и научи всичко за Георги Станишев. Много умен, честен и способен архитект, който си струва да получава всичко според закона и морала. Той трябва да намери юристи от чужбина плюс такива от България и да докаже на целия народ, че Цветанов трябва да бъде разобличен и осъден. Г. Станишев е доказан специалист и в чужбина, а не специалист по челна стойка.

Тогава значи, че премиерът лъже ?

Той не може да лъже, той фантазира. Той го е прочел това във Винету.

Премиерът ви лъже, защото само ние можем да ви водим към светлото комунистичско бъдеще, яхнали запорожци и москвичи.

Цитат от статията:"... Нямам нищо общо с компанията, освен, че имам договор с нея като проектант..." А договора в какво качество го "имахте", г-н Станишев- като проектант - физическо лице или английската компания е имала договор със собственика на недвижимостта, а Вие сте нает от лондонската фирма с друг договор? Малко издишат тези обянения-как няма да знаете кой точно е собственика на земята и с какво реално се занимава, след като като проектант би следвало да се запознаете със всички съотносими документи, за да направите проекта? И това в случай, че Вие сте имали договор директно със собственика на парцела...

Теб, ако те наемат да свършиш някаква работа в даден имот, ще означава, че имаш дял в този имот ли? Много ти е плоска логиката и мисленето.

Или, че трябва да разследваш как е получена тази земя, по време когато е нямало и Натура 2000.

Много си тъп/а.По твойта логика и ти имаш дял в парцела.

Тези обяснения издишат, но на ЦЦ за апартаментите са кристално ясни и чисти! Герберска логика!

по- добре герб да са на власт- много лесно им се разкриват далаверите- неопитни са- при първата крачка лъсват проблемите. Какво да кажем за опитните врели и кипеси социалисти- там с десетки години батаците не могат да се избистрят

Хванаха Цв.Цв.,че се урежда чрез роднини и единственият начин да отклонят вниманието от него беше, да обвинят Станишев,че сестра му е к...ва,а пък той че няма сестра...

Ще дойде време, когато керванът ще е по-напред, а кучетата ще лаят за стореното и от герб. Докато ни пращат в миналото, изпускаме настоящето. После доказателства трудно ще се намерят. Като са толкова ербап, защо не ги осъдят?

ХОРА-А-А-А, СПРЕТЕ СЕ И СЕ ЗАМИСЛЕТЕ: от вчера ли е застроено Черноморието, от колко години никнат МОЛОВЕ и от къде са извадени парите за тях,кога започнаха заменките кон за кокошка, кога дадоха на крайнонуждаещите се деца на депутати и кметова места по морето...? 20 години всички в парламента са едни и същи и са се оплели като свински черва, защото така им е изгодно. 2002 година видях с очите си построен за 3 месеца огромен хотел в Приморско и непрекъснато идваха коли със перденца и затъмнени стъкла-местните казват че е на невинния Костов. Виждали ли сте хотела в Равда на Милен Велчев? Може би случайно се върна в БГ и съвсем случайно стана министър?Защо на Доспат местните му казват Костов град? Как съвсем случайно Надето Михайлова купи автосервиз на бившия си мъж? Защо всички, които са били депутати изведнъж имат купища пари? Може би са спестени от закуските? И всичко е съвсем случайно.....Не ме интересува кой ме упралява-син, зелен...искам някой да вкара всички, които ни докараха до тук в затвора и за първи път от 20 години имам усещането, че някой се опитва нещо да направи. Ако не сте над 60 годишни-замислете се, защото за пенсионерите шанс за мисъл няма!!!!!

По коректно би било "МЪНИЧКО ЗАБЛУДЕНА"(майтап).Защото почти всичко е вярно с един малък пропуск в усещанията.Не се прави опит за промяна,това е сполучлив опит за заблуда в тази посока.Хората които избраха това правителство бяха излъгани че ще станат свидетели на възмездие, но уви, и тези управляващи се опияниха от сладката власт и вече по нищо не се различават от предходните.Затова ние които избираме, трябва да си извоюваме правото да напишем какво трябва да свършат избраните ръководители и то задължително в срок по дати, а не да ми се окопават за по 4 години.Трябва така: до десетия ден това да се свърши,до стотния това и т.н. Не го ли направи след като е обещал и се е заклел - на съд за измама.Тогава мераклиите за безплатна кльопачка ще изченат.

До сега никой не е показал документ,че Георги Станишев има собственост в защитена територия.Четете Бивол,ще се побъркате.Приказките на мутрата и шестака отвличат внимание от например Цецо-кумецо,Емо-ротманса и много други.Отново повтарям-има ли прокуратура,защо се говори само за Несебър.Всички участници в порочни сделки в затвора,конфискация на имущество независимо от коя политическа сила са.И никакви оправдания с тъстове.

А родата му няма ли ?

Мутрата каза че 707 декара са дадени на фирмата на брата на Станишев.. Това се оказа една грозна лъжа в стил живковото ДС

Пълен лъжец!!!

Оказва се че в Северна Корея имат много интересна съдебна система - ако някой е изменил на Партията и Народа се прилага наказанието "3 Поколения" - вкарват цялото ти семейство (маика баща, братя сестри, деца) в концлагер и ги държат там 3 поколения :) ... В България го сметнах - за 23 години управление, репресирани ще бъдат не повече от 60 000 човека - това е по-малко от 1% от населението .....

мааалко се поуля (1-2 поколения минимум), пък и на мен ми харесва повече китайския опит.

Това е милиционерскта тактика - не е важно дали е вярно казаното от борисов, важното е, че е отвлякъл вниманието от истинският проблем с хвърлените м медиите лъжи ! Разбира се този подход действа на чалгаджийският му електорат, но не и на нормалните хора !

Човека не се"оправдава",а уточнява или отхвърля клеветите! А колкото до калитко, пишещ под няколко ника,такива живеят от лъжата.

" владее цялата тази територия от 2000 декара...Не ги познавах тези хора" КОИ СА ТЕЗИ ХОРА ВЕЕЕ? АБЕ ЩЕ ВИ ИЗБИЕМ КАТО КУЧЕТА БЕ, КРАДЦИ НЕНОРМАЛНИ!!!!!!!!!!!!!

Ето ти поне трима, за които се знае със сигурност Цветелина Бориславова (най-богата жена в България) , Валентин Златев и Емо Димитров

Кой казва, че за далаверата с дюните е виновен Станишев, Доган, Царя, Станишев-брат, Светия синод и т.н.? Тъпа милиционерска схема, язък за многото милиони за разработки и подслушвания. Абе няма ли някой да каже КОЙ ВЗЕМА ПАРИТЕ, КОЯ ПАРТИЙНА КАСА НАПЪЛНИХА? Идвааааат избори!

Едно несправедливо обвинение срещу популярен човек днес утре може да се превърне в несправедливо обвинение срещу вашето дете, вашия съсед или срещу вас самия. Бившият главен прокурор на Англия, Уелс и Северна Ирландия, юридическият съветник на британската кралица Елизабет лорд Питър Голдсмит

Някои не са съгласни с това мнение- може би си мислят, че лицето на бсп е чисто и безкористно:(

Кой каза, че е несправедливо?

ИСТИНАТА Е, ЧЕ ГЕОРГИ СТАНИШЕВ Е ЕДИН ДОСТА ПОСРЕДСТВЕН АРХИТЕКТ. ТОВА И ДЕЦАТА В ГИЛДИЯТА ГО ЗНАЯТ. ПОПИТАЙТЕ КОЙТО И ДА Е ВОДЕШ АРХИТЕКТ В БЪЛГАРИЯ. БЕЗ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОТЕКЦИИ, ТОЗИ ЩЕШЕ ДА ПРАВИ САМО КОЛИБКИ ЗА КУЧЕТА. ДРЪПНА МНОГО, КОГАТО БРАТ МУ ДОКОПА ПРЕМИЕРСКИ ПОСТ. ИНАЧЕ Е КРОТЪК, РАБОТЛИВ И НЕКОНФЛИКТЕН ЧОВЕК...

Може и посредствени да са но са 100 пъти по добри от лъжците Боко и Цецо.

Абе вие да не сте слабоумни бре?!? Как можете да твърдите,че комунистите са по-добри от който и да е? Възможно ли е да съществува толкова къса памет?!? Все пак ни клатиха преди по-малко от 4 години!!! Осъзнайте се бре хора!!! Да се върнат ли искате !!!

Калитко, я си покажи удостоверението за ППП, пък тогава давай оценки за това кой какъв е! А иначе твоите посредствени писания как вървят? Вземаш ли за тях милиони?

Всеки проектант има върхове и провали.Но само човек, който има по голяма квалификация може да оценява,някой е кадърен или некадърен .Специално архитектите,всеки е велик и не признава другите. А в случая ,смешно е някой си КАЛИТКО да дава оценки.Проявявам чисто професионална солидарност с архитект Станишев.

Прав сте 200%!

Абе умнико, имал ли си вземане даване с този архитект, че казваш некадърник бил? ужас..........герберската простотия е до шия!

Георги Станишев изобщо не ми е симпатичен, но е кадърен и достатъчно известен архитект. Друг е въпросът, че е имал повече шанс от масата архитекти благодарение на произхода си. * ИМАЙТЕ ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ПРОФЕСИОНАЛИЗМА... Аман от калинково мислене. Ама нали в тая държава всеки разбира от всичко и може да си плещи и критикува.